- 17 Temmuz 2012
- 214
- 24
- 118
slm canım sende inş hayırlısıyla tedavine başlarsın...bende temmuzda başliycam inş...
hangi merkezde başlamayı düşünüyorsun...
ben 9 gün kullandım canımHerkese merhaba
Kizlar ignelere adetin 2. Gunu baslayinca kac gun devam ediyorsunuz? Yani kisiye gore degisebilir ama ortalama olarak kac gun suruyor igne kullanimi?
canım çok gecmiş olsun.br daha olmaz inş..Rabbim iki bebegini de sana bağışlasın...
inşallah yükselir canım.ama sanki biraz zor gibi gözüküyor.gerçi ne mucizeler olabiliyor şu hayatta.sana kaç embrio konulmuştu bi de kaçıncı gün embriosuyduki canım?
Eki Görüntüle 726556
kızlar bugün 8. Günüm ve ikinci çizgi silik pembe çıktı sevinmeye korkuyorum test yanlıs mı gıbı kuruntulara kapılıyorum :// sabah gıdıp kan tahlılı yaptıracagım.. Göğüslerimde hic hassasiyet yok ondan korkuyorum kımyasal olmasından yardım edın lutfen
Eki Görüntüle 726556
kızlar bugün 8. Günüm ve ikinci çizgi silik pembe çıktı sevinmeye korkuyorum test yanlıs mı gıbı kuruntulara kapılıyorum :// sabah gıdıp kan tahlılı yaptıracagım.. Göğüslerimde hic hassasiyet yok ondan korkuyorum kımyasal olmasından yardım edın lutfen
Ayy valla çok net görünüyorBence sevinmelisin. Yarın ver kan bakalım inşallah korktuğuna uğramazsın
kızlar dr aradım değerimi söyledim 0.5 ilaçları bırakma 2 gün sonra tekrar test yap dedi bu yükselirmi dedim yanılma payı olabiliyo bazen dedi ama benim hiç ümidim yok 2 eksik 2 fazla iğne yaptırıcam yine bu durumda değeri yükselen duydunuzmu hiç
Sagol canım .. Ama korkuyorum işte belırtı olmayınca goguslerde kımyasal oluyor falan dıye okumustum , cok negatıf sonuc aldıgım ıcın sevınmeye korkuyorum ınan(
Sagol canım .. Ama korkuyorum işte belırtı olmayınca goguslerde kımyasal oluyor falan dıye okumustum , cok negatıf sonuc aldıgım ıcın sevınmeye korkuyorum ınan(
Eki Görüntüle 726556
Canım kanda da güzel bir sonuç alırsın inşallah hayırlı olsun. 5. gün embriyosuydu sanırım seninki değil mi? kaç tane transfer edildi? Benimki de 5. gün ve bugün 6. günüm. Belirti aramaktan ve kendimi dinlemekten kafayı yiyeceğim. Sen de aynı durumda mısın?
Eki Görüntüle 726556
Canim cok guzel gorunuyo testin masallah.. kanda da sonucun guzel cikar insallah hayirli haberlerini bekliyoruz...bi pozitif daha geliyooooo:))
Veeee bence ikiz :)))
Çok çok iyi anlıyorum korkularını. Belirti işine gelince normal hamile kalanları düşün. Günleri geçince fark ediyorlar durumu. Bizler miniklerimizin bize transfer edildiğini bildiğimiz için panikliyoruz. Yani belirti yaşamamak çok normal. Sen içini ferah tut. Bence mucizen seninle
Evet canım 5. Gun embrıyosu . 1 tane transver edıldı .. Bende cok arıyordum ıkı gundur mısafır cagardım onlarla ılgılenırken belırtı aramayı bıraktım bıraz sadece dunden berı karnımın altında bı sıslık gergınlık fark ettım ama bebekten mı bılmıyorum tabı belkı ılaclardan falandır yarın sabah erkenden gıdecegım kan vermeye ınsallah :)) bence kafanı baska bıseyle meskul et canım bemım mısafırlerım yatılıydı cok ıyı geldıler bana kafam hep mesguldu.. Yoksa bende berbattım bı sabah kalkıp bunalıma gırıyor bı sabah mutluydum sureklı dusunuyordum bende ..
Evet canım 5. Gun embrıyosu . 1 tane transver edıldı .. Bende cok arıyordum ıkı gundur mısafır cagardım onlarla ılgılenırken belırtı aramayı bıraktım bıraz sadece dunden berı karnımın altında bı sıslık gergınlık fark ettım ama bebekten mı bılmıyorum tabı belkı ılaclardan falandır yarın sabah erkenden gıdecegım kan vermeye ınsallah :)) bence kafanı baska bıseyle meskul et canım bemım mısafırlerım yatılıydı cok ıyı geldıler bana kafam hep mesguldu.. Yoksa bende berbattım bı sabah kalkıp bunalıma gırıyor bı sabah mutluydum sureklı dusunuyordum bende ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?