Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Merhaba canim..Insallah bebisinin tutunma kanamasidir...Sende bize Persembe guzel haberler verirsin...

Pozitif dusun canım ben bukadar hamis hbri alinca biraz daha fazla pozitif bakıyorum. ne kadar su lanet grip hala gecmemis agrilarimda dinmemis olsada gercekten umut doldum sen idrar testinden sonra kanda hcgne baktiracaksin yine degilmi??

evet canım 30. da kanda baktıracağım inşallah, hayırlı haberler veririz inşallah kızlarrrr

Ayy canım adet olamayız kullandığımız ilaçlardan dolayı, yerleşme kanamasıdır o inşallah

canım benim kontrol salı günü...inşallah her şey yolunda gider...şu ohss den korkuyorum da olmaz inş.sen de sabret canım..bu iğnelerin acısı geçevek inş

çok sevindim canım...Allah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı doğum nasip etsin inş

Tebrik ederim canım ,Allah tamamına erdirsin inşallah:)

Canim uzun zamandir girmiyordum seni merak ederek girdim ve mutlu haberini aldim canim gozunaydin cok sevindim allahim insallah saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin :)

ayy hayırlı olsun ne güsel bi haber ya rabbim tamamnına erdirsin insallah..

Nabiyon be ya. Kafayı yiyeceğim beklemekten yawsenin tedavin ne durumda

Maşallah bi kaç arkadasımız hamile haberini almıs cok sveindim allah tamamına erdirsin insallah... Benm transferin 6. Günü bugun kasıklarım batıo ama normaldir o kadr iğne okadr ilaç ve yumurta toplamı işlemi sonrası 4 gün sonra test yapıcam bakalım ne cıkıcak rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip eder insalahh.. Bide dün cok üzüldüm ya dondurlmus hiç embriyomuz kalmamıs öle sölediler hastaneden 7 taneydi embriyolar 2si konuldu diger 5 embriyo gelişmedi denildi üzgünüm eger tutmassa bunlar hersey sil bastan olmak zorunda moralim cok bozuk bu arada dün ablam kafamın etini yedi gitti idrar testi aldı yaptık evde ince bi çizgi var ama heral oda catlatma iğnesinin etkisndendir.. Bu kadar erken cıkmaz cünkü dimi

Kiz nerdesin senyazdirdin adını gittin. Tedaviye başladın mı. Ne var ne yok

basladım bitti hatta ama gelemedim pc y e bi ara internetim yoktu bi arada evde yoktuk malesef kısmet anca bugneymiş bugun transferin 6. günü.... bilmom kafam karısık ümitsizm ben gene tutmıcak gibi gelio ..

Çatlatma ignesini kac gün önce yaptirdin ki. Değildir bence geçmiştir etkisi. Bu arada bilgilerini tekrardan ver bebeğim haber vermeyen arkadaslari sildik. Hemen ekleyeyim

Çatlatma ignesini kac gün önce yaptirdin ki. Değildir bence geçmiştir etkisi. Bu arada bilgilerini tekrardan ver bebeğim haber vermeyen arkadaslari sildik. Hemen ekleyeyim

tamam canım vereyim .. yas 22 sebeb morfoloji bozuklugu ve sperm azlıgı istanbul tüp bebek merkezinde oldu 20 mayıs transfer günü 1 haziran da test günü ama ben 30 unda test yapıcam iğneyi yaptıralı bugn 11 gün oldu yanlıs hatırlamıosam.. ilk deneme..

Son düzenleme:

Ignenin etkisi kalmamıştır bence ilk on dakikada mı çıktı peki. Benim geçen sefer kimyasal gebeligimde yedinci günde çıktı ikinci çizgi

teşekürler menac listeye eklediğin için..

10 dakika sürmedi bile hemen cıktı

İnşallah hamilesindir canım beşinci gün embriyosuysa ya da ikiz gebelikse çok doğal çıkması. Bebetime gibi bazı markalar da hatalı pozitif verebiliyor. İnşallah bebeğin erkenden göstermiştir kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…