Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

merhaba kızlaar bugün ilk randevuma gittik. 6+1. veeeeeeeeee ikiiiiiiiiizçok şaşkınım

Ayyyyy ne guzeeeellll canim gozun aydin yaa valla ben de cok heyecanlaniyorum ya sizin adiniza insallah Rabbim bana ve tum isteyenlere de nasip eder ikizzzz:))

merhaba kızlaar bugün ilk randevuma gittik. 6+1. veeeeeeeeee ikiiiiiiiiizçok şaşkınım

ne kadar güzelll bir haber canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah bu arada bir şey merak ettim mutlaka daha önceki sayfalarda yazıyordur da arayıp bulmak çok zor ilk kan değerin ve bir sonra ki kaç çıkmıştı acaba ?

Amin inşallah canım. transferin 10. günü 300 13. gün 1400. 5. gün embriyosuydu

hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla tamamını erdirsin ve kolaylık versin)) ben de salı gidicem ilk kontrole acaba ikizmi çok merak ediyorum hem de korkuyorum benim de 10.gün 192 15.gün 2800 küsurdu, sağlıkla keseyi yadankeseleri görürüm inş

sağol canım. Allah gönlüne göre versin

Kızlar benim de dün yumurtalarım toplandı 8 yumurtam toplandi 6 tanesi olgundu.bugun itibariyle 3 tanesi döllenmis 1 tanesi döllenme asamasindaymis döllenip dollenmeyecegi belli degil yani. Diğer 2 tanesi su an icin döllenme belirtisi göstermemiş. Ne zaman transferim olur embriyolarım gelişir mi kacinci gun kac tane transfer edilir bilmiyorum ama bekliyorum Rabbim hepimizin hakkında en hayirli en guzel olanı versin insallah.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))
bak bak yedinci günü hiiiççç söylemedin haydiiin halaya hayırlı olsun Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh

sarliva'cığım hıc mı hiç korkma opudan.uyuyunca cok güzel dinlenıp uyanacaksın.
Hayırlısıyla atlatman dileğiyle canım

Korkmuyorum zaten tatlim sadrce heycanliyim biraz onunda sebebi tedavinin sonuna yaklasiyo olmam canim.
dualriniz icin cok teekkurler rabbimm hepinizden razi olsun.

canimm annişkolar yaa azcik nolur anlatsanizsa transferden sonra pozitif sonuc almadan once neler yaptiniz belirtiler neydi.. ates, agri , gaz , sislik vs.varmiydi bende hic bisey yok (( pazartesi test sonucum meraktan catlayasim var....

canimm annişkolar yaa azcik nolur anlatsanizsa transferden sonra pozitif sonuc almadan once neler yaptiniz belirtiler neydi.. ates, agri , gaz , sislik vs.varmiydi bende hic bisey yok (( pazartesi test sonucum meraktan catlayasim var....

belirti olacak diye bişy yok hiç belirtim olmadı sadece son günler adet sancılarım olduateşim hiç yoktu benim gaz şişlikte yoktu sonuç pozitif merak etme yani belirti herkesde olmuyo:)

Anacım hiç sorma kafayı yiycem belirti aramaktan.senşn günün gelmiş benşmki ta cuma günüara ara adet sancısına benzer sancım oluyo bide oturup kalkarken kasıklarda batma.gaz var bide.kendime kızdım yine bugüngece kaç kere gerindim uyku arası inş bebeklerim yada bebeğim benimledir

Kizlar 14 tane yumosum toplandi yeni uyandim yatiyorum hala uyumak cok guzelmis ayilduktan sobra 1 saat daha uyudum valla zaten erkn kalmistim iyi geldi ohh

Kizlar 14 tane yumosum toplandi yeni uyandim yatiyorum hala uyumak cok guzelmis ayilduktan sobra 1 saat daha uyudum valla zaten erkn kalmistim iyi geldi ohh
cnm ohhhh ii olmuşşş birazda uyumuşsun kendine gelmişsin
hayırlısıyla bol bol döllenirler inş yumoşların cnm hadi darısı transferine olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…