Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Sende durumlar nasıl canım?
merhaba canım bende durumlar fena evdeyim hala raporluyum artık sıkıldım çok.sadece adet agrısı gibi sızım var başka hiçbir belirtim yok canım.ama hissediyorum ben bende gebelik yok. o yüzden sürekli bebeği düşünmüyorum.ama ilaçlara ve sigara boykotuna hala devam ediyorum ne olur ne olmaz die:) sen nasılsın canım inşallah senin için kıpırırdır

Gözün aydın canım mucizevi bi duygudur eminim:)anne olmak ayrıcalıktır ama ikiz annesi olmak heralde daha önemlidir:)korkuyomusun hiç

Sağol arkadasım cok tesekkur ederım .. Allah hepımızın kucagına tez vakıtte bebeklerını almayı nasıp etsın ınsallah :))

Merhabalar. Evet arkadaşım bende orda oldum tedavimi Dr.um Nurettin hoca önce Allah'ın sonra hocamın sayesinde olacak bu sefer inşallah

Denecek hiç bişey olmuyo böyle durumlarda. Allah yar ve yardımcın olsun

inşallah canım benim dr um da arzu hanım maalesef sonucumuz negatif oldu inşallah en kısa zamanda testinde pozitifi görürsün Allah negatif duygusunu tatdırmasın

saol canım pıhtılaşma temiz dediler aha genetik dedik sonucu 15 günde çıkıyo öldük öldük dirildik sonuç geldi temiz, eşimin değerleri çok çok iyi çok şükür,hormonlar temiz tam sebepsize dogru giderken homosistein die bir aminoasit yüksekliği yakaladı doktorum normalin 2.5 katı ve direk düşük sebebiymiş,tekrarlayan düşüklerde homosistein mutlaka araştırılmalı . yani üstüne düşme,şu kadar testi doktor bir yılda yapar.parasını bizim verdiğimiz testleri yapmamakta ısrar ediyorlar yap temizse içimiz rahat etsin dimi...

biraz daha iyiyim canım, bugün işe başladım ondan mı oldu acaba bilmiyorum ki, hala var kasık ağrılarım:18:
İyi olmana çok sevindim. Yorma kendini dikkat et olur mu? Sen bebeğini ne kadar özlemle bekliyorsan kavuşmak için gün sayıyorsan o da seni bekliyo annesi bunu unutma
Ben test bozuk cıktı dıye dusunuyordum hala :) suan bıle ınanamıyorum ya neyse :)) cok sukur Allahıma :)
Yok yok gerçek dünyadasın inanabilirsin
inşallah canım benim dr um da arzu hanım maalesef sonucumuz negatif oldu inşallah en kısa zamanda testinde pozitifi görürsün Allah negatif duygusunu tatdırmasın
Allah yardımcın olsun üzüldüm negatifine ne denir ki bir an önce toparlanmanı dilerim. Güzel dileklerin için çok sağol gün sayıyorum bende inşallah bu sefer boynum bükük kalmaz. Bu arada dondurulmuşun falan var mı başka deneyecek misin

Son düzenleme:

benide listeye eklermisiniz?? 30 yasindayim, 2. tup bebek, sorunum endometriozis, ayin 12sinde basladi dun opu oldu 4 yumurta elde edildi 2 tanesi dollendi, isala klinikte tedavim suruyor insallah persembe gunu transver yapilacak Mevlam isteyen herkese hayirli evlatlar versin insallah..

Gözün aydın canım mucizevi bi duygudur eminim:)anne olmak ayrıcalıktır ama ikiz annesi olmak heralde daha önemlidir:)korkuyomusun hiç

tabi nasıl bakarım nasıl çalışırım bundan sonra diye korkularım vardı bide ailemizden uzaktayız sürekli farklı şehirler ama bu ses herşeye değerr

amin canım inş allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu hepimizeee

slm kızlar 29 mayısta 4.gün 2 embriyo transferi yapıldı PGT yöntemi ile bugün 5. gün ama bende pek fazla belirti yok sadece transf
den 2 gün sonra sol kasığımdan göbeiğime doğru acayip ağrı ve gazım vardı şimdi ise sadece arada gaz ve şişkinşil birazda adet sancısına benzer ağrılarım oluyor....onun dışında bir belirtim yok...

10 haziran test günüm ... sizce belirti fazla olmaması negatif sonuçmu

Hoş geldin hayatım tedavin hayırlı olsunbirazdan ekliyorum.

Hayır canım hiç üzülme benim de başlarda hiç belirtim yoktu. Sonra akıntı kasık ve göğüs ağrısı başladı.

bizde de eşimde çıktı azospermi..sperm 8 milyon ve morfoloji 1 cnm amin.. bizde inş hamişiz diyebilcegiz bir gün

tesekkur ederim canim, ins basliycas biz de tupbebege de cok kotu bi zamana denk geldi, benim okulu bitirmem lazim, Ramazan ayi var, nasi olcak hic bilmiyom...

biraz daha iyiyim canım, bugün işe başladım ondan mı oldu acaba bilmiyorum ki, hala var kasık ağrılarım:18:

canim kac gun dinlenmistin evde? yani isten ne kadar izin aldin? ben de ona gore karar vereyim diyorum.

bugün doktoruma kontrole gittim gayet iyi görünüyor durumun dedi bir de e2 ye bakalım dedi e2 54 çıktı sizce bebeğim tutunamadı mı annesine bugün transferimin 7. günü ve korkuyoruuum

Arkadaşlar 10. gün 220 çıkan test sonucum bugün yani 12.gün 575 çıktı :)) Şükür Allahıma...İnşallah iyi gider. Bütün kucaklar bebişlerle dolar...

waww süper. iyi gelişiyor bebişin maşallah:) mevlam sizi nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…