Hayırlı olsun canım, katlanarak yükselir inşallah değerin. Olumsuz düşünüp de bozma moralini.
canım silik çizgiyi gördükten sonra hamile olabileceğime senin vesilenle inandım şimdi çoş şaşkınım ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim sabır versin... nolur omudunu yitirme bak en yakın arkadaşım pkoydu ve her sabah bir tatlı kaşığı öğütülmüş kara çörek otu yemesi vesilesiyle hiç umudu yokken hamile kaldı şimdi bebeği 3 aylık kucağında.. beslenmene dikkat et hazır gıdalardan paket ürünlerden uzak dur..arkadaşlar merhaba bir biokimyasal gebelik daha yoluna devam eden arkadaşlarımın ALLAH yardımcısıı olsun
GÜZEL RABBİM hakkınızda hayırlısını versin dilerim hepiniz yavrularınızı kucağınıza alırsınız
ben belli bir süre portalda olmam artık öpüyorum hepinizi
Tamam sewtugcum, moralimi düzelticem. Dr. 10 gün sonra ultrasona gel, kanaman filan olursa haberimiz olsun, o zaman yine gelir kan verirsin dedi. Bi de gayet iyi sorun yok dedi.
Merhaba canım yaa... Ben 12. gün test sonucum 70 çıktı. Doktorum gözün aydın gebelik var dedi. Ama bana çok düşük gibi geldi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Kendimi mutlu hissetmiyorum. 12. gün benim gibi düşük çıkıpta sonradan yükselen var mı menaccım?
Morale çok ihtiyacım var arkadaşlar.(
arkadaşlar merhaba bir biokimyasal gebelik daha yoluna devam eden arkadaşlarımın ALLAH yardımcısıı olsun
GÜZEL RABBİM hakkınızda hayırlısını versin dilerim hepiniz yavrularınızı kucağınıza alırsınız
iğde çiçeği
hayırlı olsun
kalbini karartma
bebeğini bunaltma
canım için rahat etmeyecekse eğer cuma günü bir daha kan ver emin ol, ama bence kesinlikle hamilesin:)))
İnşallah kutlanacak canım. Kaçıncı gün embriyosuydu bu arada. Stres yapma doktorun istemese de cuma günü testini tekrarla için rahatlar en azından. Allah tamamına erdirsin.
Gulyuzlum, teşekkür ederim canım. Rabbim hiç birimize daha fazla evlat hasreti çektirmesin inşa Allah!.. Önceki yaşadıklarım istemesem de aklıma geliyor ve çok sevinemiyorum işin açıkçası. Hatta eşim de, kızdı. Elimde değil gülyüzlüm elimde değil. Eminim beni çok iyi anlıyorsun canım.
Merhaba canım yaa... Ben 12. gün test sonucum 70 çıktı. Doktorum gözün aydın gebelik var dedi. Ama bana çok düşük gibi geldi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Kendimi mutlu hissetmiyorum. 12. gün benim gibi düşük çıkıpta sonradan yükselen var mı menaccım?
Çok iyi anlıyorum gerçekten canım, hüsrana uğrama acısı fena bir şeymiş gerçekten, bundan sonraki denememde ben de emin ol hep diken üstünde hissedeceğim kendimi. Hayırlısı Allah'tan canım, bence sen cuma günü yeniden test yaptır, hem için rahatlar hem de sonucu garantilemiş olursun.
Teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun sizlerden. Çok ama çok sağolun. Sanırım Cuma günü testi yenileyeceğim. Menaccım 3. gün embriyosuydu canım. İki tane yerleştirmişlerdi.
Cuma günü test yaptırsam bile sonucu pazartesi alabilirim ancak. Aile sağlığı merkezine gidebilirim ancak o da Cuma'nın sonucunu pazartesi veriyor. Özele de yeni bir doktora muayene olmak istemediğim için gitmek istemiyorum. Muayene istemeden test yapan yer var mıdır acaba Üsküdar ya da Ümraniye civarında?
Cuma günü test yaptırsam bile sonucu pazartesi alabilirim ancak. Aile sağlığı merkezine gidebilirim ancak o da Cuma'nın sonucunu pazartesi veriyor. Özele de yeni bir doktora muayene olmak istemediğim için gitmek istemiyorum. Muayene istemeden test yapan yer var mıdır acaba Üsküdar ya da Ümraniye civarında?
canlarım yapmıcam dedim ama dayanamadım gittim yaptırdım kan testi.değerim 2 den küçük çıktı.olmadı herhalde benim.henüz 4. günüm ama en azından bari 3-4 falan çıksaydı.2 bile değil,2den küçük.blast transferiydi ya hiçmi tutunma olmamış yani sonradan yükselir mi ki?sanmıyom ama.....dağıldım resmen yaptırmaz olaydım en azından o zaman 6 gün daha bi umutla hamile gibi takılcaktım.offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
canlarım yapmıcam dedim ama dayanamadım gittim yaptırdım kan testi.değerim 2 den küçük çıktı.olmadı herhalde benim.henüz 4. günüm ama en azından bari 3-4 falan çıksaydı.2 bile değil,2den küçük.blast transferiydi ya hiçmi tutunma olmamış yani sonradan yükselir mi ki?sanmıyom ama.....dağıldım resmen yaptırmaz olaydım en azından o zaman 6 gün daha bi umutla hamile gibi takılcaktım.offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
iğde çiçeği tebrik ederim bu arada.canım değerin gayet iyi,içini ferah tut
arkadaşlar merhaba bir biokimyasal gebelik daha yoluna devam eden arkadaşlarımın ALLAH yardımcısıı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?