Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

hii unuttuum:) ben dün basladim tedaviye ilk ignemi vurdum haftaya cuma terminim var kontrol icin bakalim yumoslar ne alemdeler görecez...:)

Canim kusura bakma ben seni Darmstdat ta tedavi oluyosun zannettim.Insallah kaliteli yumoslarin olsun...Rabbim yuzunu guldursun bu sefer...

Tebrikler kızlar Çok sevindimmmm :))) Rabbim bebişlerin kesesini görmenizi sonrasında kalp atışlarını ve sağlıklı haberlerini almanızı nasip etsinnn

Canim kusura bakma ben seni Darmstdat ta tedavi oluyosun zannettim.Insallah kaliteli yumoslarin olsun...Rabbim yuzunu guldursun bu sefer...

yok maalesef orda deilim....aslinda oraya gitmek istiyodum ama biraz uzak düsüyor gidip gelmek zor oluyor hergun wiesbaden daha yakin ama ordan da hiccc mi hicc memnun degilim....sen nasil memnunmusun darmsdat tan doktorlar nasil ilgililermi?

Çok teşekkürler arkadaşlar, Allah hayırlısıyla tamamını erdirmemizi nasip etsin, sizin de güzel haberlerinizi tez zamanda alırızinşallah hep dua ediyorum..

Kartela ben de tebrik ederim canım hayırlı olsun,ben çok heyecanlandığım için eşim görüştü Dr.la ikiz vs bişey dememiş, ii bir değer 10 gün sonra keseyi görmeye geln demiş..ben Dr uma son dakika zorla 2 embriyo transfer ettirdim ikiz olursa Dr kendin istedin dicek
İkizi olan arkadaşlar sizin kaç çıkmıştı beta hcg, benim 5. Günlüktü, 10 gün değeri 197..

canimm nasil mutlu oldum anlatamam ikinize de biriniz asilama topiginden kartela ile ayni gun transfer olduk :) bi ben kaldim sanirim rabbim saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin insaallah bize de dua edin neolur siradaki benim :) anneciklerrrrrrr

menaccım benim çok fazla bir belirtim olmadı desem yeridir ben sadece her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ateşimi ölçtüm ilk zamanlar 36.8 ve 36.9 çıkıyordu sanırım 5 veya 6. günü 36.5 çıktı ve sonrasında bu güne kadar hep 37 ve 37.1 arasında değişti göğüslerimde çok fazla bir ağrı olmadı sadece biraz dolgunlaştığı için hassaslaştı göğüs uçlarında karıncalanma gibi bir his oluşuyormuş bende hiç olmadı ve dün gece beni uyandıracak kadar çok karnımın alt kısmı ağrıdı adet oldum sandım hatta testi verdikten sonrada ara ara devam ediyordu hep içimden şimdi sonucumu almadan adet olucam diye düşünüyordum ama değilmiş :)ve karnımın alt bölgesi şişti sertleşti.kasık ağrısı hiç yaşamadım fakat karnım davul gibi oldu çok şişti doktoruma bugün sordum o aldığın ilaçlardan yakında geçer dedi.bende ki belirtiler bunlar :)

teşekkür ederim canım evet senin de güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah diğer güzel haberde senden gelecek senin 5. gün benim 3. gündü hatta sana demiştim benim bebişlerim seninkinden 2 gün küçük diye ama sanırım benim bebiş 1 taneymiş bakalım senin ikiside tuttumu hiç diğer alternatifi düşünmüyorum bile :)

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin darısı bana tüm bekleyen arkadaşlara inşallah

CANCEĞİZLERİM yarın opuyo gidiom
maşşallah hamişlerimize öpüyom onnarı darısı başımıza inşallahhh

menac cımmm nasılsın??

Seninde hayırlı olsun tamamına ersin inşallah böyle güzel haberler insanı rahatlatıyor hepimiz mutlu olalım inşallah

Benim ilk kızımda 12.gün 26 çıkmıştı değerim ve hamileydim yani değerin gayet iyi merak etme

limonportakal ve kartela nasıl sevindim anlatamam, hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve tabiki darısı da bizim başımıza inşallah...

CANCEĞİZLERİM yarın opuyo gidiom
maşşallah hamişlerimize öpüyom onnarı darısı başımıza inşallahhh

menac cımmm nasılsın??

İyiyim canım şafak sayıyorumhadi bakalım az kaldı şafak saymanainşallah peş peşe güzel haberler verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…