merhaba canım bende durumlar fena evdeyim hala raporluyum artık sıkıldım çok.sadece adet agrısı gibi sızım var başka hiçbir belirtim yok canım.ama hissediyorum ben bende gebelik yok. o yüzden sürekli bebeği düşünmüyorum.ama ilaçlara ve sigara boykotuna hala devam ediyorum ne olur ne olmaz die:) sen nasılsın canım inşallah senin için kıpırırdır
bugün doktoruma kontrole gittim gayet iyi görünüyor durumun dedi bir de e2 ye bakalım dedi e2 54 çıktı sizce bebeğim tutunamadı mı annesine bugün transferimin 7. günü ve korkuyoruuum
tesekkur ederim canim, ins basliycas biz de tupbebege de cok kotu bi zamana denk geldi, benim okulu bitirmem lazim, Ramazan ayi var, nasi olcak hic bilmiyom...
canim kac gun dinlenmistin evde? yani isten ne kadar izin aldin? ben de ona gore karar vereyim diyorum.
cnm benim de aynısı..bugün adet günümdü bügün için çagırmıştı ama okulu bitirmem lazım gidemedim.. temmuzda ki adeti bekliyorum .kısmet inş bir ay eç olsun ama bebişlerimiz bizimle olsun..
benim bi de uzun protokol olcak, temmuz da baslasam asil tedavi agustos ta olcak.
ay ins filologum ya ne guzel olur guzel haberler alsak....
cok yoruldum artik.
Kizlar.iyi aksamlar.bugun 9.gunum yine negatif.bu satten sonra degismez degilmi kizlar
uzun yada kısa protokol e dr karar veriyor dimi..ayy bana hiçbişe demedi bu konudaneyse cnm ya bebişimz olsunda agustos olsun ne yapalım
Kızlar benim daha heyecanlı bekleyişim başlamadı...bugün lucrin iğnemin 22. sini vuruldum..gonal f in 6. sını vuruldum.başladığından beri 225 vuruluyorum.kasıklarımda hafif baskı oluşmaya başladı sanki..sanırım yumurtalarım büyüyor..bide akıntılarım başladı..yarın doktor kontolüm var..belki opu gününü söyler..öyle işte cancağızlarım..bakalım listeye biz nasıl ekleneceğiz..meraklar içindeyim yahu.....
Kizlarrrrrrrrr !!!!!!! HAMİLEYİMMMMMM :):):):):):) kan sonucum 320 :):):):):)
Doktor söylüyor canım genelde..banada şöyle demişti..yaşınız daha küçük uyumlu bir çiftsiniz şehir dışından gelmiyorsunuz vaktiniz var..içimizin rahat olmasını istiyorum o yüzden uzun protokol uygulayalım demişti..bizde tamam dedik..yumurtaları baskılaması için 21. günü lucrine başladık adet dönemi başlayınca hormon testi yapıp doktor değerlere baktı ve gonal f lere başlattı..
Arkadaslarr bu 3. Denemem her seferinde transfer sonrasi karnim cok buyuyor sisiyorum nefes almakta gucluk cekecek kadar dolmusttahamile diye yer veriolaar değilim dee diyemiyorum
Benim gibi olan armi bugun transferin 5 gunu şiştim yaaa
Arkadaslarr bu 3. Denemem her seferinde transfer sonrasi karnim cok buyuyor sisiyorum nefes almakta gucluk cekecek kadar dolmusttahamile diye yer veriolaar değilim dee diyemiyorum
Benim gibi olan armi bugun transferin 5 gunu şiştim yaaa
canım benim gonal f lere başlayalı 6. günüm hergün 225 vurdum yarın kontrolüm var.lucrinin ise 22. günüMrb.canim benimde uzun protokol tedavim.Ben Almanyada tedavi goruyorum.Doktor onceki adetimin 19.gunu bir igne yaptirdi yumurta baskilayici Decapeptly.Simdi tekrar adet oldum yarin adetin 4.gunu ignelere basliyorum Menagon ve puregon birde kan sulandirici tablet verdi.Benim tedavi biraz farkli sanirim ben simdiye kadar bir kere igne vurundum.
Canim sen Gonal f lere baslayali kac gun oldu?
canım benim gonal f lere başlayalı 6. günüm hergün 225 vurdum yarın kontrolüm var.lucrinin ise 22. günü
arkadaşlar yarın sabah opum var..dualarınızı bekliyorum...işler yoğun olduğu için giremiyorum..malum karne hazırlıkları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?