kızlaaarrr sonucum belli oldu...
hcg 296
Canım benim kimyasal olduğu kesinleşti, 2.5'e düşmüş değerim, ilaçları bırak dedi doktorum. Dediğine göre ilk değer 50'nin altında çıkınca kimyasalla sonuçlanma durumlarıyla çok fazla karşılaşılıyormuş ama bunu da bir başarı saymamız lazım, en azından vücudun gebeliği kabul ettiğini gördük dedi. Bilmiyorum, belki de beni teselli etmek için böyle söyledi. İlk sayfadaki bilgilerimi değiştir istersen canım. İnşallah bir dahaki denememde ben de kavuşurum meleğime. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, taze annelerin duaları kabul olur derler ya :) Bu adetimden sonraki adette yeniden deneyelim diyoruz bakalım artık zaman ne gösterecek.
çok üzüldüm gül yüzlüm ya....ama en azından hamile kalabildin..rabbim bir daha yaşatmasın ve sıradaki denemende pozitifi gösterip sağlıklı bir hamilelik yaşatsın canım..rabbim sabır versin..arayı uzatmayıp yeniden tedaviye başlamanda çok güzel..inşallah meleğin bir kaç ay geçikmeli kucağına gelmiş olur sadece....
yukarıda cevap yazdım canım sana
kızlar kan değerim 866 çıktı... doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayy çok heycanlıyım hayırlısı olur inşaallahh kızlar....
Canım benim gerçekten rahim gebeliğe alisiyor inan. Degistiririm hemen. Elim gitmiyor inan hem Tuğbaya hem sana. Mesajın tekrar tekrar gelmesi internetin azizligi Özür dilerim.
Canım benim kimyasal olduğu kesinleşti, 2.5'e düşmüş değerim, ilaçları bırak dedi doktorum. Dediğine göre ilk değer 50'nin altında çıkınca kimyasalla sonuçlanma durumlarıyla çok fazla karşılaşılıyormuş ama bunu da bir başarı saymamız lazım, en azından vücudun gebeliği kabul ettiğini gördük dedi. Bilmiyorum, belki de beni teselli etmek için böyle söyledi. İlk sayfadaki bilgilerimi değiştir istersen canım. İnşallah bir dahaki denememde ben de kavuşurum meleğime. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, taze annelerin duaları kabul olur derler ya :) Bu adetimden sonraki adette yeniden deneyelim diyoruz bakalım artık zaman ne gösterecek.
Kızlar dün öğlen birdenbire şiddetli kanama ve sancıyla acile gittim, kanamayı durduramadılar iğneler serumlar işe yaramadı, sabaha kadar kıvranıp düşük yaptım, taburcu oldum şimdi, hala inanamıyorum, yarım saat içinde herşey olup bitti, gece hastanede yattım ve sabah gitmişti bebeğim, 5. denememdi, daha 6 ay öncede yine keseyi görüp kürtaj olmuştum, yine mutsuz bitti hikayem...
cok geçmiş olsun canım( Rabbim dayanma gücü versin... tekrar yaşatmasın... inş hayırlısıyla en kısa zamanda yavruna kavuşursun...Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş
Kızlar dün öğlen birdenbire şiddetli kanama ve sancıyla acile gittim, kanamayı durduramadılar iğneler serumlar işe yaramadı, sabaha kadar kıvranıp düşük yaptım, taburcu oldum şimdi, hala inanamıyorum, yarım saat içinde herşey olup bitti, gece hastanede yattım ve sabah gitmişti bebeğim, 5. denememdi, daha 6 ay öncede yine keseyi görüp kürtaj olmuştum, yine mutsuz bitti hikayem...
kızlar merkezden aradılar az önce..18 yumurtam toplanmıştı..14 tanesi döllenmiş..şimdi ellerinde 10 sağlıklı embriyo varmış..bugün 2. gün embriyosu yavrucaklarım..yarın yine arayacaklar..herşey güzel gidiyor büyük ihtimal perşembe günü 5. gün embriyosu olarak transfer yaparız ama telefonunuza hep ulaşabilelim..farklı bir durumda gelişebilir dediler...belki dondurma işlemide yapılabilir şimdiden bir karar verin o zaman hızlı hareket etmemiz gerekier..düşünmek için çok vaktiniz olmaz dediler..şimdilik böyle işte dua edin kızlar..hakkımda hayırlısı olsun..canım yavrucaklarım şimdiden çok seviyorum onları yaw:))
gok_sercim Canım yaa ben tutamadım kendimi ve sabah test yaptım. 2. çizgi biraz silik olmakla beraber ilk 5 dk. da hemen çıktı. Sevinemedim bile. Çok acaip bir hal yaşıyorum şuan. 1 dış gebelik 2 kimyasaldan sonra erken sevinmek istemiyorum. Kan testi için de 12 Haziran'ı bekleyeceğim. Ben de durum bu arkadaşlar...
Dua eden, merak edip bekleyen ve bizim için umut eden bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim!.. Allah hepinizden, hepimizden razı olsun inşa Allah!.. Rabbim bekleyen isteyen herkese beklediği hayırlı evlatları hayırlısı ile versin inşa Allah!.. Amin!..
flzcim nazarlık için ayrıyeten teşekkür ederim canım. :)))
Şimdi okula gitme zamanı. 31 Mayıs transfer gününden beri okula gitmemiştim, transfer sonrası bugün ilk günüm. Akşama görüşürüz arkadaşlar.
hcg 296
kızlar kan değerim 866 çıktı... doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayy çok heycanlıyım hayırlısı olur inşaallahh kızlar....
hcg 296
kızlar mrb, listeye beni ekleyebilrsiniz,transferimin bugün 5.günü 8günüm var teste,inşallah hepimizin tutar,sebebimiz sperm hareket ve sayı azlığı,,,:26:
İnşallah canım. HAftasonu çok kötüydüm, aklıma geldikçe ağlıyordum ama bugün iyiyim, toparladım kendimi. Demek ki sağlıklı değilmiş ki tutunmadı diye teselli ettim kendimi ve eşimi. Sınav dünyası ve her şey bizim için, bizim de dünyadaki sınavımız bu demek ki. Rabbim bize de nasip eder herhalde bir gün inşallah.
Olsun canım, sorun değil, forumda bir yavaşlık var zaten farkediliyor. Tuğba'nın da durumuna üzüldüm geçmiş sayfaları okuyunca, Rabbim ona da dayanma gücü versin. Bu defa kısmet değilmiş diyorum, inşallah ikincide yüzüm güler, hiç üzülmüyorum artık, bunda da vardır bir hayır. Pes etmeden defalarca deneyenler var, ben ilk denememde yıkılırsam ayıp olur zaten. MAddi manevi biraz yıpranacağız ama olsun, meleğimize kavuşunca o sıkıntılar da unutulur elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?