Arkadaslar embriyolrinız kacrar hucreliydi
Benim onceki denemelerimde tek hucreliydi hep 7ve 5 vb ilk defa bu sefer 8 hucrelim oldu iki dene onnarıda aldım geldim gobise
Valla ben heyecandan onu sormadım:)ama 5. Gün heralde 8 dir
Valla ben heyecandan onu sormadım:)ama 5. Gün heralde 8 dir
Benim 2 tanede donurulmuşum var canım allahtan.maddi manevi yıpratıyo insanı iğneler aklıma geldikçe içim tuhaf oluyo allah bu yoldaki hrkese yardım etsinCanım benim 3.gün embrysu 8 hucreydi 5. Gune dayanmaz dediler hep 7 tane dsha vardi onlardada partkül v ar dediler neden dayanmio ya benimkiler hic donduramdik 3 deneme 0 donmus
5.gun embriyosunun artık sayilamayacak kadar hücresi vardır.
Canım benim 3.gün embrysu 8 hucreydi 5. Gune dayanmaz dediler hep 7 tane dsha vardi onlardada partkül v ar dediler neden dayanmio ya benimkiler hic donduramdik 3 deneme 0 donmus
evet canım aynı yerde tedavi görüyoruz.2 haziran test tarihin sanırım.valla senin sonucu çok merak ediyorum.daha önceki denemeden bi kızın varmış.ilk denemenide fertijinde mi yaptırmıştın canım?doktorun seval hanım mı semra hanım mı?bide canım şu antibiyotik iğneler çok yakıyorumu?tabi sanada verdiyse opudan sonra.birde 4 tane iğne var 3.gün transer olursa bebeğe bir zararı olumuki bu iğnelerin acaba?antibiyotik yani sonuçta.
cok ama cook sevindim,Allahım bizlere de nasip etsin.benim de salı günü 10.30 da randevum cok heyecanlıyım stresliyim inşallah güzel haberlerle gelirim.onları saglıklı bir şekilde kucagımıza alacagımız günleri de görürüz inşallah hayırlısıyla
Merhaba kızlar dün kötü oldum cıktım bi cok arkadasımız yorum yapmıs hepinize ayr ı ayrı teşekür edeirm rabbim hepimizn hakında hayırlsını versin.. Umarım transfer olacak arkadaslarımız pozitif sonuc alırlar sizn için dua edicem bende.. Ama bi kaç zaman girmemeye karar verdim en azından kendimi toplayana kadar girmicem sanırım sizleri seviorum görüşmek dileğiyle hoşçakalın...
evet cnm cikti(( kucuktur 2 den test sonucum yazasim gelmedi icimden
Kızlar midem bulanıyor bugün daha erken değil mi:18:
Merhaba kızlar dün kötü oldum cıktım bi cok arkadasımız yorum yapmıs hepinize ayr ı ayrı teşekür edeirm rabbim hepimizn hakında hayırlsını versin.. Umarım transfer olacak arkadaslarımız pozitif sonuc alırlar sizn için dua edicem bende.. Ama bi kaç zaman girmemeye karar verdim en azından kendimi toplayana kadar girmicem sanırım sizleri seviorum görüşmek dileğiyle hoşçakalın...
Anne rahmi en mükemmel laboratuvardan daha mükemmeldir. O yüzden laboratuvar ortamında yasayamayan embriyo anne rahminde yaşar. Arkadasim dört hücreli ikinci gün embriyosu ile kızını doğurdu
erken başlayanda olabiliyo cnm..
bende daha tık yok geçen hafta biraz mutfaktan tiksindim oda geçti..
bu zamandan sonra olurmu bilmeme ama inşallah seninki uzun sürmezz..
hadii ben koçişle dışarı çıkıyorummmmm öpüyorummm topiğimizinn..annesi.
Nasilsin tatlim?Bezelyen nasil oy minicik dimi O simdi nokta kadar...
Benim beklenen kirmizilar geldi..Bi iki gune baslicam ignelere kismetse.
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaallah.
KIZLAR DUALARINIZI BEKLIYORUM...Ignelerim biraz fazla iki sabah iki aksam..Allah emeklerimizin karsiligini bebislerimizi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?