Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Sol kasığımda batma var kızlar inş adet habercisi değildir.yumurtalar 22 mayısta toplandı.ona göre hesaplayınca 5 haziran adet tarihim.inş 9 ay gelmezler

adet nasıl hesaplanıyo trans sona canım.benşm yumoşlar 22 mayısta toplandı.22 mayıstan 14 gün sonasımı adet tarihi oluyo.öleyse benimki 5 haziran

evet bende öle biliyorum ama daha 5 hazirana 6 gün var bu kadar önceden adet belirtisi belli olmazki..VE HAMİLELİK BELİRTİSİYLE ADET BELİRTİSİ HEMEN HEMEN AYNI OLUYO ZATEN... BİLDİĞİM KADARIYLA

Son düzenleme:
Kızlar ya benim normalde hiç agrım fasla olmadıilk günlerde oldu gecti bayadır yoktu ama bugn resmen felaket kramplar yaşadım ayakta duramadım inşallah bu agrılar hayra alamettir...

Canım benim de opudan önce çok fazla yumurta olduğu için dr. ohss riskini düşünüp çatlatma iğnesi yapmadı, çünkü opu öncesi benim gecenin bir yarısı bacağıma çok şiddetli ağrı girmişti, dr pıhtı gitmiş olabilir demişti çok korkmuştuk hatta tedaviyi iptali düşünmüştük. Opudan sonra da dr hergün kg kontrolü ve bel çevresi ölçümü yaptı bir ara 1 günde 3 kg almıştım sonra kendi kendine indi ve transfer ertelenmedi ama bende de halen risk var, bol bol su iç, dinlen, içini ferah tut, inş su almaya gerek kalmaz ama onun da bebeğe zararı yokmuş gönlünü ferah tut..

Hayırlı olsun çok sevindim)) Rabbim sağlıkla tamamını erdirsin..ben hep söylüyorum ama sabretmek de zor..
Kimyasalı düşünme, ayrıca o henüz küçücük bikaç günlük sigara bişey yapmamıştır korkma..

Hayırlı olsunn)) Allah tamamını erdirsin..Amin inşallah bizim ve tüm bekleyenler hayırlısıyla evlatlatına kavuşur inşallah..

evet benimde içim çok rahat.haftaya histeroskopi yapacak.bakalım inş artık herşey olumlu olur.ya sonu güzel olsun hiçç bişe umrumda değil.inş sen de bebeğine kavuşursun.

Çok çok geçmiş olsun kartela, inş sağlıkla bebegını kucagına alacaksın. Çok tedırgın olma, sonucta caresı var canım
Kocaman kocaman tebrıkleeeeeer
sağlıkla hayırlısıyla kucagına al ınş
Saol tatlimmm coj tesekkur edrrim darisi sizlerin basina igenlerim bitti elhmdlillah cok mutluyum zaman nasil gecti anlmdim ind guzel hberler alicagimiz gunlerde cabuk gelir

Canım senı takıpteyım,okuyorum gelışmelerını hep. Pek yazacak bırseyım olmadıgı ıcın okuyup cıkıyorum.
iyi haberlerını beklıyorum :13:

işte şimdi halay çekebiliriz. Tebrik ederim Allah kucağına almayı sevgiyle buyutmeyi nasip etsin. Tüm korkularını boşa çıkarsın

canım hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allahım inşallah çok güzel hamilesin tadını çıkar:)

canım hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allahım inşallah çok güzel hamilesin tadını çıkar:)

Tebrik ederim kizlar Allah tamamina erdirsin...Sira kese ve pit pitpitlarda insallah...

ne mutlu sana yaşadığın en güzel günlerden biri oh oh göbecikler atalım :)inşallah sonuna kadar herşey mükemel gider arkadaşım darısı bizlerin başına 64

inşallah canım su alımı olmaz düşünmesi bile çok ürkütücü benim doktorum bir tavsiyede bulunmadı kilo kontrolü öyle şeylerde söylemedi ben internetten araştırdığım kadarıyla dinlenilmesi gerekyormuş birde sıvı tüketimi ve tuz azaltılacak yazıyordu ,sıvı tüketimini doktorunmu söylemişti şimdi kafam karıştı benim ilgili doktorum pek tavsiyede bulunmadığımdan araştırmak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…