canim arkadaslarim.. tedavi suresince ne kadar yazistik buralarda... hem sevincleri hem huzunleri yasadik beraber.. beni hatirlamissinizdir umarim.. 2. tup bebek denememde 28 nisanda 2. negatifimi almistim...
evet allahima binlerce sukurler olsun arkadaslar... ben suan 5 haftalik hamileyim ve soooklardayim inanin.. negatifimi aldiktan sonra hamile kalmisim :))))))
o kadar cok dua ettim o kadar yalvardimki allahima... sizler icinde yalvardim tabiki.....
bundan sonrada hepimiz icin dua etmeye devam edecegim canlarim... allahtan umit kesilmiyor inanin.. o ol dedikten sonra oluyor hersey.. insallah nasipse allah omur verirse bebisime hayirlisiyla guzel bir hamilelik gecirebilirsem insallah kavusurum. dualarinizi bekliyorum canlarim.. sizlerde benim hep dualarimdasiniz inanin..
allah en kiza samanda mucizelerimize kavusmamizi nasip etsin insallah....
sizi tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. kendinize dikkat edin. istirahat ve iyi beslenme çok önemli. ve hamileliğin tadını çıkarın:)
canim arkadaslarim.. tedavi suresince ne kadar yazistik buralarda... hem sevincleri hem huzunleri yasadik beraber.. beni hatirlamissinizdir umarim.. 2. tup bebek denememde 28 nisanda 2. negatifimi almistim...
evet allahima binlerce sukurler olsun arkadaslar... ben suan 5 haftalik hamileyim ve soooklardayim inanin.. negatifimi aldiktan sonra hamile kalmisim :))))))
o kadar cok dua ettim o kadar yalvardimki allahima... sizler icinde yalvardim tabiki.....
bundan sonrada hepimiz icin dua etmeye devam edecegim canlarim... allahtan umit kesilmiyor inanin.. o ol dedikten sonra oluyor hersey.. insallah nasipse allah omur verirse bebisime hayirlisiyla guzel bir hamilelik gecirebilirsem insallah kavusurum. dualarinizi bekliyorum canlarim.. sizlerde benim hep dualarimdasiniz inanin..
allah en kiza samanda mucizelerimize kavusmamizi nasip etsin insallah....
Nasılsın cıtır anne...gelınıme ıyı bakıyon dımı...kız yerım ben onu boyle pamuk pamuk ellerını...bebısı yada bebıslerı opuyorum mucuk mucuk hemde kokulu))
evet cnm dogal yolla :)))Canım ne gzl haber:))doğal yollamı oldu
Canımm hatırlamazmıyımmmmmm seni .
ne güzel bi haberle geldinnnnnnnnnnnnnnnn
Allahım normal yoldan göndermiş mucizesini sana
o kadar çok oluyoki tam tüp başlayacakken hamile olan veya sonrasındaaaaa
ayyyyyyy canım gerçekten çokk çokk sevindim.
Rabbim diam etsin.tamamına erdirsin inşALLAH.
Canım benim ya nasıl hatırlamayiz ilk negatifi alanlardandin. Çok mutlu oldum çokkkkkkkk. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canimmm tabiki hatirliyorum.Bulgaristan da yasiyosun dimi.Mayis ayinin basinda sonuc almistin...Veee simdi Mucizen geldi..
Allah tamamina erdirsin insa allah.Bundan sonra hayatin bebeginle kocanla Musmutlu olsun..Rabbime Sükürler olsun o kadar mutlu oldum ki..Kim bilir sen ne kadar mutlusundur..Canim kardesim Allaha emanet ol...
Dün sana yazdım burdan galiba okumadıntatlım ben de seni merak ettim damadima ne kadar yaklaştık. Tedavin ne durumda merak ediyorum
Tsk canim...Gormedim msjni...Bugun aksam ignelerim bitiyo.Yarin ilk kontrol var kismetse...Doktor uzak oldugu icin arada gidemedik.Yarin yumoslarin durumuna gore opu belli olacak.Ama hissediyorum baya buyuduler galiba kasiklarim cok batiyo bide kalcama kadar agriyo..Bakalim heyacan dorukta bebislerimle kavusmama az kaldi Teyzesi...
evet canim benim bulgaristanda yasiyorum.. 28 nisanda negatifi gormustum.. o tarihten sonra oldu rabbime binlerce sukurler olsun... insallah hepimiz tum isteyenler saglikli sihhatli bir sekilde kavusuruz mucizelerimize... ne kadar olsu sizinkiler ??? buyumuslerdir :))
Tatlim ben beklemedeyim daha.Suan hamile degilimama Allah soyletti Insa Allah.YAKINDA OLACAGIM KISMETSE))
sizleri yakınen takip ediyorum.sizin üzüntüleriniz benim üzüntüm sizin sevinçlerinizde benim sevinçlerim oluyor...allahım keşke hiç negatif göstermeden evlatlarımıza kavuşmayı nasip etse ama napalım hepsi bizler için.ama eninde sonunda mis kokulu yavrularımıza kavuşacağımıza inanıyorum ben..çok güzel sıcacık bir topik hepinizi çok sevdim kızlarrr:)bizde 1-2 aya kadar tüp bebeğe başlıycaz ama ben maalesef çok korkuyorumnasıl olcak bilmiyorum.allahım inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizee..
Tsk canim...Gormedim msjni...Bugun aksam ignelerim bitiyo.Yarin ilk kontrol var kismetse...Doktor uzak oldugu icin arada gidemedik.Yarin yumoslarin durumuna gore opu belli olacak.Ama hissediyorum baya buyuduler galiba kasiklarim cok batiyo bide kalcama kadar agriyo..Bakalim heyacan dorukta bebislerimle kavusmama az kaldi Teyzesi...
Kızlar size guzel haberler vermek isterdim ama olmadı kısmet değilmiş. Rabbim boyle hayirli gördü demekki. Onun takdirine boynumuz kıldan ince. İnsallah bekleyen herkesin sağlıklı sıhhatli hayirli uzun omurlu evlatları olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?