Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlaaaar ne güzel haberler bunlaar. Allah tamamına erdirsin

Benim bilgilerimi de ekler misin canim yasım 25 Memorial hastanesinde yaptırıyorum.sperm sayı morfoloji ve hareket az. 2.denemem 21mayista başladım 11 Haziran test gunum kısmetse .

tatlım seni ekledim zaten test gününü de yazdım 45 numerosun bak bakalım

Son düzenleme:
canım benim bilgilerimi güncellermiisn 18 mayısta transferim oldu test günüm de 30 mayıs.bu arad seninde transferin olmuş inşallah gönlünce olur herşey

hemen güncelliyorum canım, Allah pozitif sonuç almayı bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım çok teşekkür ederim

çok sağol verdiğin bilgiler için, tekrar tebrik ederim taze annemiz eminim bu bilgiler bize çok yardımcı olacak

evet ..gittim muayene oldum ve ilk iğnemi vuruldum salı tekrar gideceğim..bakalım neler olacak...ilk başta kötü şeyler duydum ama sonra tatlıya bağlandı...doktorum yer değiştiriyormuş

:) canim ya ... insaallah bebisim benimledir teyzesi bir iki hic farketmez tatlim ben de sizleri mutlu ederim insaallah onlarin iki gunluk farklarini yerim ben

Kızlar ben bugun cetrodite iğnemi yaptım ama yaptıktan sonra farkettim cok az küçük şişenin dibinde kalmıştı. İğnesi tek kullanılmak baska şırınga iğne falan da yok ne yapıcam nolur bir yardım edin bir akıl verin

Kızlar ben bugun cetrodite iğnemi yaptım ama yaptıktan sonra farkettim cok az küçük şişenin dibinde kalmıştı. İğnesi tek kullanimlik baska şırınga iğne falan da yok ne yapıcam nolur bir yardım edin bir akıl verin

yok maalesef orda deilim....aslinda oraya gitmek istiyodum ama biraz uzak düsüyor gidip gelmek zor oluyor hergun wiesbaden daha yakin ama ordan da hiccc mi hicc memnun degilim....sen nasil memnunmusun darmsdat tan doktorlar nasil ilgililermi?

Banada uzak canim tam iki saat suruyo yol..Bende 2010 yilinda Stuttgartta yaptirdim hic memnun kalmadim cok ilgisizlerdi..O yuzden uzakta olsa buraya gidiyorum.Aysen hanim ilgili bi doktor istegin herseyi rahatca sorabiliyosun...Canim doktora guvenmen ve rahat hissetmen onemli..Ama bu isler kismet hic belli olmaz.. Sen elinden geleni yapiyosun Takdir Allahin.Insallah guzel sonuclar alirsin...

Canim bu igne normal yumurta gelistirici mi yoksa catlatma ignesimi..Eger gonal f benzeri biseyse korkma azicik bi iki damladan bisey olmaz..Ben ilk tedavimde bi ignem vardi toz sivi karistirilan bi baktim toz duruyo sadece sivi yapmisim.hic bisey olmadi gayet guzel gelisti yumurtalar...

Kizlar cok cooook tebrik ederim.Ne guzel haberler verdiriniz bize..Bugun maasallah bereketli..Darisi hepimize olsun...

limonportakal kartelaa....tebrikler..son sayfaya bakıyım dedim.orkide tebrik yazmış ordan gördüm.daha önceki sayfalarda hamiş varsa görmedim..onları da tebrik ederim .. bu arada bugün doktora gittik ve kesemizi gördük. henüz çok küçük.. 4,4 mm
. ama tabiki görmk biraz olsun rahatlattı...biz eşimle tatile gidiyoruz.cts gününe kadar buralarda degilim.hepiniz Allaha emanet olun.Rabbim bebişlerimizi korusun

gözün aydın canım darısı başıma olsun. hala görmedim yavrucuklarımı. güzel dinlen eğlen. iyi tatiller

Oy oy oy kesesi de görülmüş minnosun. Git bebeğim bizim yerimize de eğlen ama kendine çokkkkkk dikkat et

Allah ikinizin de sonuna kadar yüzünüzü güldürsün inşa Allah!.. Amin!!! Rabbimiz, evlatlarınızı, kucağınıza almayı, cennet kokusunu içinize çekmeyi, elinden tutup okuluna götürmeyi ve daha nice güzel günlerini göstersin de göstersin inşallah!.. Sevgili limonportakal ve kartela Alemlerin Rabbi sizlerinde yavrularınızında bahtını güzel eylesin, darısı bütün evlat hasreti çekenlere olsun inşa Allah!.. Amin!!!

Canım nasılsın, nasıl gidiyor annelik :) Senin test günün 6 haziranmış, sanırım benimki de 6 hazirana denk gelecek

Canım nasılsın, nasıl gidiyor annelik :) Senin test günün 6 haziranmış, sanırım benimki de 6 hazirana denk gelecek

Annelik iyi gidiyor şimdilikhe yaw doktorum ilklerin adamı sayın Mustafasayesinde 6 haziran adam emin olmak için bizi bekletiyor. Ama en azından beraber test yapacağım arkadaşlarım çoğalıyor. Allah hepimize güzel sonuç almayı nasip etsin

Amin canım,inşallah. Sonunda yüzümüz gülsün de varsın geç olsun. Bende heyecan dorukta, pazartesiye az kaldı

Hosbuldum arkadaslar sorumu cvplayanlarada tesekkurler daha ilk denemem olunca konunun cahiliyim tabii ne bilim sanki oyle olcakmis gibi geldiydi bana tamamen hayal urunuymus yani:)) tedavimin daha ikinci gunu cnm. Bizim sorunumuz morfoloji. Bi de ben sdc aksamlari nete girebiliyorum arada sorduklarinizi kacirabilirim malum topic gunduz daha hareketli sabahtan aksama on sayfa birden ativerio yetisemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…