Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

teşekkür ederim nazcım inşallah bebek haberi bekleyen herkes güzel sonuçlar alır ve sonumuz güzel olur sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah sizede iyi tatiller dikkat et kendine:)

Amin canım,inşallah. Sonunda yüzümüz gülsün de varsın geç olsun. Bende heyecan dorukta, pazartesiye az kaldı

Evet canım sonu güzel olsun 30 hazirani da beklerim. Bebekleri almak en heyecanlı yönü bu işin az kaldı canım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bebekler gobekte olacak

ay arkadaşım ne güzel dua etmişssin teşekkür ederim amin amin tüm bebek hasreti çeken arkadaşlarımızın başına inşallah, içinde benimde.

Demişti ilk hamisimiz bir zamanlar :)) günler geçmiş geriye dönük okudum da neler neler konusulmus.

maşallah canım 10 tane savaşçı yumoşun var.bende çok heyecanlıyımm hakkımızda hayırlısı beraber gün sayacaz inşallah ama o abilik ablalık çok belli olmaz belki benim yumoş aceleci davranırr senin yumoştan:)

Demişti ilk hamisimiz bir zamanlar :)) günler geçmiş geriye dönük okudum da neler neler konusulmus.

canım ya nerdende buldunn çok geride kalmışştırr..bu yazı
zaman nasılda geçiyo gerçektenn..
bunları yazarken nasıl sabırsızlanıyodum tedavi için şimdi ki halime bakınn
sizler içinde öyle olucakkkkk ..
ilk hamiş olsada sevinsek demiştimmmmmmm..

Son düzenleme:
selam kızlar yazılanaları anca okudum :) baya dolmuş yineee :) hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorummmmm allahım hayrlısyla kucagınıza almayı nasip etsin cnlarmmm darısı bizim başımızaa dua edin bizlerede ... bende yarın yola çıkyorum önce memleket sonra adetimi beklicem konyaya tedaviye gtcem bakalım doktorum ne uygun görecek çok heyecanlıyımmmmmm :) gitiğim yerde internet olmucak ama hamile kalırsam bu topige yazıcam söz veriyorum ... Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi vrsin bizlere inş .... Allaha emanet olun ...

Hayırlı yolculuklar canım. Yolun ve bahtin açık olsun. Zaman geçecek sen de baslayacaksin ve inşallah bizimle mutlu haberini paylasacaksin.

Çok teşekkürler arkadaşlar.. Aminın inşallah Rabbim tüm evlat isteyenlerin yüzlerini güldürsün, hepimize hayırlı evlatlar versin, hep dua ediyorum sizlere de..
Kardeşlerime haber verdikten sonra hemen buraya yazdım arkadaşlarım bile bilmiyor inşallah herşey gönlümüzde olur.. Bizi bizden başka kimse anlamaz neler yaşadığımızı bilemez..

merhaba arkadaşlar..benim dün transfer günümdü ama 1,5 ay sonraya ertelendi dondurdular bebişleri..çünkü çok zor günler geçiriyorum ağır derecede ohss oldum,dün parasentez yapıldı 2 gün içinde tekrar yapılabilir.Allah kimseye yaşatmasın bunları gerçekten çok zor..geçmişi pek okuyamadım inşallah herkesin yolunda gidiyordur herşey..

Olur mu olur tabii :) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Sımsıkı yapissin annesine kuzucugun. Allah pozitif sonuç görmeyi de kucağına almayi da murvetini gormeyi de nasip etsin. Test tarihin ne canım

Sagol bitanemmm , aminnnn cok heyecanliyim ya :) 5. Gun embiriyosu konuldu ama baya iyi dedi doktor Rabbim insallah onur verir bebegime :))4 haziranda yap dedi ama ben ne kadar dayanabilirim bilmiyorum en gec 3 nde yapmayi dusunuyorum :)))

bugün ikizlerimi gördüm çok sağlıklılarmış büün ilaçları kesti doktorum normal gebelik gibi oldu dedi sadece jel kaldı bide o bitse tüp bebekten sonra takiplere ücret ödeniyo mu bundan sonra bilen varmı

KIZLAR TUP BEBEK OZEL BOLUMUN ILK SAYFASINDA EN ALTTA BI ARKADAS BI KONU ACMIS PAYLASMAK ISTEDIM. "MUHTESEM UCLU ILE HAMILE KALDIM"DIYE.Esinin sperm morfolojisi ve hareketi kotu olanlar bi okusun.Belki bi yarari olur...

canım sen ne çok şey vuruluosun öyle.bana sadece 212,5 gonal f verdiler..salı tekrar gideceğim...bakalım..seni takp ediyorum.inşallah hayırlı sonuçlar alrız

Canim cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.Once sagligin iyi olsun bebek varsin 1ay sonra olsun.Bu arayi guzel degerlendir iyi bak kendine dinlen canim bol su ic vitamin al.Hic uzulme bir ay dedigin goz acip kapayincaya kadar gecer...Bide bakmissin buraya yazarsin kizlar Hamileyim diye Insallah....

Güzel anneler çok tebrik ediyorum sizi. Maşallah Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah
CANCEĞİZLERİM yarın opuyo gidiyom??
Hayırlı olsun herşey yolunda gitsin sonunda güzel haberler ver inşallah
Kizlar meraba.transferim oldu
Hayırlı olsun. Mucizen hayırla gelsin inşallah
Arkadaşım malesefki senle aynı durumdayız. Bende aynı sebepten kürtaj oldum ve şuan dondurulmuşlarımla 2. Tedavime başladım. Rabbim bu sınavı hayırla atlatmamızı nasip etsin. Senin benim ve bütün arkadaşlarımın son bekleyişi olsun...
Kızlarrrrr bebeğimi aldım geldım bugun :):):):):
Hayırlı olsun. Sıkı sıkı tutunsun sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…