Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

tatlımmmmm benimmmmmmm...yarın opu varrrrrr artıkk çokk yaklaştınnnn ..
inşallah sorunsuz geçirirsin opuyu güzel yumoşlarınn olur..
seninde ismini karşısındaaaaa olucakkkk inşallahhhhh
dua edicem cnmm isminleeeeeeeeee..:26:öpüyorum seniiiiii şekerrrrrrr

cnm ne alemdesin kız neden bizim sayfaya yazmıyosun bakim
transferin oldumu opun nasıl geçti anlat cnm inş sonu bebişli olsun güzelim

Ayyy seni gorunce sasirdim cemremmm dedim nezmn topik degisti :) yazmistim tatlim cumarrtesi opum var diye bi kac gun once o gun geldi yarin sabah 7 bucukta opum allahin izniyle

Canım benim inşallah opun çok rahat geçecek..gönlünü ferah tut..son durum nedir kaç yumurtan gelişmiş...hadi az kaldı senin içinde halaylar çekilecek..gencecik yaşta annecik olacaksın..çok öpüyorum seni..yarın yarışcı çılgın embriyolar oluşsun inşallah...

Ayyy seni gorunce sasirdim cemremmm dedim nezmn topik degisti :) yazmistim tatlim cumarrtesi opum var diye bi kac gun once o gun geldi yarin sabah 7 bucukta opum allahin izniyle
biliyorum cnm bi daha girmeyince merak ettim burda da seni görünce yazayım dedim inş bu sefer sende güzel haberler vereceksin bize
kız senin halayını da çekmek nasişp olur bizlerdeeeeee

Ayyyy cok heycanliyim tatlim bunlari okuyunca dahada heycanlanuyorum bi kademe daha atliyorum cok sukur yabimda oldugunuzu hissetmek bana guven veriyo iyi ki varsiniz hep soyluyorum yine soylicem sizi seviyorummmmmm heralde listede adimin yaninda bunlari gorunce surekli bakar bakar dururum agzim kulaklarimda

Saol tatlim telden girdigim icin cok tkip edemiyorum seninde ikizmis massallh rabim ayirmasin hayirlisiyla kucagina akmani nasip etsin ins cok sevimdim
amin canım inşallah
Canım benim hayırlı uğurlu olsun, ayyy muhteşem birşeydir ikizlerin seninle...
kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün test yaptın değerin kaç çıkmıştı

gerçekten muhteşem geldi. 5. gün embriyosu 10. gün test yapmıştım. 300 çıkmıştı. 13. gün testi tekrarladım. 1400 çıkmıştı

biliyorum cnm bi daha girmeyince merak ettim burda da seni görünce yazayım dedim inş bu sefer sende güzel haberler vereceksin bize
kız senin halayını da çekmek nasişp olur bizlerdeeeeee

Ayyy ins tatlimmm bnmmm halaylar hic bitmez hepimiz icin cekeriz ins telden takip etmeye calisiyorum zor oluyo ondan pek yazamiyorum bitanem yoksa aklimdasiniz heeeeep :13:

canlarim size sorum olacak ben pazartesi gidecegim doktora tam 25 gunlukler teyzeleri acaba keselerinin yaninda kalp atislarini duymam da mumkun mu cevabinizi bekliyorum guzel annelerim ....

canım 25 günlük dediğin transferden bu yana mı sayıyorsun. :44:eğer öyleyse benim de 25. gün ve ben sesini duymadım ama ekranda kalp atışını gördüm

İns ins tatlim son durum 14 tane yumurta hoca 10 tanesi cok olgun dedi dedi en buyugu 21 mm di canim cilgilar yerinide bulur ins :)))

canım dualarımız seninle.benimde pazartesi opum var.anammmmmmm sabahın 7 buçuğunda.canım kaçta kalkıcanda bide yola çıkcan.zaten o saatte uyuyor olur insan.anesteziye falan gerek yok yani:)

Ayy guldurdun beni tatlim haklisin valla heleki 11 lere kdr uyuyan ben anesteziyide alinca hic uyanmm herlde bi kac saat sende hayirlisiula atlatirsin ins birkkte guzel haberler vericez herlde gunlerimz yakin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))

menac cnmm hayrlı olsunnnnnn çok sevndimmm allah gönlüe göre versin sağıkla kucagına almayı nasip etsnnn dua et bize cnmm bzlerde yazalım inş brda ...

Ayy guldurdun beni tatlim haklisin valla heleki 11 lere kdr uyuyan ben anesteziyide alinca hic uyanmm herlde bi kac saat sende hayirlisiula atlatirsin ins birkkte guzel haberler vericez herlde gunlerimz yakin

ay ben anesteziden uyanırken resmen sarhoş gibi davranmışım. komik komik konuşmuşum. çok neşeliymişim

pozitifi gören arkadaşlarım hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
darısı bizim başımızaa

merhaba kızlaar bugün ilk randevuma gittik. 6+1. veeeeeeeeee ikiiiiiiiiizçok şaşkınım
hay maşallah mayıs cıkmadan menac.la bombaları patlattınız.
Tebrık ederım kuzum
3 canlısın, muthiş bir şey

sarliva'cığım hıc mı hiç korkma opudan.uyuyunca cok güzel dinlenıp uyanacaksın.
Hayırlısıyla atlatman dileğiyle canım

fiyonk makarna özel mesaj gönderemiyorum henüz 100 msajı tamamlayamadığım için oyüzden buradan yazıyorum ;

teşekkür ederim darısı senin başına inşallah ki zaten görmüşsün o güzel çizgiyi seninde hayırlı olsun canım,benimde transferden sonra 9. gün başladı şikayetim karnım şişmeye başladı gaz gibi evet ama midem yoktur benim midem olmaya başladı yani şişti ve şişkinlikten dolayı derim okadar gergin ki ayakta dik durunca geriliyordu ve acı vermeye rahatsız etmeye başladı 4 aylık hamile gibi oldum neredeyse doktor göbekten ultrasona baktı zaten hemen anladı su birikmiş dedi karnında kontrol altında olucaksın dedi eğer nefes almakta zorlanırsan idrara çıkamazsan günde 2 kere gibi mesela dedi ve ağrın çok olursa mutlaka hemen ara ve gel dedi. geç ohss ve erken ohss oluyormuş benim ki gebeliğe bağlı olan olmuş biraz daha zor ve geç geçiyormuş ben biraz internetten araştırdım 3 bölüme ayırmışlar hafif,orta,şiddetli inşallah şiddetliye dönüşmez diğer ikisi biraz zaman alsa da dinlenince kendiliğinden geçiyormuş diğerinde hastanede 2-3 hafta kalmak gerekiyormuş ve göbekten su alma yapıyorlarmış inşallah senin ki normal şişliktir arkadaşım ama yinede tedbirli olmakta fayda var şikayetin devam ederse doktoruna bir danışırsın.Alla sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah bebişini :)

sağol canım benim. ben de senden yakın zamanda doğal bombalar bekliyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…