:))güldüm valla sana:))neden o kadar şişiyoki kız.sumu topluyo acaba.
Walla abartmiorum 6 aylik gibi su mu ne ki bu acey yok mu kizlar ya benim gibi şişen
canım git bi muayene ol istersen, bence normal dğil bu şişkinlik, 6 aylık dediğine göre epey şişmişsin sen. Nefes darlığı falan oluyor mu peki?
Walla abartmiorum 6 aylik gibi su mu ne ki bu acey yok mu kizlar ya benim gibi şişen
canım git bi muayene ol istersen, bence normal dğil bu şişkinlik, 6 aylık dediğine göre epey şişmişsin sen. Nefes darlığı falan oluyor mu peki?
Yariın tel açim bari hocaya izin alamiomki isten biktim walla zaten zor bi surec bide bu insan müsvetteleriyle ugrasioruz allahim duy sesimizi yardim et bize
Yook canık o kadar şişkinlik yok bende sadece gerginlik hissediyom.bencede git bi kontrole.rüyan çok gzl kuzum inş gercek olur.ahh rüyalar gerçek olsa:)
hadi hayırlısı canım, rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. kaç embriyo transfer edildi sana?ayyyy arkadaşlar sabah tahlil yaptırmaya gidiyorum sabredip öncesinden hiçbir test yapmadım
dualarınızı bekliyorum galiba gece heyecandan uyuyamayacağım
ayyyy arkadaşlar sabah tahlil yaptırmaya gidiyorum sabredip öncesinden hiçbir test yapmadım
dualarınızı bekliyorum galiba gece heyecandan uyuyamayacağım
Canim Allah yardimcin olsun...kaliteli yumoslarin olur insaallah...
12 yumurta görünüyordu hep kontrollerimde.14 yumurta toplanmış opuda.sevindim.2 yumurta 2 yumurtadır.
Tabi canım iki yumurta iki yumurtadır.inş en az 7,8 i kaliteli çıkar canım gönlündekini versin allah
iyi akşamlar kızlar.bugün opum oldu çok şükür.perşembe ya da cumartesi de tranferim var.sona doğru yaklaşıyorum artık
iyi akşamlar kızlar.bugün opum oldu çok şükür.perşembe ya da cumartesi de tranferim var.sona doğru yaklaşıyorum artık
kızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz siz de? transferin ertesi gününden beri devam ediyor bende.özellikle uyurken mahvoluyorum nefes alacağım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?