hii unuttuum:) ben dün basladim tedaviye ilk ignemi vurdum haftaya cuma terminim var kontrol icin bakalim yumoslar ne alemdeler görecez...:)
Canim kusura bakma ben seni Darmstdat ta tedavi oluyosun zannettim.Insallah kaliteli yumoslarin olsun...Rabbim yuzunu guldursun bu sefer...
Tebrikler kızlar Çok sevindimmmm :))) Rabbim bebişlerin kesesini görmenizi sonrasında kalp atışlarını ve sağlıklı haberlerini almanızı nasip etsinnn
arkadaşlar merhaba size güzel haberlerim var benim test günüm 26 sı yani yarındı fakat merkezden arayıp bugünde isterseniz yapabiliriz dediler ve bende sabah gittim testimi yaptırdım 10 gün oluyor bugün, transfer gününü sayıyormuyuz bilemiyorum sonucum 96 yani hamileyim darısı bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah.
hayırlı olsun limonportakal sonucun çok güzel galiba ikiz benim 96 çıktı doktor büyük ihtimalle tek dedi ben sanki değer biraz düşükmü dedim ama 10. gün iin normal dedi sizcede normalmdir ki ?bu arada senin doktorun sonuç için birşey söyledimi ikiz olabilir diye
arkadaşlar merhaba size güzel haberlerim var benim test günüm 26 sı yani yarındı fakat merkezden arayıp bugünde isterseniz yapabiliriz dediler ve bende sabah gittim testimi yaptırdım 10 gün oluyor bugün, transfer gününü sayıyormuyuz bilemiyorum sonucum 96 yani hamileyim darısı bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah.
canimmnasil mutlu oldum anlatamam ikinize de biriniz asilama topiginden kartela ile ayni gun transfer olduk :) bi ben kaldim sanirim rabbim saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin insaallah bize de dua edin neolur siradaki benim :) anneciklerrrrrrr
Kızlar beta hcg 192)) çok şükür şimdilik hamileyim )) Allah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.. Dün gece ve bu sabah kasık ağrım olunca korkmuştum... Hepimiz için dua ediyorum güzel haberler devam eder inşallah
hayırlı olsun limonportakal sonucun çok güzel galiba ikiz benim 96 çıktı doktor büyük ihtimalle tek dedi ben sanki değer biraz düşükmü dedim ama 10. gün iin normal dedi sizcede normalmdir ki ?bu arada senin doktorun sonuç için birşey söyledimi ikiz olabilir diye
CANCEĞİZLERİM yarın opuyo gidiom
maşşallahhamişlerimize öpüyom onnarı darısı başımıza inşallahhh
menac cımmm nasılsın??
Kizlar meraba.transferim oldu
Kizlar meraba.transferim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?