Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Endişelenmekte haklısın. Ne kadar emek veriyoruz bu yolda. Ama ben inanıyorum bu değer kimyasal değil. Dediğim gibi içini ferah tut olumsuzlukları çağırma
Canım zaten genetik testi öyle hemen istemiyorlar belli bi problemin yoksa. Ben kendim beklemedeyken içim rahat etsin diye yaptırdım. Bu pıhtılaşma için iğne genelde veriyorlar dediğim gibi tedbir amaçlı ama coraspirinde verebiliyorlar. Gittiğinde sor Dr.una bakalım. Benimki bu sefer dondurulmuş transferi oldu transferden önce coraspirin kullandım şimdide transfer olduğum günden beri clexan diye ( umarım doğru yazdım) iğne kullanıyorum. Bu arada her Dr.un yöntemi farklı olabilir sen yine de bi görüş Dr.unla içini rahatlat
bugün ikizlerimin kalp atışlarını duydum :) allah herkeze nasip etsin bu sesi duymayıııı:)))
Oyyy yaradana kurban olurum nasıl bi mucizedir bu maşallah size

Kizlarrrrrrrrr !!!!!!! HAMİLEYİMMMMMM :):):):):):) kan sonucum 320 :):):):):)

Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin arkadaşım :))

Her şey güzel olacak tatlım listede bir üstün ve bir altın hamile darısı sana

inşş Menac.cım inşş tatlım

bugün ikizlerimin kalp atışlarını duydum :) allah herkeze nasip etsin bu sesi duymayıııı:)))

ayyy ne güzel dimi :) bi arkadaşımda hamile diyoki 1 cm yok ama kocaman insan gibi bi kalp atışı var duyman gerek diye çok şaşırmıştım o zaman :) Allahım bizlerede nasip etsin inşallahh

canım tebrik ederim aynı yastayız seninle bende 21 yaşındayım inşallah rabbim beni de senin gibi bekletmez benim için de dua eder misin==?

Arkadaşlar 10. gün 220 çıkan test sonucum bugün yani 12.gün 575 çıktı :)) Şükür Allahıma...İnşallah iyi gider. Bütün kucaklar bebişlerle dolar...

Arkadaşlar 10. gün 220 çıkan test sonucum bugün yani 12.gün 575 çıktı :)) Şükür Allahıma...İnşallah iyi gider. Bütün kucaklar bebişlerle dolar...

Maşallah canım değerin çok güzel Allah sırasıyla keseyi görmeyi kalp atislarini duymayi ve kucağına almayı nasip etsin

Çok şükür ne güzel haberler aldık bugün sizede maşallah

Maşallah canım değerin çok güzel Allah sırasıyla keseyi görmeyi kalp atislarini duymayi ve kucağına almayı nasip etsin

Amin canım bişey sorcam kan sonucunun en az kaç olması gerekiyo?banada 2 tane 5. Gün embriosu trans edildi

10. Gunden sonra en az 17 dıye bılıyorum cnm ama netten okudugum bılgı tabı bu :/benım eskıden hep 0,4 cıktıgı ıcın 320 yı gorunce anladım dırek :) ama hamılelık yoksa en fazla 5 olur yazıyordu raporumda bugunku

canım tebrik ederim aynı yastayız seninle bende 21 yaşındayım inşallah rabbim beni de senin gibi bekletmez benim için de dua eder misin==?

Evet cnm yasıtmısız :)) etmez mıyım yaa snın ıcınde edıcem hepınız ıcınde edıcem inşallah canım:)) ..

Kızlar guzel dıleklerınız ve dualarınız için Allah razı olsun hepınızden .. Allah tez vakıtte hepınız sağlıklı bır sekılde hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallahhh ... Hala ınanamıyorum bende o kadar alısmıstım kı negatıf sonuc almaya hıc hamıle kalamayacakmısım gıbı gelıyordu artık cok sukur Rabbım nasıp ettı devamınıda nasıp ederde sağlıklı bır sekılde kucagıma alırım ınsallah .. Allah kımseye aratmasın cok zor hepınızı cok ıyı anlıyorum yasadıgımız duygu sellerını taşmalarımızı patlamalarımızı sabırla bebeklerınızın kokusunu içinize cekmek ıcın nasıl bekledıgınızı cok ıyı anlıyorum yasım kucuk olmasına rahmen 1,5 yıldır cok ıstıyordum . Cok uzuluyordum olmuyor dıye hıc olmayacak sanıyordum ama her seyın bı vaktı var ıste ölüm ve dogum saatı ne 1 gun ılerı ne bır gun gerı degısmez .. Demekkı bebeklerımızınde yer yuzune geleceklerı saatlerı bellı o gunu beklıyorlar Rabbım her seyı yazmıs zaten .. Bızım yaptıklarımız tedavılerımız sadece bı aracı aslında canı veren veya vermeyecek olan yuce Rabbım tez vakıtte hepınızın yuzunu guldursun kucaklarınaza almayı nasıp etsın .. Desteklerınız ıcın cok ama cok tesekkur ederım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…