Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Evet canım dondurulmuş embriyoydu ama karında şişlik vardı. Sürekli ağzım kuruyordu ne kadar su icsem de hep susuz hissediyordum.

Heh kuzum damacanayi kafama dikesim var bu sferde sisiom hatta bulanti ve kusma oluo karniMda su var sanki

Son düzenleme:
canım benim hayırlı olsun transferin. kuzucukların sıkıca tutunsun sanaa. ikiz anası olasın emiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlar galiba meriC03 arkadaşımızın da sonucu negatif 22 mayıstan beri kadınlar kulübüne hiç girmemiş araştırdım da, inşallahhhh neti falan yoktur

kızlar transferimin 4.günü e2 sonucum 300 doktorum düşük dedi ilacımın dozunu yükseltti sizin kaçtı? normali ne bilen var mı?

7. gun diye 5 10 biseyler cikar diye dusundum evt uzulmeyecegim demis olsamda gozlerim doldu.
Canım bnim dua et bol bol umutsuz olmaz biliyosun hiç umudunu kesme
kızlar transferimin 4.günü e2 sonucum 300 doktorum düşük dedi ilacımın dozunu yükseltti sizin kaçtı? normali ne bilen var mı?

Hiç bilgim yok bu konuda canım.niye ölçtürdünüzki doktormu istedi.e2 değerin problemlimi senin normalde

pazartesiyi bekle yaptır inş.pozitifi görüceksin bütün dualarım seninle moralii hiç bozma

Canım bnim dua et bol bol umutsuz olmaz biliyosun hiç umudunu kesme

Hiç bilgim yok bu konuda canım.niye ölçtürdünüzki doktormu istedi.e2 değerin problemlimi senin normalde
yok sıkıntıyla alakası yok transferin 4. günü herkese bakılıyor die biliyorum e2 ve progesteron

kizlar ben dayanamiyorum artik test yaptiracagim dua edin nolur ihtiyacim var kocisim de yaptir dio.. igneye gidiyorum.. mucxxx!!

negatifi görürsen panik yapma benim 5.gün embriyosu olduğu halde dr 12 gün sonra yaptır demişti 7.gün çok erken herkesde aynı olmaz

evet canım aynı yerde tedavi görüyoruz.2 haziran test tarihin sanırım.valla senin sonucu çok merak ediyorum.daha önceki denemeden bi kızın varmış.ilk denemenide fertijinde mi yaptırmıştın canım?doktorun seval hanım mı semra hanım mı?bide canım şu antibiyotik iğneler çok yakıyorumu?tabi sanada verdiyse opudan sonra.birde 4 tane iğne var 3.gün transer olursa bebeğe bir zararı olumuki bu iğnelerin acaba?antibiyotik yani sonuçta.

ares ares çok üzüldüm canım.allah sana en ama en kısa zamanda ikiz nasip etsin inşallah.hemde kendiliğinden.

cok ama cook sevindim,Allahım bizlere de nasip etsin.benim de salı günü 10.30 da randevum cok heyecanlıyım stresliyim inşallah güzel haberlerle gelirim.onları saglıklı bir şekilde kucagımıza alacagımız günleri de görürüz inşallah hayırlısıyla

Canım ilk kez duydum ben transferin 4.gunu e2 bakıldıgını vardır bi bildikleri peki ne ignesi vuruon kuzum

Kizlar 14 tane yumosum toplandi yeni uyandim yatiyorum hala uyumak cok guzelmis ayilduktan sobra 1 saat daha uyudum valla zaten erkn kalmistim iyi geldi ohh

hadi geçmiş olsun canım.bol bol embriyon olsun.bol bol bölünsünler de bebiş olarak sana geri dönsünler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…