Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

amin canım inşallah

gerçekten muhteşem geldi. 5. gün embriyosu 10. gün test yapmıştım. 300 çıkmıştı. 13. gün testi tekrarladım. 1400 çıkmıştı

Hayırlı olsun canım ikizlerin. 10. Gün testyaptım demişsin. Merak ettim, embriyoların 10. günü mü yoksa transferin 10. günü mü bu?

sağolasın canım. 5. gün embriyosu yani blastokist transfer edildi. transferin 10. günü test yapmıştım.

Benimki de 5. gün transferi, test tarihi 5 haziran. Vakit yaklaştıkça strese giriyorum ve deli gibi kendimde belirti aramaya başladım daha şimdiden. Tek embriyo benimki bir de, 4. günü transferimin, erkenden neyin belirtisini arıyorsun diye kızıyorum sonra kendime ama engel olamıyor işte insan kendine. Kafayı üşütmesem bari test tarihine kadar

Son düzenleme:
orkidecmm ikizlerde baldan datlu olur valla.. tebrikler cnm.. darisi ikiz isteyen tum annelerin basina örnegin Ben :)))
sağol canım. darısı başına diyelim o zaman. uykusuz her geceeeeeeeeyorgun ölesiyeeeeee

canımsın yaaaa zamanı beklemeye karşı sabrın çıldırtıçılığı. seni çook iyi anlıyorum. belirti arama deniyor ama insanın elinde değil. inşallah pozitif haberlerinle havaya uçarız

senı en iyi anlayanlardan biriyim sanırım.
Allahım cok bekletmeden nasıp etsın bıze de, sabır dılıyorum canım. Sağlık olsun, diyecek söz yok malesef

sağol canım benım,inş. aminnnn..

malesef bebek hayalleri 2 yıl kadar ertelendi bizim mecburen madd i cok yıpranmıstık :26: dondurulmuşumuzda yok her şey silbaştan :26: kafayı yicem en sonunda

İnşallah canım, sağol.

sonuç negatif malesef 0.217 çıkmış ..

Allah sabır versin canım. Ümidini kaybetme lütfen bu işe girerken negative de pozitife de hazırlıyoruz kendimizi ama bilinc alti hep pozitif olsun istiyor. En kısa zamanda toparlan ve yeniden başla olacak bir gün yürekten inan. Inan burdan tuzu kuru konuşmuyorum. Seni çok öpüyorum. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…