Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Memişlerde patlicek kasinio acio bide bole acibiber surmusun gibi bacaklarim agrii bide nasil sizlio inşhayra akamettir arkadaslar bide ruyami anlatayim size dizleerimden kıl kurtları cıkıodu neki bu acep dedim anlamı:aile bireylerinde artış kız cocuk yazıo anaaaaaa

canım git bi muayene ol istersen, bence normal dğil bu şişkinlik, 6 aylık dediğine göre epey şişmişsin sen. Nefes darlığı falan oluyor mu peki?

Yariın tel açim bari hocaya izin alamiomki isten biktim walla zaten zor bi surec bide bu insan müsvetteleriyle ugrasioruz allahim duy sesimizi yardim et bize

Yook canık o kadar şişkinlik yok bende sadece gerginlik hissediyom.bencede git bi kontrole.rüyan çok gzl kuzum inş gercek olur.ahh rüyalar gerçek olsa:)

Aç tavuk arpa abarı hesabı ama ne biliim bu sefer olacak gibi hissediorum dilerim oyle olur hepimizin pozitif olur ins

ayyyy arkadaşlar sabah tahlil yaptırmaya gidiyorum sabredip öncesinden hiçbir test yapmadım
dualarınızı bekliyorum galiba gece heyecandan uyuyamayacağım

ayyyy arkadaşlar sabah tahlil yaptırmaya gidiyorum sabredip öncesinden hiçbir test yapmadım
hadi hayırlısı canım, rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. kaç embriyo transfer edildi sana?

Canim Allah yardimcin oksun diilerim poozitif olsun

iyi akşamlar kızlar.bugün opum oldu çok şükür.perşembe ya da cumartesi de tranferim var.sona doğru yaklaşıyorum artık

12 yumurta görünüyordu hep kontrollerimde.14 yumurta toplanmış opuda.sevindim.2 yumurta 2 yumurtadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…