Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

çok üzüldüm gül yüzlüm ya....ama en azından hamile kalabildin..rabbim bir daha yaşatmasın ve sıradaki denemende pozitifi gösterip sağlıklı bir hamilelik yaşatsın canım..rabbim sabır versin..arayı uzatmayıp yeniden tedaviye başlamanda çok güzel..inşallah meleğin bir kaç ay geçikmeli kucağına gelmiş olur sadece....

İnşallah canım. HAftasonu çok kötüydüm, aklıma geldikçe ağlıyordum ama bugün iyiyim, toparladım kendimi. Demek ki sağlıklı değilmiş ki tutunmadı diye teselli ettim kendimi ve eşimi. Sınav dünyası ve her şey bizim için, bizim de dünyadaki sınavımız bu demek ki. Rabbim bize de nasip eder herhalde bir gün inşallah.

kızlar kan değerim 866 çıktı... doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayy çok heycanlıyım hayırlısı olur inşaallahh kızlar....

ben diyorum bu sene ikizler senesi diye :)) maşallah suphanallah canım değerin cok yüksek
Rabbim inş sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

Canım benim gerçekten rahim gebeliğe alisiyor inan. Degistiririm hemen. Elim gitmiyor inan hem Tuğbaya hem sana. Mesajın tekrar tekrar gelmesi internetin azizligi Özür dilerim.

Olsun canım, sorun değil, forumda bir yavaşlık var zaten farkediliyor. Tuğba'nın da durumuna üzüldüm geçmiş sayfaları okuyunca, Rabbim ona da dayanma gücü versin. Bu defa kısmet değilmiş diyorum, inşallah ikincide yüzüm güler, hiç üzülmüyorum artık, bunda da vardır bir hayır. Pes etmeden defalarca deneyenler var, ben ilk denememde yıkılırsam ayıp olur zaten. MAddi manevi biraz yıpranacağız ama olsun, meleğimize kavuşunca o sıkıntılar da unutulur elbet.

cok geçmiş olsun canım ( Rabbim dayanma gücü versin... tekrar yaşatmasın... inş hayırlısıyla en kısa zamanda yavruna kavuşursun...Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş

Çok geçmiş olsun canım, inan diyecek hiçbir şey bulamıyor insan. Allah dayanma gücü versin inşallah.

cok geçmiş olsun canım ( Rabbim dayanma gücü versin... tekrar yaşatmasın... inş hayırlısıyla en kısa zamanda yavruna kavuşursun...Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş

Amin canım, ilk ve son hüsranım olur inşallah. Rabbim daha fazla evlat hasreti yaşatmasın hiç birimize inşallah. Amin.

canım çok üzüldüm. rabbim inş hayırlısıyla tedaviye gerek kalmadan bebeğini kucağına aldırır. son hayal kırıklığı olması dileğimle canım geçmiş olsun

maaşallah yumoşlara
hepside güzelce ilerlesinler cnm kaliteli embriyoların olur inş.:26:

cnm inşallah hamilesindirrrrrr
Rabbim bu sefer sonuna kadar giden sağlıklı bi hamilelik nasip etsin sana inşALLAH.:26::26:

canım benim yaaaa inan ne diyiceğimi bilmiyorum şok oldumm ..gerçekten çokk üzüldümm..
Rabbim sabır versin..

kızlaaarrr sonucum belli oldu...
hcg 296

değerin iyi maaşallah
Hayırlı olsunn..
Rabbim keseyi kalp atışınıda duymayı nasip etsin.

kızlar kan değerim 866 çıktı... doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayy çok heycanlıyım hayırlısı olur inşaallahh kızlar....

Hayırlı olsun sanada maaşallah

üzücü haberlerin yanına iyi haberlerde alıyoruzz .
keşek hep iyi haberler alsak ama maaleseff hayat iştee.
Rabbim tamamına erdirsin..:26:

Allah topiğimizi nazarlardan korusun, bir daha arkadaşlarımızın acısını yaşatmasın, çok üzüldüm bugün hala üstümden atamadım, cevap yazamazsam kızmayın ne olur, öpüyorum hepinizi

Allahim sana sabrı cemil ihsan etsin kardesim. Inan cok uzuldum, sen de cok uzulmussundur canim ama vardir bunda da bizim bilmedigimiz bir hayır. Raabbim sana tez zamanda hayirli haberler almayi nasip etsin. Guc kuvvet versin insallah.

tubiş haberini gündüz telefondan okudum. şok oldumne diyeceğimi bilemedim. kendime gelemedim. içim acıdı

pozitif gören arkadaşlar hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin.
opusu transferi olan arkadaşlara da test gününe kadar sabır diliyorum

tarkadaslar hepinize cok cooook coooook tesekkur ederimmm... Rabbim hepinizden razi olsun. inanin hala korkuyorum ve agrilarim var.. uzucu haberleri okudum... inanin coook uzuldum belkide sevinemeyisim bundan... yarin tekrar gidecegim doktora benim rahatsizligimdan dolayi bu hastane islerim devam edecek galiba
Rabbim hic birinizin icinde de benim kucaklarimizi bos birakmasin... evlerimizi hayirli ve saglikli evlatlarin nesesi ile cossun
Amiiiin

Evet imtihan dünyası burası. Hepimiz bir şekilde sınavdan geçiyoruz. Allah dağına göre kış verirmiş. Hep dua ediyorum ki, bizlere kaldıramayacağımız yük yüklemesin. İnsan garip bir varlık acının içinde bile kendini teselli edecek bişey buluyor. Benim ilk hamileliğin dış gebelikti. O zamanlar hamile kalmaya korktum. Çünkü dış gebelik hakikaten çok zor bir süreç. Maalesef yaşayanlar bunu çok iyi bilir. Sonra kimyasal yaşayınca dışgebelik değil diye sevindim. Bunları niye anlattım gülyüzlüm biliyor musun? Sen de her yeni günle birlikte kendini yenileyecek ve yaşadığın üzüntünün içinde kendine şükredecek bir nokta bulacaksın. Dana ne söyleyebilirim ki? Ama yaşayan biliyor canım. Allah yar ve yardımcın olsun!.. En kısa zaman da gönlün ve yuvan huzur dolsun. Bi de çocuk sesleriyle dolsun inşa Allah!.. Üzgünüm canım, çok üzgünüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…