Evet imtihan dünyası burası. Hepimiz bir şekilde sınavdan geçiyoruz. Allah dağına göre kış verirmiş. Hep dua ediyorum ki, bizlere kaldıramayacağımız yük yüklemesin. İnsan garip bir varlık acının içinde bile kendini teselli edecek bişey buluyor. Benim ilk hamileliğin dış gebelikti. O zamanlar hamile kalmaya korktum. Çünkü dış gebelik hakikaten çok zor bir süreç. Maalesef yaşayanlar bunu çok iyi bilir. Sonra kimyasal yaşayınca dışgebelik değil diye sevindim. Bunları niye anlattım gülyüzlüm biliyor musun? Sen de her yeni günle birlikte kendini yenileyecek ve yaşadığın üzüntünün içinde kendine şükredecek bir nokta bulacaksın. Dana ne söyleyebilirim ki? Ama yaşayan biliyor canım. Allah yar ve yardımcın olsun!.. En kısa zaman da gönlün ve yuvan huzur dolsun. Bi de çocuk sesleriyle dolsun inşa Allah!.. Üzgünüm canım, çok üzgünüm...
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,içim buruk inanamıyorum hala dün gece hastanede sabaha kadar uyumadım, öğlen sızmışım uyandım hemen kollarıma baktım serum izleri duruyordu rüya değildi nefesi kesen bir acı yaşadınız mı hiç, 1 senede iki düşük, muhteşem yükselen değerler, bebeğimin kese ultrasonu elimde, inanamıyorum hala, sesim çıkmıyor sadece ağlıyorum, susturamıyorum kendimi, Allah'ım sabrını ver ya Rabbim...
Geçen sene aralık ayında 7+5 teyken bir gece inanılmaz bir kanama geçirdim hastaneye zor yetiştirdiler bir tanesi elime düştü diğeri içerde parçalandığı için küretaj oldum ve parçayı tamamen almayı başaramadıkları için üst üste iki kürtaj daha oldum parça içerde kaldığı için yaşadığım sancıları sıkıntıları inan tarif edemem derken 3.küretajda da başaramadılar ve 4.kez yattım o masaya histereskopi ile ancak alabildiler bunların hepsi 14 günde oldu kaybettiğim meleklerime mi kendime mi üzüleyim inan bilemedim canımı zor kurtardım bidaha bebek mi asla dedim ve kapattım o sayfayı taki bu kasım ayına kadar bu seferde kimyasal gebelik yaşadım detaylara daha fazla girip kimsenin canını sıkmak istemiyorum demek istediğim biraz zaman ver kendine mutlaka geçeçek arada ağlama nöbetlerin olucak belki tamam iyiyim dediğin anda bi bebek seni alt üst edecek ama inan geçiçek canım arkadaşım ve şunada inan birdahasına çok daha güçlü olacaksın o kadar şeye rağmen bak üçüncüyü denedim hergün elim yüreğimde ama yapıcak birşey yok gülü seven dikenine katlanır bizim dikenler her ne kadar biraz fazla acıtıyor olsada:))Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,içim buruk inanamıyorum hala dün gece hastanede sabaha kadar uyumadım, öğlen sızmışım uyandım hemen kollarıma baktım serum izleri duruyordu rüya değildi nefesi kesen bir acı yaşadınız mı hiç, 1 senede iki düşük, muhteşem yükselen değerler, bebeğimin kese ultrasonu elimde, inanamıyorum hala, sesim çıkmıyor sadece ağlıyorum, susturamıyorum kendimi, Allah'ım sabrını ver ya Rabbim...
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,içim buruk inanamıyorum hala dün gece hastanede sabaha kadar uyumadım, öğlen sızmışım uyandım hemen kollarıma baktım serum izleri duruyordu rüya değildi nefesi kesen bir acı yaşadınız mı hiç, 1 senede iki düşük, muhteşem yükselen değerler, bebeğimin kese ultrasonu elimde, inanamıyorum hala, sesim çıkmıyor sadece ağlıyorum, susturamıyorum kendimi, Allah'ım sabrını ver ya Rabbim...
