inşallah canım, güzel haberlerle gelirsinAllah bu uğurda emek veren, anne baba olmaya değer herkese nasip etsin içinde bize de
sol kasığımda batma var kızlar inş adet habercisi değildir.yumurtalar 22 mayısta toplandı.ona göre hesaplayınca 5 haziran adet tarihim.inş 9 ay gelmezler
o batmalar oluyo zaten adet belirtisi deildir :d adetine daha cok var...
adet nasıl hesaplanıyo trans sona canım.benşm yumoşlar 22 mayısta toplandı.22 mayıstan 14 gün sonasımı adet tarihi oluyo.öleyse benimki 5 haziran
Kızlar ya benim normalde hiç agrım fasla olmadıilk günlerde oldu gecti bayadır yoktu ama bugn resmen felaket kramplar yaşadım ayakta duramadım inşallah bu agrılar hayra alamettir...
arkadaşlar merhaba kaç gündür karnım çok şiş diye buradan söylüyordum bugün yine doktora gittim dayanamadım çünkü çok rahatsız edici çok güzel haberler almadım karın boşluğum sıvı doluymuş ilaç dozu fazla gelmiş genelde opudan sonra olur bende gebelikten sonra oldu opudan sonra olunca transfer erteleniyormuş fakat gebelikte biraz daha sorunlu bir durum keşke ozaman belli olsaydı da bir ay ertelenseydi şimdi kontrol altında olucam dün gece çok şiddetli ağrım oldu yine aynı şey olursa doktorumu aramam gerekirmiş göbekten sıvı alınması gerekebilirmiş şimdilik sıvı alımı yapmadılar kendiliğinden de geçebilir fakat süre uzun olacak dediler dua edin lüften kendiliğinden geçsin çok korkuyorum sıvı alınmasından bebeğime bişey olmaz inşallah.
Kizlar kan testi sonucumu hbr verdiler simdi 70 cikmis ins yine kimyasal olmaz dua edin ne olur. Dun tarihi gecmemis yeni test alip tekrar idrarda bakmistim tek cizgiydi. cikmadi diye erkenden uzulen arkadaslara sesleniyorum sakin kan testinden once sakin erken uzulmeyin ben su an kendime kızıyorum çok sinirlenmistim kac tana sigara ictim negatif sonuc bekliyodum cunku. Ins bisey olmamistir miniklerime( ve deger dusuk inşallah yine kimyasal gebelik olmaz
Merhaba kızlarrrr
Bugün işe başladığım için hiç takip edemedim sizi
Bugün 10. günümdü ve kan değerim 130 çıktıRabbim bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, hiç kimsenin kucağını da boş bırakmasın, dualarım sizlerle, güzel haberlerinizi bekliyorum...
canım ben pko hastasıyım guatr var aynı zamanda eşimde bişi yok şükür
canım adam süper tek kelimeyle müthiş bir doktor
4 aşılama 3 tüp bebek 2 düşük yaptım çoook doktor gezdim açık ara ii doktorumuz
nasıl gitmedim daha önceden ahh araştırmamışım iice çok kızıyorum kendime
içim çok rahat tutmasada inan bi kere çok pozitif HULUSİ HOCA..
EKİBİDE İİ AMA HULUSİ BÜLENT ZEYNELOĞLU gerçekten işine hakim ve işinin hakkını veren bi doktor.
adam o kadar insanın içinde seni adım adım hatırlıor yaa bazen uzaylı mı acep diye bakıorum
adamdan zeka fışkırıo resmen)))
ben kadın inf de çok ii diye duydum ama canım
bence erkek inf de erkeğin durumu çok kötü değilse zaten sonuç pozitif oluor
ama kadında sıkıntı varsa neticede bebişleri biz taşıoruz daha zor diye düşünüorum
yani her türlü doru yerdesn
çok pahalı kliniklere hastanelerede gittim etiket hepsi inan
burada reklam yok icraat var
hepsine sonsuz teşekkürler özellikle hocama ..
