sonuç negatif malesef0.217 çıkmış ..
merhaba kızlaarbugün ilk randevuma gittik. 6+1. veeeeeeeeee ikiiiiiiiiiz çok şaşkınım
Ayyyyy ne guzeeeellll canim gozun aydin yaa valla ben de cok heyecanlaniyorum ya sizin adiniza insallah Rabbim bana ve tum isteyenlere de nasip eder ikizzzz:))
merhaba kızlaarbugün ilk randevuma gittik. 6+1. veeeeeeeeee ikiiiiiiiiiz çok şaşkınım
ne kadar güzelll bir haber canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah bu arada bir şey merak ettim mutlaka daha önceki sayfalarda yazıyordur da arayıp bulmak çok zor ilk kan değerin ve bir sonra ki kaç çıkmıştı acaba ?
amin canım inşallah
gerçekten muhteşem geldi.5. gün embriyosu 10. gün test yapmıştım. 300 çıkmıştı. 13. gün testi tekrarladım. 1400 çıkmıştı
hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla tamamını erdirsin ve kolaylık versin)) ben de salı gidicem ilk kontrole acaba ikizmi çok merak ediyorum hem de korkuyorum benim de 10.gün 192 15.gün 2800 küsurdu, sağlıkla keseyi yadankeseleri görürüm inş
bak bak yedinci günü hiiiççç söylemedin haydiiin halaya
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! İki gün önceki testim yani transferin 7.günü 144.58 ve bugünkü testim yani 9.gün 465 :)))
sarliva'cığım hıc mı hiç korkma opudan.uyuyunca cok güzel dinlenıp uyanacaksın.
Hayırlısıyla atlatman dileğiyle canım
canimm annişkolar yaa azcik nolur anlatsanizsa transferden sonra pozitif sonuc almadan once neler yaptiniz belirtiler neydi.. ates, agri , gaz , sislik vs.varmiydi bende hic bisey yok(( pazartesi test sonucum meraktan catlayasim var....
canimm annişkolar yaa azcik nolur anlatsanizsa transferden sonra pozitif sonuc almadan once neler yaptiniz belirtiler neydi.. ates, agri , gaz , sislik vs.varmiydi bende hic bisey yok(( pazartesi test sonucum meraktan catlayasim var....
cnm ohhhh ii olmuşşş birazda uyumuşsun kendine gelmişsinKizlar 14 tane yumosum toplandi yeni uyandim yatiyorum hala uyumak cok guzelmis ayilduktan sobra 1 saat daha uyudum vallazaten erkn kalmistim iyi geldi ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?