her şey güzel olacak canım, sen yeter ki umutlu ol ve içini ferah tutinşallah güzel haberlerini duyacağız burdan peş peşe
Sevgili sarliva, öncelikle Allah her daim yar ve yardımcın olsun canım. Çatlamayı önlemek için dr bana da cetrodiet verdi ama ucu inceydi onun, yine de iğneyi yaptıktan sonra gonal f e göre daha çok canım yandı. Neyse sonuç güzel olsun da gerisi önemli değil. Mevla hepimize hayırlısını versin inşa Allah!!! Amin!!!!..
kizlar transferim cumartesi oldu,, ama aksilik uzerine aksilik eve hirsiz girmis bu sabah az once de esinle tartistik sanki bu kadarini embriyolarim kaldiramazmis gibi gelio. tum cabalarim bosuna gitmis.. o kadar moralim bozuk o kadar karamsarim ki, esim sana bebek falan tutunmaz tutunsa tutunsa elindeki telefon tutunur dedi sigara ictim ustune.. aglamaktan gozlerim sisti.. bugun onlari kaybettim gibi gelio.. psikolojim cok kotu(((
kizlar transferim cumartesi oldu,, ama aksilik uzerine aksilik eve hirsiz girmis bu sabah az once de esinle tartistik sanki bu kadarini embriyolarim kaldiramazmis gibi gelio. tum cabalarim bosuna gitmis.. o kadar moralim bozuk o kadar karamsarim ki, esim sana bebek falan tutunmaz tutunsa tutunsa elindeki telefon tutunur dedi sigara ictim ustune.. aglamaktan gozlerim sisti.. bugun onlari kaybettim gibi gelio.. psikolojim cok kotu(((
Canım hiç böyle şeylerle kafanı karıştırma, zira Ramazan rahmet ayıdır. Rabbimizin rahmetinin yeryüzüne sınırsız indiği bir aydır. İçinde K.Kerim'in indiği 1000 aydan (83 yıl) daha hayırlı bir geceyi barındırır. Bu güzel zamanı orucuna fazla sekte verdirmeden değerlendir bence. Ramazanın hürmetine, Kadir gecesinin hürmetine Rabbimiz belki sana ve eşine güzel bir lütufta bulunur. Yumoşlarına hiç bişeycikler olmaz merak etme!..
Hayatım ben aylarca bekledim sürekli iptal oldu rahim yeterli kalinliga ulasmiyordu. Zaman geçiyor inan ki inşallah sonu güzel olur da bu son bekleyisin olur. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Oruçlu olmanın etkileyip etkilemedigini doktoruna sor bence sıkıntı olmayacaktır.
Menacımmm canım suan tedavi konusunda düşündüğüm tek şey evine gitmek ve nazımı çekecek birinin olması kayınvalıdemdeyım çok sıkıldım okadar iğneler acılar kimse Halim'e acımıyo anam olsa gözleri dolu dolunu bakardı bana çok duygusalım bu Aralar net yok sizede yazamıyorum evime gitmek eşime kavuşmak istiyorum bir gun oldu henüz ama ben yapamıcamı anladım istanbula evimden gidip gelicen transferden sonrada evime gidicem tek dileğim bu sıkıntılı günlerin sonunda karşılığını görmek mülafatlandırılmak çok zOrmuş gercekten Rabbim hepimiZin yardımcısı olsun
Herkese selam, forumun takipçilerindenim uzun zamandır ama ilk kez yazıyorum...Benim de ayın 22'sinde transferim oldu, sonucu bekleme aşamasındayım. Listeye beni de ekleyebilirsiniz. Yaş 30, endometriozis, ilk denemem. Bahçeci Fulya'da...Test tarihim 3 Haziran.Transfer sonrası ilk birkaç gün moralim bayağı iyiydi ama cumartesiden beri benim klasik her regl öncesi yaklaşık 5-6 gün öncesinden hissettiğim tuhaf bir şey olur böyle sanki burulma gibi yumurtalıklarımda...Yine o başladı. Sanırım tutmadı diye düşünüyorumBir taraftan da moralimi bozmak istemiyorum, ama sonuçta henüz ilk denemem...Üff çok zormuş bekleme süreci...Umarım hepimiz için hayırlısı olur..
Menac gunaydin.nasilsin.sana bisey sormak istiyorum.transferimin 2.gunu.bogurtlen suyu iciyorum sence zararlimidir
Benimki de Mustafa Bey :) Ben merkezden ve Mustafa Bey'den çok çok memnunum. Yine yaptıracak olsam yine oraya giderim kesinlikle. Umarım söylediğin gibidir de ben kendimi fazla dinliyorumdur :) Bugün işe başladım ben. Zaten masa başı işim, hem böylece daha kolay geçer zaman, kendimi de daha az dinlerim diye düşünüyorum bakalım...Gelişmeleri paylaşırım
çayı mı suyu mu eğer çaysa içme suysa bir bardaktan fazla olmamak kaydıyla içebilirsin canım meyve suyu sonuçta
çayı mı suyu mu eğer çaysa içme suysa bir bardaktan fazla olmamak kaydıyla içebilirsin canım meyve suyu sonuçta
Menac.siteyi tam kullanamiyorum.mesajlarimin karsiligini once bir onceki sayfaya donuyorum.sonra son sayfaya.bunu okumanin baska yolu yokmu.yada bana mesaj geldigini netden anlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?