Flzimmm menacimmm nil igde cicegi hepinize cok tesekkur ederim ind bende hamisler kervanina katilirimmm
canlarım...
yarın doktora gidiyorum kısmetse ilk defa bebişleri göreceğim dua edin kızlarçok heyecanlıyım
Kızlar listede ben de ekli miyim? 11 haziran da sonucum belli olacak. Ilk tüp bebek. 28 mayısta transferim yapıldı. 4 yıl dolacak evliliğimde. 28 yaşımdayım
eklerseniz sevinirim
Merhabalar. Evet arkadaşım bende orda oldum tedavimi Dr.um Nurettin hoca önce Allah'ın sonra hocamın sayesinde olacak bu sefer inşallahmerhaba asil_38 arkadaşım kayseri tüp bebek yeni adıyla memorial e gidiyormuşsun bende oraya gidiyorum dr un kim
malesef olmadı 0.5 çıktı Allah ın takdiri yapacak bişey yok
ZREİNE hayırlı olsun tamamına ersin inşallah
hoşgeldin aramıza bir şey sormak istiyorum sana benimde transferim 28 mayısta yapıldı ama test tarihim 7 si,hadi seninki 3.gün embriyosu olsa 9.da tahlil yapman gerekmez mi?11'i görünce merak ettim.şimdiden hayırlı olsunKızlar listede ben de ekli miyim? 11 haziran da sonucum belli olacak. Ilk tüp bebek. 28 mayısta transferim yapıldı. 4 yıl dolacak evliliğimde. 28 yaşımdayım
eklerseniz sevinirim
Kızlar selamlar. Baktımda 12 Haziran'da test sonucu alacaklar varmış bende 12 hazirancıyım. Rabbim hiç birimizin boynunu bükmesin inşallah.
Amin!.. İnşaAllah hepimiz birden hamiş haberi veririz topiğe. Rabbimiz burda yapılan tüm dualara ol desin ve herkes için hayırlı evlatlar tez zamanda oluversin inşaAllah!..
sağol canım inşallah en kısa zamanda sen de hamileler kervanına katılırsın, herkesin yumurta rezervi farklı dolayısıyla kiminde 3 çıkar üçü de kaliteli olur kimin 44 çıkar hiçbiri kaliteli olmaz, sen canını sıkma inşallahh 4 yumurtan da kaliteli embriyo oluryumurtaların toplanabilmesi için 18-19-20-21 mm olmaları gerekiyor
Merhaba canım. Ben 18mm ile 22mm arası diye biliyorum. Bu büyüklüğe erişenleri toplar doktorun.
kızlar naptım demin.dün çatlatma iğnemi oldum ya.sırf idrar testinde pozitifi görmüş olmak için biraz önce test yaptım ve tabiyki pozitif:)aayyyy çok güldüm kendime.ama görseniz yalan da olsa 2 yıldır ilk defa pozitifi görüyom ya yinede nasıl sevindim.çatlatma iğesi sağolsun bana bu duyguyu yaşattı:)demekki gerçekten pozitif olsa ben heyecandan ne hale gelirim bilmiyom.testi saklıyayım bari bakar bakar teselli olurum eğer sonucum negatif olursa.kızlar herhâlde kafayı yiyorum artık sona doğru yaklaştıkça.
Günaydın fıstıklar
10. gün değerim 130 çıkmıştı, bugün 12. günüm sonucum 310 çıktı
Rabbim hicbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah, dualarım sizlerle...
Merhaba kızlar hepinizin yazdıklarını uzun zamandır takip ediyorum ama buraya ikinci yazışım üçünc tüp bebeğimi mayısta yaptırdım ilk tüp bebeğimi 7+5 te kaybettim kan pıhtılaşması denildi ikincisinde kimyasal gebelik yaşadım bu seferde test sonucunu dün aldım 476 çıktı iki embriyo yerleştirildi ama bi kaçgündür ara ara lekelenmem ufak ufakta kanamalarım oldu bu sabahta göğüslerimde ki sızlama baya azaldı yinemi kimyasal gebelik diye düşünmüyor değilim o kadar yorucu bir dönem ki tutmasıylada bitmiyor bu sefer de elim yüreğimde geziyorum cmtesi kese için çağırdı doktor umarım görebiliriz hepinize dua ediyorum Allahım inşallah pozitifi gösterir sonuna kadarda devam ettirir.
merhaba kızlaar. öğlen vakti kırmızı renkte kanamam oldu. hala da devam ediyor tuvalete gidince. mahvoldum bir anda, ağlamaktan çöktüm kaldım. hemen doktora gittik. neyseki bebeklerin kalp atışı devam ediyor. ödüm koptu onlara bir şey oldu diye. dr yerleşme kanaması olduğunu söyledi, korkma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?