Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kuzum sendede sislik var miydi senin dondurulmus gerci ama ignelerden sanirim .....
Bide dudaklarim cok kurudu
Gulceksiniz bana ama burnumun ici bole yara gibi kuru ve acio

Burnumun içi benim de aynı canım, zaman zaman küçük kanamalar da oluyor peçeteyle silecek kadar. Benim 5 . günüm, dudaklarım da kurumaya başladı bugün. Hafif de adet sancısına benzer bir sancı var. Hayırlısı bakalım.

kızlar bişey sorucam.transferin kaçıncı gün olacağı belirlenirken opu günü 1. gün sayılıyor mu?yoksa opudan sonraki gün mü 1. gün sayılıyor?yani mesela benim şimdi pazartesi opum var.diyelimki 3. gün embriosu transfer edilecek.pazartesi günü yani opunun olduğu gün 1. gün sayılsa çarşamba mı transfer olur?yoksa pazartesi değilde salı günü mü 1. gün oluyor. öyleyse perşembe mi olur transfer?biraz karışık oldu ama tecrübeli arkadaşlar anlamıştır zaten demek istediğimi:)

Canım benim bildiğim ve benimde 1. Denememde olan şey opu gününün sayılmadığı. İlk denememde c.tesi opum oldu ve salı transferim oldu. Yani c.tesi sayılmadı salı günü 3.gün embriyosu olarak transferim oldu. Seninkide 3. gün transfer edilecekse muhtemelen perşembe 5. gün transfer edilecekse muhtemelen c.tesi olur. Anlatabildim inşallah. Şimdiden hayırlı olsun tedavin ve son bekleyişin olsun inşallah

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım.gönül 5. gün olsun ister ama hayırlısı neyse o olsun tabi.belli olmuyor bu işler.tutacağı varsa tutuyor zaten

teşekkür ederim canım.gönül 5. gün olsun ister ama hayırlısı neyse o olsun tabi.belli olmuyor bu işler.tutacağı varsa tutuyor zaten

Canım benim sen bu güne hiç takılma. 5. Güne giden genelde çok fazla olmuyor. Embriyo sayısı fazlaysa Dr.lar en azından bir kaçı ileri gider diye 5. Günü bekliyorlar. Benim 3.günde 4 tane 1. Kalite embriyom vardı. Dr.um 5. Günü'de bekleyebiliriz ama riske atmaya gerek yok 2 tane transfer edelim 2 tane donduralım umut olur sanada dondurulmuşlar demişti. Laboratuarda 5. Güne gidemeyebilir ama anne Rahmi'nde daha sağlıklı ilerlerler demişti. Bunu unutma olur mu? Yani 3 ü 5 i farketmez

Merhaba canim.Iyilik guzellik..Sen nasilsin tatlim..Ben seni Subat topiginden hatirliyorum..Birsuru topik okudumda...Insaallah rabbim bu sefer yuzunu guldursun...

inş canım bu sefer yüzümüz gülersen şubat ayında yaptırmışmıydın tüp bebek:26::26:ben de iyiyim canım haziran ayında tedaviye başlıcam nasipse sen başladınmı

canım merhaba, evet sen bahsedince buraya da geldim, tabii ki hatırlamaz mıyım
testim bu sabah yapıldı, maalesef yine negatif

bu sefer çok ağlamadım artık alıştım mı ne? hatta nete bile girdim yani.
boğazımda bir yumru halinde kaldı
bazen dayanamıyorum millet yok şu burçtan olsun yok şu gün doğsun diye ayarlıyor, biz ise neyse isyan etmiyorum ama şu anda yine ağladım
offf Allah'ım ((((((((((((

allah sabır versin canım ben iyi bilirim o acıyı benimde başarısız denemelerim varsenin kaçıncı denemendi:26:

allah sabır versin canım ben iyi bilirim o acıyı benimde başarısız denemelerim varsenin kaçıncı denemendi:26:

4.
3 tane başka bir yerde denemiştik, şimdi daha güzel bir hastaneye geçtim ama olmayınca olmuyor.

amin valla bazen beynimde bir şey hissediyorum uyuşma gibi, acaba delirme işareti mi? mesela şu anda yine başladı, sağ kulağın arkasından boynuma doğru
papatya çayı içtim ama herhalde depresyon hapı anca keser

sorun neydi canım bende 4.denememde istanbulda iyi bir merkezde yaptırdım ama olmayınca olmuyo işte unutmak çok zor ben hala daha etkisindeyim maddi manevi çok büyük yıkım oluyo senin merkezin neresiydi

malesef bebek hayalleri 2 yıl kadar ertelendi bizim mecburen madd i cok yıpranmıstık :26: dondurulmuşumuzda yok her şey silbaştan :26: kafayı yicem en sonunda

Allah sabır versin,
ne diyim ki başka insan tıkanıyor gerçekten
benim komşum tüp bebek denedi, başarısız oldu, doktor adetten sonra siz deneyin, ilaçlar rahimi güçlendiriyor demiş, ve denemişler şu anda 5 yaşında oğlu var,
bana hep destek oluyor sağolsun umut oluyor,
sen de bir dene arkadaşım ben deniycem

sorun neydi canım bende 4.denememde istanbulda iyi bir merkezde yaptırdım ama olmayınca olmuyo işte unutmak çok zor ben hala daha etkisindeyim maddi manevi çok büyük yıkım oluyo senin merkezin neresiydi

ilk başta sperm azlığı ve hareketsizliği dediler, 1 sene sonra eşim test yaptırdı, spermler 5 katına çıkmıştı, bu sefer ASM de şansımızı denedik, ama doktor bu testte hata olabilir, sperm bu akadr çok artamaz demişti zaten moralim bozulmuştu
bir de yaş 35 olunca yumurta da azalıyor deyince ben sandalyeye yığılmıştım.(

unutulmuyor ki, beyninde, kalbinde bir yerde öööööööööyle duruyor......

sen nerede yaptın ?

ben en son istanbul tüp bebek merkezinde denedim ama olmadı inş bu kez olur

evet insan asla unutamıyo dışarıdan hiç kimse anlamıyo yaşadıklarımıbenim eşimin sperm sayısıda artmıştı en son testte ama hareket ve morfoloji sıfır ben en son 2 yıl önce tedavi oldum peki kaç yumurtan çıktı bende korkuyorum yumurta sayımın azalmasından

Evet canım dondurulmuş embriyoydu ama karında şişlik vardı. Sürekli ağzım kuruyordu ne kadar su icsem de hep susuz hissediyordum.

Canimmmmmm cok sevindim.
Rabbim 40 haftalarida nasip etsin insallah.:124::124::124::124:

Desene beraber gun sayicaz.

inşallah canım inşallah bu sabah dua ederken inanın sizler için de ettim, bu kadar maddi manevi psikolojik uğraşıyoruz sonu güzel olsun.

yumurta sayısı konusunda şöyle diyim çok olması değil kaliteli olması önemli her iki doktorum da aynen böyle demişti
benim ilk sefer 10 toplandı 7 kaliteli 4 döllendi
bu sefer 9 toplandı 4 kaliteli 2 döllendi
hatta ilk denememde hiç bişi bilmiyorum bekleme salonunda bi kadın telefonda maşalah 22 tane toplandı deyince gözlerim faltaşı gibi açılmıştı ama sonuçta kaçı döllendi önemli olan o
yaşın kaç canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…