Benim de odum koptu mesajin sonunu okuyana kadar. Bol bol dinlen canım ya. Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum. Allah sizi korusun
Tebrik ederim.:48
Rabbim 40 .haftalarida nasip etsin
Kismetse gunleri beraber sayicaz.
off valla çok üzüldüm.bide aynı yer ya bizim şimdii bende umutsuzluğa düştüm biraz.canım inşallah bigün kızına bir de erkek kardeş gelir.
merhaba kızlaar. öğlen vakti kırmızı renkte kanamam oldu. hala da devam ediyor tuvalete gidince. mahvoldum bir anda, ağlamaktan çöktüm kaldım. hemen doktora gittik. neyseki bebeklerin kalp atışı devam ediyor. ödüm koptu onlara bir şey oldu diye. dr yerleşme kanaması olduğunu söyledi, korkma dedi
inşallah öyledir canım ya sabahtan beri göğüslerimi ellemekten bi hal oldum dün çok sızlıyorlardı çünkü.Doktorum bu tarz lekelenmelerin kanamaların olabileceğini keseler görününce daha net konuşabileceğimizi tedaviye devam etmemi söyledi cümlemiz için hayırlısı olur inşallah.Goguslerdeki sizlama zamanla geçiyor canım. Ama lekelenmeler için doktoruna danışman lazım. İnşallah korktugun gibi olmaz sen elinden geleni yaptin. Benim de geçen seferki kimyasaldi ama endiselenmiyorum şimdi korkunun ecele faydası yok canım. Kendini bu kadar yıpratma lütfen.
merhaba kızlaar. öğlen vakti kırmızı renkte kanamam oldu. hala da devam ediyor tuvalete gidince. mahvoldum bir anda, ağlamaktan çöktüm kaldım. hemen doktora gittik. neyseki bebeklerin kalp atışı devam ediyor. ödüm koptu onlara bir şey oldu diye. dr yerleşme kanaması olduğunu söyledi, korkma dedi
inşallah öyledir canım ya sabahtan beri göğüslerimi ellemekten bi hal oldum dün çok sızlıyorlardı çünkü.Doktorum bu tarz lekelenmelerin kanamaların olabileceğini keseler görününce daha net konuşabileceğimizi tedaviye devam etmemi söyledi cümlemiz için hayırlısı olur inşallah.
İnşallah menac inşallah.Benim de birgün tamamen söndü çok korktum yine kimyasal oldu dedim çünkü kimyasal gebelikte goguslerimin sondugu günün sabahi degerim de düşmüştü ama bu sefer öyle olmadı ertesi gün göğüs ağrısı yine başladı. Lütfen sıkıntı yapma değerin de çok güzel maşallah
Ayy Allah'ım korusun sizleri, çok dikkat et canım benim, uzan dinlen fazla hareket etmemeye çalış, bebişlere de söyle teyzelerini korkutmasınlar...
canım benimmm bende yazını okuyunca telaşlandımmm ...:18::18::18:
aman cnm dikkat ett..dinlennnn..Rabbim korusunnnnnn yavrularını ..:26::26::26::26::26:
bizim kıymetlii ikiz yiğenlerimizii
Canim ya valla ben de korktum mesajini okuyunca Rabbm korusun bebislerini ve tum hamislerin bebislerini..
Merhaba kızlar hepinizin yazdıklarını uzun zamandır takip ediyorum ama buraya ikinci yazışım üçünc tüp bebeğimi mayısta yaptırdım ilk tüp bebeğimi 7+5 te kaybettim kan pıhtılaşması denildi ikincisinde kimyasal gebelik yaşadım bu seferde test sonucunu dün aldım 476 çıktı iki embriyo yerleştirildi ama bi kaçgündür ara ara lekelenmem ufak ufakta kanamalarım oldu bu sabahta göğüslerimde ki sızlama baya azaldı yinemi kimyasal gebelik diye düşünmüyor değilim o kadar yorucu bir dönem ki tutmasıylada bitmiyor bu sefer de elim yüreğimde geziyorum cmtesi kese için çağırdı doktor umarım görebiliriz hepinize dua ediyorum Allahım inşallah pozitifi gösterir sonuna kadarda devam ettirir.
belirti olacak diye bişy yok hiç belirtim olmadı sadece son günler adet sancılarım olduateşim hiç yoktu benim gaz şişlikte yoktu sonuç pozitif merak etme yani belirti herkesde olmuyo:)
kızlar dr aradım değerimi söyledim 0.5 ilaçları bırakma 2 gün sonra tekrar test yap dedi bu yükselirmi dedim yanılma payı olabiliyo bazen dedi ama benim hiç ümidim yok 2 eksik 2 fazla iğne yaptırıcam yine bu durumda değeri yükselen duydunuzmu hiç
Herkese merhaba
Kizlar ignelere adetin 2. Gunu baslayinca kac gun devam ediyorsunuz? Yani kisiye gore degisebilir ama ortalama olarak kac gun suruyor igne kullanimi?
kızlar dr aradım değerimi söyledim 0.5 ilaçları bırakma 2 gün sonra tekrar test yap dedi bu yükselirmi dedim yanılma payı olabiliyo bazen dedi ama benim hiç ümidim yok 2 eksik 2 fazla iğne yaptırıcam yine bu durumda değeri yükselen duydunuzmu hiç
Bende de hic bir belirti yok ama hafif adet olacak gibi hisler. Aslinda normal hamilelikde bile adet kesilmeden bilmemize imkan yokken ne diye belirti ariyoruz erkende bilemiyorum. Ama iste cok zor bu bekleme.
Herkese merhaba
Kizlar ignelere adetin 2. Gunu baslayinca kac gun devam ediyorsunuz? Yani kisiye gore degisebilir ama ortalama olarak kac gun suruyor igne kullanimi?
sağol canım Allah razı olsun. Allah bu korkuyu kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?