Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Allah razı olsun canım güzel duaların için. Ben biraz sabırsızımdır, aceleciyim yapı olarak. Uzun süredir uğraşıyoruz bebek için ve olmayınca her ay hüsrana uğruyordum. Sonra tedavi süreçleri falan başladı, biraz da onunla vakit geçirdik derken buralara kadar geldik. Bu sonucu alınca dedim ki, hayırlısı buymuş demek ki Allah öyle uygun görmüş, böyle oldu diye. Ne dertli insanlar var, forumu okudukça dediğin gibi halime şükrediyorum artık. Bugün olmazsa yarın olur inşallah, yaşımız genç sonuçta, Allah'ım sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize. Aceleci olmanın da bir anlamı yokmuş yani, nasipten öteye gitmiyor hiçbir şey.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,içim buruk inanamıyorum hala dün gece hastanede sabaha kadar uyumadım, öğlen sızmışım uyandım hemen kollarıma baktım serum izleri duruyordu rüya değildi nefesi kesen bir acı yaşadınız mı hiç, 1 senede iki düşük, muhteşem yükselen değerler, bebeğimin kese ultrasonu elimde, inanamıyorum hala, sesim çıkmıyor sadece ağlıyorum, susturamıyorum kendimi, Allah'ım sabrını ver ya Rabbim...

Canımm, acını anlamak zor belki çünkü ancak yaşayan bilir, üzülme de diyemem biliyorum ki elinde değil. Dilerim Rabbim sabrını dayanma gücünü arttırsın, bir an önce toparlarsın inşallah kendini. O kadar aşama kaydettikten sonra başa dönmek zor ama ne yapalım, elimizden bir şey gelmiyor ne yazık ki. Sabır dilemek ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden ne yazık ki.

slm kızlar bebeişi olanları tebrik ediyorum benimgibi negatif alanlarıda inşlh bidaki sefer dip düşenlerinde allah sabır verip bir önce gebe olmasını diliyorum ben mayıs ayında ilk tüp denmemde negatifi aldım eylülde dondurulmuşumu alcam tek emriyo gene ya neler yapmam lazım ne hazırlık bünyeyi vucudu temizlemek bida tutmamasından korkuyorum dondurulmuşlarla deneyim kazanan bilen yardım cı olsun lütfen ??

Geçen sene aralık ayında 7+5 teyken bir gece inanılmaz bir kanama geçirdim hastaneye zor yetiştirdiler bir tanesi elime düştü diğeri içerde parçalandığı için küretaj oldum ve parçayı tamamen almayı başaramadıkları için üst üste iki kürtaj daha oldum parça içerde kaldığı için yaşadığım sancıları sıkıntıları inan tarif edemem derken 3.küretajda da başaramadılar ve 4.kez yattım o masaya histereskopi ile ancak alabildiler bunların hepsi 14 günde oldu kaybettiğim meleklerime mi kendime mi üzüleyim inan bilemedim canımı zor kurtardım bidaha bebek mi asla dedim ve kapattım o sayfayı taki bu kasım ayına kadar bu seferde kimyasal gebelik yaşadım detaylara daha fazla girip kimsenin canını sıkmak istemiyorum demek istediğim biraz zaman ver kendine mutlaka geçeçek arada ağlama nöbetlerin olucak belki tamam iyiyim dediğin anda bi bebek seni alt üst edecek ama inan geçiçek canım arkadaşım ve şunada inan birdahasına çok daha güçlü olacaksın o kadar şeye rağmen bak üçüncüyü denedim hergün elim yüreğimde ama yapıcak birşey yok gülü seven dikenine katlanır bizim dikenler her ne kadar biraz fazla acıtıyor olsada:))

canım benim ya acını öyle anlıyorum ki yaklaşık 15 ayda 3 kez düşük yaptım ben de. bağıra bağıra ağladım. içime kapandığım oldu. sakın susturma kendini. insan yasını yaşayınca daha çabuk toparlanıyor. Allah sabır versin canım

Aynen canım ya bende de bir iki gündür kokulara inanılmaz hassasiyet başladı inş geçer..

kızlaaarrr sonucum belli oldu...
hcg 296

Tebrik ederim kızlar:))) Allah sağlıkla tamamını erdirsin darısı tüm bekleyen arkadaşların başına..

