limonportakal kartelaa....tebrikler..son sayfaya bakıyım dedim.orkide tebrik yazmış ordan gördüm.daha önceki sayfalarda hamiş varsa görmedim..onları da tebrik ederim .. bu arada bugün doktora gittik ve kesemizi gördük. henüz çok küçük.. 4,4 mm
. ama tabiki görmk biraz olsun rahatlattı...biz eşimle tatile gidiyoruz.cts gününe kadar buralarda degilim.hepiniz Allaha emanet olun.Rabbim bebişlerimizi korusun
Amin canım,inşallah. Sonunda yüzümüz gülsün de varsın geç olsun. Bende heyecan dorukta, pazartesiye az kaldı
Evet canım sonu güzel olsun 30 hazirani da beklerim. Bebekleri almak en heyecanlı yönü bu işin az kaldı canım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bebekler gobekte olacak
Allah ikinizin de sonuna kadar yüzünüzü güldürsün inşa Allah!.. Amin!!! Rabbimiz, evlatlarınızı, kucağınıza almayı, cennet kokusunu içinize çekmeyi, elinden tutup okuluna götürmeyi ve daha nice güzel günlerini göstersin de göstersin inşallah!.. Sevgili limonportakal ve kartela Alemlerin Rabbi sizlerinde yavrularınızında bahtını güzel eylesin, darısı bütün evlat hasreti çekenlere olsun inşa Allah!.. Amin!!!
Merhaba cnmm..iyiyim benn pazartesi malüm temzilik yaptım biraz şimdide dinleniyorum .hemen size bakayım dedim..
evt ilk hamişimiz olsada sevinsek topiğimiz şenlenseeeeeeeee
oyy demek minik misafirinle pizza yaptınız...ne güzell...
benimde haftasonu iyidi yani bişey yapmadım dün hep evdeydim hava güzeldi ama evden çıkasım gelmedi.
cumartesi de biizim burda ulus pazarı vardı orayı gezdik arkadaşla,akşamda alt komşumun 2.5 yaşında kızı var maaşallah çok tatlı.
onlara inmiştim biraz eve gelirken bırakmadı beni bende gelicem diye önüme dikildi allahım dayanamadım getirdim eve..
eşimi de çok seviyoo nasıl güzel eğlendiler eşimle seslerini herkes duymuştur..çoçuk nasıl mutluu bi eşime bakıyorum bi azrama allahım bizee nasip et dedim.
sonra eve götüremedimm ..ağlıyo gitmiycem diyee..sürekli amca amca diyip durdu neyse kandırıp götürdük eve..
eşim sonra diyoki yoruldum valla 40 yaşında baba olursam nasıl oynuycam çoçuklaa.canlanırsın dedim o zaman
öyle işte cnmm güzler geçiyoo valla tedavim gelsede başlasamm
maşallah canım 10 tane savaşçı yumoşun var.bende çok heyecanlıyımm hakkımızda hayırlısı beraber gün sayacaz inşallah ama o abilik ablalık çok belli olmaz belki benim yumoş aceleci davranırr senin yumoştan:)Tatlım, hayırlı olsun, bakalım kaç tanesi inatla salı gününe kadar devam edecek :) Beni bugün aramadılar daha ama internetten takip ettiğim kadarıyla durum iyi görünüyor maşallah10 tanesi bugüne kadar ulaştı, 6. sı 1. kalite görünüyor. Pazartesi transfer var bakalım, heyecan dorukta Benim bebişler 1 gün farkla seninkilerin abisi ya da ablası olacak
Demişti ilk hamisimiz bir zamanlar :)) günler geçmiş geriye dönük okudum da neler neler konusulmus.
