Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canım ya inan senden haber varmı diye bakıyodum her dk topiğe.ne diycemi bilemedim rabbim sabır versin yeni tedavine dimdik hazırlan

teşekkür ederim cnm.inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize...evet cnm zaman geçmiyor hep rüyalarıma giriyor inan.inşallah bir an önce olur ve biter.birde korkularımı yenebilsemiğne fobim var kan aldırmayı sevmemnapıcam bilmiyorum...

allah sabır versin dayanma gücü versin tez günde sende mutlu haberi alırsın inşallah

benimde negatifti 1_2 ay önce şimdi gene yaptırabilirim çok ta istiyorum çocuk ama yaptırmaya cesaretim yok ikinci denemem olucak bide yha . neden böle oluo acaba hiç tedaviye beşlamak istemiyorum :?

günlük rutin işleri yapıyorum birde çalışıyorum ben tranferim 4.günü işe başladım kasmıyorum kendimi ama dikkat ediyorum....

Anladım canım senin işin daha zor bide calışıyomuşsun bi süpürüp siliyorum hemen yoruluyorum.zorlamıyorum karın bölgemi.inş rabbim korur meleklerimizi

Benim 4. Gün 9 taneydi transfer günü 7 tane kalmıştı, 2 si transfer edildi 5 i donduruldu.. Zaten sadece iyi kalitede olanları donduruyorlar..yani sana kaç tane transfer edilirse geriye kalan kalitelileri donduruyorlar.. İnşallah transfer edilen tutar dondurulmuşlara hiç gerek almaz, sen sayıyı dondurulmuş sayısını hiç takma kafana.. Bir taneye hamile kalınıyor.. Dualarımız seninle.. herşey yolunda gider bebilind kavuşursun inşallah..

Kizlar bu kahverengi lekelenme oluyomus hep 9.gun falan bugun benim 9. Gunum hic oyle bi lekelenme yok zaten bi belirtide yok.hic lekelenmesi olmadigi halde pozitif sonuc alan varmi.tutunma oldugu anlamina geliyomus ya o lekelenme

Canım benim hiç lekelenme olmadan pozitif oldu illa olacak diye birşey yok..

Senin de canım inşallah sağlıklı hayırlı evlatların olacak.. Rabbim seni beklenmeden tez zamanda bebeğine kavuşturur inşallah..

canımmm hatırlamaz olurmuyuz seni ucanfasulyeyle birlkte bizi çok üzmüştünüz... öyle çok sevindimki anlatamam okuyunca yazını şok oldum rabbim yüzünüze güldü hayırlısıyla kucagına alırsın inş canım bnmmmm

kılzar bişi sorcam benim üçüncügün emriyosuydu transferim dondurdular iki tanesini dondurulanlarda üçüncü günmü donduruluyo yoksa birazdaha bekletiyolarmı ?bide primolut n kulanan vamı varsa hap bittikden kaç gün sonra adet oldu acaba beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

3. Gün dondurmuşlardır canım hapla ilgili fikrim yok ama herhangi bi ilacı bıraktıktan sona en geç 1 hafta içinde olman lazım

Canim yaa.. uzme kendini guclu ol olurmu Rabbim insallah en kisa zamanda hayir saglikli evlatlar versin sana..

Nilcim çok ama çok teşekkür ederim arkadaşım. Senin de transferin yakın galiba. Rabbin hayırlısı ile tez zamanda sana kısmet etsin canım. Kurban olduğum boynu bükük bırakmasın inşa Allah!..

allah razi olsun cnm... evet pespese vermistik size haberleri... insallah yine ayni sekilde olur :)) yakinda insallah ucanfasulyedende hayirli haberler duyariz...
ben oyle sooklardayimki tahmin bile edemezsiniz.. allahimin hikmeti.. allah hepimize acisin da insallah en yakin zamanda bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. sen nasilsin hersey yolundami cnm

Canım arkadaşım, seni teselli etmem mümkün değil biliyorum, derdimiz büyük onu da, biliyorum. Ama bildiğim bir gerçek var ki, hepsinden önemlisi o. Derdine dön ve deki: ''Ey derdim sen büyük olabilirsin, ama benim senden daha büyük hem de çok büyük bir Rabbim var.'' de. Tüm kalbimle dua ediyorum, kurban olduğum en kısa zamanda hayırlısı ile hayırlı bir evlat nasip etsin sana inşa Allah!..

Çok üzüldüm canım benim allah sabırlar versin. Rabbim tez zamanda acılarını unutturup hayırlı bir evlatla müjdelesin seni dilerim. Rabbimin takdiri demekten başka birşey gelmiyor elimizden. Benim de yarın test günüm, hiç sevinemiyorum negatif gibi bir his oluştu içimde nedense çok korkuyorum

inş cnm ucanfasulyede sevindirir bizi dediğin gibi. bende beklemedeyim transferimin 7. günü bugun pazar günü test tarıhım dua et banada rabbim evladımı bana bağışlasın

Kizlarrrrr !!! Size super bi haberim var . :):) tek embriyo konulmustu bana biliyorsunuz fakat iki tane bebegim var suanda :):) fazla bolunup ikiz olmuslar sukurler olsunnn :))) ve bi iyi olan sey daha var ayrı keselerde olmuslar ayni kesede degiller buda buyuk avantajmis bebeklerin beslenmeleri yasamlari icin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…