Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

her şey güzel olacak canım, sen yeter ki umutlu ol ve içini ferah tutinşallah güzel haberlerini duyacağız burdan peş peşe

Menacımmm canım suan tedavi konusunda düşündüğüm tek şey evine gitmek ve nazımı çekecek birinin olması kayınvalıdemdeyım çok sıkıldım okadar iğneler acılar kimse Halim'e acımıyo anam olsa gözleri dolu dolunu bakardı bana çok duygusalım bu Aralar net yok sizede yazamıyorum evime gitmek eşime kavuşmak istiyorum bir gun oldu henüz ama ben yapamıcamı anladım istanbula evimden gidip gelicen transferden sonrada evime gidicem tek dileğim bu sıkıntılı günlerin sonunda karşılığını görmek mülafatlandırılmak çok zOrmuş gercekten Rabbim hepimiZin yardımcısı olsun

Güzel haber alıp mucizesine yaklaşan arkadaşlar çok çok tebrik ederim. Rabbim hayırla kucağınıza alacağınız günleride göstersin inşallah .
Opusu olan transferi olan ve yarın transferi olacak arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun. Sizlerede güzel haberler almayı nasip etsin.
Bugün baya güzel ve mutlu bi gün olmuş çok şükür. Hep güzel haberlerde buluşmak dileğiyle...

kizlar transferim cumartesi oldu,, ama aksilik uzerine aksilik eve hirsiz girmis bu sabah az once de esinle tartistik sanki bu kadarini embriyolarim kaldiramazmis gibi gelio. tum cabalarim bosuna gitmis.. o kadar moralim bozuk o kadar karamsarim ki, esim sana bebek falan tutunmaz tutunsa tutunsa elindeki telefon tutunur dedi sigara ictim ustune.. aglamaktan gozlerim sisti.. bugun onlari kaybettim gibi gelio.. psikolojim cok kotu(((

Canım Allah razı olsun duaların için benimki kalın hatta sokArken bile okdr bastırıyorum zor Giriyor canımdan can gidiyo 2 gün vurdum onu inş bi daha vermezler ben pregon ve Menegon kullanıyrm pregon karından menegon kalçadan Çatlamama iğnesinin adını bilmiyorum Şeffaf bir seyin içinde verdiler Rabbim. Yüzümüzü güldürsün inş

Canımın üzülme insanlar sitresli oldukları zaman ne dediklerini bilmezler sen olumsuz düşünme bebişlerini etkilersin. Sen onları seninle diye düşün ki seninle olmaya devam etsinler moral bozmak yok. Rabb'inin bi imtihanı hersey. sen güçlü olsun az bi zmn sonra hayat bambaşka olacakkkk

Öncelikle geçmiş olsun canım kötü denk gelmiş hırsız meselesi Allah bildiği gibi yapsın onları. Embriyo meselesine gelince artık onlar senin bebişin embriyoluktan çıktılar annesi. Öyle diyip üzme onları. Şuan senin onlara ihtiyacın varken bırakırlar mı hiç seni. Sen moralini bozmamaya bak eşlerde yapar bazen öyle olmadık zamanlarda olmadık şeyleri. Ama sigara işini kötü yapmışsın lütfen yapma bi daha.

Ben morale pozitif olmaya cok inaniyorum ama bir turlu transferden beri olmadi.. moral verdiginiz icin tesekkur ederim ayri ayri. Allahtan hepinize saglikli dunya tatlisi yavrular diliyorum..biliyorum sigara icmesem daha iyidi. ama cok stresliydim.. Bu kadar olaya yuce rabbim siniyor beni galiba

bazen iste elinden bi sey gelmiyor insanin sadece beklemek gerekiyor... zaman ilac oluyor dertlerine.. ben de oyle bi donemdeyim..ins gelir bakalim eylul ekim aylari da zaman gecer biz de sabrederiz :):)

yapma böyle musuz olma ama hemen frekansinin mutluluğu çekeceği bir yere geç ve bu yer senin için ev sanırsam. Bak benim kaynanam ve kayinbabam dünya iyisi insanlardır ama ameliyat oldum kaynanam kurşun degmis gibi davranma bir şey yok kurban basit bir şey dedi. Üzüldüm çok ama farkettim ki aslında kotulugunden değil kan bağı başka bir şey. Geçen konuşuyoruz telde anne dedim görüncen kanser olmuş üzüldü ama oğlunu sordu grip olmuş dedim vayyhy alim grip olmuş vayyy ben kurban olam ona gelen bana gelsin. Yani bak bu tepkiyi benim ameliyatimda vermedi onu geç gorumcen kanser diyorum oğlunun gribine ağlıyor. Kotulugunden mi peki valla değil ali onun canından can. İşte bizim bütün cabamizin sebebi eee kaynanan senin canından daha mi önemli evladın için yapıyorsun ve kimseyi kafana takma.

