selam kızlar. bugün doktora gittim. tedavimin yedinci günü. sadece iki yumurtam varmış. bazen sonradan eklenenler olabiliyor dediler. sizde nasıldı. sonradan artma ihtimali var mı? cuma tekrar kontrole gidicem. pazartesi de yumurta toplama olucak büyük olasılıkla.
herkese merhaba,
bende 3.tüp bebek denememi temmuz da başlayacağım umut tüp bebek merkezinde
bur merkezde tedavi olan arkadaşlar varmı varsa ulun bey mi süleyman beyimi tavsiye edersiniz
Kizlar bu kahverengi lekelenme oluyomus hep 9.gun falan bugun benim 9. Gunum hic oyle bi lekelenme yok zaten bi belirtide yok.hic lekelenmesi olmadigi halde pozitif sonuc alan varmi.tutunma oldugu anlamina geliyomus ya o lekelenme
Kızlar yarın test gunum dua edin bana nolur.
selam kızlar. bugün doktora gittim. tedavimin yedinci günü. sadece iki yumurtam varmış. bazen sonradan eklenenler olabiliyor dediler. sizde nasıldı. sonradan artma ihtimali var mı? cuma tekrar kontrole gidicem. pazartesi de yumurta toplama olucak büyük olasılıkla.
Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah..Bu tedavi sürecinde moralim hep iyi gitti şükür.dönüp kendime baktığımda şaşıyorum bile..Umudum var..İnşallah yarın eve üç kişi olarak geleceğiz..Bu arada benim uzun protokol olduğundan yaklaşık bir ay iğne vuruldum çok sıkılmıştım artık...bu seferlik tedavi sürecinin sonuna geldik çok şükür..şimdi bekleme ve sonra inşallah yeni bir başlangıç olacak bizim için...çok sağolun kızlar..bana güç verdiniz hep..Allah razı olsun hepinizden
canim arkadaslarim.. tedavi suresince ne kadar yazistik buralarda... hem sevincleri hem huzunleri yasadik beraber.. beni hatirlamissinizdir umarim.. 2. tup bebek denememde 28 nisanda 2. negatifimi almistim...
evet allahima binlerce sukurler olsun arkadaslar... ben suan 5 haftalik hamileyim ve soooklardayim inanin.. negatifimi aldiktan sonra hamile kalmisim :))))))
o kadar cok dua ettim o kadar yalvardimki allahima... sizler icinde yalvardim tabiki.....
bundan sonrada hepimiz icin dua etmeye devam edecegim canlarim... allahtan umit kesilmiyor inanin.. o ol dedikten sonra oluyor hersey.. insallah nasipse allah omur verirse bebisime hayirlisiyla guzel bir hamilelik gecirebilirsem insallah kavusurum. dualarinizi bekliyorum canlarim.. sizlerde benim hep dualarimdasiniz inanin..
allah en kiza samanda mucizelerimize kavusmamizi nasip etsin insallah....
canim arkadaslarim.. tedavi suresince ne kadar yazistik buralarda... hem sevincleri hem huzunleri yasadik beraber.. beni hatirlamissinizdir umarim.. 2. tup bebek denememde 28 nisanda 2. negatifimi almistim...
evet allahima binlerce sukurler olsun arkadaslar... ben suan 5 haftalik hamileyim ve soooklardayim inanin.. negatifimi aldiktan sonra hamile kalmisim :))))))
o kadar cok dua ettim o kadar yalvardimki allahima... sizler icinde yalvardim tabiki.....
bundan sonrada hepimiz icin dua etmeye devam edecegim canlarim... allahtan umit kesilmiyor inanin.. o ol dedikten sonra oluyor hersey.. insallah nasipse allah omur verirse bebisime hayirlisiyla guzel bir hamilelik gecirebilirsem insallah kavusurum. dualarinizi bekliyorum canlarim.. sizlerde benim hep dualarimdasiniz inanin..
allah en kiza samanda mucizelerimize kavusmamizi nasip etsin insallah....
canım tebrik ederim..hayırlı olsunn..
değerinde yükselir inşallah rahat ol.
geç kaldım yazamadımmm cnm .
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin değerinde katlanacak inşallah allahım yüzümüze baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?