Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Tebrikler .rabbim tamamina erdirsin
:124::124::124:

Sen elinden geleni yapmışsın canım gerisi Allaha kalmış inşallah mutlu sona eriseceksin. Hiç sıkma canını maddi şeylerle insanın maneviyati güçlü olsun. İnsan eşiyle mutlu olduktan sonra gerisi viz gelir tiris gider canım. Allah kimseye muhtaç etmesin yeter. Şimdi canını böyle şeylerle sıkma senin pozitif olman lazım

merhaba kızlarr
hamile olan arkadaşımızı tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
ben de haftaya istanbuldayım inşallah...bakalım bizi neler bekliyorr..
inşallah hayırlısıyla tedaviye başlar güzel haberler alırız

tebrikleeeeeer. Allah tamamına erdirsin

bence çooook mu çoook güzel şeyler bekliyor tatlıııım

Canim gözun aydin cok tebrik ederim.Rabbim kucagina almayi nasip etsin...

inş canım bu sefer yüzümüz gülersen şubat ayında yaptırmışmıydın tüp bebek:26::26:ben de iyiyim canım haziran ayında tedaviye başlıcam nasipse sen başladınmı

Selam canim.Ben en son 2010 yilinda iki deneme yaptim pespese biri dondurulmus embriyolarla malesef negatifti..Bu siteyi subat ayinda kesfettim ordan okumaya basladim.evet canim benim tedavim basladi Iki hafta once decapeptly diye bir igne vurundum.Bu hafta normal ignelere basliyorum menagon-puregon uzun protokol.Insallah canim rabbim dileyen isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin...

Canlar opudan sonra hic biseyim yok biraz bas donmesi ve mide bulanyisi disinda 1 saat kdr once kahverengi lekelenmem oldu opudanmi yoksabprogestan kullaniyorum ondanmi normalmidir acaba?

kızlar biraz önce prengly çatlatma iğnemi oldum geldim.allahım o nasıl bir iğnedirki acısını kemiklerime kadar hissettim.hala ağrıyo kalçam.pazartesi opum var çok korkuyorum dua edin lütfen.

canım benim çok çok tebrik ederim

Kuzlar topigimizi okdr okuyan var bana yarfim edicek olan yokmu bi onceki sayfada sorum.
gercekten cok sıkınntiliyim busaatte hastaneyide arayamiuorum

Kuzlar topigimizi okdr okuyan var bana yarfim edicek olan yokmu bi onceki sayfada sorum.
gercekten cok sıkınntiliyim busaatte hastaneyide arayamiuorum

canım, opudan olabilir, çok önemli değil. geçen salı ben de opu oldum çok az da olsa bende de lekelenme oldu.Anlayacağın korkacak bişey yok. Eğer artarsa hastaneyi ararsın ya da sabah gidersin. tamam mı canım.

Saol canim sesimi duydun rabbim sana en kisa zamsnda hsuirli evlatlar versin inş...amiiinn...

Saol canim sesimi duydun rabbim sana en kisa zamsnda hsuirli evlatlar versin inş...amiiinn...

Güzel duan için teşekkür ederim, Allah razı olsun sarlivacım. Rabbim emeklerini, umutlarını, dualarını boşa çıkarmasın inşa Allah!.. Trasferden sonra da çok az olabilir şimdiden haberin olsun, ama trasfer sonrası lekelenmen artarsa hemen doktorunla bağlantıya geç canım.

canım bizim aramız 1 gün biliyorsun.3gün embriyosu için 12 ,5.gün embriyosu için 10. günde test yapılıyor. senin 6 benim 7 haziran olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…