Meraba menac.nasilsin.birsey sorucam.6.8. Gun demissiniz.gercekten belli oluyomu
tamam canım vereyim .. yas 22 sebeb morfoloji bozuklugu ve sperm azlıgı istanbul tüp bebek merkezinde oldu 20 mayıs transfer günü 1 haziran da test günü ama ben 30 unda test yapıcamiğneyi yaptıralı bugn 11 gün oldu yanlıs hatırlamıosam.. ilk deneme..
Canim yaa ne olur baska seyler dusunmeye calis eve hapsetme kendini cikip kendini yormadan azcik yurusen mi acaba..Bide senin doktor test tarihini gec solemis biraz bi iki gun once yapsanmi acaba?Canim hep dualarimdasin Allahim diyorum arkadaslarlarim guzel haberler alsinlar yavrularini kucaklarina alsinlar diye dua ediyorum....
Tatlim benim 29 mayisa randevum var.Igneleri eczaneye siparis ettim Bu sefer adini hic bilmedigim 4 farkli igne.Yarisini devlet oduyor biz 500 euro vercez.Adetimi bekliyorum Kasiklarim batiyor sivilcelendim gelen giden yok doktor 27 si gibi gelir dedi ama bakalim hayirlisi...Menaccc Bu sefer kendimi iyi hissediyorum Sanki bi kiz bebek doguyo icime oyle pembis pembis odasini yapsam evim bez koksa...Kocam bi bebek gordugunde benden cok ic geciriyo en cok onun icin istiyorum.Allahim hepimize bu guzel duygulari yasatsin insaallah.
CANIM SENDE NE VAR NE YOK NASIL GECIYOR GUNLERIN.HEYACAN DORUKTA DIMI...
Sağol canım benim. Olacak inşallah olacak Rabbimiz bize de nasip edecekpozitif olman olumlu düşünmen çok güzel bir de insanın içine doğuyor olup olmayacağı. Ben idrar testlerine başlarım altıncı gün Allah gonlundekini versin kuzucugum. Ben de en çok eşim için istiyorum geceleri benim uyudugumu sanıp yalvariyor Allaha inşallah duaları kabul olur.
benim onceki asilamardan birinde catlatma ignesi gecene kadar test yapmistim, 8. gun de gecmisti onun cizgisi. bi arkadas da 7. gunde gectgni soylemisti. 11. gune kadar etkisi kalmaz canim inss bi seyler var bence :):):)
canim ya benim kocam da oyle insan en cok da esine uzuluyor. gecen bebk gormeye gittik, hemen tabi kucagimiza veriyolar sevelim diye, eve gidince sordum, sevdin mi bebegi diye, yok kucagima verdiler ben de hemen geri verdim hic sevmedim dedi... uzuluyor cunku dayanamam ben ona...
amin ins Allahim kabul etsin dualarini....
sen ne durumdasın peki başladın mı başlayacak mısın. allah gönlünüze göre versin canım, geçen sene tatile gittik eşimin ailesine yeğenleri kucağına atlıyor bizimkisi işim var git diyor, en son aşkım sen ben üzülürüm diye mi sevmiyorsun eğer öyleyse ayıp ediyorsun dedim yapma böyle sev çocukları gönülleri kalmasın dedim, ince düşünceli kocam benim ya, Allah onun yüzüne bakar inşallah bizi de evlat sahibi yapar bu sefer
Canımın çok sevindim hayırlı olsunKızlar bende dün yumurtalarına bakarırsın şimdilik 14 tane yumurtam var doktrin gayet iyi gidiyo dedi çatlamamalıdır için iğne verdi ayyyy bu nasıl bor ıgne kalın zor soktum karnımı çok canımyandı yarın yine randevum var dualarınızı bekliyorum hepimiziöpüyorum
aaaa canım o nasıl bir iğne öyle kalın.kıyamam ya.benimki kalçadan ama nasıl acıyor ve yakıyor anlatamam.allahtan 5 sürüyor ağrısı.bugünde onun dışında bir de göbekten başladım bende.ama çok ince.vururken hiç anlamıyorum ama sonrasında o da yakıyo.karnım kıpkırmızı oldu.günde 2 iğne,2 acı.ooofffff mutlu haberi bi alsak pozitif diye unutçaz bunları hep.
mutlu haberler veren tüm arkadaşlara hayırlı olsun allah kucaklarınada almayı nasip etsin .benimde bu sabah opum vardı 9 tane yumurtam alındı yumoşları hastanede bırakıp geldik aklım hep onlarda umarım yarın güzel haberlerini alırımm
sen ne durumdasın peki başladın mı başlayacak mısın. allah gönlünüze göre versin canım, geçen sene tatile gittik eşimin ailesine yeğenleri kucağına atlıyor bizimkisi işim var git diyor, en son aşkım sen ben üzülürüm diye mi sevmiyorsun eğer öyleyse ayıp ediyorsun dedim yapma böyle sev çocukları gönülleri kalmasın dedim, ince düşünceli kocam benim ya, Allah onun yüzüne bakar inşallah bizi de evlat sahibi yapar bu sefer
ins canimmmmm :) Rabbim yuzumuzu guldursin insss....