Herkese selam, forumun takipçilerindenim uzun zamandır ama ilk kez yazıyorum...Benim de ayın 22'sinde transferim oldu, sonucu bekleme aşamasındayım. Listeye beni de ekleyebilirsiniz. Yaş 30, endometriozis, ilk denemem. Bahçeci Fulya'da...Test tarihim 3 Haziran.Transfer sonrası ilk birkaç gün moralim bayağı iyiydi ama cumartesiden beri benim klasik her regl öncesi yaklaşık 5-6 gün öncesinden hissettiğim tuhaf bir şey olur böyle sanki burulma gibi yumurtalıklarımda...Yine o başladı. Sanırım tutmadı diye düşünüyorum Bir taraftan da moralimi bozmak istemiyorum, ama sonuçta henüz ilk denemem...Üff çok zormuş bekleme süreci...Umarım hepimiz için hayırlısı olur..

Hemen ekliyorum canım. Hayırlı olsun. O bahsettiklerin embriyo tutununca da oluyor ilaç kullandığın için adet belirtilerinin olması imkansız zaten. İnşallah bebeğinin tutunma belirtileridir. Ben de Bahçeci Fulya da yaptım doktorum mustafa bey seninki kim

Hepinize günaydın kızlarrrrrrr

Her güne güzelliğe niyet ederek başlayın..
"Bugün güzel şeyler olacak diye düşünün"..
Çünkü dilekler dualaşır , dualar gerçekleşir..

Benimki de Mustafa Bey :) Ben merkezden ve Mustafa Bey'den çok çok memnunum. Yine yaptıracak olsam yine oraya giderim kesinlikle. Umarım söylediğin gibidir de ben kendimi fazla dinliyorumdur :) Bugün işe başladım ben. Zaten masa başı işim, hem böylece daha kolay geçer zaman, kendimi de daha az dinlerim diye düşünüyorum bakalım...Gelişmeleri paylaşırım

Menac gunaydin.nasilsin.sana bisey sormak istiyorum.transferimin 2.gunu.bogurtlen suyu iciyorum sence zararlimidir

Menac gunaydin.nasilsin.sana bisey sormak istiyorum.transferimin 2.gunu.bogurtlen suyu iciyorum sence zararlimidir

çayı mı suyu mu eğer çaysa içme suysa bir bardaktan fazla olmamak kaydıyla içebilirsin canım meyve suyu sonuçta

inşallah güzel sonuçlar alırız canım :)) bakarsın ikimizin de sonucu pozitif olur karşılaşırız orda, kim bilir belki de o bekleme salonunda göz göze gelmemek için başka yöne bakan insanlardık ben de memnunum Mustafa beyden bilgisine ve iyi niyetine güveniyorum. dediğim gibi kasık ağrılarını bel ağrılarını kafana takma onlar birer belirtidir Allahın izniyle

çayı mı suyu mu eğer çaysa içme suysa bir bardaktan fazla olmamak kaydıyla içebilirsin canım meyve suyu sonuçta

Menac.siteyi tam kullanamiyorum.mesajlarimin karsiligini once bir onceki sayfaya donuyorum.sonra son sayfaya.bunu okumanin baska yolu yokmu.yada bana mesaj geldigini netden anlayabilirim

Menac.siteyi tam kullanamiyorum.mesajlarimin karsiligini once bir onceki sayfaya donuyorum.sonra son sayfaya.bunu okumanin baska yolu yokmu.yada bana mesaj geldigini netden anlayabilirim

canım üstte gri bir yer var ya tabi eğer bilgisayardan giriyorsan o gri yerin üntünde yukarıya dönen bir ok var oraya tıkla, yani okun üstüne o zaman sayfa yeniden açılacak aşağıda yeni mesaj varsa göreceksin canım. Valla böğürtlen hoşafı sonuçta bir zarar verceğini sanmıyorum zararlı olsaydı böyle şeyler doktorlarımız uyarırdı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…