- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
canlarim sabah test yaptirdim veeeeeee HAMILEYIMrabbime binlerce sukurler olsun betami bilmiyorum sadece pozitif negatif testi yaptirdim bes dakikada cikti yarin doktorumla konusurum :))) rabbim tum bekleyenlere sizlere ayni duyguyu yasatsin insaallah bir sene boyunca ben bekledim bebegimi o gune kadar burada herkesin mutlu haberini okudum sukurler olsun rabbim bu gunleri bana nasip etti hepiniz dualarimdasiniz insaallah :nazar
Canımın çok sevindim hayırlı olsunKızlar bende dün yumurtalarına bakarırsın şimdilik 14 tane yumurtam var doktrin gayet iyi gidiyo dedi çatlamamalıdır için iğne verdi ayyyy bu nasıl bor ıgne kalın zor soktum karnımı çok canımyandı yarın yine randevum var dualarınızı bekliyorum hepimiziöpüyorum
canlarim sabah test yaptirdim veeeeeee HAMILEYIMrabbime binlerce sukurler olsun betami bilmiyorum sadece pozitif negatif testi yaptirdim bes dakikada cikti yarin doktorumla konusurum :))) rabbim tum bekleyenlere sizlere ayni duyguyu yasatsin insaallah bir sene boyunca ben bekledim bebegimi o gune kadar burada herkesin mutlu haberini okudum sukurler olsun rabbim bu gunleri bana nasip etti hepiniz dualarimdasiniz insaallah :nazar
Allah tamamına erdirsin canım. Deli yaw o kadar dedik sana de mi. Ay sabah sabah çok mutlu bir haber bu. Flzask gel de halay çek kuzum.
mutlu haberler veren tüm arkadaşlara hayırlı olsun allah kucaklarınada almayı nasip etsin .benimde bu sabah opum vardı 9 tane yumurtam alındı yumoşları hastanede bırakıp geldik aklım hep onlarda umarım yarın güzel haberlerini alırımm
Canımın çok sevindim hayırlı olsunKızlar bende dün yumurtalarına bakarırsın şimdilik 14 tane yumurtam var doktrin gayet iyi gidiyo dedi çatlamamalıdır için iğne verdi ayyyy bu nasıl bor ıgne kalın zor soktum karnımı çok canımyandı yarın yine randevum var dualarınızı bekliyorum hepimiziöpüyorum
mutlu haberler veren tüm arkadaşlara hayırlı olsun allah kucaklarınada almayı nasip etsin .benimde bu sabah opum vardı 9 tane yumurtam alındı yumoşları hastanede bırakıp geldik aklım hep onlarda umarım yarın güzel haberlerini alırımm
hadi bakalım kaliteli kaliteli bölünürlerkuş gibi göbeğine konar 9 ay sonra da sağlıkla doğarlar inşallahhh az kaldı sen de şafak sayacaksın hazır ol bebeğim
aaaa canım o nasıl bir iğne öyle kalın.kıyamam ya.benimki kalçadan ama nasıl acıyor ve yakıyor anlatamam.allahtan 5 sürüyor ağrısı.bugünde onun dışında bir de göbekten başladım bende.ama çok ince.vururken hiç anlamıyorum ama sonrasında o da yakıyo.karnım kıpkırmızı oldu.günde 2 iğne,2 acı.ooofffff mutlu haberi bi alsak pozitif diye unutçaz bunları hep.
tatlımm bende seni merak ediyodum faceden mesaj atacaktımm ..
maaşallah yumoşlaraa inşallah kalitelii bir sürü embriyonda olur..kıyama o iğne biraz daha zor giriyo evtt..çoğunu atlattın cnm az kaldı.
Tatlım faturamı ödememişim dün telden nete girmeye çalışıyordum istanbulun sıkıcı yollarında bi baktım girmiyor ben sımdı kayınvalıdemdeyım burda nette yok görümcemin telden girdim oyüzden çok yazamıcam yarın sizlerle olacam ama inş kontroller sıklaştığı için opuya kdr buradayım herlde canımda sıkılıyo doktor sımdlk hersey güzel dedi bakalım yarın neler olacak öpüyorum çok çok tatlışım
Ayy ne güzel ya böle üst üste güzel hbrler canım çok sevindim allah saglikla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin.
Şimdi sirada tubish deryap ve ben varizbu güzel hbrler aynen devam eder umarım..
waw waw waw süperrrrrr :nazar canım çok güzel bir mutluluk hayırlı uğurlu olsun bebişin :))))))))))):16içime doğmuştu pozitif olacağı inşallah herkesin bundan sonra hep pozitif haberlerini alacağız betanı öğrenemeyecekmisin peki neden öyle bir test yapmadılar testini nerede yaptırdın ?
İnşallah canım bizde güzel haberler verebiliriz, kasık ağrılarım devam ediyor, başka da hiçbir değişiklik yok
30 Mayıs test günümüz ama ben 29 idrar testi yapmayı düşünüyorum, 30. da işe başlayacağım için direk işyerinde öğrenmek istemiyorum sonucu, ama negatif çıkarsa da üzüleceğime eminim, çok kararsız kaldım kızlar sizce ne yapmalıyım :44:
Ayy ne güzel ya böle üst üste güzel hbrler canım çok sevindim allah saglikla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin.
Şimdi sirada tubish deryap ve ben varizbu güzel hbrler aynen devam eder umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?