Kizlar selam hicbirsey hissedemiyorum derken annem geldi optu beni dediki senin atesin var olctum 37,1 cikti..normalde atesim 36 yi gecmez.. Bu bur belirti olabilir mi? Transfer sonrasi atesini olcenler deneyimlerinizi paylasir misiniz???
Az önce doktordan geldim iki gün önce takibimi yapıcak doktora gittim takip derken Allah ım nasip ederse tabi iki kese görmüştü ama biri şaibeli biraz demişti bugünde tüp bebeği yapan doktorla randevumuz vardı keseyi tek gördü hemde küçük bu dedi dedim çok mu kötü bu takip edicez dedi cuma tekrar çağırdı ya daha 4+7 çok canım sıkıldı kızlar ya varmı böyle bişey yaşayanınız.
nolur dua edin çoookk korkuyorum
kızlaaarrr sonucum belli oldu...
hcg 296
Kızlar bnmde Cumartesi değerim 41 çıktı fakat adet sancısı çekiyorum ve kanamam var bugün degerim 71 olmuş çorbaya tekrar testim var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah doktorum değer istediğimiz gibi yükselmemiş ama böyle durumlarda olabilir şuan için gebesin dedi dualarınızda bana da yer verin lütfen
nolur dua edin çoookk korkuyorum
Selam bu bir belirti olabilir. Beni de hep sıcak basardı. eşim de hep çok sıcaksın derdi.
Şu an transferim 20 günü çok şükür 2 keseyi gördük. Allah kucağımada almaya nasip eder inşallah.
Darısı başına tatlım.
Sizi çok merak ettim. Potada ne ya valla istemsiz bir şey o ben yazmadım
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.dondurulmuşum yok maalesef.çünkü 3 tanesi 1. kalite idi.diğerleri dondurulacak kadar kaliteli değildi.zaten 2 tanesini transfer ettiler.dondurma içinde 500 dolar istiyorlar.1 taneyi dondursak bile çözülürken ne olacağı belli değildi.bizde o yüzden dondurmadık canım.heyecanla bekliyorum şimdi test gününü.inşallah ikimizinde son denemesi olur bu az kalmış seninde transferine.benden birkaç gün sonrada senin sonucuna sevineceğiz inşallah
inşallah canım..peşpeşe güzel haberleri veririz burdan..1 taneyi dondurmak istemiyor zaten doktorlar..çünkü çözündüğünde neyle karşılaşacaklarını bilmiyorlar..ne güzel iki tane transfer etmiş doktorun..bende senin kadar heyecanlandım şimdi..inşallah pozitif haberini alıp halaylar çekeceğiz birlikte...
kızlaaarrr sonucum belli oldu...
hcg 296
canım sen pembe mavide tedavi oldun sanırım.bursa dimi?bende jinemedde oldum çok şükür oldu rabbim devamını getir kucağıma aldığım günleride görürüm inşallah.sana kaç tane transfer ettiler canım?bazıları tek bazıları çift transfer ediyorlarda.rabbim inşallah gönlündekini ömrüne verir.ilk 5-6 gün bol bol su içip dinlen rabbim nasip etsin inşallah.
kızlar kan değerim 866 çıktı... doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi... ayy çok heycanlıyım hayırlısı olur inşaallahh kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?