Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım bizim aramız 1 gün biliyorsun.3gün embriyosu için 12 ,5.gün embriyosu için 10. günde test yapılıyor. senin 6 benim 7 haziran olması lazım

Ben de öyle hesapladım canım ama gel gör ki hastanede 5 haziran dedi doktor. .transfer gününü de saymış herhalde ya da test gününde yanıldılar. bana verdikleri tarihte yapsam çok mu düşük çıkar acaba değer diye düşünüyorum. Vakit yaklaştıkça kafamda kurmaya başladım :) Nasıl gidiyor bakalım, var mı dikkatini çeken değişiklikler?

gülyüzlüm kan vermeye hastaneye gittin mi? e2 ve progesteron baktırmaya. benim e2 yani ostrojen düşük çıktı.gebelerde daha yüksek oluyormuş sanırım endişe yaptım

gülyüzlüm kan vermeye hastaneye gittin mi? e2 ve progesteron baktırmaya. benim e2 yani ostrojen düşük çıktı.gebelerde daha yüksek oluyormuş sanırım endişe yaptım

Bana hiç o testlerden bahsetmediler canım. Hiç bir bilgim yok yani o konuda. Forumda da ilk kez senden duydum bunu. :26:

ak say
canım çok uykum var ama sanırım progestan diye bi ilaç var o yapıyo başka bir belirti hissetmedim ben bugün ostrojen seviyem düşük çıkmış doktorum ilacımı arttırdı biraz araştırdım sonucu pozitif olanlarda e2 hep daha yüksek çıkmış moralim bozuldu pek kimseninde e2 den bilgisi yok.içimede hiç olumlu bir şey doğmuyo hayırlısı bakalım.bir gün çok çok erken sayılmaz bence hem doktorun demişşş keşke banada bir gün erken deseydi geçmiyorrrr günler valla.resmen safak sayıyoruz:) sen nasılsın var mı belirti?

Tebrik ederimm hayırlı olsunn:))) Allah sağlıkla tamamını erdirsin..darısı tedavi olan sonuç bekleyen diğer arkadaşların başına..

Olumsuz olan arkadaşlara Rabbim sabır ve güç versin, inşallah çok beklemeden tez zamanlarda kavuşurlar bebeklerine..

Son düzenleme:
menac....canım çok sevindim.aslında hep okuyordum cepten ama yazamadım.eşimle tatildeydik.yeni geldik.transferi olacaklara sonuç bekleyenlere Rabbim hayırslını nasip etsin..
bu arada biz bugün doktora gittik.kesemiz büyümüş..2 hafta sonra kalp atışı için gidicez. inşallah duyarız

Bence kan değerlerine bakıp çok hırpalama kendini, olumlu düşünmekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Ben de de uyku hali var birkaç gündür. Bugün de kasıklarımda baskı hissettim biraz. Karnımda da adet belirtilerine benzer belirtiler vardı. Hayırlısı bakalım, zaman yaklaştıkça kendini daha çok dinliyor insan yaa acaba bu da belirti mi falan diye :18::18::18:

iyi geceler arkadaşlar .. allah hepinizin emeğinine karsılık sizi bebişlerinize kavustursun insallahbende adetimi bekliyorum 5 ay oldu baslayalı ama tsh degerimin yüksek cıkmasından dolayı maalesef daha tama anlamıyla başlayamadım ama hayırlısıyla 1 kaç gün sonra adet olursam 2. günü gidicem cünkü degerlerim normalen döndü. size bişey sormak istiyorum tecrübenize dayanarak 2. günü gidince beni neler beklicek yani ilaçlarımı başlatıcaklar merak ediyorum:18:

arkadaşlar bugün berbat bir gündü hala uyuyamadım,şununda bu kadar senedir çocuğu olmadı diye başlayan cümlelerden bıktım usandım artık((

Tatlım endişe etme hemen hemen herkeste oluyor o sonuçta bir iğne kullanılıyor yumurtaları çekmek için. Şimdi sınav görevim var sonra ekleyecegim test gününü inşallah bayramın olur o gün

Günaydınnnnnnnn hamişler ve hamişş adaylarıııııııı

Bugün Sünger53 test günü

inşallah ondanda bi hamiş haberi gelir.....

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar, beni de ekleyin bende adetimle beraber basliyorum insallah.. Yas 28, 4 deneme, sorun rezerv azligi, merkez sisli memorial... Allah bu sefer hepimizin yuzunu guldursun insallah...

Mrb kizlar ben araniza cok sik katilamiyorum evde net yok esimin telinden girebiliyorum okuldada ders programim yogun hic vaktim olmuyo. Yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum rabbim tamamina erdirsin ve bizede nasip etsin ins.her hamilelik haberi beni coook mutlu ediyo ama menaccim seninki dahada bi mutlu etti kucagina alip tatli tatli yuzlerine baktigin gunleride gor ins:) Benimde tedavim devam ediyo pzrts catlatmayi yapcaz carsmba veya persembe yumurta toplamam var ins ama doktorum 4tane toplucam 2tanesini transfer etcem diyo az degilmi? Yumurtalarin toplanabilmesi icin kac mm olmasi gerekki?

Evet canım 10-15 gün arası ilaç kullanacaksın, yumurtaların toplanacak sen anestezi ile uyutulmuş olacaksın ve hiç bişey hissetmeyeceksin. Sonra da hayırlısı ile transferin gerçekleşecek inşa Allah!.. Rabbim çabalarını hayırla sonuçlandırsın canım.

Merhaba canım. Ben 18mm ile 22mm arası diye biliyorum. Bu büyüklüğe erişenleri toplar doktorun.

sağol canım inşallah en kısa zamanda sen de hamileler kervanına katılırsın, herkesin yumurta rezervi farklı dolayısıyla kiminde 3 çıkar üçü de kaliteli olur kimin 44 çıkar hiçbiri kaliteli olmaz, sen canını sıkma inşallahh 4 yumurtan da kaliteli embriyo olur yumurtaların toplanabilmesi için 18-19-20-21 mm olmaları gerekiyor

arkadaşlar bugün berbat bir gündü hala uyuyamadım,şununda bu kadar senedir çocuğu olmadı diye başlayan cümlelerden bıktım usandım artık((

canım arkadaşım, sizleri tanımasam da benim en iyi arkadaşlarımsınız, insan arasıra böyle depresif ruh haline girebiliyor o insanlar da aslında kötü niyetle yapmıyorlar, hani bekara karı boşamak kolaydır diye kaba bir tabir vardır ya; işte o insanlar da bizimle tam bir empati kuramaz, güzel yüreğini ferah tut bu günlerin sadece çocuk yapmaya çalıştığın günler olarak kalmasın, yani kendini bu kadar yıpratma olacağına inan yürekten inan hem de, geçecek bu acıların hepsi, Allah öyle güzel kapılar açıyor ki iyiki de böyle olmuş diyorsun, ben bebek sahibi olmakta bu kadar zorlanmasam değerini anlamayacaktım belki, hepimiz çok değerli anneleriz, herkesin çocuğu kıymetli herkesin annesi değerli, ama mücadelemizi düşününce çocuklarımız kıymetli birer inci en kısa zamanda sen de incilerine sahip olacaksın umudunu yitirme beklemek zor biliyorum ama buna değer onu da biliyorum, öpüyorum çok

çok teşekkür ederim canım benim, mucizenin kalp atışlarını da duyacaksın inşallahhh, bizi habersiz bırakma, ayyy ne güzel tatil yapmışsınız darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…