- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
Ne yazık ki devam ediyor cabım ya az önce lavobaya kalktım yaprakta iki damla ama silince yine geliyor claxe 0.8 lik kullanıyorum bide coraspin doktorum kanama kesilinceye kadar kullanmayacaksın dedi kanamanın durmasını engellermiş bekliyorum bir umut kesilir diye(((
Kızlar bugun transferimin 9. Gunu. Blastokist transferi yapılmıştı. Sabah uyaninca ilk idrarda test yaptım ama negatif çıktı. Yarın test gunum ama kan tahlili yaptırmak istemiyorum moralim cok bozuldu. Galiba bu sefer de tutmadı. Her seyin Hayirlisi olsun yapacak bir sey yok duadan baska . Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Her türlü sonuca dayanma gücü versin.
Gunaydim canim annislerim ve anne adaylarimbugun transferimin 8.gunu ben iki gun once test yapmistim ve beyaz bir cizgi vardi bugun yine tekrarladim ve bugun cok cok silik ikinci cizgi gozukuyor sizce yavrum benimlemidir??
kızlar çıldırdığımı düşünebiirsiniz ama gidipkan tahlili yaptırsammı diye düşünüyorum.kendimi zor tutuyorum.bugün 4. günüm.varsa 5-10 gibi bi değer çıkarmı acaba?zaten tiroit tahlillerimi yaptırmam lazım hazır kan vermişken acaba betayada baktırsammıki?kan tahlili için çok mu erken?1-2 gibi bişey çıkarsa tam bir yıkım olur benim için.zaten en ufacık bir belirtim bile yok.
Merhaba kizlar benmde bugun transferimin 9. Gunu bu ikinci tup bebek denemem iki embriyo transfer edildi ama hic bir belirti hic bisey hissetmiyorum 7.gun test yaptim negatifti bu sabah yine yaptim yine negatif sanirim yine olmadi.uzuldum bende 12.gunum c.tesiye geliyo ama ben cuna gunu kandan baktiricagim yoksada hazirim artik yeterki bu stres bitsin
canım sırtüstü yatarak dinlen hatta ellerini belinin altına destek olarak koy ağrı yapmasın.. stres kanamayı arttırır BOL BOL SALAVAT ÇEK BİR DE 786 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM de sakinleşirsinNe yazık ki devam ediyor cabım ya az önce lavobaya kalktım yaprakta iki damla ama silince yine geliyor claxe 0.8 lik kullanıyorum bide coraspin doktorum kanama kesilinceye kadar kullanmayacaksın dedi kanamanın durmasını engellermiş bekliyorum bir umut kesilir diye(((
okuyum canım hemen....limonportakal bende bununla düşük olacağına inanmak istemiyorum ay bi kesilse dünyalar benim olacak .
canım sırtüstü yatarak dinlen hatta ellerini belinin altına destek olarak koy ağrı yapmasın.. stres kanamayı arttırır BOL BOL SALAVAT ÇEK BİR DE 786 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM de sakinleşirsin
Bayanlar günaydın:)
bende dün çok karnım ağrıyınca akşam bir idrar testi daha yaptım, her geçen gün ikinci çizginin koyulaşması çok güzel bi hismiş. Ama idrarda erken sonuç almak tamamen şans meselesi, tek çizgiyi görüp umutsuzluğa düşmem derseniz yapın bence. Benim bu üçüncü denemem, ilk ikisi negatifle sonuçlandı. Umut hiç bitmiyormuş bunu gördüm, Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmemizi nasip eder umarım.
selam canım benimde test günüm 17 haziran ama hiçbişey hissetmiyorum meleğim beni bırakmış olabilir diye çok endişeleniyorum(( sende belirtiler varmı peki
Merhaba kizlar benmde bugun transferimin 9. Gunu bu ikinci tup bebek denemem iki embriyo transfer edildi ama hic bir belirti hic bisey hissetmiyorum 7.gun test yaptim negatifti bu sabah yine yaptim yine negatif sanirim yine olmadi.uzuldum bende 12.gunum c.tesiye geliyo ama ben cuna gunu kandan baktiricagim yoksada hazirim artik yeterki bu stres bitsin
melekcim benimde bugün transferimin 10.günü ve ikinci tüp bebek denemem iki embriyo transfer edildi ama hiç bir belirti yok. Korkudan test yapamıyorum. Beklicem son güne kadar. En azından hamile olabilirim umudum iki gün daha devam etsin
selam canım benimde test günüm 17 haziran ama hiçbişey hissetmiyorum meleğim beni bırakmış olabilir diye çok endişeleniyorum(( sende belirtiler varmı peki
arkadaşlar merhaba bir biokimyasal gebelik daha yoluna devam eden arkadaşlarımın ALLAH yardımcısıı olsun
GÜZEL RABBİM hakkınızda hayırlısını versin dilerim hepiniz yavrularınızı kucağınıza alırsınız
ben belli bir süre portalda olmam artık öpüyorum hepinizi
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz kızlar.
arkadaşlar merhaba bir biokimyasal gebelik daha yoluna devam eden arkadaşlarımın ALLAH yardımcısıı olsun
GÜZEL RABBİM hakkınızda hayırlısını versin dilerim hepiniz yavrularınızı kucağınıza alırsınız
ben belli bir süre portalda olmam artık öpüyorum hepinizi
Merhaba canım yaa... Ben 12. gün test sonucum 70 çıktı. Doktorum gözün aydın gebelik var dedi. Ama bana çok düşük gibi geldi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Kendimi mutlu hissetmiyorum. 12. gün benim gibi düşük çıkıpta sonradan yükselen var mı menaccım?
Morale çok ihtiyacım var arkadaşlar.(
Merhaba canım yaa... Ben 12. gün test sonucum 70 çıktı. Doktorum gözün aydın gebelik var dedi. Ama bana çok düşük gibi geldi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Kendimi mutlu hissetmiyorum. 12. gün benim gibi düşük çıkıpta sonradan yükselen var mı menaccım?
Morale çok ihtiyacım var arkadaşlar.(
canım tebrik ederim, gözün aydın:) sen neden içini kararttın ki şimdi? Değerin çok güzel, kimleri gördük değeri 20 iken gebe olanlar falan, sıkma canını kendine de bebişe de zarar verme:) cuma günü bidaha istedi mi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?