Kaçıncı günün korkma hemen lekelenmeleri kanamaları birçoğumuz yaşadı bunlar herzaman kötü şeyler demek değil prolutonu bende vurulmuştum ilk gebeliğimde hemen kesmişti benim kanamamı ki benimki büyük bir kanamaydıKızlar çok üzgünüm biraz önce lekeler gelmeye başladı, moralim çok bozuk, doktorumu aradım proluton depot diye bir iğne yaptırmamı söyledi, hastaneye gideceğim eşimi bekliyorum, dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
Canım benim kıyamam sana..çok zor bir durum..o yürekteki acının büyüklüğünü şiddetini ancak yaşayan bilir..rabbim sabırlar versin inşallah...zaman herşeyin ilacı..iyiki alışmak ve unutmak var..her acı ilk şiddetiyle kalsaydı nasıl yaşardık biz...tez vakitte rabbim yüzünü güldürsün inşallah..bizim imtihanımızda bu güzelim..bizim payımızada bu düştü..isyan etme sabret .imtihanı kazananlardan olalım...birgün bizimde yüzümüz gülecek inşallah...
Kızlar çok üzgünüm biraz önce lekeler gelmeye başladı, moralim çok bozuk, doktorumu aradım proluton depot diye bir iğne yaptırmamı söyledi, hastaneye gideceğim eşimi bekliyorum, dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
Kızlarrrrr az önce betahcg 680 çıktı kimyasal değil hayırlı olsun dedi doktor hala inanamıyorum terk etmemiş beni meleğim inşallah böyle devam eder kucağıma alabilirim cümlemiz inşallah emeğimizin karşılığını alırız.
Kızlar çok üzgünüm biraz önce lekeler gelmeye başladı, moralim çok bozuk, doktorumu aradım proluton depot diye bir iğne yaptırmamı söyledi, hastaneye gideceğim eşimi bekliyorum, dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
Kızlar benim daha heyecanlı bekleyişim başlamadı...bugün lucrin iğnemin 22. sini vuruldum..gonal f in 6. sını vuruldum.başladığından beri 225 vuruluyorum.kasıklarımda hafif baskı oluşmaya başladı sanki..sanırım yumurtalarım büyüyor..bide akıntılarım başladı..yarın doktor kontolüm var..belki opu gününü söyler..öyle işte cancağızlarım..bakalım listeye biz nasıl ekleneceğiz..meraklar içindeyim yahu.....
Güzel haberlerle gelmeni diliyorum. Bi umutta sen ol bize lütfenayyyy arkadaşlar sabah tahlil yaptırmaya gidiyorum sabredip öncesinden hiçbir test yapmadım
dualarınızı bekliyorum galiba gece heyecandan uyuyamayacağım
Maşallah maşallah bi ikiz annesi daha oldukizlar bugun gittim bebisleri gordum cok sukur iki taneayin 15 Inde kalp atislari icin gidecegim insaallah benden havadisler boyle rabbim tum bekleyen arkadaslarimiza bu gunleri kisa zamanda yasatsin insaalah
Hayırlı uğurlu olsun. Ben yatıyorum sayılır. Ama yemeğe lavaboya kalkıyorum bi kan dolaşımı olsun diye. Zaten jel kullanıyorum helin dağılması içinde bi 10 dk. Kadar yürüyorum yavaşlama ev içinde. Çok fazla kıpırdamadan yatma yani kan dolaşımızda tutunma için önemli. Kafama takmasak stres yapmamak için kitap okuyorum saatler su gibi akıyor ne güzel oluyor vallaKızlar transferim dün gerçekleşti ve dünden beri sürekli yatmaktan belim ağrıyor, biraz sizlere bakayım güzel haberlerinizi alayım diye giriverdim siteye. Bu süreci nasıl yaşıyorsunuz sürekli yatarak mı geçiriyorsunuz neler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz paylaşırsanız çok sevinirim..
