- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
sözün bittiği yer Allah sabır versin canımKızlar dün öğlen birdenbire şiddetli kanama ve sancıyla acile gittim, kanamayı durduramadılar iğneler serumlar işe yaramadı, sabaha kadar kıvranıp düşük yaptım, taburcu oldum şimdi, hala inanamıyorum, yarım saat içinde herşey olup bitti, gece hastanede yattım ve sabah gitmişti bebeğim, 5. denememdi, daha 6 ay öncede yine keseyi görüp kürtaj olmuştum, yine mutsuz bitti hikayem...
Canım benim ya..çok sevindim..hamilesin ve bunu kan testiylede onaylayacaksın inşallah..rabbim sana bir daha olumsuz birşey yaşatmasın...sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar dün öğlen birdenbire şiddetli kanama ve sancıyla acile gittim, kanamayı durduramadılar iğneler serumlar işe yaramadı, sabaha kadar kıvranıp düşük yaptım, taburcu oldum şimdi, hala inanamıyorum, yarım saat içinde herşey olup bitti, gece hastanede yattım ve sabah gitmişti bebeğim, 5. denememdi, daha 6 ay öncede yine keseyi görüp kürtaj olmuştum, yine mutsuz bitti hikayem...
Kizlar selam hicbirsey hissedemiyorum derken annem geldi optu beni dediki senin atesin var olctum 37,1 cikti..normalde atesim 36 yi gecmez.. Bu bur belirti olabilir mi? Transfer sonrasi atesini olcenler deneyimlerinizi paylasir misiniz???
cnm tepkiniz çok normal biz sizin çektiğiniz sıkıntıları çekmediğimiz halde tepkimiz aynıydı insan havalra uçacak sevinecekmiş gibi hayal ediyor ama çizgiyi gördüğünde donup kalıyorsun ben kan testine bile inanamamıştım taki 20. haftalarda içinde bir kıpırdama oluyor o zaman yüzünde anlamsız bir gülümseme yerleşiyor işte o zaman anlıyorsun varlığını ben 3 ay boyunca her tuvalete gittiğimde tedirgin oluyordum hep peçeteleri kontrol ediyordum . sakın üzme kendini suçlamada o seninle
kızlar mrb, listeye beni ekleyebilrsiniz,transferimin bugün 5.günü 8günüm var teste,inşallah hepimizin tutar,sebebimiz sperm hareket ve sayı azlığı,,,:26:
Az önce doktordan geldim iki gün önce takibimi yapıcak doktora gittim takip derken Allah ım nasip ederse tabi iki kese görmüştü ama biri şaibeli biraz demişti bugünde tüp bebeği yapan doktorla randevumuz vardı keseyi tek gördü hemde küçük bu dedi dedim çok mu kötü bu takip edicez dedi cuma tekrar çağırdı ya daha 4+7 çok canım sıkıldı kızlar ya varmı böyle bişey yaşayanınız.
Az önce doktordan geldim iki gün önce takibimi yapıcak doktora gittim takip derken Allah ım nasip ederse tabi iki kese görmüştü ama biri şaibeli biraz demişti bugünde tüp bebeği yapan doktorla randevumuz vardı keseyi tek gördü hemde küçük bu dedi dedim çok mu kötü bu takip edicez dedi cuma tekrar çağırdı ya daha 4+7 çok canım sıkıldı kızlar ya varmı böyle bişey yaşayanınız.
kızlaaarrr sonucum belli oldu...
hcg 296
ama sevinemiyorum nedense korkuyorum çok
kızlaaarrr sonucum belli oldu...
hcg 296
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?