Kizlarrrrrrrrr !!!!!!! HAMİLEYİMMMMMM :):):):):):) kan sonucum 320 :):):):):)
bugün ikizlerimin kalp atışlarını duydum :) allah herkeze nasip etsin bu sesi duymayıııı:)))
Endişelenmekte haklısın. Ne kadar emek veriyoruz bu yolda. Ama ben inanıyorum bu değer kimyasal değil. Dediğim gibi içini ferah tut olumsuzlukları çağırmaAynı hastanede yaptırdım ...iki embriyo konulmuştu ben de kendimi belki biri duruyordur diye teselli etmeye çalışıyorum ama o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki verdiğim tepkilere ben de inanamıyorum artık mecbur yarını bekliycez artık..
Canım zaten genetik testi öyle hemen istemiyorlar belli bi problemin yoksa. Ben kendim beklemedeyken içim rahat etsin diye yaptırdım. Bu pıhtılaşma için iğne genelde veriyorlar dediğim gibi tedbir amaçlı ama coraspirinde verebiliyorlar. Gittiğinde sor Dr.una bakalım. Benimki bu sefer dondurulmuş transferi oldu transferden önce coraspirin kullandım şimdide transfer olduğum günden beri clexan diye ( umarım doğru yazdım) iğne kullanıyorum. Bu arada her Dr.un yöntemi farklı olabilir sen yine de bi görüş Dr.unla içini rahatlatbenim doktorum bana böyle birşey vermedi ve benden genetik testte istemedi cumartesi doktora gidince nasıl yapılıyorsa yaptırmak istiycem inşallah geç kalmış sayılmam.zaten tüp bebeği yapan doktoruma devam etmiycem başka bir kadın doğum doktoru buldum
Oyyy yaradana kurban olurum nasıl bi mucizedir bu maşallah sizebugün ikizlerimin kalp atışlarını duydum :) allah herkeze nasip etsin bu sesi duymayıııı:)))
Her şey güzel olacak tatlım listede bir üstün ve bir altın hamile darısı sana
bugün ikizlerimin kalp atışlarını duydum :) allah herkeze nasip etsin bu sesi duymayıııı:)))
Çok sevindim hayırlı olsun:))) Rabbim sağlıkla tamamını erdirsin..bekleyen arkadaşlar tez zamanda hayırlı haberler alırlar inşallah..
Benim de 10. Gün değerim 192 yarın Dr kontrolüm var keseyi görücez çok heyecanlıyımbana 2 embriyo kondu ama bu değer illa ikiz olduğunu göstermiyormuş, beta hcg plesantadan salgılandığı için bu değerin yüksekliği gebeliğin sağlıklı ilerlediğini de gösteriyormuş.
Ama bölünür tek yumurta ikizi de olabilir, benim bir arkadaşım üçüzleri tek embriyonun bölünmesiyle oldu,ona transfer edilen 2 embriyonun biri bölünmüştü, şimdi sağlıklı üçüzleri oğluşları var çok şükür.
cok tesekkur ederım bılgı ıcın canım hıc bılgım yoktu hayırlısı sağlıklısı olsun bebeğıın ıkız tek fark etmez benım ıcın :) Rabbım sağlıklı kucagıma almayı nasıp etsın her seyden once :)
Arkadaşlar 10. gün 220 çıkan test sonucum bugün yani 12.gün 575 çıktı :)) Şükür Allahıma...İnşallah iyi gider. Bütün kucaklar bebişlerle dolar...
Arkadaşlar 10. gün 220 çıkan test sonucum bugün yani 12.gün 575 çıktı :)) Şükür Allahıma...İnşallah iyi gider. Bütün kucaklar bebişlerle dolar...
Amin canım bişey sorcam kan sonucunun en az kaç olması gerekiyo?banada 2 tane 5. Gün embriosu trans edildi
Canim hayirli ugurlu olsun..Allah tamamina erdirsin bebisini kucagina hayirlisiyla al insaallah..Darisi tum arkadaslarima ve bana olsun insaallah...
canım tebrik ederim aynı yastayız seninle bende 21 yaşındayım inşallah rabbim beni de senin gibi bekletmez benim için de dua eder misin==?
Canımm, çok sevindim, hayırlı olsun. Devamındaki güzel gelişmeleri de görmeyi nasip etsin Allah. Darısı bize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?