Ne biliyim canım ya çok moralim bozuldu ağlayacaktım nerdeyse sabaholup olmadığını bilemezsin canım rabbim gönlüne göre versin inşallah.ben doktoru arayıp benim adet sancılarım var olmamış olabilirmi dediğimde doktor bana o sancılar bebek yerleştiği içinde olur adet olacağın içinde dedi.yani lafın kısası doktor bile bunu söylerken biz o ağrıların neden olduğunu bilemeyiz.amaaaaa seninki inşallah hamileliktendir canım.hiç sitres yapma herşeyi akışına bırak güzel haberler ver inşallah.
normal bebişim
aaaaa ama oyunbozancılık yok. tatlıım adet sancısı oluyo gebe olsan da. bak benim hala devam ediyor. olacak inşallah. test günü ne zaman
kıslar günaydın allah nasip ederse bügün ilk kontrolüme gitcem çok heyecanlıyım rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.hakkımızda herzaman hayırlısı olsun
kıslar günaydın allah nasip ederse bügün ilk kontrolüme gitcem çok heyecanlıyım rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.hakkımızda herzaman hayırlısı olsun
saat kaçta tatlım
allah kısmet ederse 1.5 da orda olmam lasım rabbim sizlere güzel haberler vermeyi nasip etsin bana öpüldünüz kocaman
allah kısmet ederse 1.5 da orda olmam lasım rabbim sizlere güzel haberler vermeyi nasip etsin bana öpüldünüz kocaman
Kızlar transferim dün gerçekleşti ve dünden beri sürekli yatmaktan belim ağrıyor, biraz sizlere bakayım güzel haberlerinizi alayım diye giriverdim siteye. Bu süreci nasıl yaşıyorsunuz sürekli yatarak mı geçiriyorsunuz neler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz paylaşırsanız çok sevinirim..
hayırlı olsun canım. sonu güzel güzel bebekler olsun. ben çalışıyorum. transferden sonra 6 gün evde geçirdim. ilk gün wc dışında kalkmadım. sonraki günlerde kalktım. ama ayakta uzun süre vakit geçirmedim. basit yemekler yaptım. 5 gün ananas ve kabak çekirdeği yedim. transfer sonrası kabızlık sık oluyor. kayısı yiyebilirsin.
Canım çok teşekkür ederim güzel dualırın için. Annem geldi yemeklerimi yapıyor sağolsun. Ben de ananas yiyorum dünden beri ancak kabak çekirdeğini bazı arkadaşlar düşüğe neden oluyor diye yazmış forumda bi yerde okumuştum o yüzden yemiyorum. İnşallah doğru değildir.
Canım çok teşekkür ederim güzel dualırın için. Annem geldi yemeklerimi yapıyor sağolsun. Ben de ananas yiyorum dünden beri ancak kabak çekirdeğini bazı arkadaşlar düşüğe neden oluyor diye yazmış forumda bi yerde okumuştum o yüzden yemiyorum. İnşallah doğru değildir.
Kızlar transferim dün gerçekleşti ve dünden beri sürekli yatmaktan belim ağrıyor, biraz sizlere bakayım güzel haberlerinizi alayım diye giriverdim siteye. Bu süreci nasıl yaşıyorsunuz sürekli yatarak mı geçiriyorsunuz neler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz paylaşırsanız çok sevinirim..
ben yedim valla arada canım çekince de yiyorum. öyle bir şey olacağını zannetmiyorum. minik yavrularım sıkıca tutundular annelerine
Selam,
Hayırlı olur inşallah.
Ben 06.05.2013 tedaviye başladım,
17.05.2013 yumurta toplamam gerçekleşti,
21.05.2013 transferim oldu ( 3 gün ev istirahatı yaptım. uzandım tualete kalktım, yemeğimi oturaraktan yedim, eğilmedim, uzanmadım, ağır kaldırmadım ( çantamı bile eşime taşıttım ), 5 gün işe çıktım, araba kullandım yine dikkat ettim ağır kaldırmadım ani hareket etmedim. Bu arada karnım ara ara şişti kabızlık oldum ama ıkınmadım. Duphalak şurup içtim, kayısı kuru yedim bu da yardım etmeyince 1 bardak şalgam içtim rahatladım. kasıklarda batma hissi yaşadım. bu benim 4 denemem.
31.05.2013 kan testim 320 çıktı
02.06.2016 720 katlandı
İnşallah yolunda devam eder.
Sana tavsiyem erken idrar testi yapma kan testini doktorun söylediği tarihte yap. Stres yapma kabızlık olmamak için bol su, meyve, sebze tüket.
Allah isteyen herkese kucağına bebek verir inşallah.
bugün transferimin 7.günü tuvalette bir kaç damla kanla karşılaştım biraz önce ,,,,zaten negatif olacak kendimi hazırladım diyordum ama buna hazırlanılmıyormuş..hem kendimi hem yanımda annemi de baya üzdüm ağlaya ağlaya.doktorumu aradım yerleşme kanaması olabilir dedi bugün transferin 7.günü yerleşme kanaması için çok geç değil mi? test gününü bekleyecegiz dedi. pozitif olan arkadaşlar böyle bir kanama yaşadınız mı?transferin kaçıncı günüydü
Demek ki doğru değil düşüğe neden olmuyor. Ben de az az yemeye başlayım. Maşallah yavruşların sıkı sıkı tutunsunlar annelerine, hiç bırakmasınlar dilerim canım benim:)
Selam,
Hayırlı olur inşallah.
Ben 06.05.2013 tedaviye başladım,
17.05.2013 yumurta toplamam gerçekleşti,
21.05.2013 transferim oldu ( 3 gün ev istirahatı yaptım. uzandım tualete kalktım, yemeğimi oturaraktan yedim, eğilmedim, uzanmadım, ağır kaldırmadım ( çantamı bile eşime taşıttım ), 5 gün işe çıktım, araba kullandım yine dikkat ettim ağır kaldırmadım ani hareket etmedim. Bu arada karnım ara ara şişti kabızlık oldum ama ıkınmadım. Duphalak şurup içtim, kayısı kuru yedim bu da yardım etmeyince 1 bardak şalgam içtim rahatladım. kasıklarda batma hissi yaşadım. bu benim 4 denemem.
31.05.2013 kan testim 320 çıktı
02.06.2016 720 katlandı
İnşallah yolunda devam eder.
Sana tavsiyem erken idrar testi yapma kan testini doktorun söylediği tarihte yap. Stres yapma kabızlık olmamak için bol su, meyve, sebze tüket.
Allah isteyen herkese kucağına bebek verir inşallah.
bugün transferimin 7.günü tuvalette bir kaç damla kanla karşılaştım biraz önce ,,,,zaten negatif olacak kendimi hazırladım diyordum ama buna hazırlanılmıyormuş..hem kendimi hem yanımda annemi de baya üzdüm ağlaya ağlaya.doktorumu aradım yerleşme kanaması olabilir dedi bugün transferin 7.günü yerleşme kanaması için çok geç değil mi? test gününü bekleyecegiz dedi. pozitif olan arkadaşlar böyle bir kanama yaşadınız mı?transferin kaçıncı günüydü
canım senin test günün yarın ve yarın kandilll inşallah bu güzel günün hürmetine rabbim dualarını kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?