Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kizlar selam hicbirsey hissedemiyorum derken annem geldi optu beni dediki senin atesin var olctum 37,1 cikti..normalde atesim 36 yi gecmez.. Bu bur belirti olabilir mi? Transfer sonrasi atesini olcenler deneyimlerinizi paylasir misiniz???

Selam bu bir belirti olabilir. Beni de hep sıcak basardı. eşim de hep çok sıcaksın derdi.
Şu an transferim 20 günü çok şükür 2 keseyi gördük. Allah kucağımada almaya nasip eder inşallah.
Darısı başına tatlım.

Bence daha çok erken. Canını sıkma doktorlar o yüzden çok erken cagirmiyorlar.

Kızlar bnmde Cumartesi değerim 41 çıktı fakat adet sancısı çekiyorum ve kanamam var bugün degerim 71 olmuş çorbaya tekrar testim var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah doktorum değer istediğimiz gibi yükselmemiş ama böyle durumlarda olabilir şuan için gebesin dedi dualarınızda bana da yer verin lütfen

ay-sum çok çok tebrik ederim umarım Allahım sana ve burdaki herkeze kucaklarını almayı nasip eder yavrucukları korkman çok doğal ben de çok korkuyorum bizimkiler normal süreçleri olan gebelikler değil ki ama elimizden gelen tek şey pozitif düşünüp dua etmek:)) Bencede erken kızlar ama niye anlamadım doktorlar çok erken çağırdı sıkmıycam canımı artık yiyecek ekmeği içiçek suyu varsa belki biraz sıkıntılı bir süreç olur ama verir Allah ım meleğimi yada meleklerimi bana:))napalım beklemeye devam

Allah yardimcin olsun. İnşallah her şey gönlünce olur.

Sizi çok merak ettim. Potada ne ya valla istemsiz bir şey o ben yazmadım

Son düzenleme:

Cok sagol tonicigim guzel dileklerin icin!allahim sana da saglikla yavrularini kucagina almayi nasip etsin!bana ve tum dileyenlere de bu mutlulugu yasamayi nasip etsin!!!

Sizi çok merak ettim. Potada ne ya valla istemsiz bir şey o ben yazmadım

Canım benim kimyasal olduğu kesinleşti, 2.5'e düşmüş değerim, ilaçları bırak dedi doktorum. Dediğine göre ilk değer 50'nin altında çıkınca kimyasalla sonuçlanma durumlarıyla çok fazla karşılaşılıyormuş ama bunu da bir başarı saymamız lazım, en azından vücudun gebeliği kabul ettiğini gördük dedi. Bilmiyorum, belki de beni teselli etmek için böyle söyledi. İlk sayfadaki bilgilerimi değiştir istersen canım. İnşallah bir dahaki denememde ben de kavuşurum meleğime. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, taze annelerin duaları kabul olur derler ya :) Bu adetimden sonraki adette yeniden deneyelim diyoruz bakalım artık zaman ne gösterecek.

inşallah canım..peşpeşe güzel haberleri veririz burdan..1 taneyi dondurmak istemiyor zaten doktorlar..çünkü çözündüğünde neyle karşılaşacaklarını bilmiyorlar..ne güzel iki tane transfer etmiş doktorun..bende senin kadar heyecanlandım şimdi..inşallah pozitif haberini alıp halaylar çekeceğiz birlikte...

canım sen pembe mavide tedavi oldun sanırım.bursa dimi?bende jinemedde oldum çok şükür oldu rabbim devamını getir kucağıma aldığım günleride görürüm inşallah.sana kaç tane transfer ettiler canım?bazıları tek bazıları çift transfer ediyorlarda.rabbim inşallah gönlündekini ömrüne verir.ilk 5-6 gün bol bol su içip dinlen rabbim nasip etsin inşallah.

kızlaaarrr sonucum belli oldu...
hcg 296

tebrik ederim aysum..içime doğmuştu senin pozitif haber vereceğin..değerinde çok iyi bebeğin seninle..şimdi bunun sevincini yaşa..korkma sakın ya negatif çıksaydı o zaman üzülecektin..ama şimdi sevinme zamanı

kızlar kan değerim 866 çıktı... doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayy çok heycanlıyım hayırlısı olur inşaallahh kızlar....

asyahayat ne güzel pozitifi gördün canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..benim doktorum doç dr murat arslan..özel muayenhanesine gidiyorum ama işlemler pembe mavide yapılıyor..bursadayım bu arada..jinemed nerde benim doktorun yeri ve pembe mavi f.s.m bulvarında..doktorum tek transfer edecek..bu konuda katı..ama başka doktorlar esnek davranabilir..bide 26 yaşındasın 2 tane koymam diyor.transferim daha gerçekleşmedi bugün aradılar..büyük ihtimal perşembe günü 5. gün embriyosu transfer edilecekmiş..tavsiyelerin için teşekkür ederim..senin tek miydi transferin canım.. dualarında benide unutma canım..

kızlar kan değerim 866 çıktı... doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayy çok heycanlıyım hayırlısı olur inşaallahh kızlar....

oh oh maşallah canım..gözün aydın..değerin çok yüksek büyük ihtimal ikiz..inşallah doğum yapıp kucağına aldığın günleride görürüz ve o gün yine böyle çok çok çok seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…