Evet canım dondurulmuş embriyoydu ama karında şişlik vardı. Sürekli ağzım kuruyordu ne kadar su icsem de hep susuz hissediyordum.
Ilk hamileligimde bende bi geriniodum ayy icim cekiliodu sanki belirtidir annem o sislik varmi canim bide kac gun kaldi canim senin
Arkadaşlar sayfaları tek tek okudum arada atladıklarım olmasın diye topluca yazıyım dedimgüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. 2 tane kuzucuk benimle şimdi. Herşey yolundaydı Dr.um çok umutluyum dedi. Bende umutluyum ama bi yandanda olmazsa diye kaptırmıyorum kendimi. Rabbim ol dediyse naparsam yapıyım olacak ama demediyse olmayacak bunu biliyorum. Çişini tutamayanları çok okudum buralarda transferde bende tam tersi oldu çişim gelmedi bi türlü yapay çiş verdiler sondayla geliyo gidiyo kontrol ediyo Dr. Bende kusura bakmayın valla çok içtim su ama kaçtı heralde stresten dedim. Eve geldik bu seferde tuvaleti bekledim bende durumlar böyle işte. Allah nasip ederse 12 Haziran test günüm
ares ve connet Rabbim yardımcınız olsun ne denirki bi an önce toparlanmanız dileğiyle
menac canım benim çok sevindimRabbim tamamına erdirsin yüzün hep gülsün inşallah
orkide arkadaşım hayırlı olsun annelik çok özel bişey bence ama ikiz annesi olmakta daha özel diye düşünüyorum. Rabbim sanada kuzularınada sağlık versin kucağına aldığın günleride görinşallah
Transferi olan opusu olan arkadaşlarım bunlar hepimizin son bekleyişleri olsun inşallah. Hamilelerin duası tutarmış benimkide tutar inşallah ne de olsa şimdi psikolojik hamileyim
Canım naptın cıkmadımı test sonuucu?
evet cnm cikti(( kucuktur 2 den test sonucum yazasim gelmedi icimden
Canım erken çünkü.beklemiyomuydun bunu.bozm şimdiden moralini çok erken daha
Canım bnim dua et bol bol umutsuz olmaz biliyosun hiç umudunu kesme7. gun diye 5 10 biseyler cikar diye dusundum evt uzulmeyecegim demis olsamda gozlerim doldu.
kızlar transferimin 4.günü e2 sonucum 300 doktorum düşük dedi ilacımın dozunu yükseltti sizin kaçtı? normali ne bilen var mı?
yaaa cnm cok tesekkur ederim.. Allah saglikli guzel hamileligini gecirmeni nasip etsin insalllaaahhhhhh, birazdan ignemi yaptirmaya gidecegim 7. gunum blastokiste, kan testi yaptirmali miyim.. dusununce kalbim güm güm atiyor... negatifden korkuyorum...pazartesi gunu yaptir dedi dokturum..
yok sıkıntıyla alakası yok transferin 4. günü herkese bakılıyor die biliyorum e2 ve progesteronCanım bnim dua et bol bol umutsuz olmaz biliyosun hiç umudunu kesme
Hiç bilgim yok bu konuda canım.niye ölçtürdünüzki doktormu istedi.e2 değerin problemlimi senin normalde
kizlar ben dayanamiyorum artik test yaptiracagim dua edin nolur ihtiyacim var kocisim de yaptir dio.. igneye gidiyorum.. mucxxx!!
evet herşey bebeklerimiz için şu an şu an iğne yerlerim resmen taşlaştı yarın sonuç alacagım inşallah sevinirim bu arad aynı merkezde tedavi oldugumuzu gördüm o kitaplıktaki albümlere gireriz inşallah bizde
evet cnm cikti(( kucuktur 2 den test sonucum yazasim gelmedi icimden
canlarım biz geldikk kalp atışlarını duydukk meleğimin çokk şükür
nasıl bi an anlatamam heyecandan masaya nasıl yattım bilmiyorum bileee..
derinden bi ses güm gümm..
Rabbbim ne büyüsünn senn içinizde bi can varrrrr..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.:26:.
meleğim 1 cm olmuş 7+1 günlükmüş..
3 hafta sonra kontrol var..
şimdi sıra diğer kızlardaaa szilerde inşallah bu aşamaları sorunsuz atlatırsınız..
kızlar transferimin 4.günü e2 sonucum 300 doktorum düşük dedi ilacımın dozunu yükseltti sizin kaçtı? normali ne bilen var mı?
Kizlar 14 tane yumosum toplandi yeni uyandim yatiyorum hala uyumak cok guzelmis ayilduktan sobra 1 saat daha uyudum vallazaten erkn kalmistim iyi geldi ohh
yok sıkıntıyla alakası yok transferin 4. günü herkese bakılıyor die biliyorum e2 ve progesteron
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?