- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
merhaba kızlaarbugün ilk randevuma gittik. 6+1. veeeeeeeeee ikiiiiiiiiiz çok şaşkınım
test günüm yarındı dayanamdım gittim verdim testi sonuc 10 da cıkıcakmış ay cok garip oldu içim ama hiç bişey cıkmıcak gibime gelio hissediyorum ya :26:
sağol canım topik anamHadi canımmaşallah ayyyy anali babali doğar ve buyurler inşallah. Ayyyy çok heyecanlı
oyyyyyyoyyyyyyyy maaşşallah demek ikizzzzzzzzz
tam süprizz olmuş....
Olacak güzelim olacak inşallahhh... güzel şeyler hep başkalarının başına gelir sanmıştım ama bak benim de başıma geldi, ama sana yaptığın yanlışı söyleyeyim, önceki iki tüp bebek denememde nasılsa olmayacak zaten olmaz diyordum ve olmadı, bunda ise hep inandım ve oldu, insan beyni çok önemli bedenin hükümdarı o lütfen bundan sonra pozitif ol ve olacağına inan Allahın da izniyle olacak canım
menac canım çok çok tebrik ederim.bide adımın yanına negatif yazıcam gibi hissediyom diyodun.ayyyy dayanamıcam halay çekicem.halayın nasıl olduğunu :64senden öğrenmiştim bak ilk sana nasip oldu
merhaba kızlaarbugün ilk randevuma gittik. 6+1. veeeeeeeeee ikiiiiiiiiiz çok şaşkınım
Menac'cım tabi burda herkese kendini çok sevdirdin ve herkesin duasını aldın...Rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat ya da evlatlar verir...
amin canım benim.süper bir haber bu.bir tanecik bebeğimiz olsun diye çabalarken 2 taneler.çok sevindim.allah ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Canimmmmm sabah gordum haberini ama girip sana yazamadim o listede seninde adinin yaninda hamile yazisini gordum ya artik gam yemek okdr mutluyumki enin mutlulugun tatif edilemez herlde tatli annecik guzel annecik simdi sira keseyi gormekte sonrada pit pit lar artik heycanli guzel gunler baskadi senin icinde canim bnmmm
Halaylar cekilsinnn
Bnmde sabah 7bucuk ta opum var canlar dualarinizi bekliyorum sevgiler:26:
Canimmmmm sabah gordum haberini ama girip sana yazamadim o listede seninde adinin yaninda hamile yazisini gordum ya artik gam yemek okdr mutluyumki enin mutlulugun tatif edilemez herlde tatli annecik guzel annecik simdi sira keseyi gormekte sonrada pit pit lar artik heycanli guzel gunler baskadi senin icinde canim bnmmm
Halaylar cekilsinnn
Canım çok sevindim..rabbim iki tane vermiş ne güzel..her sıkıntının arkasında bir ferahlık var çok şükür..kendini nasıl hissediyorsun..sen şimdi düşün bakalım iki taneyle nasıl başa çıkacaksın taze annecik..sen en iyisi şimdiden bol bol uyumaya başla ne dersin....sanırım arkadanda menacın ikizlerinin keselerini görüp kalp atışalarını duyacağız..maşallah değerleri çok yüksek...hadi bakeeeeeeeem...arkanızdan geliyoruz koşunnnnnn...
Halaylar cekilsinnn
dualarımız seninle canım
cnm ne alemdesin kız neden bizim sayfaya yazmıyosun bakimSaol tatlim telden girdigim icin cok tkip edemiyorum seninde ikizmis massallh rabim ayirmasin hayirlisiyla kucagina akmani nasip etsin ins cok sevimdim
Sağol datlum beniminşallah sorunsuz bir opu geçirirsin. Çok kaliteli embriyolarin oluşur. Sonra da senin için halaylar cekeriz burda inşallahhh
canımsın Allah razı olsun. peşimizden sizin ikizleri duyarız inşallahçok tuhaf hissediyorum. ultrason öncesinde ikiz olabilir mi acaba diye düşünüyordum. çünkü bulantı kusma başladı üç gündür ve bana erkenden başladı gibi gelmişti. tarifsiz bir duygu. daha önce 3 bebeğimi kaybetmiştim. Rabbim gerçekten daha güzellerini gönderiyormuş diye düşündüm. çook mutlu oldum. nasıl tarif edeceğimi bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?