Kızlarrrrr bebeğimi aldım geldım bugun :):):):):
selam kızlar yazılanaları anca okudum :) baya dolmuş yineee :) hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorummmmm allahım hayrlısyla kucagınıza almayı nasip etsin cnlarmmm darısı bizim başımızaa dua edin bizlerede ... bende yarın yola çıkyorum önce memleket sonra adetimi beklicem konyaya tedaviye gtcem bakalım doktorum ne uygun görecek çok heyecanlıyımmmmmm :) gitiğim yerde internet olmucak ama hamile kalırsam bu topige yazıcam söz veriyorum ... Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi vrsin bizlere inş .... Allaha emanet olun ...
maşallah canım 10 tane savaşçı yumoşun var.bende çok heyecanlıyımm hakkımızda hayırlısı beraber gün sayacaz inşallah ama o abilik ablalık çok belli olmaz belki benim yumoş aceleci davranırr senin yumoştan:)
Sımsıkı yapissin annesine kuzucugun. Allah pozitif sonuç görmeyi de kucağına almayi da murvetini gormeyi de nasip etsin. Test tarihin ne canım
Kızlar bugün adetin 2. günü kontrole gittim sağ tarafta 4-5 sol tarafta 3-4 tane yumurta gördü (az gibi geldi sanki ama önemli olan sonun + olması ) lucrine 5mg sabah akşam devam+ elimde gonal f olduğu için 225 mg ondan +menegon 2 gün günde 2 doz sonraki 2 gün günde 1 doz (kalçadan dedi ama ben göbekten yaparım bir sakıncası yokmuş böyle yapan var mı aranızda ) Çarşamba gününe kadar program böyle çarşamba kontrol var En geç 5inde opu yaparız dedi Bekarken iğne fobim varken şimdi gelsin iğneler menegon da yakar dedi kevgire döncez artık :))) Deneyimli olan arkadaşlarım sizden yorumlarınızı ve ohss veya başka bir durum oluşmaması için tavsiyelerinizi istiyorumm Yeni başlayan arkadaşlar takip açısından sizin kontrolünüz nasıl gidiyor
merhaba arkadaşlar..benim dün transfer günümdü ama 1,5 ay sonraya ertelendi dondurdular bebişleri..çünkü çok zor günler geçiriyorum ağır derecede ohss oldum,dün parasentez yapıldı 2 gün içinde tekrar yapılabilir.Allah kimseye yaşatmasın bunları gerçekten çok zor..geçmişi pek okuyamadım inşallah herkesin yolunda gidiyordur herşey..
Kızlar beta hcg 192)) çok şükür şimdilik hamileyim )) Allah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.. Dün gece ve bu sabah kasık ağrım olunca korkmuştum... Hepimiz için dua ediyorum güzel haberler devam eder inşallah
Güzel anneler çok tebrik ediyorum sizi. Maşallaharkadaşlar merhaba size güzel haberlerim var benim test günüm 26 sı yani yarındı fakat merkezden arayıp bugünde isterseniz yapabiliriz dediler ve bende sabah gittim testimi yaptırdım 10 gün oluyor bugün, transfer gününü sayıyormuyuz bilemiyorum sonucum 96 yani hamileyim darısı bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah.
Hayırlı olsun herşey yolunda gitsin sonunda güzel haberler ver inşallahCANCEĞİZLERİM yarın opuyo gidiyom??
Hayırlı olsun. Mucizen hayırla gelsin inşallahKizlar meraba.transferim oldu
Arkadaşım malesefki senle aynı durumdayız. Bende aynı sebepten kürtaj oldum ve şuan dondurulmuşlarımla 2. Tedavime başladım. Rabbim bu sınavı hayırla atlatmamızı nasip etsin. Senin benim ve bütün arkadaşlarımın son bekleyişi olsun...merhaba arkadaşlar.
ani bir karar ile bende bu cuma tedavime başladım.benim dondurulmuş tedavisi olacak.2. denemem.ilk denenmemde hamile kaldım fakat bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj oldum.3 ay geçti ve yine aynı heyecanla buradayım.benide listenize eklerseniz çok mutlu olurum.
Hayırlı olsun. Sıkı sıkı tutunsun sana inşallahKızlarrrrr bebeğimi aldım geldım bugun :):):):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?