Kuzum sendede sislik var miydi senin dondurulmus gerci ama ignelerden sanirim .....
Bide dudaklarim cok kurudu
Gulceksiniz bana ama burnumun ici bole yara gibi kuru ve acio
kızlar bişey sorucam.transferin kaçıncı gün olacağı belirlenirken opu günü 1. gün sayılıyor mu?yoksa opudan sonraki gün mü 1. gün sayılıyor?yani mesela benim şimdi pazartesi opum var.diyelimki 3. gün embriosu transfer edilecek.pazartesi günü yani opunun olduğu gün 1. gün sayılsa çarşamba mı transfer olur?yoksa pazartesi değilde salı günü mü 1. gün oluyor. öyleyse perşembe mi olur transfer?biraz karışık oldu ama tecrübeli arkadaşlar anlamıştır zaten demek istediğimi:)
slm kızlar nasılsınız
Canım benim bildiğim ve benimde 1. Denememde olan şey opu gününün sayılmadığı. İlk denememde c.tesi opum oldu ve salı transferim oldu. Yani c.tesi sayılmadı salı günü 3.gün embriyosu olarak transferim oldu. Seninkide 3. gün transfer edilecekse muhtemelen perşembe 5. gün transfer edilecekse muhtemelen c.tesi olur. Anlatabildim inşallah. Şimdiden hayırlı olsun tedavin ve son bekleyişin olsun inşallah
teşekkür ederim canım.gönül 5. gün olsun ister ama hayırlısı neyse o olsun tabi.belli olmuyor bu işler.tutacağı varsa tutuyor zaten
Merhaba canim.Iyilik guzellik..Sen nasilsin tatlim..Ben seni Subat topiginden hatirliyorum..Birsuru topik okudumda...Insaallah rabbim bu sefer yuzunu guldursun...
İnşallah canım ya dikkat etmez miyiz hiç...bizim için çok daha kıymetli ve anlamlı olacak herşey..Bu arada seni bu topikde görmek çok güzel..diğer topikten yazmıştım sana hatırlamışsındır....senin test günün yarın mıydı canım..
allah sabır versin canım ben iyi bilirim o acıyı benimde başarısız denemelerim varcanım merhaba, evet sen bahsedince buraya da geldim, tabii ki hatırlamaz mıyım
testim bu sabah yapıldı, maalesef yine negatif
bu sefer çok ağlamadım artık alıştım mı ne? hatta nete bile girdim yani.
boğazımda bir yumru halinde kaldı
bazen dayanamıyorum millet yok şu burçtan olsun yok şu gün doğsun diye ayarlıyor, biz iseneyse isyan etmiyorum ama şu anda yine ağladım
offf Allah'ım((((((((((((
allah sabır versin canım ben iyi bilirim o acıyı benimde başarısız denemelerim varsenin kaçıncı denemendi:26:
sorun neydi canım bende 4.denememde istanbulda iyi bir merkezde yaptırdım ama olmayınca olmuyo işte unutmak çok zor ben hala daha etkisindeyim maddi manevi çok büyük yıkım oluyo4.
3 tane başka bir yerde denemiştik, şimdi daha güzel bir hastaneye geçtim ama olmayınca olmuyor.
amin valla bazen beynimde bir şey hissediyorum uyuşma gibi, acaba delirme işareti mi? mesela şu anda yine başladı, sağ kulağın arkasından boynuma doğru
papatya çayı içtim ama herhalde depresyon hapı anca keser
malesef bebek hayalleri 2 yıl kadar ertelendi bizim mecburen madd i cok yıpranmıstık :26: dondurulmuşumuzda yok her şey silbaştan :26: kafayı yicem en sonunda
sorun neydi canım bende 4.denememde istanbulda iyi bir merkezde yaptırdım ama olmayınca olmuyo işte unutmak çok zor ben hala daha etkisindeyim maddi manevi çok büyük yıkım oluyosenin merkezin neresiydi
ben en son istanbul tüp bebek merkezinde denedim ama olmadı inş bu kez olurilk başta sperm azlığı ve hareketsizliği dediler, 1 sene sonra eşim test yaptırdı, spermler 5 katına çıkmıştı, bu sefer ASM de şansımızı denedik, ama doktor bu testte hata olabilir, sperm bu akadr çok artamaz demişti zaten moralim bozulmuştu
bir de yaş 35 olunca yumurta da azalıyor deyince ben sandalyeye yığılmıştım.(
unutulmuyor ki, beyninde, kalbinde bir yerde öööööööööyle duruyor......
sen nerede yaptın ?
Evet canım dondurulmuş embriyoydu ama karında şişlik vardı. Sürekli ağzım kuruyordu ne kadar su icsem de hep susuz hissediyordum.
ben en son istanbul tüp bebek merkezinde denedim ama olmadı inş bu kez olur
evet insan asla unutamıyo dışarıdan hiç kimse anlamıyo yaşadıklarımıbenim eşimin sperm sayısıda artmıştı en son testte ama hareket ve morfoloji sıfır ben en son 2 yıl önce tedavi oldum peki kaç yumurtan çıktı bende korkuyorum yumurta sayımın azalmasından
Canimmmmmm cok sevindim.
Rabbim 40 haftalarida nasip etsin insallah.:124::124::124::124:
Desene beraber gun sayicaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?