Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar biraz uyuya kaldim ne guzel haberler gelmiş böyle ayy çok sevindim arkadaşlar allah kucağıniza almayi, saglikla buyutmenizi nasip eder inş. Ve inş aynı haberleri bizlerde veririz

Menaccim gunlerdir cok kotuydum.sali gunu yumurtalarim toplandi.cok zor gecti.ise bile gidemedim.sen ne asamadasin canim

Çok geçmiş olsun canım ya. Benim de transferimin üçüncü günü dinleniyorum. Bilgilerini tekrar söyle de test tarihinle beraber listede gelmeyenleri silmistim hemen ekleyeyim. Sonunda mutlu haber alman dileğiyle

Çok geçmiş olsun canım ya. Benim de transferimin üçüncü günü dinleniyorum. Bilgilerini tekrar söyle de test tarihinle beraber listede gelmeyenleri silmistim hemen ekleyeyim. Sonunda mutlu haber alman dileğiyle

Canim yas 31. Altinci denemem.sebep azoospermi varikosel.test tarihim 6 haziran

Menac yani persembe gunumu transferin oldu.kac yumurtan oldu kaci dollendi.test tarihin ne zaman.pgt falan yaptirdinmi

Menac yani persembe gunumu transferin oldu.kac yumurtan oldu kaci dollendi.test tarihin ne zaman.pgt falan yaptirdinmi

Çarşamba günü oldu canım pgt yaptirmadim ama gebelik aşısı yaptırdim. Benim dondurulmuş embriyolarim vardi canım. Benim de 6 haziran test gunum. Heyecanla bekliyorum bakalım

İyiyim canım şafak sayıyorumhadi bakalım az kaldı şafak saymanainşallah peş peşe güzel haberler verirsin inşallah

inşallahhh canımmmm

OLCAK BU SEFER OLCAK İÇİME DOĞUYO
ÇATIR ÇATIRDA DOĞURCAZ İNŞALLAH

SİGARA İÇEN VAR MI
BEN YİNE BIRAKTIM AYY AKLIMA GELİO AMA NAPCAZ OFFF

inşallahhh canımmmm

OLCAK BU SEFER OLCAK İÇİME DOĞUYO
ÇATIR ÇATIRDA DOĞURCAZ İNŞALLAH

SİGARA İÇEN VAR MI
BEN YİNE BIRAKTIM AYY AKLIMA GELİO AMA NAPCAZ OFFF

İnşallah canım valla baya bir içen var galiba üç dört sayfa önce itiraf eden edeneydi
Icmemeye çalış canım ama çok gerilmek iyi değil gerilicegine bir iki tane icmen daha iyi olur diyor doktorlar

Merhaba bende gelecek ay Şişli Memorial da başlayacağım.Görüşlerini alabilirmiyim ? Tşk,

Merhaba.momorialde ikinci denemem olacak benim.ben hastaneden cok memnunum. Bu yüzden ikinciyi de orada deniyorum. Her sey profesyonelce ilgi alaka cok iyi.biraz yogun bir hastane bazen bekletilebiliyorsunuz ama olacak o kadar.benim doktorum Mustafa Acet size de tavsiye ederim.İnşallah hakkında en Hayirlisi olsun.

merhaba arkadaşlar.
ani bir karar ile bende bu cuma tedavime başladım.benim dondurulmuş tedavisi olacak.2. denemem.ilk denenmemde hamile kaldım fakat bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj oldum.3 ay geçti ve yine aynı heyecanla buradayım.benide listenize eklerseniz çok mutlu olurum.

hoş geldin canım yaş sebep ve hangi merkezde yaptırdıgını da yazarsan hemen eklerim

hoşbulduk:)
sebep:sperm sayı ve morfoloji
deneme:2
merkez:beylikdüzü medicana
donmuş tedavisi.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)

hoşbulduk:)
sebep:sperm sayı ve morfoloji
deneme:2
merkez:beylikdüzü medicana
donmuş tedavisi.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)

ekledim canım hayırlı uğurlu olur inşallahhh ben de sana başarılar diliyorum

ekledim canım hayırlı uğurlu olur inşallahhh ben de sana başarılar diliyorum

Benim bilgilerimi de ekler misin canim yasım 25 Memorial hastanesinde yaptırıyorum.sperm sayı morfoloji ve hareket az. 2.denemem 21mayista başladım 11 Haziran test gunum kısmetse .

canım benim bilgilerimi güncellermiisn 18 mayısta transferim oldu test günüm de 30 mayıs.bu arad seninde transferin olmuş inşallah gönlünce olur herşey

Tekrar Tebrikler
Belirtileriniz nelerdi kızlar. Paylasirsaniz çok mutlu oluruz.

Ben aşılamalarda kendimi çok dinlediğim ve hepsinde farklı belirtiler olduğu için bu sefer kendimi dinlemeyeceğim demiştim ama yapamadım tabiki..
Benim transferin 5. Günü gecesi (5. Gün blastosist lerdi) yaklaşık 15 dk süren çok şiddetli regl sancısına benzeyen ağrım oldu, regl oluyorum sandım meğer yerleşme sancısıymış daha önce hamile kalan arkadaşlarım ve hemşireler o günlere denk gelen ağrının yerleşme ağrısı olduğunu söylediler ama illa olacak diye bişey yokmuş..
Ayrıca benim 2 gün nerdeyse 4 saat süren 37,5/38 derece ateşim oldu, Dr progestan da gebelik de iğne yerindeki soğuk apse de ateş yapabilir dedi..
Bir de hep akıntım vardı ama son birkaç gün çok sulu akıntım oldu .. Arada kasık batması, çekilmesi,dün gece ve bu sabah adete benzer kasık ağrım oldu..
Ğöğüsteki değişikliklerin ve gazın ilaçlara bağlı olduğunu düşünüyorum..bir de bel ağrısı.. Yatmaya bağlı dicek ama ben sadece ilk 3 gün yattım, sabah bel ağrısından uyanıyorum..
Bir de kirpiklerim son gün inanılmaz birbirine yapışmış ve kıvrılmıştı annem ben senin yüzünden kirpiklerinden anladım diyor

Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:

congueror bende senınle aynı durumdayım yaş 25 sorun sayı ve hareket ilk denemde hamile alıp kalbi atmadığından aldırmak zorunda kaldım....inşallah bu denemende hayırlısıyla lırsın kucağına takipteyim seni...banada umut olman dileğiyle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…