İnşallah hamilesindir canım beşinci gün embriyosuysa ya da ikiz gebelikse çok doğal çıkması. Bebetime gibi bazı markalar da hatalı pozitif verebiliyor. İnşallah bebeğin erkenden göstermiştir kendini
benmkini 4. günü transfer ettiler ikiz olma ihtimali olabilir 2 embriyo konuldu ama bilmiyorum insallah erken göstermiştir
Nabiyon be ya. Kafayı yiyeceğim beklemekten yawsenin tedavin ne durumda
Canim yaa ne olur baska seyler dusunmeye calis eve hapsetme kendini cikip kendini yormadan azcik yurusen mi acaba..Bide senin doktor test tarihini gec solemis biraz bi iki gun once yapsanmi acaba?Canim hep dualarimdasin Allahim diyorum arkadaslarlarim guzel haberler alsinlar yavrularini kucaklarina alsinlar diye dua ediyorum....
Tatlim benim 29 mayisa randevum var.Igneleri eczaneye siparis ettim Bu sefer adini hic bilmedigim 4 farkli igne.Yarisini devlet oduyor biz 500 euro vercez.Adetimi bekliyorum Kasiklarim batiyor sivilcelendim gelen giden yok doktor 27 si gibi gelir dedi ama bakalim hayirlisi...Menaccc Bu sefer kendimi iyi hissediyorum Sanki bi kiz bebek doguyo icime oyle pembis pembis odasini yapsam evim bez koksa...Kocam bi bebek gordugunde benden cok ic geciriyo en cok onun icin istiyorum.Allahim hepimize bu guzel duygulari yasatsin insaallah.
CANIM SENDE NE VAR NE YOK NASIL GECIYOR GUNLERIN.HEYACAN DORUKTA DIMI...
canlarim sabah test yaptirdim veeeeeee HAMILEYIMrabbime binlerce sukurler olsun betami bilmiyorum sadece pozitif negatif testi yaptirdim bes dakikada cikti yarin doktorumla konusurum :))) rabbim tum bekleyenlere sizlere ayni duyguyu yasatsin insaallah bir sene boyunca ben bekledim bebegimi o gune kadar burada herkesin mutlu haberini okudum sukurler olsun rabbim bu gunleri bana nasip etti hepiniz dualarimdasiniz insaallah :nazar
Maşallah bi kaç arkadasımız hamile haberini almıs cok sveindim allah tamamına erdirsin insallah... Benm transferin 6. Günü bugun kasıklarım batıo ama normaldir o kadr iğne okadr ilaç ve yumurta toplamı işlemi sonrası 4 gün sonra test yapıcam bakalım ne cıkıcak rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip eder insalahh.. Bide dün cok üzüldüm ya dondurlmus hiç embriyomuz kalmamıs öle sölediler hastaneden7 taneydi embriyolar 2si konuldu diger 5 embriyo gelişmedi denildi üzgünüm eger tutmassa bunlar hersey sil bastan olmak zorunda moralim cok bozuk bu arada dün ablam kafamın etini yedi gitti idrar testi aldı yaptık evde ince bi çizgi var ama heral oda catlatma iğnesinin etkisndendir.. Bu kadar erken cıkmaz cünkü dimi
Sağol canım benim. Olacak inşallah olacak Rabbimiz bize de nasip edecekpozitif olman olumlu düşünmen çok güzel bir de insanın içine doğuyor olup olmayacağı. Ben idrar testlerine başlarım altıncı gün Allah gonlundekini versin kuzucugum. Ben de en çok eşim için istiyorum geceleri benim uyudugumu sanıp yalvariyor Allaha inşallah duaları kabul olur.
Canim 6.gun biraz erken degilmi idrar testi icin cok stres olursun o zaman...Erkekler icin cok zor biz gene bir sekilde paylasiyoruz rahatliyoruz ama onlar hep icine atiyor.Rabbim Sana Anne olmayi Kocanada Baba olmayi nasip etsin insallah bu sefer hayirlisi ile....Canim Bebislerimiz olur belki tanisiriz Insaallah...Cocuklarimiz buyuyup arkadas olurlar.Belki Buralara Tatile Gelirsiniz...Bak Butun Gelecek 20 yilimizin ozetini cikardim...
selam arkadaşlar bende de pko ve rahim duvarı incelmesi var kısmetse haziranda başlıcaz tedaviye ilk deneme olacak . sabır gerektiren bi yol beklıyor allah utandırmaz inşallah 2,5 senedir uğraşıyoruz
canlarim sabah test yaptirdim veeeeeee HAMILEYIMrabbime binlerce sukurler olsun betami bilmiyorum sadece pozitif negatif testi yaptirdim bes dakikada cikti yarin doktorumla konusurum :))) rabbim tum bekleyenlere sizlere ayni duyguyu yasatsin insaallah bir sene boyunca ben bekledim bebegimi o gune kadar burada herkesin mutlu haberini okudum sukurler olsun rabbim bu gunleri bana nasip etti hepiniz dualarimdasiniz insaallah :nazar
hamile arkadaşlar ben aşırı derecede göbeklendim karnımın içi taş gibi çok şiş ki normalde göbekli bir insan değilimdir bu beni aşırı derecede rahatsız ediyor hatta dik durmakta bile zorlanıyorum gerginlik hat safada sizlerden de bu tür şeyler yaşayanlar oldumu acaba korkmaya başladım neden olabilir ?
