canım sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.güzel olucak sonuç inşallah
Canım Allah gönlünce versin. İnşallah sonuç pozitif olur.
sağol canım benim. ben de senden yakın zamanda doğal bombalar bekliyorum valla
amin canım inşallah
gerçekten muhteşem geldi.5. gün embriyosu 10. gün test yapmıştım. 300 çıkmıştı. 13. gün testi tekrarladım. 1400 çıkmıştı
Hayırlı olsun canım ikizlerin. 10. Gün testyaptım demişsin. Merak ettim, embriyoların 10. günü mü yoksa transferin 10. günü mü bu?
bugun regl olmayalı 3.gün. evde test yaptım, tabı kı hıc mı hıc bırsey yok
inşallah canım ama en bastan beri diyorum çıkmıcak gbi geliyo :26: hayırlısı olsun napalım ..
menaccim coook mutlu oldum... simdi sen de mayis ayi annesi oldun ne guzel ...
sağolasın canım. 5. gün embriyosu yani blastokist transfer edildi. transferin 10. günü test yapmıştım.
senı en iyi anlayanlardan biriyim sanırım.sonuç negatif malesef0.217 çıkmış ..
Allah tez zamanda çok bekletmeden göndersin miniklerini canım benim
sonuç negatif malesef0.217 çıkmış ..
canım hayırlısı güzelim benim olcak bizimde olcak RABBİM in var bildiği gelecek zamanı inşallah
sağol canım. darısı başına diyelim o zaman. uykusuz her geceeeeeeeeorkidecmm ikizlerde baldan datlu olur valla.. tebrikler cnm.. darisi ikiz isteyen tum annelerin basina örnegin Ben :)))
Benimki de 5. gün transferi, test tarihi 5 haziran. Vakit yaklaştıkça strese giriyorum ve deli gibi kendimde belirti aramaya başladım daha şimdiden. Tek embriyo benimki bir de, 4. günü transferimin, erkenden neyin belirtisini arıyorsun diye kızıyorum sonra kendime ama engel olamıyor işte insan kendine. Kafayı üşütmesem bari test tarihine kadar
senı en iyi anlayanlardan biriyim sanırım.
Allahım cok bekletmeden nasıp etsın bıze de, sabır dılıyorum canım. Sağlık olsun, diyecek söz yok malesef
sağol canım benım,inş. aminnnn..
sağol canım. darısı başına diyelim o zaman. uykusuz her geceeeeeeeeyorgun ölesiyeeeeee
canımsın yaaaa zamanı beklemeye karşı sabrın çıldırtıçılığı. seni çook iyi anlıyorum. belirti arama deniyor ama insanın elinde değil. inşallah pozitif haberlerinle havaya uçarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?