Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Ayy Allah'ım korusun sizleri, çok dikkat et canım benim, uzan dinlen fazla hareket etmemeye çalış, bebişlere de söyle teyzelerini korkutmasınlar...

inşallah öyledir canım ya sabahtan beri göğüslerimi ellemekten bi hal oldum dün çok sızlıyorlardı çünkü.Doktorum bu tarz lekelenmelerin kanamaların olabileceğini keseler görününce daha net konuşabileceğimizi tedaviye devam etmemi söyledi cümlemiz için hayırlısı olur inşallah.

canım benimmm bende yazını okuyunca telaşlandımmm ...:18::18::18:
aman cnm dikkat ett..dinlennnn..Rabbim korusunnnnnn yavrularını ..:26::26::26::26::26:
bizim kıymetlii ikiz yiğenlerimizii

Benim de birgün tamamen söndü çok korktum yine kimyasal oldu dedim çünkü kimyasal gebelikte goguslerimin sondugu günün sabahi degerim de düşmüştü ama bu sefer öyle olmadı ertesi gün göğüs ağrısı yine başladı. Lütfen sıkıntı yapma değerin de çok güzel maşallah

İnşallah menac inşallah.

Canim ya valla ben de korktum mesajini okuyunca Rabbm korusun bebislerini ve tum hamislerin bebislerini..

Ayy Allah'ım korusun sizleri, çok dikkat et canım benim, uzan dinlen fazla hareket etmemeye çalış, bebişlere de söyle teyzelerini korkutmasınlar...

canım benimmm bende yazını okuyunca telaşlandımmm ...:18::18::18:
aman cnm dikkat ett..dinlennnn..Rabbim korusunnnnnn yavrularını ..:26::26::26::26::26:
bizim kıymetlii ikiz yiğenlerimizii

Canim ya valla ben de korktum mesajini okuyunca Rabbm korusun bebislerini ve tum hamislerin bebislerini..

çoook sağolun kızlar. yarın 1 hafta rapor alacağım. işe gitmeyeceğim. tuvalet dışında kalkmıyorum. gerçi doktorum çok rahattı. raporu psikolojine iyi gelsin diye vercem dedi. yoksa korkacak bir şey yokmuş. insan nasıl korkmasın

kızlar dr aradım değerimi söyledim 0.5 ilaçları bırakma 2 gün sonra tekrar test yap dedi bu yükselirmi dedim yanılma payı olabiliyo bazen dedi ama benim hiç ümidim yok 2 eksik 2 fazla iğne yaptırıcam yine bu durumda değeri yükselen duydunuzmu hiç

Ilkini 8 haftada kaybettim haberim bile olmamis. Ikincisi kimyasal. 3. bilmiyorum ama pek umutlu degilim galiba. 476 iyi rakan ucuncusu icin bence iyi gider bu.

belirti olacak diye bişy yok hiç belirtim olmadı sadece son günler adet sancılarım olduateşim hiç yoktu benim gaz şişlikte yoktu sonuç pozitif merak etme yani belirti herkesde olmuyo:)

Bende de hic bir belirti yok ama hafif adet olacak gibi hisler. Aslinda normal hamilelikde bile adet kesilmeden bilmemize imkan yokken ne diye belirti ariyoruz erkende bilemiyorum. Ama iste cok zor bu bekleme.

Herkese merhaba
Kizlar ignelere adetin 2. Gunu baslayinca kac gun devam ediyorsunuz? Yani kisiye gore degisebilir ama ortalama olarak kac gun suruyor igne kullanimi?

canım valla doktor neye göre öyle dedi, benim kimyasal gebeliğimde 41 çıktı sonucum doktorum bu değer yükselmez ama yine de ilaca devam dedi iki gün sonra 28'e düştü değer, kime sorarsan sor saçma diyeceklerdir 6-7.günlerde yapmış olsan testi neyse derim sen başka bir doktora daha sor:44:

Herkese merhaba
Kizlar ignelere adetin 2. Gunu baslayinca kac gun devam ediyorsunuz? Yani kisiye gore degisebilir ama ortalama olarak kac gun suruyor igne kullanimi?

canım benim iğneler 11 gün sürdü.yani adetin 2. günü başladım ve 12.günü bitti.her ne kadar bitti desemde maalesef opudan sonnra bide antibiyotik iğneler başlıyacak.sonuç alana kadar iğnelere devam yani.12. gün iğneler bitti adetin 13. günüde çatlatma iğnemi oldum.15.gün yani yarın ise opum olacak.

inşallah yükselir canım.ama sanki biraz zor gibi gözüküyor.gerçi ne mucizeler olabiliyor şu hayatta.sana kaç embrio konulmuştu bi de kaçıncı gün embriosuyduki canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…