bizim bu ay baslayamadik, lab bakima giriyormus, obur ay Ramazan, obur ay esimin Turkiyeye gitme ihtimali var, sonra benim isten izin alma durumlarim karisik, ta ekim e kaldi gibi sanki, cok uzuluyorum bu kadar gecikmesine napicagimi bilemiyorum, annem Ramazan da yaptrabilirsin bi sey olmaz diyor ama simdi gucsuz dusersem yumurta kalitesi etkilenirse filan diye dusunceler kafami karstryor
ins canimmmmm :) Rabbim yuzumuzu guldursin insss....
bizim bu ay baslayamadik, lab bakima giriyormus, obur ay Ramazan, obur ay esimin Turkiyeye gitme ihtimali var, sonra benim isten izin alma durumlarim karisik, ta ekim e kaldi gibi sanki, cok uzuluyorum bu kadar gecikmesine napicagimi bilemiyorum, annem Ramazan da yaptrabilirsin bi sey olmaz diyor ama simdi gucsuz dusersem yumurta kalitesi etkilenirse filan diye dusunceler kafami karstryor
hadi bakalımmm verdik geldik yumoşları...survivor...:)
RABBİM hepimizin yüzünü güldür.
kizlar bende endo hastasiyim, yani cikolata kistim var3,5 cm memoriala gittim 9 mayisda basladi tedavim.. 4 yumos cikti 3 tane blastokist asamasina geldi ,herkes sasirdi 4 yumurtadan 3 yasadi , tabi zor bir surec internet delisi oldum bu donemde .. herseye bakiyorum arastiriyorum doktorlari bile bezdirdim.. tutumazsa ameliyat dediler bende rezervde az... neyse hastaneden geldik dun , bu sabah eve hirsiz girmis ben tabi soka girdim hareketlerime dikkat etmedim adrenalinde salgiladm .. sancim bi anda cok artti , sizce bisey olmus mudur bu arada asiri siskinlik gaz ve tuvalete cikamiyorum.. Allah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar versin
inşallah canım ya hepimizim temennisi o güzel haber.benim kasıklarımda ağrı var çok can yakıcı değil ama hissettiğim bi ağrı iyimidir kötümüdür bu anlam veremiyorum.bi de bu sabah çok koyu olmayan çok açık renkde değil kanama oldu ümidimi kaybettim o anda ama şükür kesildi.bakalım 30 mayısa kadar bekleyecem
kizlar bende endo hastasiyim, yani cikolata kistim var3,5 cm memoriala gittim 9 mayisda basladi tedavim.. 4 yumos cikti 3 tane blastokist asamasina geldi ,herkes sasirdi 4 yumurtadan 3 yasadi , tabi zor bir surec internet delisi oldum bu donemde .. herseye bakiyorum arastiriyorum doktorlari bile bezdirdim.. tutumazsa ameliyat dediler bende rezervde az... neyse hastaneden geldik dun , bu sabah eve hirsiz girmis ben tabi soka girdim hareketlerime dikkat etmedim adrenalinde salgiladm .. sancim bi anda cok artti , sizce bisey olmus mudur bu arada asiri siskinlik gaz ve tuvalete cikamiyorum.. Allah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar versin
Sorvivor ha çok güldüm ya. Hem de tam o programı izlerkeninşallah kaliteli embriyolarin olur ve finale kalır hepsi. Ama asil kazanan bir ya da iki tanesi olacak çünkü onlar once annesinin gobegine sonra kucagina girecek
ammmaaaaaaaan halaya gecikmişim :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:Allah tamamına erdirsin kuzum
canım ben varım. benim karnım normalde dümdüzdür. manken gibi falan derler. ama şimdiden 4 aylık gibi oldu valla gergin şiş. bazen nefes almakta zorlanıyorum
canımmmm hadi git al bebeğini veya bebeklerini:)biz özel anneleriz bebeklerimizde çok özel olacak.Allah yardımcın olsun canım dualarımız senle.Canımmm, hayırlı olsun, Çok sevindim okuyunca.Buradan güzel haberleri okudukça hevesleniyorum iyice. Yarın benim de transferim var kısmetse, inşallah 10 gün sonra ben de güzel haberler verebilirim buradan. Rabbim keseyi görmeyi ve kalp atışlarını da duymanı nasip etsin inşallah canm
canımmmm hadi git al bebeğini veya bebeklerini:)biz özel anneleriz bebeklerimizde çok özel olacak.Allah yardımcın olsun canım dualarımız senle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?