Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canim oncelikle tedavin hayirli vede bebisli olsun insallah benimde sadece 4 yumurta gelisti sadece ve sadece 2tanesi dollendi ilk basta ama 3.gun birininde gelisiminin durdugunu soylediler ve kalan bir taneyi trasfer ettiler sonucta zaten hep bir tane transfer yapiyolar buna takilma icini ferah tut kafana takip stres yapma kendine canim..

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah..Bu tedavi sürecinde moralim hep iyi gitti şükür.dönüp kendime baktığımda şaşıyorum bile..Umudum var..İnşallah yarın eve üç kişi olarak geleceğiz..Bu arada benim uzun protokol olduğundan yaklaşık bir ay iğne vuruldum çok sıkılmıştım artık...bu seferlik tedavi sürecinin sonuna geldik çok şükür..şimdi bekleme ve sonra inşallah yeni bir başlangıç olacak bizim için...çok sağolun kızlar..bana güç verdiniz hep..Allah razı olsun hepinizden

günaydıııııııııııııııııııııın
gününüz hayırlı

huzurlu

mutlu

bol umutlu geçsin inşaallah

bugün transferi olan arkadaşlarım hadi şimdiden hayırlı olsun göbüşünüz bebiş dolsun
bugün sonuç alacak arkadaşlarım inşaallah güzel haberlerle gelin

Kizlar bu kahverengi lekelenme oluyomus hep 9.gun falan bugun benim 9. Gunum hic oyle bi lekelenme yok zaten bi belirtide yok.hic lekelenmesi olmadigi halde pozitif sonuc alan varmi.tutunma oldugu anlamina geliyomus ya o lekelenme

benim lekelenmem olmadı ama pozitif her insanda lekelenme olacak diye birşey yok eger emriyonun tutunmaya çalıştığı yerde kılcal damar varsa çatlayıp lekelenmeye sebeb oluyormuş hepsi sendede kılcal damara denk gelmemiş olabilir takma kafana inşallah hamilesindir...

canım benim de sonradan sayıları artmıştı. ancak büyümeleri yetişemeyebliyor. pazartesiye daha zaman var. büyük ihtimal sayı artar. ama sayı artmazsa da önemli değil. bizim için kaliteli bir yumurta ve bir sperm yetiyor. içini ferah tut. inş. güzel haberler alırız senden

canım ne güzel yarın transfer günün. bol bol dua et. beslenmene ve kendine dikkat et canım. stresten mümkün olduğunca uzak dur ve bu süre zarfında meşguliyetler bul kendine. asıl heyecanlı ve hiç geçmek bilmeyen bir süreç transfer sonrası. inş. bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur.

ÖZLEM_AHMET canım ne yaptın hastalandınmı_tedavin başlıcakmı?

biriciko inş pozitif değerle müjdeli haberi verirsin bize. heyecanla bekliyoruz seni:)
asil 38 canım çok üzüldüm. kaçıncı denemen bilmiyorum sakın kendini bırakma . kaldığın yerden devam et. daha güçlü bir şekilde. bende şubat ayında ilk denememi yaptım.mart ayında kimyaal gebelikle sonuçlandı ve sonraki adette hemen başladım 2. tedaviye. Allahın izniyle hamileyim şimdi. sen de umudunu kaybetme sakın. herşey güzel olacak ve asla pes etme. negatif sonuçlanan denemelerden sonra spontan hamile kalan da çok. Rabbim bebeğini en kısa zamanda kucağına almanı nasip etsin.

sizi tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. kendinize dikkat edin. istirahat ve iyi beslenme çok önemli. ve hamileliğin tadını çıkarın:)

Umarım hepinizin tüm dilekleri en kısa zamanda en iyi şekilde gerçekleşsin.

Son düzenleme:
canim arkadaslarim.. tedavi suresince ne kadar yazistik buralarda... hem sevincleri hem huzunleri yasadik beraber.. beni hatirlamissinizdir umarim.. 2. tup bebek denememde 28 nisanda 2. negatifimi almistim...
evet allahima binlerce sukurler olsun arkadaslar... ben suan 5 haftalik hamileyim ve soooklardayim inanin.. negatifimi aldiktan sonra hamile kalmisim :))))))
o kadar cok dua ettim o kadar yalvardimki allahima... sizler icinde yalvardim tabiki.....
bundan sonrada hepimiz icin dua etmeye devam edecegim canlarim... allahtan umit kesilmiyor inanin.. o ol dedikten sonra oluyor hersey.. insallah nasipse allah omur verirse bebisime hayirlisiyla guzel bir hamilelik gecirebilirsem insallah kavusurum. dualarinizi bekliyorum canlarim.. sizlerde benim hep dualarimdasiniz inanin..
allah en kiza samanda mucizelerimize kavusmamizi nasip etsin insallah....

Canım ne gzl haber:))doğal yollamı oldu

Canımm hatırlamazmıyımmmmmm seni .
ne güzel bi haberle geldinnnnnnnnnnnnnnnn
Allahım normal yoldan göndermiş mucizesini sana
o kadar çok oluyoki tam tüp başlayacakken hamile olan veya sonrasındaaaaa
ayyyyyyy canım gerçekten çokk çokk sevindim.
Rabbim diam etsin.tamamına erdirsin inşALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…