Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

benim onceki asilamardan birinde catlatma ignesi gecene kadar test yapmistim, 8. gun de gecmisti onun cizgisi. bi arkadas da 7. gunde gectgni soylemisti. 11. gune kadar etkisi kalmaz canim inss bi seyler var bence :):):)

canim ya benim kocam da oyle insan en cok da esine uzuluyor. gecen bebk gormeye gittik, hemen tabi kucagimiza veriyolar sevelim diye, eve gidince sordum, sevdin mi bebegi diye, yok kucagima verdiler ben de hemen geri verdim hic sevmedim dedi... uzuluyor cunku dayanamam ben ona...

amin ins Allahim kabul etsin dualarini....

Son düzenleyen: Moderatör:

sen ne durumdasın peki başladın mı başlayacak mısın. allah gönlünüze göre versin canım, geçen sene tatile gittik eşimin ailesine yeğenleri kucağına atlıyor bizimkisi işim var git diyor, en son aşkım sen ben üzülürüm diye mi sevmiyorsun eğer öyleyse ayıp ediyorsun dedim yapma böyle sev çocukları gönülleri kalmasın dedim, ince düşünceli kocam benim ya, Allah onun yüzüne bakar inşallah bizi de evlat sahibi yapar bu sefer

ins canimmmmm :) Rabbim yuzumuzu guldursin insss....
bizim bu ay baslayamadik, lab bakima giriyormus, obur ay Ramazan, obur ay esimin Turkiyeye gitme ihtimali var, sonra benim isten izin alma durumlarim karisik, ta ekim e kaldi gibi sanki, cok uzuluyorum bu kadar gecikmesine napicagimi bilemiyorum, annem Ramazan da yaptrabilirsin bi sey olmaz diyor ama simdi gucsuz dusersem yumurta kalitesi etkilenirse filan diye dusunceler kafami karstryor

hadi bakalımmm verdik geldik yumoşları...survivor...:)

RABBİM hepimizin yüzünü güldür.

Sevgili sarliva, öncelikle Allah her daim yar ve yardımcın olsun canım. Çatlamayı önlemek için dr bana da cetrodiet verdi ama ucu inceydi onun, yine de iğneyi yaptıktan sonra gonal f e göre daha çok canım yandı. Neyse sonuç güzel olsun da gerisi önemli değil. Mevla hepimize hayırlısını versin inşa Allah!!! Amin!!!

Evet güzel haberi alınca çekilen bütün sıkıntıla unutacağız Allah'ın izni ile. Sevgili izmirimizmir benim bütün iğneler göbekten yapıldı. İğneden korkan ve bıkan ben gönüllü katlandım acıya. Ne garip değil mi, anne olabilmek için nefret ettiğimiz şeyleri bile hoşnutlukla karşılıyoruz ve katlanıyoruz. Rabbim daha fazla bekletmez inşa Allah!..

Emanet bıraktın canım, üzülme! Her emanet zamanı gelince döner sahibine. Senin kuzucukların da çok yakında dönecek inşa Allah sana. Hem de, kalıcı olarak Allah'ın izni ile!.. Gönlünü ferah tut ve Rabbi Rahime emanet et.

Güzel gönüllü dostlar. Allah o güzel gönüllerinizi mahzun etmesin inşa Allah!.. Katındaki en hayırlı evlatları nasip etsin en hayırlı zamanda, gönüllerinizi de, kucaklarınızı da boş bırakmasın inşa Allah!.. Amin!!!

Bu arada benim iğneler bu akşam itibariyle bitti hamdolsun! Salı günü yumoşlar toplanacak. Allah kerim artık. Biz elimizden geleni yaptık şimdi de O'nun sınırsız lütfuna sığınıyoruz ve katındaki en hayırlı evlatlardan bize de lütfetmesini istiyoruz. Ellerimizi boş çevirmesin inşa Allah!..

Canım hiç böyle şeylerle kafanı karıştırma, zira Ramazan rahmet ayıdır. Rabbimizin rahmetinin yeryüzüne sınırsız indiği bir aydır. İçinde K.Kerim'in indiği 1000 aydan (83 yıl) daha hayırlı bir geceyi barındırır. Bu güzel zamanı orucuna fazla sekte verdirmeden değerlendir bence. Ramazanın hürmetine, Kadir gecesinin hürmetine Rabbimiz belki sana ve eşine güzel bir lütufta bulunur. Yumoşlarına hiç bişeycikler olmaz merak etme!..

