Eki Görüntüle 723391
Kızlar ikinci çizgi çıktı, galiba hamileyim, 6 ay önce bebeğimi kaybetmiştim inşallah bu kez Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...
Dualarım sizlerle...
MaşallahEki Görüntüle 723429 bilmiyorum net görebilecek misiniz
Canım hiç moralini bozma. Hepimiz 1 yumurtayla dünyaya geldik bunu unutma. Yumurtanın çok olması dondurulmuşlar için önemli ama tek yumurta ki buna altın yumurta diyorlar bununla hamile kalmak imkansız değil. O yumurtaların sağlıkla gelişip güzel güzel beklerler seni inşallahKızlar bugün adetden sonraki tedavimin 5.günü ama sadece 3 yumurtam gelişiyormuş 12.5mm olmuş hala onun şokundayım Adetin 2. günü 8-9 folükül görünüyordu ama sadece 3 tane gelişmiş(( Neden böyle oldu ,yaştan mı ? diye sürekli kendimi sorguluyorum Benim gibi böyle bir durumla karşılaşan oldumu ? Ne olur kızlar yardımınıza ihtiyacım var ::::: (((
Arkadaşım neden moralini bozuyorsun ki. Dr.un biraz korkutmuş seni anladığım kadarıyla. Madem düşüklerin vardı daha önce keşke bu genetik test olayını sana transfer anında değilde tedavi başında söyleseymiş. Sen hiç canını sıkma moral önemli biliyorsun. Benimde 18 yumurtadan 4 tanesi 1. Kalite idi. Ama Dr.um 5. Günü beklemeyelim 3.gün 2sini transfer edip 2 dinide donduralım dedi. 5.günü beklesek bende kaybedebilirdim belki hepsini. Bu arada ben genetik testte yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı sadece kanda pıhtılaşmam varmış. Bu yüzden kendini topla 5.güne gitmedi diye genetik sıkıntı var demek değildirkızlar merhaba nasılsınız.menac ve tubish çok sevindim hayırlı ugurlu olsun inşallah tamam tamam halay yok:) bende fasulyemi aldım.ama bazı sıkıntılar var 3.güne kadar 12 embriyo gelmişti 5.gün transfere gittiğimizde sadece 1 sağlıklı embriyouzun kaldıgını öğrendik.doktorum genetik bir sıkıntıdan süpheleniyor.bozulan embriyolordan 4 tanesini pgt ye incelemeye gönderdik nedeni öğrenmek için.doktorm tranfer öncesi embriyoların 5.güne gitmediğini genetik bir sıkıntı oldugunu söyleyince bütün transfer boyunca ağladım.
pek umudum yok kızlar tek embriyomu aldım geldim.menac'cım 7 haziran test tarihim.pozitif olsa bile arkası geleceğini sanmıyorum diğer düşüklerimde de oldu 6 haftada kaybettik hayırlısı.
Sonuc negatif 1.23 cıktıAma daha cok erken di galiba transfer günüde sayılmıyomus benim transfer 21 de yapıldı bugn ayın 29 ise bugn anca 8. Günüm ozaman yani ben dün 7. Günde yaptırdım kızlar yükselirmi bu değer aşılama olan denememizde 0 cıkmıstı bi ümit varmıdır
yapacagım tek şey bugun süt içip yatıp uyumak akşmaa kadarmaşallahNegüzel umut oluyorsunuz bizlere. Inşallah kanda görmekte nasip olur. Tebrik ederim ikinizide
canım hiç moralini bozma. Hepimiz 1 yumurtayla dünyaya geldik bunu unutma. Yumurtanın çok olması dondurulmuşlar için önemli ama tek yumurta ki buna altın yumurta diyorlar bununla hamile kalmak imkansız değil. O yumurtaların sağlıkla gelişip güzel güzel beklerler seni inşallah
arkadaşım neden moralini bozuyorsun ki. Dr.un biraz korkutmuş seni anladığım kadarıyla. Madem düşüklerin vardı daha önce keşke bu genetik test olayını sana transfer anında değilde tedavi başında söyleseymiş. Sen hiç canını sıkma moral önemli biliyorsun. Benimde 18 yumurtadan 4 tanesi 1. Kalite idi. Ama dr.um 5. Günü beklemeyelim 3.gün 2sini transfer edip 2 dinide donduralım dedi. 5.günü beklesek bende kaybedebilirdim belki hepsini. Bu arada ben genetik testte yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı sadece kanda pıhtılaşmam varmış. Bu yüzden kendini topla 5.güne gitmedi diye genetik sıkıntı var demek değildir
arkadaşım niye bu kadar erken yapıp kafanı karıştırdın. Yükselme ihtimali var tabiki. Geç tutunmuş olabilir belki. Bu da bi ihtimal. Sen kendini yormadan dinlenmene bak
Eki Görüntüle 723429 bilmiyorum net görebilecek misiniz
kızlar mutlu haberleri tek tek alıyoruz allah nazarlardansaklasın hepinizi kutluyorum kızlar benim bu gün opumun 4. günü sabah hastaneden aradılar transferi 5. gün yapacaklarmış 3. gün le 5. gün arasında ne fark var hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim
5.günde embriyo artık kabuğunu yırtıp rahme tutunacak seviyede oluyor, 3.gün embriyosunda ise embriyo 5-6-7.günlere kadar rahimde geziniyor sonra kabuğunu yırtıp rahme tutunuyor aradaki fark basitçe bu canım
Off ne kadar zormuş beklemek
Ewet canım en zor kısım beklemek hele seninki daha zordur eminim allah gönlüne göre versin arkadaşım.
