Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

maaşallahhh cnmm senin değerin yüksekti zaten ..tek embriyoda olsa bölünebiliyooooo:52
ayrı kesede olmalarıda çok iyi sorunsuz ilerler hamileliğin inşALLAH
kaç tane ikiz hamişimiz oldu acaba

kızz süper haber buuayrı kesede olmaları neye göre oluyoki:44:benim çift embriyoydu cumartesi gitcem ilk ultrasona...benimkidde ikizse çift kesemi olcak

Arkadaslar hepinizden Allah razı olsun derdimle dertlendiniz, bana destek oldunuz. Rabbim de sizi hic yalnız koymasın ve gönlünüzden gecen tüm hayirli dualarinizi kabul etsin inşaallah.

tatım bide kaç haftalık oldular

Arkadaslar hepinizden Allah razı olsun derdimle dertlendiniz, bana destek oldunuz. Rabbim de sizi hic yalnız koymasın ve gönlünüzden gecen tüm hayirli dualarinizi kabul etsin inşaallah.

canım nasıl güzel yüreklisin.rabbim inş seninde gönlündekini en kısa zamanda versin bol bol dua et bu üç aylarda

maaşallahhh cnmm senin değerin yüksekti zaten ..tek embriyoda olsa bölünebiliyooooo:52
ayrı kesede olmalarıda çok iyi sorunsuz ilerler hamileliğin inşALLAH
kaç tane ikiz hamişimiz oldu acaba

Amin insallah canim :):):):)degerim yuksekti ama ben hic konduramiyordum degildir diyordum Rabbim 1 isterken 2 tane verdi cok sukur ..

kızz süper haber buuayrı kesede olmaları neye göre oluyoki:44:benim çift embriyoydu cumartesi gitcem ilk ultrasona...benimkidde ikizse çift kesemi olcak
Evet canim super bi haber cok sukur :)) genelde ayni kesede oluyorlarmis tek yumurta ikizleri benim ayri keselerde olmus . Senin iki embriyo transver edildiyse seninde ayri keselerdedir . Tek yumurtadan bolunmediler ya ondan canim

Tatlım ya nadir rastlanan durumlardan biri tüp bebekte. Ayri keselerde olmalari çok iyi, ha bir de bir kiz bir erkek olması imkansız ya iki kizin olacak ya iki oğlun hadi bakalım. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım maşallah

Son düzenleme:

Aminnn , hepimizin .. Evet canim doktorumda sasirdi nadir rastlaniyor dedi oda :) ama iyi bir durummus cok sukur:)) saglikli olsunlarda kiz erkek far etmez benim icin valla :)

Tatlim gerci seyde olabiliyor sanirim iki embriyo konuldu benim tanidigima tek kesede buyudu bebekler oylede olan var demekki canim bende cok bilgiye sahip degilimde duyduklarimi soyluyorum artik bundan sonra bol bol arastiracagim insallah tatlim :)

canım üzülme diyeceğim ama mümkün olmadığını biliyorum.allah sabır versin canım.eminimki en kısa zamanda bebişine kavuşacaksın.

kızlar bugün sol tarafım sürekli batıp durdu.ama kasığım değil kasığımın üstü neredeyse karnım yani bayağı yukarısı.bi ümit belirti arıyorum işte.bu belirti olabilirmiki?kasığım olsa neyse diyeceğim ama...

berbat bir gündü bugün.5 gündür evde bunaldığımdanmıdır,ilaçların etkisindenmidir,dün yaptırdığım test yüzündenmidir bilmem bütün gün ağladım.durduramadım bir türlü daha yeni sustum.gözlerim şişti artık ağlamaktan.eşimin her lafı her hareketi batıyor.aslında bişeyde yapmıyor adam ama batıyor işte.çıldırmak üzereyim.hala ağlayasım var.sinirlerim çok bozuk.içimden bir ses olmadığını tutmadığını söylüyor.zaten tutacağı varsada bu üzüntünün ağlamanın üstüne tutmayacak.

ne güzel bir haber buuuuuu:)))) ne kadar şanslısın canım yaa bir beklerken 2 yavruşun olacak maşallah. Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah. Kucağına aldığın günleri de göstersin

canımm sakin ol biraz böyle yapmaa bak kendin diyosun tutacağı varsaa tutmaz o zaman iyi şeyler düşünmeye
çalışş bende öyleydim bazen ağlayasım geliyodu ama bebeğini düşünn. lütfen .
inşallah bu durumun geçer çabucakk..daha güzel hayaller kurarsınn üstünden atarsınn..

Ayyyyyy muthis bi haber bu canim yaaa gozun aydinnn ayyy yerim ben onlari yaaa, ne datlu olurlar ikizlerrr masallah barekallah. Hayirlisiyla kucagina alirsin inssllah cnm. Ben de ikiz cok istiyorum dualarini bekliyorum guzelimmm

Tatlim gerci seyde olabiliyor sanirim iki embriyo konuldu benim tanidigima tek kesede buyudu bebekler oylede olan var demekki canim bende cok bilgiye sahip degilimde duyduklarimi soyluyorum artik bundan sonra bol bol arastiracagim insallah tatlim :)

Ayy madem çift kese daha iyi oluyo inş bwnimkide ikizse öledir:)canım bide doktoruna yolculukla ilgili bişi sordunmu :) merak ediyorum biz eylülde tatile gitmek istiyoz 3 ay dolunca inş yasak çıkmaz

Bende onu soracaktim canim simdi benim son adet tarihim 6 mayis ona gore hesaplarsam 5+4 haflagim oyle hesaplaniyor dimi ? Transverim 25 indeydi ama onunla hesaplamanin bi alakasi yok dimi ?

Canım bence adetle saymıyosun.yumurtaların ne zaman döllenmeye başladı o günden itibaren sayıyosun die biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…