canım bizim aramız 1 gün biliyorsun.3gün embriyosu için 12 ,5.gün embriyosu için 10. günde test yapılıyor. senin 6 benim 7 haziran olması lazım
gülyüzlüm kan vermeye hastaneye gittin mi? e2 ve progesteron baktırmaya. benim e2 yani ostrojen düşük çıktı.gebelerde daha yüksek oluyormuş sanırım endişe yaptım
ak sayBen de öyle hesapladım canım ama gel gör ki hastanede 5 haziran dedi doktor. .transfer gününü de saymış herhalde ya da test gününde yanıldılar. bana verdikleri tarihte yapsam çok mu düşük çıkar acaba değer diye düşünüyorum. Vakit yaklaştıkça kafamda kurmaya başladım :) Nasıl gidiyor bakalım, var mı dikkatini çeken değişiklikler?
Tebrik ederimm hayırlı olsunn:))) Allah sağlıkla tamamını erdirsin..darısı tedavi olan sonuç bekleyen diğer arkadaşların başına..Kızlar bugün 10. günümdü ama dayanamadım beta hcg baktırdım veeeee sonuç 220!!!!!! Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm :)))) Bu günü bitirirken bir güzel haber de benden olsun istedim :) Yine de temkinliyim kimseye söylemedim eşimden başka bir size söylüyorum :)) Pazartesi de inşallah katlanır değer de içim rahatlar... Dualarım hepinizle..
ak say
canım çok uykum var ama sanırım progestan diye bi ilaç var o yapıyo başka bir belirti hissetmedim ben bugün ostrojen seviyem düşük çıkmış doktorum ilacımı arttırdı biraz araştırdım sonucu pozitif olanlarda e2 hep daha yüksek çıkmış moralim bozuldu pek kimseninde e2 den bilgisi yok.içimede hiç olumlu bir şey doğmuyo hayırlısı bakalım.bir gün çok çok erken sayılmaz bence hem doktorun demişşş keşke banada bir gün erken deseydi geçmiyorrrr günler valla.resmen safak sayıyoruz:) sen nasılsın var mı belirti?
iyi geceler arkadaşlar .. allah hepinizin emeğinine karsılık sizi bebişlerinize kavustursun insallahbende adetimi bekliyorum 5 ay oldu baslayalı ama tsh degerimin yüksek cıkmasından dolayı maalesef daha tama anlamıyla başlayamadım ama hayırlısıyla 1 kaç gün sonra adet olursam 2. günü gidicem cünkü degerlerim normalen döndü. size bişey sormak istiyorum tecrübenize dayanarak 2. günü gidince beni neler beklicek yani ilaçlarımı başlatıcaklar merak ediyorum:18:
Mrb kizlar ben araniza cok sik katilamiyorum evde net yok esimin telinden girebiliyorum okuldada ders programim yogun hic vaktim olmuyo. Yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum rabbim tamamina erdirsin ve bizede nasip etsin ins.her hamilelik haberi beni coook mutlu ediyo ama menaccim seninki dahada bi mutlu etti kucagina alip tatli tatli yuzlerine baktigin gunleride gor ins:) Benimde tedavim devam ediyo pzrts catlatmayi yapcaz carsmba veya persembe yumurta toplamam var ins ama doktorum 4tane toplucam 2tanesini transfer etcem diyo az degilmi? Yumurtalarin toplanabilmesi icin kac mm olmasi gerekki?
Mrb kizlar ben araniza cok sik katilamiyorum evde net yok esimin telinden girebiliyorum okuldada ders programim yogun hic vaktim olmuyo. Yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum rabbim tamamina erdirsin ve bizede nasip etsin ins.her hamilelik haberi beni coook mutlu ediyo ama menaccim seninki dahada bi mutlu etti kucagina alip tatli tatli yuzlerine baktigin gunleride gor ins:) Benimde tedavim devam ediyo pzrts catlatmayi yapcaz carsmba veya persembe yumurta toplamam var ins ama doktorum 4tane toplucam 2tanesini transfer etcem diyo az degilmi? Yumurtalarin toplanabilmesi icin kac mm olmasi gerekki?
arkadaşlar bugün berbat bir gündü hala uyuyamadım,şununda bu kadar senedir çocuğu olmadı diye başlayan cümlelerden bıktım usandım artık((
menac....canım çok sevindim.aslında hep okuyordum cepten ama yazamadım.eşimle tatildeydik.yeni geldik.transferi olacaklara sonuç bekleyenlere Rabbim hayırslını nasip etsin..
bu arada biz bugün doktora gittik.kesemiz büyümüş..2 hafta sonra kalp atışı için gidicez. inşallah duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?