Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canlarım...

yarın doktora gidiyorum kısmetse ilk defa bebişleri göreceğim dua edin kızlar çok heyecanlıyım

Kızlar listede ben de ekli miyim? 11 haziran da sonucum belli olacak. Ilk tüp bebek. 28 mayısta transferim yapıldı. 4 yıl dolacak evliliğimde. 28 yaşımdayım
eklerseniz sevinirim

Kızlar listede ben de ekli miyim? 11 haziran da sonucum belli olacak. Ilk tüp bebek. 28 mayısta transferim yapıldı. 4 yıl dolacak evliliğimde. 28 yaşımdayım
eklerseniz sevinirim

canım hangi merkezde yaptığını ve sebebini de yazar mısın hemen ekleyeyim, inşallah 11 haziran göbek attığın gün olur, halayını da beraber çekeriz burda

merhaba asil_38 arkadaşım kayseri tüp bebek yeni adıyla memorial e gidiyormuşsun bende oraya gidiyorum dr un kim
Merhabalar. Evet arkadaşım bende orda oldum tedavimi Dr.um Nurettin hoca önce Allah'ın sonra hocamın sayesinde olacak bu sefer inşallah
malesef olmadı 0.5 çıktı Allah ın takdiri yapacak bişey yok
ZREİNE hayırlı olsun tamamına ersin inşallah

Denecek hiç bişey olmuyo böyle durumlarda. Allah yar ve yardımcın olsun

Kızlar selamlar. Baktımda 12 Haziran'da test sonucu alacaklar varmış bende 12 hazirancıyım. Rabbim hiç birimizin boynunu bükmesin inşallah.

off valla çok üzüldüm.bide aynı yer ya bizim şimdii bende umutsuzluğa düştüm biraz.canım inşallah bigün kızına bir de erkek kardeş gelir.

eklerseniz sevinirim
hoşgeldin aramıza bir şey sormak istiyorum sana benimde transferim 28 mayısta yapıldı ama test tarihim 7 si,hadi seninki 3.gün embriyosu olsa 9.da tahlil yapman gerekmez mi?11'i görünce merak ettim.şimdiden hayırlı olsun

Kızlar selamlar. Baktımda 12 Haziran'da test sonucu alacaklar varmış bende 12 hazirancıyım. Rabbim hiç birimizin boynunu bükmesin inşallah.

Amin!.. İnşaAllah hepimiz birden hamiş haberi veririz topiğe. Rabbimiz burda yapılan tüm dualara ol desin ve herkes için hayırlı evlatlar tez zamanda oluversin inşaAllah!..

Amin!.. İnşaAllah hepimiz birden hamiş haberi veririz topiğe. Rabbimiz burda yapılan tüm dualara ol desin ve herkes için hayırlı evlatlar tez zamanda oluversin inşaAllah!..

Canı gönülden amiiinnn diyorum. Emeklerimiz boşa gitmez inşallah. Bu sefer hepimiz için vakti saati gelmiştir Rabbim ol demiştirde olur inşallah. Biz elimizden geleni yaptık geriye kalan Rabbim in takdiri

Merhaba canım. Ben 18mm ile 22mm arası diye biliyorum. Bu büyüklüğe erişenleri toplar doktorun.

son kontrolümde en büyüğü 18mm di 17 16 fln var ama az offfffff pazartesiye kadar daha büyürmü ki? zaten gonal f i 225 yapıodum artık 300e çıkarttıydı büyümedi diyemi çıkarttı ki doktorumda bşy demioki iyi yeterli dio tamam moralim bozuldu

kızlar naptım demin.dün çatlatma iğnemi oldum ya.sırf idrar testinde pozitifi görmüş olmak için biraz önce test yaptım ve tabiyki pozitif:)aayyyy çok güldüm kendime.ama görseniz yalan da olsa 2 yıldır ilk defa pozitifi görüyom ya yinede nasıl sevindim.çatlatma iğesi sağolsun bana bu duyguyu yaşattı:)demekki gerçekten pozitif olsa ben heyecandan ne hale gelirim bilmiyom.testi saklıyayım bari bakar bakar teselli olurum eğer sonucum negatif olursa.kızlar herhâlde kafayı yiyorum artık sona doğru yaklaştıkça.

çok hoşsun yaaa:) çok güldüm. bende kan testim pozitif çıkınca alıp bir iki tane yapmayı düşünüyodum sırf o iki çizgiyi görebilmek için. senin fikrin daha orjinalmiş

Merhaba kızlar hepinizin yazdıklarını uzun zamandır takip ediyorum ama buraya ikinci yazışım üçünc tüp bebeğimi mayısta yaptırdım ilk tüp bebeğimi 7+5 te kaybettim kan pıhtılaşması denildi ikincisinde kimyasal gebelik yaşadım bu seferde test sonucunu dün aldım 476 çıktı iki embriyo yerleştirildi ama bi kaçgündür ara ara lekelenmem ufak ufakta kanamalarım oldu bu sabahta göğüslerimde ki sızlama baya azaldı yinemi kimyasal gebelik diye düşünmüyor değilim o kadar yorucu bir dönem ki tutmasıylada bitmiyor bu sefer de elim yüreğimde geziyorum cmtesi kese için çağırdı doktor umarım görebiliriz hepinize dua ediyorum Allahım inşallah pozitifi gösterir sonuna kadarda devam ettirir.

Çok teşekkürler, ama pes etmek yok... Bir süre olumsuz duyguları yaşamak normal ve gerekli hatta bence... Ancak sonrasında kalkıp toparlanmak ve kaldığın yerden devam etmek lazım... Hayat devam ediyor ve bir gün mutlaka tüm kucaklar dolacak eminim! Allah en kısa zamanda sana da anneliği yaşatsın, tüm dualarım anne olmak isteyenlerle...

merhaba kızlaar. öğlen vakti kırmızı renkte kanamam oldu. hala da devam ediyor tuvalete gidince. mahvoldum bir anda, ağlamaktan çöktüm kaldım. hemen doktora gittik. neyseki bebeklerin kalp atışı devam ediyor. ödüm koptu onlara bir şey oldu diye. dr yerleşme kanaması olduğunu söyledi, korkma dedi

Goguslerdeki sizlama zamanla geçiyor canım. Ama lekelenmeler için doktoruna danışman lazım. İnşallah korktugun gibi olmaz sen elinden geleni yaptin. Benim de geçen seferki kimyasaldi ama endiselenmiyorum şimdi korkunun ecele faydası yok canım. Kendini bu kadar yıpratma lütfen.

Benim de odum koptu mesajin sonunu okuyana kadar. Bol bol dinlen canım ya. Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum. Allah sizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…