- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
cnm ne alemdesin kız neden bizim sayfaya yazmıyosun bakim
transferin oldumu opun nasıl geçti anlat cnm inş sonu bebişli olsun güzelim
Canimmmmm sabah gordum haberini ama girip sana yazamadim o listede seninde adinin yaninda hamile yazisini gordum ya artik gam yemek okdr mutluyumki enin mutlulugun tatif edilemez herlde tatli annecik guzel annecik simdi sira keseyi gormekte sonrada pit pit lar artik heycanli guzel gunler baskadi senin icinde canim bnmmm
Halaylar cekilsinnn
Bnmde sabah 7bucuk ta opum var canlar dualarinizi bekliyorum sevgiler:26:
biliyorum cnm bi daha girmeyince merak ettim burda da seni görünce yazayım dedim inş bu sefer sende güzel haberler vereceksin bizeAyyy seni gorunce sasirdim cemremmm dedim nezmn topik degisti :) yazmistim tatlim cumarrtesi opum var diye bi kac gun once o gun geldi yarin sabah 7 bucukta opum allahin izniyle
tatlımmmmm benimmmmmmm...yarın opu varrrrrr artıkk çokk yaklaştınnnn ..
inşallah sorunsuz geçirirsin opuyu güzel yumoşlarınn olur..
seninde ismini karşısındaaaaaolucakkkk inşallahhhhh
dua edicem cnmm isminleeeeeeeeee..:26:öpüyorum seniiiiii şekerrrrrrr
amin canım inşallahSaol tatlim telden girdigim icin cok tkip edemiyorum seninde ikizmis massallh rabim ayirmasin hayirlisiyla kucagina akmani nasip etsin ins cok sevimdim
Canım benim hayırlı uğurlu olsun, ayyy muhteşem birşeydir ikizlerin seninle...
kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün test yaptın değerin kaç çıkmıştı
biliyorum cnm bi daha girmeyince merak ettim burda da seni görünce yazayım dedim inş bu sefer sende güzel haberler vereceksin bize
kız senin halayını da çekmek nasişp olur bizlerdeeeeee
canlarim size sorum olacak ben pazartesi gidecegim doktora tam 25 gunlukler teyzeleri acaba keselerinin yaninda kalp atislarini duymam da mumkun mu cevabinizi bekliyorum guzel annelerim ....
Canım benim inşallah opun çok rahat geçecek..gönlünü ferah tut..son durum nedir kaç yumurtan gelişmiş...hadi az kaldı senin içinde halaylar çekilecek..gencecik yaşta annecik olacaksın..çok öpüyorum seni..yarın yarışcı çılgın embriyolar oluşsun inşallah...
canım dualarımız seninle.benimde pazartesi opum var.anammmmmmm sabahın 7 buçuğunda.canım kaçta kalkıcanda bide yola çıkcan.zaten o saatte uyuyor olur insan.anesteziye falan gerek yok yani:)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))
Ayy guldurdun beni tatlim haklisin valla heleki 11 lere kdr uyuyan ben anesteziyide alinca hic uyanmm herlde bi kac saat sende hayirlisiula atlatirsin ins birkkte guzel haberler vericez herlde gunlerimz yakin
canım yarın inş hem cok hemde güzel yumoşların toplanır... dualarım seninle Allaha emanet ol tatlım :))
ay ben anesteziden uyanırken resmen sarhoş gibi davranmışım. komik komik konuşmuşum. çok neşeliymişim
hay maşallah mayıs cıkmadan menac.la bombaları patlattınız.merhaba kızlaarbugün ilk randevuma gittik. 6+1. veeeeeeeeee ikiiiiiiiiiz çok şaşkınım
Ayyy seni gorunce sasirdim cemremmm dedim nezmn topik degisti :) yazmistim tatlim cumarrtesi opum var diye bi kac gun once o gun geldi yarin sabah 7 bucukta opum allahin izniyle
hay maşallah mayıs cıkmadan menac.la bombaları patlattınız.
Tebrık ederım kuzum
3 canlısın, muthiş bir şey
sarliva'cığım hıc mı hiç korkma opudan.uyuyunca cok güzel dinlenıp uyanacaksın.
Hayırlısıyla atlatman dileğiyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?