Canım 1 sigaradan bişey olmaz, doktorlar eğer sizi sigarasızlık daha çok strese sokacaksa günde 1-2 tane içebilirsiniz diyor..stresin bebeğe zararı daha fazla diyorlar.. Ama sen kendi Dr una Danış tekrar..

Kızlar ne desem bilmiyorum çok üzüldüm(( Rabbim size dayanma sabrı tekrar başlama gücü kuvveti versin.. Ne desek boş.. İnşallah çabuk anlatırsınız, Rabbim çok bekletmez..

Kızlar burada kanama olunca Dr bana progestan iğne vermişti sabah akşam.. Yine mahvetti bu iğne.. İğne yeri acısı halsizlik ayrı 38 derece ateşle 4 saat yattım yine.. Dr A gittik çok şükür bebeğimiz duruyor ama o kadar heyecanlandım ki.. Rabbim kimseyi korkutmasın diye dua ettim, Rabbim bizi de tüm isteyenleri de tez zamanda bebebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
Dr kanama kan sulandırıdan kaynaklanabilir dedi..acaba tutunamayan 2 embriyo düştü de Dr söylemiyomu acaba dedim.. Çünkü dün kasığıma ağrı ve gaz sancısıyla beraber epey kırmızı kan geldi, şimdi kahveye döndü.. 5 ve 12. Haftada kanama olabilir dedi.. İnş siz yaşamazsınız ama yaşarsanız korkmayın sağolum bana moral verdiniz burdan..

Çok derinden kalp atışını duydum, şok oldum) Dr da şaşırdı 5+5 aslında erken dedi.. Hamile arkadaşların ne zaman duyulmuştu..Hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah hepimize dua ediyorum arkadaşlar..

Kızlar ne desem bilmiyorum çok üzüldüm(( Rabbim size dayanma sabrı tekrar başlama gücü kuvveti versin.. Ne desek boş.. İnşallah çabuk anlatırsınız, Rabbim çok bekletmez..

İnşallah canım, amin. Sağol güzel dileklerin için. Rabbim sana da sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin inşallah.

arkadaşım olanları okuyunca çok üzüldüm allah sana ve eşine uzun ömür versin diyecek birşey bulamıyorum allahım çok bekletmeden kucagına bir bebek verir inşallah. tüm bu yaşadıklarını unuttursun sana rabbim

sanırım sözün bittiği yer diye buna denir allah dayanma gücü versin çok üzücü allahım yanınızda olsun

gözün aydın canım.

Canım benimki dondurulmuş embriyo transferiydi. Şimdi biraz kötüyüm ne sormak istiyorsan mesaj at bana yarın seve seve cevaplarim. Bu arada seni gördüğüme sevindim.

Son düzenleme:
Canım benimki dondurulmuş embriyo transferiydi. Şimdi biraz kötüyüm ne sormak istiyorsan mesaj at bana seve seve cevaplarim. Bu arada seni gördüğüme sevindim.

valla menac cım ne sorma istedimi tmm bende bilmiyorumki ilki negatif biliyosun ikinci dondurulmuş olcak gene tek emriyo çif koymuyo tüm ısrarlarıma rağmen senin de ikinci sanırım tekmiydi çifmiydi benim 3 gün emriyosu senin neler yaptın busfer ne hazırlık nebilim vucut temizliği folik asite devam etmişmiydin daha büsürü şey bide genetik tes yapmak istiyorum

Canim o kadar cok uzuldum ki anlatamam icime oturdu resmen .. Allahim bir daha yasatmasin sana bu durumu ( ama vucut saglikli olmadigi icin kabul etmiyormus bebegi diye okumustum vardir bunda da bi hayir belki ciddi bi saglik sorunu olacakti bebeginin o zaman her baktiginda ona bebegin icin gelecegi yasayacagi zorluklar icin uzulecektin lutfen yipratma kendini .. Eminim boylesi daha hayirlidir senin icin Rabbim boyle nasip etmistir .. Ne desem bos biliyorum canim ama bide bu acidan bakmaya calis ( Allah sabir versin canim(

Arkadaslar Rabbim size sabir versin.Ben hic pozitifi gormedim nasil bir duygu bilemem...Ama acınızı cektiginiz zahmeti anlarim..Melekleriniz Cennete gitti bu bir imtihan Sabır imtihani.Allahim tez vakitte yuzunu guldursun Insa allah...Aminnnn

canım tebrik ederim.inşallah daha da artarak gider değerlerin.allah kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…