Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Hayırlı olsun cnmmmmmm..Rabbim tamamına erdirsin.:64

tubişimmmmmm bende seni merak ettim gelmişsinnnnnnnnnn
hadi güzel haber verrrrrrrrrr

ayyy ayy bisürü oldu pozitiflerimiz yaşasın

kıslarrrr 30 mayıs bi sürüydü hani nerde arkadaşlar herkesden aldık mı haber

Benim bugün 14. Günüm bebislerim donduruldugunda 3.gundu dr yine aynı konustu normalde devam edebilir kimyasalda olabilir diye. Off.
Bu arada ates konusunu bende yeni duyuyorum ben transferden sonra fena halde grip olmustum o yuzden hep atesim vardi dusurmeye calisiyodum Hepinize teşekkür ederim kizlar guzel dualarıniz icin ins hepimiz hayallerimizdeki meleklere hayirlisiyla kavusuruz

Merhaba kızlarrrr
Bugün işe başladığım için hiç takip edemedim sizi
Bugün 10. günümdü ve kan değerim 130 çıktı Rabbim bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, hiç kimsenin kucağını da boş bırakmasın, dualarım sizlerle, güzel haberlerinizi bekliyorum...

işte şimdi halay çekebiliriz. Tebrik ederim Allah kucağına almayı sevgiyle buyutmeyi nasip etsin. Tüm korkularını boşa çıkarsın

canımmmmmmmm heeycanla seni beklliyodummmmmmmm.
süperrrrrrrrr ya hamişim benimmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun kuzummmmmmmm Rabbim bu sefer hayırlısıyla tamamına erdirir inş.
tey teyyyyyyy
rabbim sırasıyla kese kalp atışı ve diğer aşamaları sorunsuz geçirmeni nasip etsin.

ayyyyyy hamişler kaç oldu acabaaaaaaaa

aman yarabbi hadi maşallah bugn ne güsel bi gün böle hamile haberleri alıoruss allah tamamına erdirsin canımmm saglıkla kucagına almak nasip etsin...

gözleriniz aydın canlarım cooook sevindim Rabbim yavrularınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inş...
hamileliğinizde rahat geçer inş.... dualarınızda bizide unutmayın

Aklım sendeydi canım benim çok çok çok sevindim : Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve tabi darısı başımıza...

offf bende iyi habelrer veririm inşallah size cumartesi günü aslında benm günüm ama ben garanti olsun die pazarteside yaptırabilirm.... ama beklemek cok zor ya..

Annemmmmm kiyamam ben ona kalbimi atiyomuss minigimizin...

Rahatladin dimi tatlimmmm cokkkkk sevindimmm rabbimm sen ne buyuksunn...

Banada doktor tedavin cok guzel ilerledi dedi 14tane yumurta toplicak en az 10 tanesi iyidir dedi cumartesi 7 bucukta opum var sali yada persembede transferim allahin izniyle bugun ignelerimi son kez vuruyorum cok mutluyum artik igne yoooooook

Rabbin hepimize senin yasadigin bu guzel duygulari yasatsin inş

offf bende iyi habelrer veririm inşallah size cumartesi günü aslında benm günüm ama ben garanti olsun die pazarteside yaptırabilirm.... ama beklemek cok zor ya..

inşallah canım, güzel haberlerle gelirsin Allah bu uğurda emek veren, anne baba olmaya değer herkese nasip etsin içinde bize de

Evt bitanemmmm minicik kalbii atıyodu..teyzesiiii
ooooo çok iyi cnm yumoşların benim doktor banada bu sefer 14 yumrta görünüyo dedi ama toplanınca 17 çıktı.
10 tanesi döllenmişti.
inşallah seninde olgun güzel yumoşların olurrrr güzelce döllenirlerr..
AMİNNNNN CNMM sende ve diğer arkadaşlarda yaşayacaksınız inşallahhhhh

Amiiiin :) cok sevindim sarlivacım Maşallah canım ya inş opu yu da transferide sorunsuz atlatırsın seninde güzel haberlerini alırız...
oooh ne güzel iğnelerinde bitmiş :)

Oyyyy oyyy oyyy teyzesi onu yer yer

Yumoslar bol olsun guzel olsunki donduralim teyzesi bize 1 tanecik yetmez

Bugun tuhaf bi mutluluk var icimde sanki hanile haberimi almisim gibi bugun cok umutluuyum olacak gibi doguyor icime ins yanilmam guzel annecik dua et sende ozellikle ismimle özel istiyorum duami :13::13::13:

Amiiiin :) cok sevindim sarlivacım Maşallah canım ya inş opu yu da transferide sorunsuz atlatırsın seninde güzel haberlerini alırız...
oooh ne güzel iğnelerinde bitmiş :)

Saol tatlimmm coj tesekkur edrrim darisi sizlerin basina igenlerim bitti elhmdlillah cok mutluyum zaman nasil gecti anlmdim ind guzel hberler alicagimiz gunlerde cabuk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…