Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlarrrrr az önce betahcg 680 çıktı kimyasal değil hayırlı olsun dedi doktor hala inanamıyorum terk etmemiş beni meleğim inşallah böyle devam eder kucağıma alabilirim cümlemiz inşallah emeğimizin karşılığını alırız.

Kızlar çok üzgünüm biraz önce lekeler gelmeye başladı, moralim çok bozuk, doktorumu aradım proluton depot diye bir iğne yaptırmamı söyledi, hastaneye gideceğim eşimi bekliyorum, dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

Kaçıncı günün korkma hemen lekelenmeleri kanamaları birçoğumuz yaşadı bunlar herzaman kötü şeyler demek değil prolutonu bende vurulmuştum ilk gebeliğimde hemen kesmişti benim kanamamı ki benimki büyük bir kanamaydı

canım çok teşekkür ederim, ara ara aklıma geliyor ama napalım, dediğin gibi biz de böyle bir durumdayız.amin diyorum, stres grubundaki egzersizlere başladım, yürümek de gerçekten iyi geliyor ben zaten eskiden beri günde 1 2 saat yürürüm nefesim açılır
2 haftadır yatmaktan vücut bile bıkmış.
sen iyi misin ?son durum ne kusura bakma ben 3 gündür sürekli uyuyorum uyku sersemiyim sürekli

lütfen moralini bozma, tüp bebek ile çocuk sahibi olan 2 arkadaşımda da aynen böyle olmuştu.
Allah yardımcın olsun, dualrım seninle.

çok sevindim senin adına. Allah tamamına erdirsin canım

korkulacak bir şey değildir inşallah. dualarım seninle. gelince haber et ne olur.

Canım benim çok çok geçmiş olsun. Kanaması olup sağlıklı doğum yapan yüzde doksan dokuz kişi lütfen moralini bozma. Güzel haberlerini bekliyorum.

haydi bakalım her şey gönlünce olsun canım,çok güzel haberler al hep

ayyyy arkadaşlar sabah tahlil yaptırmaya gidiyorum sabredip öncesinden hiçbir test yapmadım
dualarınızı bekliyorum galiba gece heyecandan uyuyamayacağım
Güzel haberlerle gelmeni diliyorum. Bi umutta sen ol bize lütfen
kizlar bugun gittim bebisleri gordum cok sukur iki tane ayin 15 Inde kalp atislari icin gidecegim insaallah benden havadisler boyle rabbim tum bekleyen arkadaslarimiza bu gunleri kisa zamanda yasatsin insaalah
Maşallah maşallah bi ikiz annesi daha oldu Rabbim hayırla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun. Ben yatıyorum sayılır. Ama yemeğe lavaboya kalkıyorum bi kan dolaşımı olsun diye. Zaten jel kullanıyorum helin dağılması içinde bi 10 dk. Kadar yürüyorum yavaşlama ev içinde. Çok fazla kıpırdamadan yatma yani kan dolaşımızda tutunma için önemli. Kafama takmasak stres yapmamak için kitap okuyorum saatler su gibi akıyor ne güzel oluyor valla yeme içmeye gelince transfer gününden beri kahvaltıda her gün 2 tane yumurta yiyorum. Ara öğünlerde ananas,kabak çekirdeği,ceviz ve badem yiyorum Dr.um önermişti bunları. Genel olarak böyle. Ve bol bol dua ediyorum. El mübdi Çek aklına geldikçe. Ve en sevdiğim tesbihlerden biri "Kun Fe Yekün" anlamı "Ol Der ve Olur" Rabbim hepimizin kuzularına bu sefer ol demiştir inşallah
Canım benim bende yiyorum transferden beri harıl harıl doğru değil kafanı yorma
Moralini bozma lütfen. Böyle durumlar mümkün. 7. Günde yerleşme için geç değil. Tüp bebekte böyle şeyler mümkün. Hatta tutunma sinyali diye umut verici bile olabiliyor
Ben biliyordum ki zatennnn

Allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallah

saol canım ama daha 7.gün kan testi için erken değil mi cuma test günüm.ben negatife çok hazırladıgımı düşünüyordum kendimi ama olmuyormuş..senin sonucun nasıl çıkmıştı?kanama var mıydı?

çok sağol canım

Allah tamamına erdirsin

canım benim tam da yerleşme zamanı. bence ümitsizliğe kapılma. iyi bi belirti gibi geldi bana.
inşallah öyledir canım ağlamam falan diyordum ama yok yerlere düştüm peki bir şey sorucam bu ilaçları kullanırken adet olmak mümkün mü?ilaçları bırakınca adet görmüyor muyuz? yoksa ben pollayannacılık mı oynuyorum kanamam artmaya da başladı

Kızlar nasılsınız?? Normalde benim tedavim mayıs ayında başladı mayıs sonunda transferim vardı ama rahim duvarı biraz inceymiş o yüzden transfer iptal oldu ve bu aya kaldı ( şimdide zaman geçmiyor canım sıkkın arkadaşlar..............

Canım 29 mayısta pozitir sonucu aldım, daha çok yeni o yüzden çok telaşlandım, şimdi gidip iğnemi yaptırdım, bhcg de baktırmak için dr kan verdim, 10 gün 130 çıkmıştı, 12. gün 310 çıktı, iyi katladı diye bir daha ölçtürmedi doktorum, bugün 15. günüm be lekelenmem oldu, daha 6-7 ay önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldum, yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum dua edin ne olur

dularımız seninle canım bugün transferin 7. günü benimde kanamam başladı.yıllardır bu kadar korktugumu hatırlamıyorum çok fena bir olay bizi haberdar et

ben şimdiye kadar bu ilaçları kullanırken adet olmadım. hep bıraktıktan 3 gün sonra oldum. mantıken de olmaması lazım. bak benim de bu pazar günü kıpkırmızı kanamam oldu. yerleşme kanamasıymış

asyahayat tan haber alan var mı nasıl geçmiş kontrol merak ediyorum hayırlı haberlerler geleceğine eminim ama yinede merak işte

ay saol canım inan yüreğime su serptin bu üç gün nasıl gececek hiç bilmiyorum Allah kucagına almayı nasip etsinnn

asyahayat tan haber alan var mı nasıl geçmiş kontrol merak ediyorum hayırlı haberlerler geleceğine eminim ama yinede merak işte

hayır canım haber gelmedi daha, ben de sıkıntı olmayacağını düşünüyorum

Kızlar Pink42 bugün test yaptıracaktı sanki? haber alanınız oldu mu? Yazdı da ben mi kaçırdım yoksa?:26:

gülyüzlüm nasılsın?yarın büyük günnn heyecanlı mısın?kalbim yüreğim seninle arkadaşım.ben korktum bugün kanamam oldu.ama kesildi şimdilik.senin yerleşme kanaman oldu mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…