amin canım rabbim cümlemize hayırlısnı versin off bakalım napıcaz pozitifede negatifede hazırlamam lasım kendimi olmıcak böle başım cok agrıo bugun gögüslerde agrı yoktu hiç bugn acımaya başladılar üstelik kasıklarımdan aşagı cok agrım var galiba adet olcam
Canım tabiki kndini kötüyede hazırla.hakkmda hayırlısı buymuş de.yeni tedaviye odaklan.dondurulmuşun varmı senin
Canım üzme lütfen kendini, Rabbim istedikten sonra tek embriyo ile bile olur, yeter ki ol desin yaradan. Lütfen moralini yüksek tut ve dua et bol bol. Biz ne kadar üzülsek ağlasak da elimizden bir şey gelmiyor çünkü.
Ceydacim lütfen umudunu yitirme. Rabbim yeter ki ol desin ona inan. Beşinci güne gelen tek embriyo ise savaşçı ve hastaliksiz demek ki. İçin rahat olsun. Bebeginle konuş bu defa seni bırakmayacak inşallah
dondurulmuşum yok oyüzden bu kadar çok bozuldu moralim nasıl oldusa 15 yumurta toplandı ama 7 si cok iyi dediler 1. kalite denildi sonra gtiigmiz gün transfer günü doktorum sadece 2 tanesi transfer edilicek ve kalan 5 i cok iyi durumda olmadıgı için dedihiç dondurlmus kalmadı yani herşey sil baştan almak zorunda kalıcaz..
Sonuc negatif 1.23 cıktıAma daha cok erken di galiba transfer günüde sayılmıyomus benim transfer 21 de yapıldı bugn ayın 29 ise bugn anca 8. Günüm ozaman yani ben dün 7. Günde yaptırdım kızlar yükselirmi bu değer aşılama olan denememizde 0 cıkmıstı bi ümit varmıdır
canım kendim okudum bir arkadaş 7.günde yapmış 0.90 çıkmış, 9.gün 2.70 ve 12.gün 80 küsür, tabi ki erken test yapmak için, değerin yükselebilir yükselmeyebilir de, galiba biz sizlere kötü örnek olduk en çok da bundan korkuyordum, ki benim kimyasal gebeliğimdeki gibi ağrılarım başladı yanıyor kasıklarım yine kimyasal gebelik oldu
kızlar mutlu haberleri tek tek alıyoruz allah nazarlardansaklasın hepinizi kutluyorum kızlar benim bu gün opumun 4. günü sabah hastaneden aradılar transferi 5. gün yapacaklarmış 3. gün le 5. gün arasında ne fark var hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim
inşallah canım hiç sağlıklı düşünemiyorum şu an zaten yine de dikkat ediyorum yavaş hareket ediyorum ama eşimde bende annemde şoktayız hele annem aşılama bile olmadan direk tüp bebeğe geçtim acele ettim diye kızıyordu bana şimdi 2.tüp bebeği nerde yapıcaksınız diyor.doktorumuz biraz üzdü bizi ama hayırlısıCanım embriyolarına 5. Güne geçenler herkes de az oluyor.. Hatta benim başta 22 taneydi en son 7 tane kalmıştı.. Hatta 3. Günde Dr bir kısmını dondurabileceklerini 5. Güne geçerken kayıplar olduğunu söyledi..genetik birşey çıkmayabilir 5. Güne gitmemesi illa genetik olmayabilir merkezin şartları embriyolog Dr U da önemli.. Zaten transferlerin çoğu 3. Gün embriyosu yapılıyor, 5. Gün birkaç senedir yapılıyor, sadece bir tane 2. Gün embiriyosuyla hamile kalan var.. Bir tane 5. Günün var bak, inşallah tutacak, gönlünü ferah tut, zaten asıl prosedür 1 tane sağlıklı embriyo koyup onda gebeliği yakalamak, şuam hiçbir problem yok, olacak inşallah moral çok önemli, inş tutunacak böyle düşün..
Aynı zamanda sonuç alcaz benim tarihim 7 haziran:))burdan paylaşalım her aşamayı.bendede var canım karnım sert sanki yada bana öle geliyo pikolojik.hapşırırken çok korkuyom ama inş rabbim korur bebeklerimizi
Hayırlı olsun inş güzel haberler alırız, hapşurmayla bişey olmaz korkma, ben de transferden hemen sonra gülmeye başlamıştım, alerjim var çok da hapşururum ama çok şükür şimdilik duruyor gibi
Dr um bazı anneler çok pimpirik yapıyor misket mi bu düşecek demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?