Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Eki Görüntüle 723391

Kızlar ikinci çizgi çıktı, galiba hamileyim, 6 ay önce bebeğimi kaybetmiştim inşallah bu kez Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...
Dualarım sizlerle...

Eki Görüntüle 723429 bilmiyorum net görebilecek misiniz
Maşallah negüzel umut oluyorsunuz bizlere. İnşallah kanda görmekte nasip olur. Tebrik ederim ikinizide

Canım hiç moralini bozma. Hepimiz 1 yumurtayla dünyaya geldik bunu unutma. Yumurtanın çok olması dondurulmuşlar için önemli ama tek yumurta ki buna altın yumurta diyorlar bununla hamile kalmak imkansız değil. O yumurtaların sağlıkla gelişip güzel güzel beklerler seni inşallah
Arkadaşım neden moralini bozuyorsun ki. Dr.un biraz korkutmuş seni anladığım kadarıyla. Madem düşüklerin vardı daha önce keşke bu genetik test olayını sana transfer anında değilde tedavi başında söyleseymiş. Sen hiç canını sıkma moral önemli biliyorsun. Benimde 18 yumurtadan 4 tanesi 1. Kalite idi. Ama Dr.um 5. Günü beklemeyelim 3.gün 2sini transfer edip 2 dinide donduralım dedi. 5.günü beklesek bende kaybedebilirdim belki hepsini. Bu arada ben genetik testte yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı sadece kanda pıhtılaşmam varmış. Bu yüzden kendini topla 5.güne gitmedi diye genetik sıkıntı var demek değildir

Arkadaşım niye bu kadar erken yapıp kafanı karıştırdın. Yükselme ihtimali var tabiki. Geç tutunmuş olabilir belki. Bu da bi ihtimal. Sen kendini yormadan dinlenmene bak

Son düzenleme:
yapacagım tek şey bugun süt içip yatıp uyumak akşmaa kadar Napayım hayırlısı neyse o olsun

kızlar mutlu haberleri tek tek alıyoruz allah nazarlardan saklasın hepinizi kutluyorum kızlar benim bu gün opumun 4. günü sabah hastaneden aradılar transferi 5. gün yapacaklarmış 3. gün le 5. gün arasında ne fark var hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim

Eki Görüntüle 723429 bilmiyorum net görebilecek misiniz

Senin için çok sevindim menac. Eminim her şey güzel olacak bu sefer, moralini yüksek tut. Benim de 7.günüm bugün transfer sonrası. 10.güne kadar test yapmayacağım. 10.gün direkt kanda baktırmayı düşünüyoru. Tabii o zamana kadar regl olmazsam çünkü benim 26 günde bir olur normalde...İnşallah olmaz da hepimizin kucakları sağlıklı meleklerle dolar :)

5.günde embriyo artık kabuğunu yırtıp rahme tutunacak seviyede oluyor, 3.gün embriyosunda ise embriyo 5-6-7.günlere kadar rahimde geziniyor sonra kabuğunu yırtıp rahme tutunuyor aradaki fark basitçe bu canım

5.günde embriyo artık kabuğunu yırtıp rahme tutunacak seviyede oluyor, 3.gün embriyosunda ise embriyo 5-6-7.günlere kadar rahimde geziniyor sonra kabuğunu yırtıp rahme tutunuyor aradaki fark basitçe bu canım

5. gün olması daha iyi ozaman öffff beklemek çok zor

Transferden beri 2 gündür annemde kalıyom kızlar.annem bugün bşyere gitti yatıyodum ewde.kapı caldı.annem gelmiş ama nasıl yerimden kalktım kapıyı açtım hatırlamıyorum:)ilaçlar sersemleştirdi iyice.kalkarken acaba kendimi zorladımda bebeğime bişey oldumu diye içim içimi yiyo şimdi(annelik ne kutsal bişeeydir kimbilir

Ewet canım en zor kısım beklemek hele seninki daha zordur eminim allah gönlüne göre versin arkadaşım.

amin canım rabbim cümlemize hayırlısnı versin off bakalım napıcaz pozitifede negatifede hazırlamam lasım kendimi olmıcak böle başım cok agrıo bugun gögüslerde agrı yoktu hiç bugn acımaya başladılar üstelik kasıklarımdan aşagı cok agrım var galiba adet olcam

Canım tabiki kndini kötüyede hazırla.hakkmda hayırlısı buymuş de.yeni tedaviye odaklan.dondurulmuşun varmı senin

