Kızlar beta hcg 192)) çok şükür şimdilik hamileyim )) Allah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.. Dün gece ve bu sabah kasık ağrım olunca korkmuştum... Hepimiz için dua ediyorum güzel haberler devam eder inşallah
arkadaşlar merhaba size güzel haberlerim var benim test günüm 26 sı yani yarındı fakat merkezden arayıp bugünde isterseniz yapabiliriz dediler ve bende sabah gittim testimi yaptırdım 10 gün oluyor bugün, transfer gününü sayıyormuyuz bilemiyorum sonucum 96 yani hamileyim darısı bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah.
Benim bilgilerimi de ekler misin canim yasım 25 Memorial hastanesinde yaptırıyorum.sperm sayı morfoloji ve hareket az. 2.denemem 21mayista başladım 11 Haziran test gunum kısmetse .
canım benim bilgilerimi güncellermiisn 18 mayısta transferim oldu test günüm de 30 mayıs.bu arad seninde transferin olmuş inşallah gönlünce olur herşey
Ben aşılamalarda kendimi çok dinlediğim ve hepsinde farklı belirtiler olduğu için bu sefer kendimi dinlemeyeceğim demiştim ama yapamadım tabiki..
Benim transferin 5. Günü gecesi (5. Gün blastosist lerdi) yaklaşık 15 dk süren çok şiddetli regl sancısına benzeyen ağrım oldu, regl oluyorum sandım meğer yerleşme sancısıymış daha önce hamile kalan arkadaşlarım ve hemşireler o günlere denk gelen ağrının yerleşme ağrısı olduğunu söylediler ama illa olacak diye bişey yokmuş..
Ayrıca benim 2 gün nerdeyse 4 saat süren 37,5/38 derece ateşim oldu, Dr progestan da gebelik de iğne yerindeki soğuk apse de ateş yapabilir dedi..
Bir de hep akıntım vardı ama son birkaç gün çok sulu akıntım oldu .. Arada kasık batması, çekilmesi,dün gece ve bu sabah adete benzer kasık ağrım oldu..
Ğöğüsteki değişikliklerin ve gazın ilaçlara bağlı olduğunu düşünüyorum..bir de bel ağrısı.. Yatmaya bağlı dicek ama ben sadece ilk 3 gün yattım, sabah bel ağrısından uyanıyorum..
Bir de kirpiklerim son gün inanılmaz birbirine yapışmış ve kıvrılmıştıannem ben senin yüzünden kirpiklerinden anladım diyor
Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah..
cnm parası önemli deil zaten bizde öle gözden çıkardık bizede 4-5 milyar dedi dr ama ne olursa olsun yeter ki bi evladımız olsun ona deger ... dualarım seninle cnm hep ediyrıum merk etme ... yarın yumurtalarına mı bakılcak cnm ?
teşekkür ederim canım evet senin de güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah diğer güzel haberde senden gelecek senin 5. gün benim 3. gündü hatta sana demiştim benim bebişlerim seninkinden 2 gün küçük diye ama sanırım benim bebiş 1 taneymiş bakalım senin ikiside tuttumu hiç diğer alternatifi düşünmüyorum bile :)
yok maalesef orda deilim....aslinda oraya gitmek istiyodum ama biraz uzak düsüyor gidip gelmek zor oluyor hergun wiesbaden daha yakin ama ordan da hiccc mi hicc memnun degilim....sen nasil memnunmusun darmsdat tan doktorlar nasil ilgililermi?
Kızlar ben bugun cetrodite iğnemi yaptım ama yaptıktan sonra farkettim cok az küçük şişenin dibinde kalmıştı. İğnesi tek kullanimlik baska şırınga iğne falan da yok ne yapıcam nolur bir yardım edin bir akıl verin
limonportakal kartelaa....tebrikler..son sayfaya bakıyım dedim.orkide tebrik yazmış ordan gördüm.daha önceki sayfalarda hamiş varsa görmedim..onları da tebrik ederim .. bu arada bugün doktora gittik ve kesemizi gördük. henüz çok küçük.. 4,4 mm
. ama tabiki görmk biraz olsun rahatlattı...biz eşimle tatile gidiyoruz.cts gününe kadar buralarda degilim.hepiniz Allaha emanet olun.Rabbim bebişlerimizi korusun
limonportakal kartelaa....tebrikler..son sayfaya bakıyım dedim.orkide tebrik yazmış ordan gördüm.daha önceki sayfalarda hamiş varsa görmedim..onları da tebrik ederim .. bu arada bugün doktora gittik ve kesemizi gördük. henüz çok küçük.. 4,4 mm
. ama tabiki görmk biraz olsun rahatlattı...biz eşimle tatile gidiyoruz.cts gününe kadar buralarda degilim.hepiniz Allaha emanet olun.Rabbim bebişlerimizi korusun
Kızlar beta hcg 192)) çok şükür şimdilik hamileyim )) Allah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.. Dün gece ve bu sabah kasık ağrım olunca korkmuştum... Hepimiz için dua ediyorum güzel haberler devam eder inşallah
arkadaşlar merhaba size güzel haberlerim var benim test günüm 26 sı yani yarındı fakat merkezden arayıp bugünde isterseniz yapabiliriz dediler ve bende sabah gittim testimi yaptırdım 10 gün oluyor bugün, transfer gününü sayıyormuyuz bilemiyorum sonucum 96 yani hamileyim darısı bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah.
Canım nasılsın, nasıl gidiyor annelik :) Senin test günün 6 haziranmış, sanırım benimki de 6 hazirana denk gelecek
Annelik iyi gidiyor şimdilikhe yaw doktorum ilklerin adamı sayın Mustafa sayesinde 6 haziran adam emin olmak için bizi bekletiyor. Ama en azından beraber test yapacağım arkadaşlarım çoğalıyor. Allah hepimize güzel sonuç almayı nasip etsin
Benim ilk kızımda 12.gün 26 çıkmıştı değerim ve hamileydim yani değerin gayet iyi merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?