Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Gunaydin arkadaslar, beni de ekleyin bende adetimle beraber basliyorum insallah.. Yas 28, 4 deneme, sorun rezerv azligi, merkez sisli memorial... Allah bu sefer hepimizin yuzunu guldursun insallah...

hoş geldin canım, bilgilerini ekledim hayırlı uğurlu olsun

Gune guzel haberlerle basladim sizinlede paylasmk istiyorum suan 5 tane bebissim var yarinda tarnsfer gunu icin ariycaklar cok heycanliyim

Son düzenleme:
Gune guzel haberlerle basladim sizinlede paylasmk istiyorum suan 5 tane bebissim var yarinda tarnsfer gunu icin ariycaklar cok heycanliyim

Mutluluğun daim olsun tatlım inşallah birinci kalite embriyo olurlar. Sonra da annelerinin gobusune konarlar

Hayirli olsun canim...Insallah cok guzel bir transfer gecirirsin...Bi guzel haberde sen verirsin bize...Bebislerin sana sımsıkı tutunsun hep seninle olsun...Rabbim ol desin oluversin Aminnnn.

Bitanemmmmmmm .inşallah 5 tane yavrunn sağlıklı bi şekilde bölünmye devam ederler.sonrada .annesine sıkı sıkı tutnurlar..:26:
sende biizim yaşadığımız mutluluğu yaşarsınnnnnn..

Oy oy oy şafak sayanlar çoğalıyor desene inşallah senin için de en mutlu günlerinden biri olur o gün

Evet canım şafak sayıyoruz artık. inşa Allah güzel haberler alırız hepimiz. Allah'ın izni ile pozitif olursa eğer eşime ve bana evlilik yıldönümü (21 Haziran) hediyesi olacak inşa Allah!

Flzimmm menacimmm nil igde cicegi hepinize cok tesekkur ederim ind bende hamisler kervanina katilirimmm

malesef olmadı 0.5 çıktı Allah ın takdiri yapacak bişey yok
ZREİNE hayırlı olsun tamamına ersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…