Nerdesin gülüm ya. Tedaviden ne haber
Menaccim gunlerdir cok kotuydum.sali gunu yumurtalarim toplandi.cok zor gecti.ise bile gidemedim.sen ne asamadasin canim
Çok geçmiş olsun canım ya. Benim de transferimin üçüncü günü dinleniyorum. Bilgilerini tekrar söyle de test tarihinle beraber listede gelmeyenleri silmistim hemen ekleyeyim. Sonunda mutlu haber alman dileğiyle
Menac yani persembe gunumu transferin oldu.kac yumurtan oldu kaci dollendi.test tarihin ne zaman.pgt falan yaptirdinmi
İyiyim canım şafak sayıyorumhadi bakalım az kaldı şafak saymana inşallah peş peşe güzel haberler verirsin inşallah
Çarşamba günü oldu canım pgt yaptirmadim ama gebelik aşısı yaptırdim. Benim dondurulmuş embriyolarim vardi canım. Benim de 6 haziran test gunum. Heyecanla bekliyorum bakalım
inşallahhh canımmmm
OLCAK BU SEFER OLCAK İÇİME DOĞUYO
ÇATIR ÇATIRDA DOĞURCAZ İNŞALLAH
SİGARA İÇEN VAR MI
BEN YİNE BIRAKTIM AYY AKLIMA GELİO AMA NAPCAZ OFFF
Sen carsamba benim bugun.nasil oluyorda test gunumuz ayni oluyor
Merhaba bende gelecek ay Şişli Memorial da başlayacağım.Görüşlerini alabilirmiyim ? Tşk,
merhaba arkadaşlar.
ani bir karar ile bende bu cuma tedavime başladım.benim dondurulmuş tedavisi olacak.2. denemem.ilk denenmemde hamile kaldım fakat bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj oldum.3 ay geçti ve yine aynı heyecanla buradayım.benide listenize eklerseniz çok mutlu olurum.
hoşbulduk:)
sebep:sperm sayı ve morfoloji
deneme:2
merkez:beylikdüzü medicana
donmuş tedavisi.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)
ekledim canım hayırlı uğurlu olur inşallahhhben de sana başarılar diliyorum
Tekrar Tebrikler
Belirtileriniz nelerdi kızlar. Paylasirsaniz çok mutlu oluruz.
merhaba arkadaşlar.
ani bir karar ile bende bu cuma tedavime başladım.benim dondurulmuş tedavisi olacak.2. denemem.ilk denenmemde hamile kaldım fakat bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj oldum.3 ay geçti ve yine aynı heyecanla buradayım.benide listenize eklerseniz çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?