- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Kizlar kan testi sonucumu hbr verdiler simdi 70 cikmis ins yine kimyasal olmaz dua edin ne olur. Dun tarihi gecmemis yeni test alip tekrar idrarda bakmistim tek cizgiydi. cikmadi diye erkenden uzulen arkadaslara sesleniyorum sakin kan testinden once sakin erken uzulmeyin ben su an kendime kızıyorum çok sinirlenmistim kac tana sigara ictim negatif sonuc bekliyodum cunku. Ins bisey olmamistir miniklerime( ve deger dusuk inşallah yine kimyasal gebelik olmaz
Merhaba kızlarrrr
Bugün işe başladığım için hiç takip edemedim sizi
Bugün 10. günümdü ve kan değerim 130 çıktıRabbim bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, hiç kimsenin kucağını da boş bırakmasın, dualarım sizlerle, güzel haberlerinizi bekliyorum...
Merhaba kızlarrrr
Bugün 10. günümdü ve kan değerim 130 çıktıRabbim bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, hiç kimsenin kucağını da boş bırakmasın, dualarım sizlerle, güzel haberlerinizi bekliyorum...
Merhaba kızlarrrr
canlarım biz geldikk kalp atışlarını duydukk meleğimin çokk şükür
nasıl bi an anlatamam heyecandan masaya nasıl yattım bilmiyorum bileee..
derinden bi ses güm gümm..
Rabbbim ne büyüsünn senn içinizde bi can varrrrr..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.:26:.
meleğim 1 cm olmuş 7+1 günlükmüş..
3 hafta sonra kontrol var..
şimdi sıra diğer kızlardaaa szilerde inşallah bu aşamaları sorunsuz atlatırsınız..
canlarım biz geldikk kalp atışlarını duydukk meleğimin çokk şükür
nasıl bi an anlatamam heyecandan masaya nasıl yattım bilmiyorum bileee..
derinden bi ses güm gümm..
Rabbbim ne büyüsünn senn içinizde bi can varrrrr..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.:26:.
meleğim 1 cm olmuş 7+1 günlükmüş..
3 hafta sonra kontrol var..
şimdi sıra diğer kızlardaaa szilerde inşallah bu aşamaları sorunsuz atlatırsınız..
offfbende iyi habelrer veririm inşallah size cumartesi günü aslında benm günüm ama ben garanti olsun die pazarteside yaptırabilirm.... ama beklemek cok zor ya..
Annemmmmm kiyamam ben ona kalbimi atiyomuss minigimizin...
Rahatladin dimi tatlimmmm cokkkkk sevindimmm rabbimm sen ne buyuksunn...
Banada doktor tedavin cok guzel ilerledi dedi 14tane yumurta toplicak en az 10 tanesi iyidir dedi cumartesi 7 bucukta opum var sali yada persembede transferim allahin izniyle bugun ignelerimi son kez vuruyorum cok mutluyum artik igne yoooooook
Rabbin hepimize senin yasadigin bu guzel duygulari yasatsin inş
Annemmmmm kiyamam ben ona kalbimi atiyomuss minigimizin...
Rahatladin dimi tatlimmmm cokkkkk sevindimmm rabbimm sen ne buyuksunn...
Banada doktor tedavin cok guzel ilerledi dedi 14tane yumurta toplicak en az 10 tanesi iyidir dedi cumartesi 7 bucukta opum var sali yada persembede transferim allahin izniyle bugun ignelerimi son kez vuruyorum cok mutluyum artik igne yoooooook
Rabbin hepimize senin yasadigin bu guzel duygulari yasatsin inş
Evt bitanemmmm minicik kalbii atıyodu..teyzesiiii
ooooo çok iyi cnm yumoşların benim doktor banada bu sefer 14 yumrta görünüyo dedi ama toplanınca 17 çıktı.
10 tanesi döllenmişti.
inşallah seninde olgun güzel yumoşların olurrrr güzelce döllenirlerr..
AMİNNNNN CNMM sende ve diğer arkadaşlarda yaşayacaksınız inşallahhhhh
Amiiiin :) cok sevindim sarlivacım Maşallah canım ya inş opu yu da transferide sorunsuz atlatırsın seninde güzel haberlerini alırız...
oooh ne güzel iğnelerinde bitmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?