Sağol canım benim. Olacak inşallah olacak Rabbimiz bize de nasip edecekpozitif olman olumlu düşünmen çok güzel bir de insanın içine doğuyor olup olmayacağı. Ben idrar testlerine başlarım altıncı gün Allah gonlundekini versin kuzucugum. Ben de en çok eşim için istiyorum geceleri benim uyudugumu sanıp yalvariyor Allaha inşallah duaları kabul olur.
neden olmasın ki canım ayyy dusunsene kucagimizda minklerimiz ne güzel olur sen bazen çevreni takıyor üzülüyorsun ya benim de içim yanıyor o zaman. Ben insanlardan uzak yaşadığım icin pek moralimi bozacak şeylerle karsilasmiyorum sen anlatinca o insanları bogasim geliyor. Anne olmanı o kadar çok istiyorum ki çok da iyi anne olursun eminim. Bak dün bir arkadaşın tedavi başında yazdıklarını paylaştım şimdi hamile. İnşallah sen hamile olunca o yazdıklarını paylasirim o kadar uzak gelecek ki sana mutluluğu yakalayinca geçmiş bütün acıları kirginliklari unutacaksin inşallah
tabiki cnm idrar testlerini yapmaya başla sen 6. gün olmasa bile 8 de başla
6 hazirana kadar çatlarımm valla..beklemektenn..sende duramzsın zatenn.
bide biraz önce yazılanlarda gördümde senin bu gebelik testi markası bebetıme sanırım.
ben ilk testimi onunla yapmıştım 8. günde ve silik çizgi çıkmış sonrakinide o testle yaptım yine çıkmıştı..
tabi sonra ben 2 kere daha farklı testlerle yine denedimm ..yine aynıydı..
şimdi evde 3 tane gebelik testi var onları saklıyorum senelerdir ilk defa görmüşümm ...atarmıyımm.
en son 17. günde yaptım onda 2 çizgide kop koyu çıkmıştı..
İnşallah bu son ve sonu mutlu olan mucadelen olur bu uğurda. Rahim incelmesinin sebebi ne peki ben de bir ara rahim inceliği problemi yaşadım. Rahim filmi cektirdin mi.
sorma canım ya ölürüm meraktan. Canım o marka gebelik varsa da yoksa da pozitif çıkarıyor çoğu zaman inanmazsan geçmişe bak paylasmistim burdan kopkoyu ikinci çizgi vardı tabi hamile değildim dalgasina yapip göstermiştim burda kızlara işin garibi kimyasal gebeligimi onunla ogrenmistim ben de. Demek ilaç kullniyorsak onu da beta hcg gibi algılıyor anlamadım gitti:44:
Canim cok cook tesekur ederim.Ne guzel yureklisin Allah benim icin istedigin guzel seyleri kat ve kat sana yasatsin.Ben cocuklari hep cok sevmisimdir hep cok cocuk istedim..Bi keresinde esimin bi akrabasina gittik Orda kucuk bi bebek vardi annesi Alman..Anne baba ayri babanesinde kaliyo.Cocuk geldi ben mutfakta is yapiyorum sarildi bacagima kucagima gelmek istiyo opuyo beni salona birakiyorum tekrar geliyo biz evden cikarken iki gozu iki cesme agladi zor kactik..
O yaziyi geriye donum ben de okudum...Flzask bana yazmis onu :)))Ben cok hassasim o an uzulurum ama Allahtan cabuk atlatiyorum...Canim Insanlardan uzak kalamiyorum Esim Arkadaslarindan vazgecmez ben bazen mesafeli duruyorum ama ancak bu kadar oluyo.Esimin ailesi cok kalabalik Dedesi uc kereevlenmis Amcalar kuzenler yarisiylada gorusmuyoruz Allahtan.Canim kendimi cekmeyi de denedim ama olmuyo o zaman daha cok Sıkılıyorum...Dun O Tup.bebek yaptiran Arkadasi gordum ogluyla ben kactim geldi beni buldu bide sarilip kucakladi...
rahim incelmesi için bi neden söylmiyor canım rahim filmmi çektirdim dr güzel dedi peki canım senin rahim inceliğn ne durumda kalıştımı hangi ilaçları kullandın
Doktor birkaç ay takip etti baktı ki kendiliğinden kalinlasiyor estrofem denilen ilaçla kalinlasmiyor estrofeme ters tepki veryormus rahmim simdi climara forte östrojen bandi kullanıyorum transfer günü rahim 12 mm olmuştu. Demem o ki rahim inceliği bazen kendiliğinden geçer. Cylo prognova kullandiriyor birkaç ay doktorlar geçiyor. Yani sende fsh yüksekliği yoksa yaşın da çok ileri değilse daha önce kürtaj da madiysan rahim inceliği neden olsun
Doktor birkaç ay takip etti baktı ki kendiliğinden kalinlasiyor estrofem denilen ilaçla kalinlasmiyor estrofeme ters tepki veryormus rahmim simdi climara forte östrojen bandi kullanıyorum transfer günü rahim 12 mm olmuştu. Demem o ki rahim inceliği bazen kendiliğinden geçer. Cylo prognova kullandiriyor birkaç ay doktorlar geçiyor. Yani sende fsh yüksekliği yoksa yaşın da çok ileri değilse daha önce kürtaj da madiysan rahim inceliği neden olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?