Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canım ben de bi iki damla gelmeye devam etmişti, ben de fraxparine kullanıyorum kanama olunca Dr kesti..Allah korusun düşük o kadar az kanamayla olmuyor,içini ferah tut,biran önce dr kontrolüne git rahatlatsın.. Başta türlü içi rahatlamıyor insanın...inşallah bebeklerin seninledir..

Canım kanda çıkması önemli.. 9.gün idrarda çıkmasının hcg nin çok yüksek olması gerekiyor, evet silik çıkan var a a çıkmayan çok daha fazla..ben direkt 10.gün kan yaptırdım, şuan boşuna üzüyor olabilirsin kendini, inşallah tutmuştur..

Gunaydim canim annislerim ve anne adaylarim bugun transferimin 8.gunu ben iki gun once test yapmistim ve beyaz bir cizgi vardi bugun yine tekrarladim ve bugun cok cok silik ikinci cizgi gozukuyor sizce yavrum benimlemidir??

İnşallah seninledir, eğer idrarda çıkacak kadar yüksekse hamilesindir, hayırlı olsun:)) darısı diğer arkadaşların başına..

Bence de çok erken, muhtemel çok düşük çıkacak boşuna üzüleceksin,6 günlük daha bekle kan yaptır, biliyorum çok zor beklemek ama boşuna üzülmekten endişe etmekten iyidir İnan..4.gün belirti olmaz hem çok erken..herkes de belirti olmuyor cnm rahat ol..

Cnm aynen idrar için çok erken, 11. gün kan yaptır, bi kerede öğrenirsin, boşuna strese girip önceden üzmeyin kendinizi..inşallah güzel haberler vereceksiniz bize.. Zaten o kadar çok ilaç alıyoruz ki o belirti dediklerimiz yan etki.. O da kimine oluyor kimie olmuyor..
Transferin 2. günü bulantısına belirti diyen bile var ben 6.haftamdayım mide bulantım yeni başladı..başkalarının belirtilerine hiç takılmayın herkes farklı..

canım sırtüstü yatarak dinlen hatta ellerini belinin altına destek olarak koy ağrı yapmasın.. stres kanamayı arttırır BOL BOL SALAVAT ÇEK BİR DE 786 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM de sakinleşirsin

Bayanlar günaydın:)
bende dün çok karnım ağrıyınca akşam bir idrar testi daha yaptım, her geçen gün ikinci çizginin koyulaşması çok güzel bi hismiş. Ama idrarda erken sonuç almak tamamen şans meselesi, tek çizgiyi görüp umutsuzluğa düşmem derseniz yapın bence. Benim bu üçüncü denemem, ilk ikisi negatifle sonuçlandı. Umut hiç bitmiyormuş bunu gördüm, Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmemizi nasip eder umarım.

canım sırtüstü yatarak dinlen hatta ellerini belinin altına destek olarak koy ağrı yapmasın.. stres kanamayı arttırır BOL BOL SALAVAT ÇEK BİR DE 786 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM de sakinleşirsin
okuyum canım hemen....limonportakal bende bununla düşük olacağına inanmak istemiyorum ay bi kesilse dünyalar benim olacak .

selam canım benimde test günüm 17 haziran ama hiçbişey hissetmiyorum meleğim beni bırakmış olabilir diye çok endişeleniyorum (( sende belirtiler varmı peki

selam canım benimde test günüm 17 haziran ama hiçbişey hissetmiyorum meleğim beni bırakmış olabilir diye çok endişeleniyorum (( sende belirtiler varmı peki

Ben zaten test sonucumu aldım canım, çok şükür miniğim benimle:) ama belirti meselesini çok takma bence kafana, herkesin bünyesi farklı. Benim 3. günden 8. güne kadar inanılmaz kasık ağrılarım olmuştu birde belirti mi dersin his mi dersin bilmem ama transfer gününden itibaren hep kalbim pırpır kanatlanıyordu, hiç kimseye anlatamadığım bir şeyler oluyordu bünyemde:) canım dilerim senin miniğin de seninledir de hep birlikte mutlu 2014 anneleri oluruz:))))

melekcim benimde bugün transferimin 10.günü ve ikinci tüp bebek denemem iki embriyo transfer edildi ama hiç bir belirti yok. Korkudan test yapamıyorum. Beklicem son güne kadar. En azından hamile olabilirim umudum iki gün daha devam etsin

Canim insallah tutunmuslardr ayni gun test yaptiricagz demekii umarim guzel haberler getrrz.belirti hic yok bendede malesef gecen sefer bende test yapmamistim hic ama bu sefer yaptim cunku kendimi hazirlamak istedim iyimi yaltim bilmiyorum ama cikmadi zaten.hakkimizda hayrlisi olsun kardesim insallah yuzumuz guler

Cnm benim de test gunum 17 haziran ben de ayni senin gibi hicbirsey hissetmiyorum.umarim meleklerimiz bizimledir.insallah burdan guzel haberlerimixi pespese haykiririz!!!allahim o gunleri herkese nasip etsin!!!

meraba kızlar nasılsınız test gününü bekleyenler nasıl gidiyo bakalım bnm bugün 6. günüm doktor bana 10 gün sonraya verdi test tarihimi 5. gün emriyosu oldugu içinmi 8. gün kan testi yapsammı sizce kararsızımmm

arkadaşlar merhaba bir biokimyasal gebelik daha yoluna devam eden arkadaşlarımın ALLAH yardımcısıı olsun
GÜZEL RABBİM hakkınızda hayırlısını versin dilerim hepiniz yavrularınızı kucağınıza alırsınız

ben belli bir süre portalda olmam artık öpüyorum hepinizi

canim benimm.. gecmis olsun cok uzuldum.. Alla sabir versin canim Rabbim en kisa surede hayirli bir evlatla yuzunu guldursun insallah..

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz kızlar.

Merhaba canım yaa... Ben 12. gün test sonucum 70 çıktı. Doktorum gözün aydın gebelik var dedi. Ama bana çok düşük gibi geldi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Kendimi mutlu hissetmiyorum. 12. gün benim gibi düşük çıkıpta sonradan yükselen var mı menaccım?
Morale çok ihtiyacım var arkadaşlar. (

herkese merhaba,
bende 3.tüp bebek denememi temmuz da başlayacağım umut tüp bebek merkezinde
bur merkezde tedavi olan arkadaşlar varmı varsa ulun bey mi süleyman beyimi tavsiye edersiniz

Geçmiş olsun canım, Allah sabır ve dayanma gücü versin.

canım tebrik ederim, gözün aydın:) sen neden içini kararttın ki şimdi? Değerin çok güzel, kimleri gördük değeri 20 iken gebe olanlar falan, sıkma canını kendine de bebişe de zarar verme:) cuma günü bidaha istedi mi doktorun?

Hayırlı olsun canım, katlanarak yükselir inşallah değerin. Olumsuz düşünüp de bozma moralini.

Tamam sewtugcum, moralimi düzelticem. Dr. 10 gün sonra ultrasona gel, kanaman filan olursa haberimiz olsun, o zaman yine gelir kan verirsin dedi. Bi de gayet iyi sorun yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…