Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar !!!!! Acilen size bi resım yuklemem lazım nasıl yuklenıyor yardımcı olur musunuz ??

slm canım sende inş hayırlısıyla tedavine başlarsın...bende temmuzda başliycam inş...
hangi merkezde başlamayı düşünüyorsun...

cnm ben samsundayım medical park eurofertil de yaptırmayı düşünüyorum..ama temmuza kadar fikrim ne olur bilemem
sen neredesin cnm nerde yaptırmayı düşünüyosun.. ve sorununuz neydi..

kızlar bugün 8. Günüm ve ikinci çizgi silik pembe çıktı sevinmeye korkuyorum test yanlıs mı gıbı kuruntulara kapılıyorum :// sabah gıdıp kan tahlılı yaptıracagım.. Göğüslerimde hic hassasiyet yok ondan korkuyorum kımyasal olmasından yardım edın lutfen

Ayy valla çok net görünüyor Bence sevinmelisin. Yarın ver kan bakalım inşallah korktuğuna uğramazsın

Canım kanda da güzel bir sonuç alırsın inşallah hayırlı olsun. 5. gün embriyosuydu sanırım seninki değil mi? kaç tane transfer edildi? Benimki de 5. gün ve bugün 6. günüm. Belirti aramaktan ve kendimi dinlemekten kafayı yiyeceğim. Sen de aynı durumda mısın?

Ayy valla çok net görünüyor Bence sevinmelisin. Yarın ver kan bakalım inşallah korktuğuna uğramazsın

Sagol canım .. Ama korkuyorum işte belırtı olmayınca goguslerde kımyasal oluyor falan dıye okumustum , cok negatıf sonuc aldıgım ıcın sevınmeye korkuyorum ınan (

Arkadaşım ne diyim bilemedimki. Dr.un diyorsa vardır bi bildiği mutlaka. Rabb'imin hikmetinden sual olunmaz o ol dediyse öyle böyle olur mutlaka. Allah yardımcın olsun

Sagol canım .. Ama korkuyorum işte belırtı olmayınca goguslerde kımyasal oluyor falan dıye okumustum , cok negatıf sonuc aldıgım ıcın sevınmeye korkuyorum ınan (

Sevin canım sevin kopkoyu ikinci çizgi var orda kimyasal değildir canım benim kimyasal da acaip kasik ağrısı oluyor kasiklarindan ayak parmaklarina kadar ağrıyor ve değer düşük olduğu için testler bu kadar koyu çıkmıyor yarın güzel bir gün olacak

Çok çok iyi anlıyorum korkularını. Belirti işine gelince normal hamile kalanları düşün. Günleri geçince fark ediyorlar durumu. Bizler miniklerimizin bize transfer edildiğini bildiğimiz için panikliyoruz. Yani belirti yaşamamak çok normal. Sen içini ferah tut. Bence mucizen seninle

Canim cok guzel gorunuyo testin masallah.. kanda da sonucun guzel cikar insallah hayirli haberlerini bekliyoruz...bi pozitif daha geliyooooo:))

Evet canım 5. Gun embrıyosu . 1 tane transver edıldı .. Bende cok arıyordum ıkı gundur mısafır cagardım onlarla ılgılenırken belırtı aramayı bıraktım bıraz sadece dunden berı karnımın altında bı sıslık gergınlık fark ettım ama bebekten mı bılmıyorum tabı belkı ılaclardan falandır yarın sabah erkenden gıdecegım kan vermeye ınsallah :)) bence kafanı baska bıseyle meskul et canım bemım mısafırlerım yatılıydı cok ıyı geldıler bana kafam hep mesguldu.. Yoksa bende berbattım bı sabah kalkıp bunalıma gırıyor bı sabah mutluydum sureklı dusunuyordum bende ..

Aminnnn insallah canımm .. Dogru soyluyorsun aslında annemde de aylarca hıc belırtı olmamıs mesela kısıden kısıye degısebılıyor bıde dedgın gıbı bıraz panıkledım aslında :/

Ben de çalıştığım için unutuyordum ama araya haftasonu girince evde tüm gün kendimi dinlemeye başladım. Sapık gibi oldum kendimi yoklamaktan Düne kadar göğüslerim şişkin gibiydi, bugün o da yok gibi, sıyırdım iyice anlayacağın :) Yarın olsa da bir an önce işe gitsem diye dua ediyorum artık. Bugün epey bunaalımdaydım yani. İlaçların da yan etkisiymiş gerçi bu depresif durumlar ama engel olamıyorum bu ruh haline. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Gözün aydın arkadaşım allah tamamına erdirir inş:)benşmde karnımın alt kısmında kasıklarımda bide özellikle pıtışıma doğru sancılar var ama ayaktayken oluyo.sendede varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…