Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

sözün bittiği yer Allah sabır versin canım

Canım benim ya..çok sevindim..hamilesin ve bunu kan testiylede onaylayacaksın inşallah..rabbim sana bir daha olumsuz birşey yaşatmasın...sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

AMİN!!! İnşa Allah canım!.. Allah razı olsun!.. Rabbim sana da, isteyen, bekleyen herkese de, hayırlı evlatlar nasip etsin inşa Allah!..

Canım yaa, çok üzüldüm. Kelimelerin tükendiği yerdeyim. Sadece seni anlayabiliyorum, diyebirim. Zor biliyorum, Allah sana dayanma gücü versin canım...

Kizlar selam hicbirsey hissedemiyorum derken annem geldi optu beni dediki senin atesin var olctum 37,1 cikti..normalde atesim 36 yi gecmez.. Bu bur belirti olabilir mi? Transfer sonrasi atesini olcenler deneyimlerinizi paylasir misiniz???

Ateşin 37 nin üzerinde seyretmesi güzel bir belirti canım. Aynı saatte ölçmeye çalış.O zaman daha iyi anlaşılır. Rabbim sana ve umutla bekleyen herkese hayırlı evlatlar versin inşa Allah!.. Amin!..

Sağol canım. Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar kucaklamayı nasip etsin inşa Allah!.. Kurban olduğum bu sefer tamamına erdirsin inşa Allah!.. Amin!!!

kızlar mrb, listeye beni ekleyebilrsiniz,transferimin bugün 5.günü 8günüm var teste,inşallah hepimizin tutar,sebebimiz sperm hareket ve sayı azlığı,,,:26:

kızlar mrb, listeye beni ekleyebilrsiniz,transferimin bugün 5.günü 8günüm var teste,inşallah hepimizin tutar,sebebimiz sperm hareket ve sayı azlığı,,,:26:

Hoş geldin canım. Akşam eklerim. Allah güzel sonuç almayı nasip etsin. Nerde tedavi gördüğünü ve yaşını da yazarsan sevinirim.

yaşım 31 zeynep kamilde tedavi gördüm canım,ilk denemem olduğu için çok tedirginim acaba tutarmı tutmazmı diye

Az önce doktordan geldim iki gün önce takibimi yapıcak doktora gittim takip derken Allah ım nasip ederse tabi iki kese görmüştü ama biri şaibeli biraz demişti bugünde tüp bebeği yapan doktorla randevumuz vardı keseyi tek gördü hemde küçük bu dedi dedim çok mu kötü bu takip edicez dedi cuma tekrar çağırdı ya daha 4+7 çok canım sıkıldı kızlar ya varmı böyle bişey yaşayanınız.

kızlar ağrım sızım belirtim yok diyodum başladı son 1 saattir.karnımın altında bi basınç hissi var ama batma ya da kasıklarda ağrı falan değil kesinlikle.tam karnımın altı acayip bişey böyle sanki geriliyormuş gibi mi desem tarif edemiyorum garip bişey.opudan önce yumoşlar gelişirkende olmuştu aynısı.ne bileyim işte garip bir şey.bugün çok ayakta kaldım ondan mı ki acaba?habire tuvalete taşınıyorum doktorum bol su iç demişti su içtikçede tuvaletim geliyor.oturmak nasip olmadı bir türlü

canını sıkma canım.ben yaşamadım öyle bi şey ama kk da takip ediyorum çok var öyle aynı haftada olupta biri keseyi görüyor diğeri göremiyor 1 hata sonra falan görüyor.cuma günü güzel haberlerle dönersin umarım canım

Canım selam, henüz çok erken değil mi kese için?? Geçmişe baktım da 4 Haziranda test sonucunu yazmışsın. Benimkisi de 3 Haziranda belli oldu ama doktorum taa 18 Haziranda kontrole çağırdı ilk ultrason için. Bence 6. haftayı beklemek gerekir, telaşlanma. Eminim gelişecektir.

tubisch_tubisch gerçekten çok çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor rabbim sabırlarından versin inşelleh
izmirimizmir transferin olmuş hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsunlar sana

ama sevinemiyorum nedense korkuyorum çok

seni çok ii anlıyorum insan inanamıyor ancak karnında hareket ettikten sonra tam ollarak hissetmiştim ben o zaman evet benim içimde bebegim diyebilmiştim ama sevin o seninle ve inşallah sağlıklı bir şekilde kucagınada alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…