Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

umit iste test gunum 3 haziran dayanamadim .. bu arada mayis annelerini kutluyorum nazar degmesin masalllahh 41 kere .. insan cook mutlu oluyor buradan takip ettiklerinin hayirli sonuclarini duyunca ..Darisi isteyen butun annelerin basina insallah.

Sonuc negatif 1.23 cıktı Ama daha cok erken di galiba transfer günüde sayılmıyomus benim transfer 21 de yapıldı bugn ayın 29 ise bugn anca 8. Günüm ozaman yani ben dün 7. Günde yaptırdım kızlar yükselirmi bu değer aşılama olan denememizde 0 cıkmıstı bi ümit varmıdır

nrglylmzcim bak 31 yasindayim cikolata kistim var benimde 4 tane yumurtam toplandi birtanesi bosmus 3 tanesi dollendi . 3. gun transferi istemedimve risk aldim 3 tanesini blastokiste soktum. ve inanamadilar 3 tanesi blastokist asamasina geldi. gelismezlerse uzulmeyecegim dedim mantiksizdi belki ama inat ettim . onemli olan kaliteli olmasi. zaten dr 1 tane olsun ama kaliteli olsun dedi.. o yuzden uzulme.. cok var tek yumurtayla bile hamile kalan hayirlisi cnm insalllah

canım kendim okudum bir arkadaş 7.günde yapmış 0.90 çıkmış, 9.gün 2.70 ve 12.gün 80 küsür, tabi ki erken test yapmak için, değerin yükselebilir yükselmeyebilir de, galiba biz sizlere kötü örnek olduk en çok da bundan korkuyordum, ki benim kimyasal gebeliğimdeki gibi ağrılarım başladı yanıyor kasıklarım yine kimyasal gebelik oldu

yok menaccim oyle birsey yok kimyasali bir daha aklina getirip onu cagirma..zaten testlerin uzerinde yazio cinsel iliskiden sonra 5. gunde cikar diye. baskin gen olunca erken cikio, ve hamilelik boyunca mide bulanti kokulara hassaslik yasaniyor . muhtemelen gebeligin boyunca tazi gibi koku alip , biraz miden bulanacak..hayirli birsey bence aklina boyle kotu seyler sokma

yani ümit var yükselebilir ben sinirle evi toplamaya kalkmayım en iyisi oturam oturdugm yerde 12. güne kadar .. canım sakın kimyasal die düşünme belki yerleşiodur bebegin sana tutunuyodur.. kötü şeyler düşünme bak pozitifi gördün en azından ben negatif gördüm gene ümidmi kesmedim rabbim den ümid kesilmes inşallah cok sgalıklı olucak bebişlerin.... üzülme neolur ya

Benim ateşim önceden hep 36.2 ve 36.4 arasındaydı.Transferden 3 gün sonra ateşimi ölçmeye başladım.sabahları uyandığımda yataktan çıkmadan ölçtüm.36.7 ile başladım 36.8-36.9 ve 37 arasındaydı.12.günü kanda pozitifi gördüm çok şükür .Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallaaaah.Bende her sabah ateş ölçmekten kafayı yemiştim.

Canım sağol bana moral veriyorsunuz buna da çok ihtiyacım oluyor İnşallhh sorunsuz bir şekilde 3 yumurta da sağlıklı olur ve inşallhh rabbim en azından bir yumurtama can verir Sanırım ben gidişata bırakırım blastokist asamasina gelsin diye bekleyemem Sadece neden bu kadar az oldu diye soru işareti var aşılamam da bile 2 yumurtam oluşmuştu sadece 75 mg gonal f le 7 günde olmuştu Bu nereden bakarsan 300 ü aşkın kullanıyorum sadece 3 tane onunda gidişatı belli değil Annem menepoza erken girmişti 42 yaşında genetik olarakda çok benzeriz hastalıklarımız ,huyumuz bile acaba diyorum bende de böyle bir sıkıntı mı var 3 ay önce yapılan hormon testlerinde böyle bir sıkıntı yoktu bilemiyorum çok kurcalıyorum sanırım Rabbime sığındım hayırlısı olsun

Canım sağol moral veriyorsun sizinle konuştukça rahatlıyorum İnşallhh bundan sonraki süreçte kötü süprizlerle karşılaşmam Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallhh

Canım herkeste hemen çıkmayabilir, bir de sabahın ilk idrarı daha doğru sonuçlar veriyor bir daha denersen o şekilde dene ama 5. günde çıkması mümkün değil, güzel haberini bekliyoruz canım...

Meraba diyfin.yani atesin yuksek olmasi iyimi .

canim benim gercekten onemli olan kaliteli olmalari zaten bizim yas grubumuza 1 den fazla transfer edilemior.. o yuzden sayiya hic takilma Allahim insaallah yavrun sana simsiki sarilir..

Allah mutlu mutlu gebelık gecrımenızı nasıp etsın
sağlıkla kucagınıza alın ınş
Göbeklerınız kocaman olsun inşallah

Canım herkeste hemen çıkmayabilir, bir de sabahın ilk idrarı daha doğru sonuçlar veriyor bir daha denersen o şekilde dene ama 5. günde çıkması mümkün değil, güzel haberini bekliyoruz canım...

Tubisch anne, ayyy agzindan bal damlior cok mutlu oldummm hamilelerin annelerin dualari kabul olur insallahhh canim yaaa, devam edecegim zaten uc tane almistim birde az once ogrendim transfer gununu de sayiyordm, meger sayilmiyormus , daha 4. gunmusum .. yani 5. bile degilmis ..

canim benim gercekten onemli olan kaliteli olmalari zaten bizim yas grubumuza 1 den fazla transfer edilemior.. o yuzden sayiya hic takilma Allahim insaallah yavrun sana simsiki sarilir..

Canım güzel dileklerin için sağol kendimi daha iyi hissediyorum iyi ki varsınız Bizim halimizden anca biz anlarız Rabbim topikteki tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürsün inşallhhh

benımde suan ıcın atesım ıyı gıdıyor 36,7 - 36,8 busabahta olctum 36,8 mı yoksa 36,9 hatırlayamıyrm ama 36,9 dıye tahmın edıyrm bende buna guvenerekten bır hata yaptım bugun transferden sonra 8.gun ve ıdrarda test yaptım negatıfı gordum oturdum, morelım bozuk ama bı yandanda ıcım bı rahat neden dersen onuda bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…