Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

O adet ağrısı sızısı arada bir yoklayıp geçiyor beni, onun dışında da hiçbir şey yok. Belirti olmadıkça da deli gibi kendimde belirti arıyorum işte. Hayırlısıyla bi geçirseydik şu test tarihlerini. Hayır o değil, test gününe de bir şey kalmadı ama içimden onu da yapmaka gelmiyor nedense, alıştım ya hep idrarda negatifi almaktan, yine aynı şeyler tekrarlanacak diye içimde hep bir korku var. :18::18::18: Hayırlısı Allah'tan ne yapalım, elden bir şey gelmiyor ne yazık ki.

bugün doktoruma kontrole gittim gayet iyi görünüyor durumun dedi bir de e2 ye bakalım dedi e2 54 çıktı sizce bebeğim tutunamadı mı annesine bugün transferimin 7. günü ve korkuyoruuum

malesef bu konuda hiçbir bilgim yok, doktorun bir şey demedi mi canım:44:

cnm benim de aynısı..bugün adet günümdü bügün için çagırmıştı ama okulu bitirmem lazım gidemedim.. temmuzda ki adeti bekliyorum .kısmet inş bir ay eç olsun ama bebişlerimiz bizimle olsun..

cnm benim de aynısı..bugün adet günümdü bügün için çagırmıştı ama okulu bitirmem lazım gidemedim.. temmuzda ki adeti bekliyorum .kısmet inş bir ay eç olsun ama bebişlerimiz bizimle olsun..

benim bi de uzun protokol olcak, temmuz da baslasam asil tedavi agustos ta olcak.
ay ins filologum ya ne guzel olur guzel haberler alsak....
cok yoruldum artik.

benim bi de uzun protokol olcak, temmuz da baslasam asil tedavi agustos ta olcak.
ay ins filologum ya ne guzel olur guzel haberler alsak....
cok yoruldum artik.

uzun yada kısa protokol e dr karar veriyor dimi..ayy bana hiçbişe demedi bu konuda neyse cnm ya bebişimz olsunda agustos olsun ne yapalım

Kizlar.iyi aksamlar.bugun 9.gunum yine negatif.bu satten sonra degismez degilmi kizlar

Bence artık test yapma canım. Bundan sonra yukselecegini sanmıyorum. Doktorunu ara ve o ne derse öyle hareket et canım. Allah çok aratmadan sana anne olmayı nasip etsin. Yar ve yardımcı olsun. Kabullenmek kolay değil biliyorum.

Kızlar benim daha heyecanlı bekleyişim başlamadı...bugün lucrin iğnemin 22. sini vuruldum..gonal f in 6. sını vuruldum.başladığından beri 225 vuruluyorum.kasıklarımda hafif baskı oluşmaya başladı sanki..sanırım yumurtalarım büyüyor..bide akıntılarım başladı..yarın doktor kontolüm var..belki opu gününü söyler..öyle işte cancağızlarım..bakalım listeye biz nasıl ekleneceğiz..meraklar içindeyim yahu.....

uzun yada kısa protokol e dr karar veriyor dimi..ayy bana hiçbişe demedi bu konuda neyse cnm ya bebişimz olsunda agustos olsun ne yapalım

Doktor söylüyor canım genelde..banada şöyle demişti..yaşınız daha küçük uyumlu bir çiftsiniz şehir dışından gelmiyorsunuz vaktiniz var..içimizin rahat olmasını istiyorum o yüzden uzun protokol uygulayalım demişti..bizde tamam dedik..yumurtaları baskılaması için 21. günü lucrine başladık adet dönemi başlayınca hormon testi yapıp doktor değerlere baktı ve gonal f lere başlattı..

çok da bir şey kalmamış aslında, inşallah her şey güzel olur senin için, herkesin mutlu olmasını listenin hamilelerle dolmasını istiyorum, her negatifte canım yanıyor, Allah sıradaki herkesin güzel haberlerini duymayı nasip etsin içinde senin de canım

Mrb.canim benimde uzun protokol tedavim.Ben Almanyada tedavi goruyorum.Doktor onceki adetimin 19.gunu bir igne yaptirdi yumurta baskilayici Decapeptly.Simdi tekrar adet oldum yarin adetin 4.gunu ignelere basliyorum Menagon ve puregon birde kan sulandirici tablet verdi.Benim tedavi biraz farkli sanirim ben simdiye kadar bir kere igne vurundum.
Canim sen Gonal f lere baslayali kac gun oldu?

Arkadaslarr bu 3. Denemem her seferinde transfer sonrasi karnim cok buyuyor sisiyorum nefes almakta gucluk cekecek kadar dolmusttahamile diye yer veriolaar değilim dee diyemiyorum
Benim gibi olan armi bugun transferin 5 gunu şiştim yaaa

Arkadaslarr bu 3. Denemem her seferinde transfer sonrasi karnim cok buyuyor sisiyorum nefes almakta gucluk cekecek kadar dolmusttahamile diye yer veriolaar değilim dee diyemiyorum

sağol canım benim, Allah hamilelikten şiştiği günü de göstersin deemekki vücudun ilaçlara tepki gösteriyor

:))güldüm valla sana:))neden o kadar şişiyoki kız.sumu topluyo acaba.

canım benim gonal f lere başlayalı 6. günüm hergün 225 vurdum yarın kontrolüm var.lucrinin ise 22. günü

arkadaşlar yarın sabah opum var..dualarınızı bekliyorum...işler yoğun olduğu için giremiyorum..malum karne hazırlıkları...

kızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz siz de? transferin ertesi gününden beri devam ediyor bende.özellikle uyurken mahvoluyorum nefes alacağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…