senin içinde hayırlısı olsun içinde rahat olsun
bi de embriyolog TÜLAY hanım çok şeker yaa tatlişim benim
Çok çok geçmiş olsun kartela, inş sağlıkla bebegını kucagına alacaksın. Çok tedırgın olma, sonucta caresı var canımarkadaşlar merhaba kaç gündür karnım çok şiş diye buradan söylüyordum bugün yine doktora gittim dayanamadım çünkü çok rahatsız edici çok güzel haberler almadım karın boşluğum sıvı doluymuş ilaç dozu fazla gelmiş genelde opudan sonra olur bende gebelikten sonra oldu opudan sonra olunca transfer erteleniyormuş fakat gebelikte biraz daha sorunlu bir durum keşke ozaman belli olsaydı da bir ay ertelenseydi şimdi kontrol altında olucam dün gece çok şiddetli ağrım oldu yine aynı şey olursa doktorumu aramam gerekirmiş göbekten sıvı alınması gerekebilirmiş şimdilik sıvı alımı yapmadılar kendiliğinden de geçebilir fakat süre uzun olacak dediler dua edin lüften kendiliğinden geçsin çok korkuyorum sıvı alınmasından bebeğime bişey olmaz inşallah.
Kocaman kocaman tebrıkleeeeeerKizlar kan testi sonucumu hbr verdiler simdi 70 cikmis ins yine kimyasal olmaz dua edin ne olur. Dun tarihi gecmemis yeni test alip tekrar idrarda bakmistim tek cizgiydi. cikmadi diye erkenden uzulen arkadaslara sesleniyorum sakin kan testinden once sakin erken uzulmeyin ben su an kendime kızıyorum çok sinirlenmistim kac tana sigara ictim negatif sonuc bekliyodum cunku. Ins bisey olmamistir miniklerime( ve deger dusuk inşallah yine kimyasal gebelik olmaz
Saol tatlimmm coj tesekkur edrrim darisi sizlerin basina igenlerim bitti elhmdlillah cok mutluyum zaman nasil gecti anlmdim ind guzel hberler alicagimiz gunlerde cabuk gelir
işte şimdi halay çekebiliriz. Tebrik ederim Allah kucağına almayı sevgiyle buyutmeyi nasip etsin. Tüm korkularını boşa çıkarsın
canım hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allahım inşallah çok güzel hamilesin tadını çıkar:)
Merhaba kızlarrrr
Bugün işe başladığım için hiç takip edemedim sizi
Bugün 10. günümdü ve kan değerim 130 çıktıRabbim bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, hiç kimsenin kucağını da boş bırakmasın, dualarım sizlerle, güzel haberlerinizi bekliyorum...
canlarım biz geldikk kalp atışlarını duydukk meleğimin çokk şükür
nasıl bi an anlatamam heyecandan masaya nasıl yattım bilmiyorum bileee..
derinden bi ses güm gümm..
Rabbbim ne büyüsünn senn içinizde bi can varrrrr..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.:26:.
meleğim 1 cm olmuş 7+1 günlükmüş..
3 hafta sonra kontrol var..
şimdi sıra diğer kızlardaaa szilerde inşallah bu aşamaları sorunsuz atlatırsınız..
Canım benim de opudan önce çok fazla yumurta olduğu için dr. ohss riskini düşünüp çatlatma iğnesi yapmadı, çünkü opu öncesi benim gecenin bir yarısı bacağıma çok şiddetli ağrı girmişti, dr pıhtı gitmiş olabilir demişti çok korkmuştuk hatta tedaviyi iptali düşünmüştük. Opudan sonra da dr hergün kg kontrolü ve bel çevresi ölçümü yaptı bir ara 1 günde 3 kg almıştım sonra kendi kendine indi ve transfer ertelenmedi ama bende de halen risk var, bol bol su iç, dinlen, içini ferah tut, inş su almaya gerek kalmaz ama onun da bebeğe zararı yokmuş gönlünü ferah tut..
..
Regl günümü 2 gün geçti, ve beklenen tabı kı regl olamıyorum
Çok çok geçmiş olsun kartela, inş sağlıkla bebegını kucagına alacaksın. Çok tedırgın olma, sonucta caresı var canım
:
Tatlım sen negatiften sonra regl olmadin mi hala:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?