Hayatım ben aylarca bekledim sürekli iptal oldu rahim yeterli kalinliga ulasmiyordu. Zaman geçiyor inan ki inşallah sonu güzel olur da bu son bekleyisin olur. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Oruçlu olmanın etkileyip etkilemedigini doktoruna sor bence sıkıntı olmayacaktır.

kizlar bende endo hastasiyim, yani cikolata kistim var3,5 cm memoriala gittim 9 mayisda basladi tedavim.. 4 yumos cikti 3 tane blastokist asamasina geldi ,herkes sasirdi 4 yumurtadan 3 yasadi , tabi zor bir surec internet delisi oldum bu donemde .. herseye bakiyorum arastiriyorum doktorlari bile bezdirdim.. tutumazsa ameliyat dediler bende rezervde az... neyse hastaneden geldik dun , bu sabah eve hirsiz girmis ben tabi soka girdim hareketlerime dikkat etmedim adrenalinde salgiladm .. sancim bi anda cok artti , sizce bisey olmus mudur bu arada asiri siskinlik gaz ve tuvalete cikamiyorum.. Allah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar versin

hadi bakalımmm verdik geldik yumoşları...survivor...:)

RABBİM hepimizin yüzünü güldür.

Sorvivor ha çok güldüm ya. Hem de tam o programı izlerken inşallah kaliteli embriyolarin olur ve finale kalır hepsi. Ama asil kazanan bir ya da iki tanesi olacak çünkü onlar once annesinin gobegine sonra kucagina girecek

Allah ol dedikten sonra hiçbir şey olmaz canım. Trafik kazası geçirdiği halde yine de hamile kalan var transfer sonrası. Çok gecmis olsun canım boşver cana geleceğine mala gelsin. İnşallah bunun üstüne yaşayacağın mutluluk bu üzüntüyü unutturur.

haklısın canım ben bu günün pazar olduğuu unuttmuştum oyüzden yazdım neden beta çıkmadı diye yazdıktan sonra pazar olduğunu düşündüm bende yarın 2. testi yaptırıcam korkuyorum sanki ilk test gibi umarım güzel ilerleme vardır seninde betan inşallah yüksek çıkar benim gibi tereddütte kalmazsın

çok geçmiş olsun..kötü bi süpriz olmuş ama olacak bebişe hiç bi şey engel olamaz..bende de endo var yakında başlıycaz inşallah..tuvalete çıkmak için sabah aç karnına incirle zeytinyağı içersen rahatlarsın,tuvalette zorlanmaman lazım.dikkat et canım geçmiş olsun tekrar..

saol cnm gercekten bunu duymaya cok ihtiyacim vardi calinanlar degil evinde tanimadigin birinin uyurken gezmesi kotu, umarim birakmamislardir beni .biz bu sureci kimseyle paylasamadik..ne ailelere ne de arkadaslara yani ses cikarmadan basladik.. psikolojik olarak zor tabi

Sorvivor ha çok güldüm ya. Hem de tam o programı izlerken inşallah kaliteli embriyolarin olur ve finale kalır hepsi. Ama asil kazanan bir ya da iki tanesi olacak çünkü onlar once annesinin gobegine sonra kucagina girecek

ayy çok güldürdün kuzum beni yaa finalll

ya gerçekten içim rahatladı hiç böyle olmamıştım çok korktum başka bir sorun mu var acaba diye inşallah kısa zaman içinde geçer gerçekten resmen nefes alırken acı veriyor aynen bende 5 aylık hamile gibiyim :)canım sen hangi gün test sonucunu öğrenmiştin ve doktor seni ne zaman çağırdı kese görmeye ve kalp atışını ne zaman duyarsın dedi benim 3. gün embiryosu 25 inde sonucumu öğrendim 10 haziran kese görmek için çağırdı 24 haziranda kalp atışı çok uzun ...

canımmmm hadi git al bebeğini veya bebeklerini:)biz özel anneleriz bebeklerimizde çok özel olacak.Allah yardımcın olsun canım dualarımız senle.

canımmmm hadi git al bebeğini veya bebeklerini:)biz özel anneleriz bebeklerimizde çok özel olacak.Allah yardımcın olsun canım dualarımız senle.

Miniğime kavuşmama saatler kaldı teyzeleri, çok heyecanlıyım. Çok sağolun desteğiniz için, Ceyda'cım senin de az kaldı hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…