Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

ayy ne güzel canım tebrik ederim.bu aralar hiç negatif yok süper.herkesin pozitif.allah bozmasın.ard arda güzel haberler geliyor.hep böyle devam etsin topiğimiz inşallah pozitiflerle dolsun.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aaaa canım o nasıl bir iğne öyle kalın.kıyamam ya.benimki kalçadan ama nasıl acıyor ve yakıyor anlatamam.allahtan 5 sürüyor ağrısı.bugünde onun dışında bir de göbekten başladım bende.ama çok ince.vururken hiç anlamıyorum ama sonrasında o da yakıyo.karnım kıpkırmızı oldu.günde 2 iğne,2 acı.ooofffff mutlu haberi bi alsak pozitif diye unutçaz bunları hep.

mutlu haberler veren tüm arkadaşlara hayırlı olsun allah kucaklarınada almayı nasip etsin .benimde bu sabah opum vardı 9 tane yumurtam alındı yumoşları hastanede bırakıp geldik aklım hep onlarda umarım yarın güzel haberlerini alırımm

biraz uyumak için ayrıldım neler olmuşşşşşşş
aman hiç boş bırakmaya gelmiyosunuzzzzz

canım ne güzelll süpriz yaptınn sevindirdin bizi...Hayırlı olsun cnmm..Rabbim tamamına erdirsin..

Allah tamamına erdirsin canım. Deli yaw o kadar dedik sana de mi. Ay sabah sabah çok mutlu bir haber bu. Flzask gel de halay çek kuzum.

geldimmmmmmm cnmm ama geçç kalmışımm ..
neyse yinede çekerim ama 64:

Son düzenleme:

hadi bakalım kaliteli kaliteli bölünürlerkuş gibi göbeğine konar 9 ay sonra da sağlıkla doğarlar inşallahhh az kaldı sen de şafak sayacaksın hazır ol bebeğim

canlarımm buraya hep belirtileri yazdım ama şöyle söyleyeyim...biliyorsunuz 5.gün iki embriyo koydular bugün 11. günüm ilk günler kasıklarımda hafif sızı vardı ben 2 gün yattım :) sonra yavaş hareket ettim hiç ev işi yapmadım 3. gün saçımı yıkdım 6. gün banyo yaptım.. 2. hsftsys girdiğimde belim iyice ağrımaya başladı göğüs uçları belirgin ve acıyordu regl ağrısı gibi oldu son zamanlarda farkettim ki bu reglden farklı bir şeydi hele dün belim kasıklarım çok ağrıdı ama sağolsun topikteki kızlar yardımcı oldular ... kızlar benim midem yandı ve karnım çok şişti ayrıca gaz sıkıntısı oldu ve bu son saydıklarım ilaçlardan diye düşünüyorum :)...ateşimi hiç ölçmedim ama arada bi içten içe susama ve yanma oldu şimdilik bunlar oldu rabbim küt kütleri de duymayı nasip etsin : hepimize inşaallah

tatlımm bende seni merak ediyodum faceden mesaj atacaktımm ..
maaşallah yumoşlaraa inşallah kalitelii bir sürü embriyonda olur..kıyama o iğne biraz daha zor giriyo evtt..çoğunu atlattın cnm az kaldı.

Canım seninde inşallah keliteli embriyoların olsun güzelce bölünsünler ve göbüşüne konsunlarrr haberlerini alalım..:26:

Caım bnm bi karından bi kalçadan var sımdı bide bu çatlamaması için olan eklendi oda karından ama iğne kalın çok Zor gırıyo kalçalarım sürekli ağrıyo çok şükür bnm cıldım hassas değil morluk fln olmuyo sadece bıraz ağrı işte bebişlerimz için katlanıyoru bakalım hayırlısı hepimiz için

Son düzenleme:

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin insallah

Herkese merhaba
Masallah cok guzel haberler var
Limonportakal kartela ve mysnovgrain sizin adiniza cooook sevindim gozunuz aydin Allah tamamina erdirsin.. sizin guzel haberlerinizi aldikca sabirsizlaniyorum tedavi icin...bize de dua edin

tatlımm bende seni merak ediyodum faceden mesaj atacaktımm ..
maaşallah yumoşlaraa inşallah kalitelii bir sürü embriyonda olur..kıyama o iğne biraz daha zor giriyo evtt..çoğunu atlattın cnm az kaldı.

Tatlım faturamı ödememişim dün telden nete girmeye çalışıyordum istanbulun sıkıcı yollarında bi baktım girmiyor ben sımdı kayınvalıdemdeyım burda nette yok görümcemin telden girdim oyüzden çok yazamıcam yarın sizlerle olacam ama inş kontroller sıklaştığı için opuya kdr buradayım herlde canımda sıkılıyo doktor sımdlk hersey güzel dedi bakalım yarın neler olacak öpüyorum çok çok tatlışım

her şey güzel olacak canım, sen yeter ki umutlu ol ve içini ferah tutinşallah güzel haberlerini duyacağız burdan peş peşe

waw waw waw süperrrrrr :nazar canım çok güzel bir mutluluk hayırlı uğurlu olsun bebişin :))))))))))):16içime doğmuştu pozitif olacağı inşallah herkesin bundan sonra hep pozitif haberlerini alacağız betanı öğrenemeyecekmisin peki neden öyle bir test yapmadılar testini nerede yaptırdın ?

hamile arkadaşlar ben aşırı derecede göbeklendim karnımın içi taş gibi çok şiş ki normalde göbekli bir insan değilimdir bu beni aşırı derecede rahatsız ediyor hatta dik durmakta bile zorlanıyorum gerginlik hat safada sizlerden de bu tür şeyler yaşayanlar oldumu acaba korkmaya başladım neden olabilir ?

Ayy ne güzel ya böle üst üste güzel hbrler canım çok sevindim allah saglikla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin.
Şimdi sirada tubish deryap ve ben variz bu güzel hbrler aynen devam eder umarım..

Ayy ne güzel ya böle üst üste güzel hbrler canım çok sevindim allah saglikla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin.
Şimdi sirada tubish deryap ve ben variz bu güzel hbrler aynen devam eder umarım..

İnşallah canım bizde güzel haberler verebiliriz, kasık ağrılarım devam ediyor, başka da hiçbir değişiklik yok
30 Mayıs test günümüz ama ben 29 idrar testi yapmayı düşünüyorum, 30. da işe başlayacağım için direk işyerinde öğrenmek istemiyorum sonucu, ama negatif çıkarsa da üzüleceğime eminim, çok kararsız kaldım kızlar sizce ne yapmalıyım :44:

canim cok sagollll ben de sizin haberlerinizden sonra cok rahatlamistim doktorumla konustum canim yarin da beta icin gidecegim ilaclarini duzenleyecegim dedi yani onu da yarin ogrenecegim insaallah... tatlim tip merkezinde yaptirdim degerli beklemek gerekti bugun de pazar onun icin

Pozitif dusun canım ben bukadar hamis hbri alinca biraz daha fazla pozitif bakıyorum. ne kadar su lanet grip hala gecmemis agrilarimda dinmemis olsada gercekten umut doldum sen idrar testinden sonra kanda hcgne baktiracaksin yine degilmi??

inşallah canım ya hepimizim temennisi o güzel haber.benim kasıklarımda ağrı var çok can yakıcı değil ama hissettiğim bi ağrı iyimidir kötümüdür bu anlam veremiyorum.bi de bu sabah çok koyu olmayan çok açık renkde değil kanama oldu ümidimi kaybettim o anda ama şükür kesildi.bakalım 30 mayısa kadar bekleyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…