Aynen canım ya bende de bir iki gündür kokulara inanılmaz hassasiyet başladı inş geçer..Günaydın canım. Gerçek hamilelik belirtilerimiz başlamış bilee maşallahhh. Allahım bize de tattırsın bu duyguyu inşallah. Yanına gelip kalabilecek kimsen yoktu tatlım bir iki ay gelip yemeklerini yapabilse keşke
transferimin 9. günü açık pembe lekelenmem oldu başkada olmadı sadece 1 kere
ondan sonra 9. ve 10. günlerde idrar testi yaptım pozitif çıktı açıkta değil baya belli şekilde çıktı...
sizce hamile olabilir miyim idrar testi yanıltıcı olabilirmi
kızlaaarrr sonucum belli oldu...
hcg 296
arkadaşlar kendime sinir oldum öyle böyle değil.dayanamadım demin sigara içtim 1 tane.ağlıcam şimdi valla neden yaptım diye.hey allahım yarabbim ben sinir olup içmicem dedikçe içesim gelyorbu kadar mı iradesizim.transferden sonra sigara içen oldu mu hiç kızlar?
Kızlar dün öğlen birdenbire şiddetli kanama ve sancıyla acile gittim, kanamayı durduramadılar iğneler serumlar işe yaramadı, sabaha kadar kıvranıp düşük yaptım, taburcu oldum şimdi, hala inanamıyorum, yarım saat içinde herşey olup bitti, gece hastanede yattım ve sabah gitmişti bebeğim, 5. denememdi, daha 6 ay öncede yine keseyi görüp kürtaj olmuştum, yine mutsuz bitti hikayem...
Olsun canım, sorun değil, forumda bir yavaşlık var zaten farkediliyor. Tuğba'nın da durumuna üzüldüm geçmiş sayfaları okuyunca, Rabbim ona da dayanma gücü versin. Bu defa kısmet değilmiş diyorum, inşallah ikincide yüzüm güler, hiç üzülmüyorum artık, bunda da vardır bir hayır. Pes etmeden defalarca deneyenler var, ben ilk denememde yıkılırsam ayıp olur zaten. MAddi manevi biraz yıpranacağız ama olsun, meleğimize kavuşunca o sıkıntılar da unutulur elbet.
Kızlar ne desem bilmiyorum çok üzüldüm(( Rabbim size dayanma sabrı tekrar başlama gücü kuvveti versin.. Ne desek boş.. İnşallah çabuk anlatırsınız, Rabbim çok bekletmez..
Kızlar burada kanama olunca Dr bana progestan iğne vermişti sabah akşam.. Yine mahvetti bu iğne.. İğne yeri acısı halsizlik ayrı 38 derece ateşle 4 saat yattım yine.. Dr A gittik çok şükür bebeğimiz duruyor ama o kadar heyecanlandım ki.. Rabbim kimseyi korkutmasın diye dua ettim, Rabbim bizi de tüm isteyenleri de tez zamanda bebebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
Dr kanama kan sulandırıdan kaynaklanabilir dedi..acaba tutunamayan 2 embriyo düştü de Dr söylemiyomu acaba dedim.. Çünkü dün kasığıma ağrı ve gaz sancısıyla beraber epey kırmızı kan geldi, şimdi kahveye döndü.. 5 ve 12. Haftada kanama olabilir dedi.. İnş siz yaşamazsınız ama yaşarsanız korkmayın sağolum bana moral verdiniz burdan..
Çok derinden kalp atışını duydum, şok oldum) Dr da şaşırdı 5+5 aslında erken dedi.. Hamile arkadaşların ne zaman duyulmuştu..Hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah hepimize dua ediyorum arkadaşlar..
kızlaaarrr sonucum belli oldu...
hcg 296
slm kızlar bebeişi olanları tebrik ediyorum benimgibi negatif alanlarıda inşlh bidaki sefer dip düşenlerinde allah sabır verip bir önce gebe olmasını diliyorum ben mayıs ayında ilk tüp denmemde negatifi aldım eylülde dondurulmuşumu alcam tek emriyo gene ya neler yapmam lazım ne hazırlık bünyeyi vucudu temizlemek bida tutmamasından korkuyorum dondurulmuşlarla deneyim kazanan bilen yardım cı olsun lütfen ??
Canım benimki dondurulmuş embriyo transferiydi. Şimdi biraz kötüyüm ne sormak istiyorsan mesaj at bana seve seve cevaplarim. Bu arada seni gördüğüme sevindim.
kızlar kan değerim 866 çıktı... doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayy çok heycanlıyım hayırlısı olur inşaallahh kızlar....
kızlar kan değerim 866 çıktı... doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayy çok heycanlıyım hayırlısı olur inşaallahh kızlar....
Kızlar bnmde Cumartesi değerim 41 çıktı fakat adet sancısı çekiyorum ve kanamam var bugün degerim 71 olmuş çorbaya tekrar testim var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah doktorum değer istediğimiz gibi yükselmemiş ama böyle durumlarda olabilir şuan için gebesin dedi dualarınızda bana da yer verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?