Canım tabiki kndini kötüyede hazırla.hakkmda hayırlısı buymuş de.yeni tedaviye odaklan.dondurulmuşun varmı senin

dondurulmuşum yok oyüzden bu kadar çok bozuldu moralim nasıl oldusa 15 yumurta toplandı ama 7 si cok iyi dediler 1. kalite denildi sonra gtiigmiz gün transfer günü doktorum sadece 2 tanesi transfer edilicek ve kalan 5 i cok iyi durumda olmadıgı için dedi hiç dondurlmus kalmadı yani herşey sil baştan almak zorunda kalıcaz..

Ceydacim lütfen umudunu yitirme. Rabbim yeter ki ol desin ona inan. Beşinci güne gelen tek embriyo ise savaşçı ve hastaliksiz demek ki. İçin rahat olsun. Bebeginle konuş bu defa seni bırakmayacak inşallah

saolun kızlar inşallah dedğiniz gibi olur şimdiden evde 2.tüp bebekte bütün embriyoları genetiğe gönderirirz falan diye konuşuyoruz hiç birimizin umudu yok.eşimle benim genetik incelememizde temiz gelmişti oysa ki... hayırlısı bakalım

Embriyolar sonuna kadar dayanamıyo canım benimde başta 13 taneydi.transfere kdar 4 tane kaldı ikisini dondurduk.rabbimin sınavı diye düşün bol bol dua et hiç isyan etme

İnşallah yükselecek cnm hayırlısıyla, sabırsızlar sizii

Menac öyle düşünme bak ben de var kasık ağrısı hem kimyasal gebelik tüp bebek de çok olan bir durum değil, inş olmayacak bir daha..

Hayırlı olsun canım, 5. Günde blastosist oluyor yani doğal yoldan gelişen blastosist embriyo 5. Gün rahime düşer 1-2 güne de rahme tutunur, daha iyi olduğu söyleniyor..

inşallah canım hiç sağlıklı düşünemiyorum şu an zaten yine de dikkat ediyorum yavaş hareket ediyorum ama eşimde bende annemde şoktayız hele annem aşılama bile olmadan direk tüp bebeğe geçtim acele ettim diye kızıyordu bana şimdi 2.tüp bebeği nerde yapıcaksınız diyor.doktorumuz biraz üzdü bizi ama hayırlısı

Aynı zamanda sonuç alcaz benim tarihim 7 haziran:))burdan paylaşalım her aşamayı.bendede var canım karnım sert sanki yada bana öle geliyo pikolojik.hapşırırken çok korkuyom ama inş rabbim korur bebeklerimizi

Hayırlı olsun inş güzel haberler alırız, hapşurmayla bişey olmaz korkma, ben de transferden hemen sonra gülmeye başlamıştım, alerjim var çok da hapşururum ama çok şükür şimdilik duruyor gibi
Dr um bazı anneler çok pimpirik yapıyor misket mi bu düşecek demişti

Arkadaşım neden moralini bozuyorsun ki. Dr.un biraz korkutmuş seni anladığım kadarıyla. Madem düşüklerin vardı daha önce keşke bu genetik test olayını sana transfer anında değilde tedavi başında söyleseymiş. Sen hiç canını sıkma moral önemli biliyorsun. Benimde 18 yumurtadan 4 tanesi 1. Kalite idi. Ama Dr.um 5. Günü beklemeyelim 3.gün 2sini transfer edip 2 dinide donduralım dedi. 5.günü beklesek bende kaybedebilirdim belki hepsini. Bu arada ben genetik testte yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı sadece kanda pıhtılaşmam varmış. Bu yüzden kendini topla 5.güne gitmedi diye genetik sıkıntı var demek değildir

benim ve eşimin genetik testi,pıhtılaşma testi , hormonlarlar ,sperm testi vs. vs her şey temiz çıkmıştı canım.3.gün 12 tane 1. kalite embriyon var dediler güne oynaya merkeze gittik yok genetik, yok bozulmuş tek yumurta kaldı derken iyice psikolojimiz bozuldu.hayırlısı veren Allah alan Allah tek yumurtamızlada verir inşallah

aynen canım, bana da doktorum ona benzer bir şey söylemişti. Mikroskobik bir varlık, transferde ultrasonla bile zar zor görünüyor, kolay mı öyle hemen düşüvermesi demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…