Canım benim bende yiyorum transferden beri harıl harılCanım çok teşekkür ederim güzel dualırın için. Annem geldi yemeklerimi yapıyor sağolsun. Ben de ananas yiyorum dünden beri ancak kabak çekirdeğini bazı arkadaşlar düşüğe neden oluyor diye yazmış forumda bi yerde okumuştum o yüzden yemiyorum. İnşallah doğru değildir.
Moralini bozma lütfen. Böyle durumlar mümkün. 7. Günde yerleşme için geç değil. Tüp bebekte böyle şeyler mümkün. Hatta tutunma sinyali diye umut verici bile olabiliyorbugün transferimin 7.günü tuvalette bir kaç damla kanla karşılaştım biraz önce ,,,,zaten negatif olacak kendimi hazırladım diyordum ama buna hazırlanılmıyormuş..hem kendimi hem yanımda annemi de baya üzdüm ağlaya ağlaya.doktorumu aradım yerleşme kanaması olabilir dedi bugün transferin 7.günü yerleşme kanaması için çok geç değil mi? test gününü bekleyecegiz dedi. pozitif olan arkadaşlar böyle bir kanama yaşadınız mı?transferin kaçıncı günüydü
Ben biliyordum ki zatennnnKızlarrrrr az önce betahcg 680 çıktı kimyasal değil hayırlı olsun dedi doktor hala inanamıyorum terk etmemiş beni meleğim inşallah böyle devam eder kucağıma alabilirim cümlemiz inşallah emeğimizin karşılığını alırız.
saol canım ama daha 7.gün kan testi için erken değil mi cuma test günüm.ben negatife çok hazırladıgımı düşünüyordum kendimi ama olmuyormuş..senin sonucun nasıl çıkmıştı?kanama var mıydı?Selam,
Sakın kendini üzme. Stres bizim düşmanımız. Kan testi ne zaman yapmanı istedi doktorun. Bana 11 gün sçylendi ben 10 günümde yapmıştım. Sende emin olmak için kan testini yapabilirsin. idrarda çıkmaz.
İnşallah herşey yoluna girer ve pozitif sonuç alırsın.
inşallah öyledir canım ağlamam falan diyordum ama yok yerlere düştümçok sağol canım
Allah tamamına erdirsin
canım benim tam da yerleşme zamanı. bence ümitsizliğe kapılma. iyi bi belirti gibi geldi bana.
Kaçıncı günün korkma hemen lekelenmeleri kanamaları birçoğumuz yaşadı bunlar herzaman kötü şeyler demek değil prolutonu bende vurulmuştum ilk gebeliğimde hemen kesmişti benim kanamamı ki benimki büyük bir kanamaydı
dularımız seninle canım bugün transferin 7. günü benimde kanamam başladı.yıllardır bu kadar korktugumu hatırlamıyorum çok fena bir olay bizi haberdar etKızlar çok üzgünüm biraz önce lekeler gelmeye başladı, moralim çok bozuk, doktorumu aradım proluton depot diye bir iğne yaptırmamı söyledi, hastaneye gideceğim eşimi bekliyorum, dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
inşallah öyledir canım ağlamam falan diyordum ama yok yerlere düştümpeki bir şey sorucam bu ilaçları kullanırken adet olmak mümkün mü?ilaçları bırakınca adet görmüyor muyuz? yoksa ben pollayannacılık mı oynuyorum kanamam artmaya da başladı
ay saol canım inan yüreğime su serptin bu üç gün nasıl gececek hiç bilmiyorum Allah kucagına almayı nasip etsinnnben şimdiye kadar bu ilaçları kullanırken adet olmadım. hep bıraktıktan 3 gün sonra oldum. mantıken de olmaması lazım. bak benim de bu pazar günü kıpkırmızı kanamam oldu. yerleşme kanamasıymış
asyahayat tan haber alan var mı nasıl geçmiş kontrol merak ediyorum hayırlı haberlerler geleceğine eminim ama yinede merak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?