Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Hayırlı olsun canım, katlanarak yükselir inşallah değerin. Olumsuz düşünüp de bozma moralini.

Gulyuzlum, teşekkür ederim canım. Rabbim hiç birimize daha fazla evlat hasreti çektirmesin inşa Allah!.. Önceki yaşadıklarım istemesem de aklıma geliyor ve çok sevinemiyorum işin açıkçası. Hatta eşim de, kızdı. Elimde değil gülyüzlüm elimde değil. Eminim beni çok iyi anlıyorsun canım.

canım silik çizgiyi gördükten sonra hamile olabileceğime senin vesilenle inandım şimdi çoş şaşkınım ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim sabır versin... nolur omudunu yitirme bak en yakın arkadaşım pkoydu ve her sabah bir tatlı kaşığı öğütülmüş kara çörek otu yemesi vesilesiyle hiç umudu yokken hamile kaldı şimdi bebeği 3 aylık kucağında.. beslenmene dikkat et hazır gıdalardan paket ürünlerden uzak dur..
Rabbim kucağını meleklerinle doldursun

Tamam sewtugcum, moralimi düzelticem. Dr. 10 gün sonra ultrasona gel, kanaman filan olursa haberimiz olsun, o zaman yine gelir kan verirsin dedi. Bi de gayet iyi sorun yok dedi.

canım için rahat etmeyecekse eğer cuma günü bir daha kan ver emin ol, ama bence kesinlikle hamilesin:)))

İnşallah kutlanacak canım. Kaçıncı gün embriyosuydu bu arada. Stres yapma doktorun istemese de cuma günü testini tekrarla için rahatlar en azından. Allah tamamına erdirsin.

Geçmiş olsun arkadaşım. Kurban olduğum Mevla tez zaman da, hem de sen hiç beklemiyorken, cennet kokulu hayırlı evladını sana versin inşa Allah!..

iğde çiçeği
hayırlı olsun

kalbini karartma
bebeğini bunaltma

Tamam arkadaşım sözlerinizi dinleyeceğim ve bu günlerin tadını çıkaracağım. Ben istesem de, istemesem de, Mevla'nın dediği olur ve nasibimizde ne varsa karşımıza o çıkar. Rabbim hepimize her şeyin hayırlısını versin.

canım için rahat etmeyecekse eğer cuma günü bir daha kan ver emin ol, ama bence kesinlikle hamilesin:)))

İnşallah kutlanacak canım. Kaçıncı gün embriyosuydu bu arada. Stres yapma doktorun istemese de cuma günü testini tekrarla için rahatlar en azından. Allah tamamına erdirsin.

Teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun sizlerden. Çok ama çok sağolun. Sanırım Cuma günü testi yenileyeceğim. Menaccım 3. gün embriyosuydu canım. İki tane yerleştirmişlerdi.

Çok iyi anlıyorum gerçekten canım, hüsrana uğrama acısı fena bir şeymiş gerçekten, bundan sonraki denememde ben de emin ol hep diken üstünde hissedeceğim kendimi. Hayırlısı Allah'tan canım, bence sen cuma günü yeniden test yaptır, hem için rahatlar hem de sonucu garantilemiş olursun.

canlarım yapmıcam dedim ama dayanamadım gittim yaptırdım kan testi.değerim 2 den küçük çıktı.olmadı herhalde benim.henüz 4. günüm ama en azından bari 3-4 falan çıksaydı.2 bile değil,2den küçük.blast transferiydi ya hiçmi tutunma olmamış yani sonradan yükselir mi ki?sanmıyom ama.....dağıldım resmen yaptırmaz olaydım en azından o zaman 6 gün daha bi umutla hamile gibi takılcaktım.offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Canim gozun aydin hayirli olsun. Doktorun da demis gebelik var diye niye moralin bozuldu ki? Deger simdi dusuk cikar 2 gun sonra artarak yukselir Allahin izniyle. Hic canini SIKMAA 2-3-4-5 kat artsin degerin insallah canim:)

Cuma günü test yaptırsam bile sonucu pazartesi alabilirim ancak. Aile sağlığı merkezine gidebilirim ancak o da Cuma'nın sonucunu pazartesi veriyor. Özele de yeni bir doktora muayene olmak istemediğim için gitmek istemiyorum. Muayene istemeden test yapan yer var mıdır acaba Üsküdar ya da Ümraniye civarında?

Teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun sizlerden. Çok ama çok sağolun. Sanırım Cuma günü testi yenileyeceğim. Menaccım 3. gün embriyosuydu canım. İki tane yerleştirmişlerdi.

Değerin iyi üçüncü Gün embriyosu için önemli olan katlanmasi. Tekrar tebrik ederim dur canım ya halayini cekmedim senin

Canım özel hastahaneler doktorum burda değil dersen yapiyor testi kırk liraya yapıyorlar sigortan varsa. Sadece tahlil yaptiracagim muayene olmayacağım dersin olur biter.

Muayene olmadan test yaptırabilirsin bence özelde canım. Beta hcg baktıracağını söylersin, anlatırsın durumunu.

Canim benim sen annenin karninda nasil durdun 9 ay simdiden tutmadi diye uzulme sakin daha 6gun var. Cok erken yaptirmissin testi...Azicik daha sabredeceksin canim yukselir insallah degerin.guzel haberlerini bekliyoruz

Yaptırma dedik o kadar di mi canım çok erken yedinci gün ikiden küçük çıkıp sonradan pozitif olan çok. Boşuna moralini bozma yaptığın testin hiçbir anlamı yok. Sabirla otur ve bekle sabırsız şey

iğde çiçeği tebrik ederim bu arada.canım değerin gayet iyi,içini ferah tut

Öncelikle Sağol canım. Teşekkür ederim.
Sonrasında ise, ben de 6. gün dayanamayıp bakmıştım ve sonuç sıfırdı. Sen şuan kendini boşuna üzüyorsun. Keşke yapmasaydın testi, ama oldu yaptın, boşver de kendi kendine sadece iş olsun diye yapmıştım de. Hakikaten çıkması imkansız canım. Varsa da çıkmaz. O nedenle 9,10 günden önce bir daha test yapma ve kendini de boşu boşuna üzme. Beynini mümkünse 12. güne şartlandır.

Allah yardımcın olsun arkadaşım, inşallah tez zamanda bebeğine kavuştursun seni, güzel haberlerini alırız inşallah..

İnşallah yükselir canım çok düşük bir değer değil ki.. 2 gün sonra tekrar yap gerçekten rahatlarsın, hayırlı oldun şimdiden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…