- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Kizlar transfer edilen gun sayiliyomu.biriniz de yazin ya
Hu hu menac ordamisin yahu
Sonuc negatif 1.23 cıktıAma daha cok erken di galiba transfer günüde sayılmıyomus benim transfer 21 de yapıldı bugn ayın 29 ise bugn anca 8. Günüm ozaman yani ben dün 7. Günde yaptırdım kızlar yükselirmi bu değer aşılama olan denememizde 0 cıkmıstı bi ümit varmıdır
Hayır cnm transfer günü sayılmıyo
canım kendim okudum bir arkadaş 7.günde yapmış 0.90 çıkmış, 9.gün 2.70 ve 12.gün 80 küsür, tabi ki erken test yapmak için, değerin yükselebilir yükselmeyebilir de, galiba biz sizlere kötü örnek olduk en çok da bundan korkuyordum, ki benim kimyasal gebeliğimdeki gibi ağrılarım başladı yanıyor kasıklarım yine kimyasal gebelik oldu
canım kendim okudum bir arkadaş 7.günde yapmış 0.90 çıkmış, 9.gün 2.70 ve 12.gün 80 küsür, tabi ki erken test yapmak için, değerin yükselebilir yükselmeyebilir de, galiba biz sizlere kötü örnek olduk en çok da bundan korkuyordum, ki benim kimyasal gebeliğimdeki gibi ağrılarım başladı yanıyor kasıklarım yine kimyasal gebelik oldu
canım o ates olayına bende takıldım buaralar benımde bıkac gun once 36,7 son ıkı gundur de 36,8 ama bu sabah usuyerek kaltkım resmen donuyodum hemen atesımı olcum 36,8 artık kendımı dınlemekten sıyırcam, şu ateş olayından anlayan bırısı bıze yardımcı olsun :)
nrglylmzcim bak 31 yasindayim cikolata kistim var benimde 4 tane yumurtam toplandi birtanesi bosmus 3 tanesi dollendi . 3. gun transferi istemedimve risk aldim 3 tanesini blastokiste soktum. ve inanamadilar 3 tanesi blastokist asamasina geldi. gelismezlerse uzulmeyecegim dedim mantiksizdi belki ama inat ettim . onemli olan kaliteli olmasi. zaten dr 1 tane olsun ama kaliteli olsun dedi.. o yuzden uzulme.. cok var tek yumurtayla bile hamile kalan hayirlisi cnm insalllah
Çok sevindim kızlar:))) Rabbim sağlıkla tamamını erdirir inşallah, olumlu düşünün inşallah olacak bu sefer, herşeyin bir vakti bir zamanı var, bizim bildiklerimiz sınırlı, hayırlı ve güzel olacak herşey..güzel haberler peşlere maşallah böyle devam eder inşallah:)))
Aynen ben de öleyim.. Keseyi görmeyi bekliyorum sonra kalp atışı.. Hamilelik demek endişe demek gerçekten, ablam 9 ay,sonraki Dr kontrolünü bekleyerek geçiyor diyor.. İnşallah yolunda gider hepimizin..sen de duyarsın bebeğinin kalbini hayırlısıyla inş..
Kızlar ateşe takılmayın.. Ben 2 gün 5 saat süren 38 derece ateşle yattım.. Progestan iğnenin yan etkisi oldu.. Neysesi Dr. Um depo formunu verdi rahatladım.. Ben iğnenin 8. Gününden sonra iğne yeri ağrısından ne oturabiliyodum ne uyuyabiliyodum.. Dr iğnenin içerde soğuk apse yapabileceğini söyledi.. Bir gün sağ birgün sola yaptırın mutlaka..
Yaşla ilgisi yok canım..hiç kafana takma sayıya da takılma bir tane bile yetiyor..sen gönlünü ferah tut..
Cnm benim ablam normal yolla hamile kaldı ve aynı senin gibi kanamaları vardı başta ama sonra kesildi ve sorunsuz 9 ay geçirdi..
Senin de öyle olacak inş.. Kanama farklı bir yerden oluyormuş..inşallah güzel gidecek herşey..
kizlar transferden sonra 5. gunum benimde ,progestan ignemi vuruldum az once tabi tubis menac flzden hayirli cok guzel hbrleri alinca gittim eczaneden 3 tane idrar gebelik testi aldim hemen yaptim tek cizgi aslinda erken test aklima yatmisti . testin uzerinde iliskiden 5 gun sonra tespit eder yaziyordubeni tespit edemedi ustelik su ates olayini bende anlamadim bilen varsa yazsin nolur
Benim ateşim önceden hep 36.2 ve 36.4 arasındaydı.Transferden 3 gün sonra ateşimi ölçmeye başladım.sabahları uyandığımda yataktan çıkmadan ölçtüm.36.7 ile başladım 36.8-36.9 ve 37 arasındaydı.12.günü kanda pozitifi gördüm çok şükür .Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallaaaah.Bende her sabah ateş ölçmekten kafayı yemiştim.
Canım sağol bana moral veriyorsunuz buna da çok ihtiyacım oluyor İnşallhh sorunsuz bir şekilde 3 yumurta da sağlıklı olur ve inşallhh rabbim en azından bir yumurtama can verir Sanırım ben gidişata bırakırım blastokist asamasina gelsin diye bekleyemem Sadece neden bu kadar az oldu diye soru işareti var aşılamam da bile 2 yumurtam oluşmuştu sadece 75 mg gonal f le 7 günde olmuştu Bu nereden bakarsan 300 ü aşkın kullanıyorum sadece 3 tane onunda gidişatı belli değil Annem menepoza erken girmişti 42 yaşında genetik olarakda çok benzeriz hastalıklarımız ,huyumuz bile acaba diyorum bende de böyle bir sıkıntı mı var 3 ay önce yapılan hormon testlerinde böyle bir sıkıntı yoktu bilemiyorum çok kurcalıyorum sanırım Rabbime sığındım hayırlısı olsun
Canım herkeste hemen çıkmayabilir, bir de sabahın ilk idrarı daha doğru sonuçlar veriyor bir daha denersen o şekilde dene ama 5. günde çıkması mümkün değil, güzel haberini bekliyoruz canım...
canim benim gercekten onemli olan kaliteli olmalari zaten bizim yas grubumuza 1 den fazla transfer edilemior.. o yuzden sayiya hic takilma Allahim insaallah yavrun sana simsiki sarilir..
Benim ateşim önceden hep 36.2 ve 36.4 arasındaydı.Transferden 3 gün sonra ateşimi ölçmeye başladım.sabahları uyandığımda yataktan çıkmadan ölçtüm.36.7 ile başladım 36.8-36.9 ve 37 arasındaydı.12.günü kanda pozitifi gördüm çok şükür .Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallaaaah.Bende her sabah ateş ölçmekten kafayı yemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?