Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Arkadaslar embriyolrinız kacrar hucreliydi
Benim onceki denemelerimde tek hucreliydi hep 7ve 5 vb ilk defa bu sefer 8 hucrelim oldu iki dene onnarıda aldım geldim gobise

Valla ben heyecandan onu sormadım:)ama 5. Gün heralde 8 dir

Canım benim 3.gün embrysu 8 hucreydi 5. Gune dayanmaz dediler hep 7 tane dsha vardi onlardada partkül v ar dediler neden dayanmio ya benimkiler hic donduramdik 3 deneme 0 donmus

Canım benim 3.gün embrysu 8 hucreydi 5. Gune dayanmaz dediler hep 7 tane dsha vardi onlardada partkül v ar dediler neden dayanmio ya benimkiler hic donduramdik 3 deneme 0 donmus
Benim 2 tanede donurulmuşum var canım allahtan.maddi manevi yıpratıyo insanı iğneler aklıma geldikçe içim tuhaf oluyo allah bu yoldaki hrkese yardım etsin
5.gun embriyosunun artık sayilamayacak kadar hücresi vardır.

Hiç bilgim yok hücreler hakkında:)

Anne rahmi en mükemmel laboratuvardan daha mükemmeldir. O yüzden laboratuvar ortamında yasayamayan embriyo anne rahminde yaşar. Arkadasim dört hücreli ikinci gün embriyosu ile kızını doğurdu

Merhaba kızlar dün kötü oldum cıktım bi cok arkadasımız yorum yapmıs hepinize ayr ı ayrı teşekür edeirm rabbim hepimizn hakında hayırlsını versin.. Umarım transfer olacak arkadaslarımız pozitif sonuc alırlar sizn için dua edicem bende.. Ama bi kaç zaman girmemeye karar verdim en azından kendimi toplayana kadar girmicem sanırım sizleri seviorum görüşmek dileğiyle hoşçakalın...

valla bende çoook merak ediyorum hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzümü güldürür kızımda seval hanımda tedavi görmüştüm 3. denememde oldu çok şükür evet banada verdi ve biraz yakıyor ama dayanılmıcak kadar deil o iğneler opudan sonra akşam ve diğer gün sabah akşam yapılıyor yani transferden önce bitmiş oluyor zaten herhangi bir zararı olmaz

Aminn cnm inşallah .sende salı günü güzel bi şekilde gelirsin.o mutluluğu yaşarsın..kalp atışları için gidiceksin sanırım.
baktımda seninle aynı bebişleri doğum günleri.inşallah rabbim sağ sağlim kucağımıza almmayı nasip eder.

Kızlar midem bulanıyor bugün daha erken değil mi:18:

Sen bilirsin canım bizde seni seviyoruz kendine çok iyi bak asl isyan etme dualrımız seninle

Nasilsin tatlim?Bezelyen nasil oy minicik dimi O simdi nokta kadar...
Benim beklenen kirmizilar geldi..Bi iki gune baslicam ignelere kismetse.
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaallah.
KIZLAR DUALARINIZI BEKLIYORUM...Ignelerim biraz fazla iki sabah iki aksam..Allah emeklerimizin karsiligini bebislerimizi nasip etsin...

Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap canım sen iyi ol yeter ki. Allah güzel gönlünce versin canım.

erken başlayanda olabiliyo cnm..
bende daha tık yok geçen hafta biraz mutfaktan tiksindim oda geçti..
bu zamandan sonra olurmu bilmeme ama inşallah seninki uzun sürmezz..
hadii ben koçişle dışarı çıkıyorummmmm öpüyorummm topiğimizinn..annesi.

Anne rahmi en mükemmel laboratuvardan daha mükemmeldir. O yüzden laboratuvar ortamında yasayamayan embriyo anne rahminde yaşar. Arkadasim dört hücreli ikinci gün embriyosu ile kızını doğurdu

İnşallah cnım dilerim Rabbim o günleri gösterir

size ailece iyi gezmeler canım inşallah geçer canım ya şimdiden başlarsa ben naparım sonra

oleyyyyyyyyyyyyy be işte beklenen gün, Allahım pozitif haberini alacağımız günü de yavrususnun doğduğu günü de göster.
iyiyim ben canım, her şey yolunda şükür, öpüyorum seni canım benimm ayyy çok mutlu oldum çokkk

Canim ilk hamileligimde asilama sonras ı hic umidim yok bende bi bulanti baskadi tatildeydik o zaman baliktan tiksinmistim 2 hafta kusmuştum 6 kilo vermistim hiç yemek yiyememiştim
Gayet normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…