Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Ayy hadi bakalım annesi inşallah nazlanmadan gösterirler kendilerini. Darısı başıma

amin menaccim

kizlar bugun gittim bebisleri gordum cok sukur iki tane ayin 15 Inde kalp atislari icin gidecegim insaallah benden havadisler boyle rabbim tum bekleyen arkadaslarimiza bu gunleri kisa zamanda yasatsin insaalah

bu arada kartela sordum karin sisliginin yumurtaliklardan kaynaklandigini soyledi simdi olur merak etme dedi bu kadar canim umarim daha iyi oldun

iyi akşamlar kızlar.bugün opum oldu çok şükür.perşembe ya da cumartesi de tranferim var.sona doğru yaklaşıyorum artık

ayyyy arkadaşlar sabah tahlil yaptırmaya gidiyorum sabredip öncesinden hiçbir test yapmadım
dualarınızı bekliyorum galiba gece heyecandan uyuyamayacağım

Sonlari hayirli olsun canlar:) bende bi kac saat once catlatmami vuruldum carsambaya opu ins cok tirsmaya basladim ama ya

Maşallah canım değerin çok güzel Allah sırasıyla keseyi görmeyi kalp atislarini duymayi ve kucağına almayı nasip etsin

Âmin canım sağolasın hepimize inşallah Allah nasip etsin Bu arada benim de kasık ağrım oluyor ara sıra ama hiç takılmıyorum, tam tersi bebişin orada olduğunu hatırlatıyor diye düşünüyorum... Sen de panik yapma öyle düşün

Hamileligin ilk haftalarinda burunda takaniklik ve kanama olması normalmis kızlar bilginize

İnşallah canım, çok güzel şeyler söylüyorsun ama umutlanmak da istemiyorum çok fazla. Araştıra araştıra buldum ilacın yan etkisi olduğunu, onunla kandırıyorum kendimi şimdilik

bugün ikizlerimin kalp atışlarını duydum :) allah herkeze nasip etsin bu sesi duymayıııı:)))

Gözünüz aydın arkadaşlar Allah sağlıkla tamamını erdirsin darısı bizim başımıza

Walla abartmiorum 6 aylik gibi su mu ne ki bu acey yok mu kizlar ya benim gibi şişen

Ohss riski olabilir o kadar şişmemesi lazım, nefes darlığı ve kg artışı da varsa mutlaka dr una danış derim umarım geçer kısa sürede.. Ben transferden önce bikaç gün yaşadım zor bi durum..

heyyoooosen de ikiz anasısın. tebrikleeer

kıslar günaydın allah nasip ederse bügün ilk kontrolüme gitcem çok heyecanlıyım rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.hakkımızda herzaman hayırlısı olsun

kıslar günaydın allah nasip ederse bügün ilk kontrolüme gitcem çok heyecanlıyım rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.hakkımızda herzaman hayırlısı olsun

canııım ilk kontrol çook heyecanlı oluyor. inşallah çok güzel olacakben de heyecanla 10 haziranı 2. kontrolü bekliyorum

Tacinrfl cannim cok tebrik ederim seni cok fazla yazamadigim icin yoksa hberini ilk yazdigin zaan aldim sevincimi kebdi basima yasadim ins rabbim bizlerde nasip eder bende 22 yasindayim ins bende senin gibi erkenden anne olurum

MENACİMM AYRACİMMM gec oldu ama guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim canlarim

Bide kizlar opu olali bnm 3 gun oldu hala kasiklarimda hafiz agri oluyo otururken batiyo normalmi yoksa hamilemiyim

Kızlar bugün resmen adet sancılarıyla uyandım oldum sandım.ne kötü bişey umutlanmak bende bi kaç gün kendimi awuttum işte olmadı hissediyorum

Günaydınnnnnnn kızlarrrrrrr
nasılsınızzzzzz ..
dün ben yine kafamı kaldıramıyodum halsizlikten o yüzden hiç bişeyde yazamadımmmmmm..

canımmm çokk heyecanlıı gerçekten ilk kontrolllll..
hem bebişinin kesesini hem kalp atışını gör gellllll buraya cnm mutlulukla inş.
bende heyecanla 16 gün sonraki kontolü bekliyorummm bi an önce bebeğimi görmek istiyorum.

Son düzenleme:
canııım ilk kontrol çook heyecanlı oluyor. inşallah çok güzel olacakben de heyecanla 10 haziranı 2. kontrolü bekliyorum

sanrırım bu heyecan ve bekleyiş sağ sağlim hayırlısı ile kucağımıza alana dek devam edecek.ben sonucumu beklerken pozitif sonuç alan arkadaşları okuyup inşallah bende pozitif alırım diyordum sonra pozitif aldım değeri yükselen arkadaşları görüp inşallah benimkide yükselir dedim şimdide kalp atışını duyan arkadaşlarım sizler gibi hayırlısı ile kalp etışlarını duyarım inşallah.

Kızlar bugün resmen adet sancılarıyla uyandım oldum sandım.ne kötü bişey umutlanmak bende bi kaç gün kendimi awuttum işte olmadı hissediyorum

olup olmadığını bilemezsin canım rabbim gönlüne göre versin inşallah.ben doktoru arayıp benim adet sancılarım var olmamış olabilirmi dediğimde doktor bana o sancılar bebek yerleştiği içinde olur adet olacağın içinde dedi.yani lafın kısası doktor bile bunu söylerken biz o ağrıların neden olduğunu bilemeyiz.amaaaaa seninki inşallah hamileliktendir canım.hiç sitres yapma herşeyi akışına bırak güzel haberler ver inşallah.

normal bebişim

aaaaa ama oyunbozancılık yok. tatlıım adet sancısı oluyo gebe olsan da. bak benim hala devam ediyor. olacak inşallah. test günü ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…