Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Menac'cım tabi burda herkese kendini çok sevdirdin ve herkesin duasını aldın...Rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat ya da evlatlar verir...

menac canım çok çok tebrik ederim.bide adımın yanına negatif yazıcam gibi hissediyom diyodun.ayyyy dayanamıcam halay çekicem.halayın nasıl olduğunu :64senden öğrenmiştim bak ilk sana nasip oldu

Evet canım hatırlıyorum inşallah bu halaylari hepimiz için cekeriz

Canimmmmm sabah gordum haberini ama girip sana yazamadim o listede seninde adinin yaninda hamile yazisini gordum ya artik gam yemek okdr mutluyumki enin mutlulugun tatif edilemez herlde tatli annecik guzel annecik simdi sira keseyi gormekte sonrada pit pit lar artik heycanli guzel gunler baskadi senin icinde canim bnmmm
Halaylar cekilsinnn

Bnmde sabah 7bucuk ta opum var canlar dualarinizi bekliyorum sevgiler :26:

Menac'cım tabi burda herkese kendini çok sevdirdin ve herkesin duasını aldın...Rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat ya da evlatlar verir...

İnşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. Duaların gücüne çok inanıyorum Allah dua eden etmeyen tüm arkadaşlardan razı olsun

kızlar benimde bugün randevum vardı sabahtan.iğnelerim bitti.yarın çatlatma iğnemi oluyorum prengli kalçadan.pazartesi de opum var.offf iğneler bitti ama şimdide yerine 4 tane antibiyotik iğne geldi opudan sonrası için.ya sabır diyorum artık.sonuç pozitif olsunda herşey unutulur geriye sevinç kalır.

süper bir haber bu.bir tanecik bebeğimiz olsun diye çabalarken 2 taneler.çok sevindim.allah ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
amin canım benim.

dualarımız seninle canım

Sağol datlum benim inşallah sorunsuz bir opu geçirirsin. Çok kaliteli embriyolarin oluşur. Sonra da senin için halaylar cekeriz burda inşallahhh

merhaba kızlaar bugün ilk randevuma gittik. 6+1. veeeeeeeeee ikiiiiiiiiizçok şaşkınım

Canım çok sevindim..rabbim iki tane vermiş ne güzel..her sıkıntının arkasında bir ferahlık var çok şükür..kendini nasıl hissediyorsun..sen şimdi düşün bakalım iki taneyle nasıl başa çıkacaksın taze annecik..sen en iyisi şimdiden bol bol uyumaya başla ne dersin....sanırım arkadanda menacın ikizlerinin keselerini görüp kalp atışalarını duyacağız..maşallah değerleri çok yüksek...hadi bakeeeeeeeem...arkanızdan geliyoruz koşunnnnnn...

kızlar bugün test günü olan meric03 varmış bide.ondan haber var mı?sonuç neymiş.pozitif sonuçlar geldikçe benim de ümidim artıyor giderek

Canım Allah gönlünce versin. İnşallah sonuç pozitif olur.

canımsın Allah razı olsun. peşimizden sizin ikizleri duyarız inşallahçok tuhaf hissediyorum. ultrason öncesinde ikiz olabilir mi acaba diye düşünüyordum. çünkü bulantı kusma başladı üç gündür ve bana erkenden başladı gibi gelmişti. tarifsiz bir duygu. daha önce 3 bebeğimi kaybetmiştim. Rabbim gerçekten daha güzellerini gönderiyormuş diye düşündüm. çook mutlu oldum. nasıl tarif edeceğimi bile bilmiyorum

canım dualarımız seninle.benimde pazartesi opum var.anammmmmmm sabahın 7 buçuğunda.canım kaçta kalkıcanda bide yola çıkcan.zaten o saatte uyuyor olur insan.anesteziye falan gerek yok yani:)

Saol tatlim telden girdigim icin cok tkip edemiyorum seninde ikizmis massallh rabim ayirmasin hayirlisiyla kucagina akmani nasip etsin ins cok sevimdim
cnm ne alemdesin kız neden bizim sayfaya yazmıyosun bakim
transferin oldumu opun nasıl geçti anlat cnm inş sonu bebişli olsun güzelim

Sağol datlum benim inşallah sorunsuz bir opu geçirirsin. Çok kaliteli embriyolarin oluşur. Sonra da senin için halaylar cekeriz burda inşallahhh

Ayyy halay diyince heycan basiyo bana allahimmm inssss nasip eder banada bu sevinci saol tatlimmmm bnmmm sizi seviyorumm

Canım benim hayırlı uğurlu olsun, ayyy muhteşem birşeydir ikizlerin seninle...
kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün test yaptın değerin kaç çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…