Kızlar bugün 10. günümdü ama dayanamadım beta hcg baktırdım veeeee sonuç 220!!!!!! Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm :)))) Bu günü bitirirken bir güzel haber de benden olsun istedim :) Yine de temkinliyim kimseye söylemedim eşimden başka bir size söylüyorum :)) Pazartesi de inşallah katlanır değer de içim rahatlar... Dualarım hepinizle..
Sagolasin canim bende iyiyim.bugun 7.gunum.biranonce test gunumun gelmesini bekliyorum.yorulfum artik.bu altinci mi yedinci mi bilemiyorum.sayyisini inan ben de hatirlayamiyorum.biktim bu tedavilerden.bitmek bilmeyen borclardan.yoruldum.korkuyorum negatif olmadindan.sigara icmeye basladim.imsi yapildi.gebelik asisida.pgt de.elimuzden geleni yaptik.olmazsa eger birdaha yaptiracak ne sagligim var ne de paramiz.kaynanamlarin parasi cok ama bir kez bile vermediler.ustelik erkek faktorlu bebek olmuyo..calisan bi esek var oda ben.eltime bu ay ev akdilar.bide cogu esyalarini yenilediler.bizede bir kere tedavi icin yardim edelim demediler.hayretler icerisindeyim
hadi kızlar yok mu başka[/Q
o listeye nasil eklenecem bilmiyom benim tedavim basladi yarin yumurta toplama islemi yapilacak
Canım öncelikle hoş geldin bilgilerini verirsen listeye ben ekliyorum. Tedavin hayırlı ugurlu olsun.
Kızlar bugün 10. günümdü ama dayanamadım beta hcg baktırdım veeeee sonuç 220!!!!!! Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm :)))) Bu günü bitirirken bir güzel haber de benden olsun istedim :) Yine de temkinliyim kimseye söylemedim eşimden başka bir size söylüyorum :)) Pazartesi de inşallah katlanır değer de içim rahatlar... Dualarım hepinizle..
merhaba kızlarr
hamile olan arkadaşımızı tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
ben de haftaya istanbuldayım inşallah...bakalım bizi neler bekliyorr..
inşallah hayırlısıyla tedaviye başlar güzel haberler alırız
bence çooook mu çoook güzel şeyler bekliyor tatlıııım
Herkese çok teşekkürler:) İnanın hepiniz için dua ediyorum, inşallah zamanı gelince herkesin kucakları meleklerle dolacak. Ben hala algılamış değilim açıkçası. Ne olur ne olmaz 12. günü de beklemek lazım diye sevinmeye korktuk eşimle...Bir sizinle paylaşabildim beni sizler anlarsınız diye... Ayrıca lütfen belirti aramayın, ben 1 senedir belirti aradım hata etmişim şimdi anlıyorum... Transferden 3 gün sonra regl olacağımı sanmıştım çünkü benim başlar 1 hafta öncesindenkendini belli etmeye hatta buraya yazmıştım... Aynı regl olmadan önceki his gibiydi... Ama ilerleyen günlerde biraz tuhaflaştı, bu sefer regl olduğumdaki ağrılara benzemeye başladı... Açıkçası ilk dikkatimi bu çekti. Onun dışında göğüslerde hassasiyet vardı o kadar, başka bir şey yoktu. Benim döngüm 25-26 gündür ve hiç şaşmaz, bugün 26. gün ağrıya rağmen tık olmayınca zaten iki gün var diyip bir bakayım dedim... Yanılmamışım neyse ki, içimden bir ses bu sefer olduğunu söylüyordu son birkaç gündür ama ben korkuyordum yine de.. Uzun uzun yazdım ama belki belirtileri merak edenler vardır diye çünkü ben çok ederdim ve habire araştırırdım... İnşallah Allah hepimizin evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder...
inş canım bu sefer yüzümüz gülersen şubat ayında yaptırmışmıydın tüp bebek:26::26:ben de iyiyim canım haziran ayında tedaviye başlıcam nasipse sen başladınmı
Herkese çok teşekkürler:) İnanın hepiniz için dua ediyorum, inşallah zamanı gelince herkesin kucakları meleklerle dolacak. Ben hala algılamış değilim açıkçası. Ne olur ne olmaz 12. günü de beklemek lazım diye sevinmeye korktuk eşimle...Bir sizinle paylaşabildim beni sizler anlarsınız diye... Ayrıca lütfen belirti aramayın, ben 1 senedir belirti aradım hata etmişim şimdi anlıyorum... Transferden 3 gün sonra regl olacağımı sanmıştım çünkü benim başlar 1 hafta öncesindenkendini belli etmeye hatta buraya yazmıştım... Aynı regl olmadan önceki his gibiydi... Ama ilerleyen günlerde biraz tuhaflaştı, bu sefer regl olduğumdaki ağrılara benzemeye başladı... Açıkçası ilk dikkatimi bu çekti. Onun dışında göğüslerde hassasiyet vardı o kadar, başka bir şey yoktu. Benim döngüm 25-26 gündür ve hiç şaşmaz, bugün 26. gün ağrıya rağmen tık olmayınca zaten iki gün var diyip bir bakayım dedim... Yanılmamışım neyse ki, içimden bir ses bu sefer olduğunu söylüyordu son birkaç gündür ama ben korkuyordum yine de.. Uzun uzun yazdım ama belki belirtileri merak edenler vardır diye çünkü ben çok ederdim ve habire araştırırdım... İnşallah Allah hepimizin evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder...
Canlar opudan sonra hic biseyim yok biraz bas donmesi ve mide bulanyisi disinda 1 saat kdr once kahverengi lekelenmem oldu opudanmi yoksabprogestan kullaniyorum ondanmi normalmidir acaba?
,,sarliva transferin oldu mu cnm
Kuzlar topigimizi okdr okuyan var bana yarfim edicek olan yokmu bi onceki sayfada sorum.
gercekten cok sıkınntiliyim busaatte hastaneyide arayamiuorum
canım, opudan olabilir, çok önemli değil. geçen salı ben de opu oldum çok az da olsa bende de lekelenme oldu.Anlayacağın korkacak bişey yok. Eğer artarsa hastaneyi ararsın ya da sabah gidersin. tamam mı canım.
Saol canim sesimi duydun rabbim sana en kisa zamsnda hsuirli evlatlar versin inş...amiiinn...
canım bizim aramız 1 gün biliyorsun.3gün embriyosu için 12 ,5.gün embriyosu için 10. günde test yapılıyor. senin 6 benim 7 haziran olması lazımKızlar bakıyorum da herkes en erken 10. gün öğrenmiş ve ideal test günü sanırım 12. gün. Benim test tarihi 5 haziran ve eğer transfer gününü saymıyorsak 9. güne denk geliyor. Sizce o gün de sağlıklı sonuçlar çıkar mı. Kafam karıştı acaba doktor test gününü mü yanlış hesapladı diye. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?