Kızlar günler geçti ve transfer günü geldi..Yarın saat 12:00 de transferim gerçekleşecek 5. gün embriyosu olacak..Dualarınızı bekliyorum..Beni yalnız bırakmayın ve dualarınızı esirgemeyin arkadaşlarım..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..tüm isteyenlerin minik meleklerini göndersin rabbim inşallah
Bu arada kızlar bugün konuştum 9 tane embriyom varmış.4. günleri bugün..hızlı önden giden yokmuş normal seyirde gidiyormuş yavrucaklarım..yarına ne olurlar bilmiyorum..embriyologum içinde 3 tane iyi görünen var gibi dedi..belki dondurabiliriz dedi..ama yarına ne olur bilemem dedi..daha önce donduran arkadaşlar kaç embriyo dondurmuşlardı..kaçıncı gün ve hangi kalitedeydi..paylaşırsanız yarın karar vermem kolaylaşacak..
Kizlar bu kahverengi lekelenme oluyomus hep 9.gun falan bugun benim 9. Gunum hic oyle bi lekelenme yok zaten bi belirtide yok.hic lekelenmesi olmadigi halde pozitif sonuc alan varmi.tutunma oldugu anlamina geliyomus ya o lekelenme
Allahım sonunu gzl etsin canım.benimkilerde 5. gün embriyosuydu.3tanede dondurulmuşum var canım allaha şükür şimdilik dondurulmuşlara gerek kalmadı:)Kızlar günler geçti ve transfer günü geldi..Yarın saat 12:00 de transferim gerçekleşecek 5. gün embriyosu olacak..Dualarınızı bekliyorum..Beni yalnız bırakmayın ve dualarınızı esirgemeyin arkadaşlarım..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..tüm isteyenlerin minik meleklerini göndersin rabbim inşallah
Bu arada kızlar bugün konuştum 9 tane embriyom varmış.4. günleri bugün..hızlı önden giden yokmuş normal seyirde gidiyormuş yavrucaklarım..yarına ne olurlar bilmiyorum..embriyologum içinde 3 tane iyi görünen var gibi dedi..belki dondurabiliriz dedi..ama yarına ne olur bilemem dedi..daha önce donduran arkadaşlar kaç embriyo dondurmuşlardı..kaçıncı gün ve hangi kalitedeydi..paylaşırsanız yarın karar vermem kolaylaşacak..
Bendede olmadı canım herkeste olacak die bişi yok zatenKizlar bu kahverengi lekelenme oluyomus hep 9.gun falan bugun benim 9. Gunum hic oyle bi lekelenme yok zaten bi belirtide yok.hic lekelenmesi olmadigi halde pozitif sonuc alan varmi.tutunma oldugu anlamina geliyomus ya o lekelenme
Benim olmadı meselailla olacak diye bir şey yok.
Allahım sonunu gzl etsin canım.benimkilerde 5. gün embriyosuydu.3tanede dondurulmuşum var canım allaha şükür şimdilik dondurulmuşlara gerek kalmadı:)
Bendede olmadı canım herkeste olacak die bişi yok zaten
Cok sAolun canim ya bicok kiside duydum o yuzden bende olmayinca tutunma olmadigi anlamina geliyo sandim Allah sizede hayrlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin canim tebrik ederim bebislerinize kavusmussunuz
ahhhhh izmirim ah...4. gün test yapanıda senin sayende görmüş olduk..şimdi nasıl geçecek sana zaman.....bence 0 küsürlü olmaması bile büyük birşey...sakın moralini bozma ve sabırla bekle canım....inşallah daha kuvvetli değerlerini görüp o zaman çokcana sevineceğiz buradan
İzmirimizmir sende canını sıkma canım boş yere üzülüyosun 4. Gün çooook erken.ayrıca değerin 0 değil bence iyi bişey.İĞDEÇİÇEĞİ senide tebrik ederşm canım rabbim kucağımızada aldırsın inş olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin
Canim benim sen annenin karninda nasil durdun 9 aysimdiden tutmadi diye uzulme sakin daha 6gun var. Cok erken yaptirmissin testi...Azicik daha sabredeceksin canim yukselir insallah degerin.guzel haberlerini bekliyoruz
Yaptırma dedik o kadar di micanım çok erken yedinci gün ikiden küçük çıkıp sonradan pozitif olan çok. Boşuna moralini bozma yaptığın testin hiçbir anlamı yok. Sabirla otur ve bekle sabırsız şey
Öncelikle Sağol canım. Teşekkür ederim.
Sonrasında ise, ben de 6. gün dayanamayıp bakmıştım ve sonuç sıfırdı. Sen şuan kendini boşuna üzüyorsun. Keşke yapmasaydın testi, ama oldu yaptın, boşver de kendi kendine sadece iş olsun diye yapmıştım de. Hakikaten çıkması imkansız canım. Varsa da çıkmaz. O nedenle 9,10 günden önce bir daha test yapma ve kendini de boşu boşuna üzme. Beynini mümkünse 12. güne şartlandır.
Kızlar günler geçti ve transfer günü geldi..Yarın saat 12:00 de transferim gerçekleşecek 5. gün embriyosu olacak..Dualarınızı bekliyorum..Beni yalnız bırakmayın ve dualarınızı esirgemeyin arkadaşlarım..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..tüm isteyenlerin minik meleklerini göndersin rabbim inşallah
Kızlar yarın test gunum dua edin bana nolur.
İzmirimizmir sende canını sıkma canım boş yere üzülüyosun 4. Gün çooook erken.ayrıca değerin 0 değil bence iyi bişey.İĞDEÇİÇEĞİ senide tebrik ederşm canım rabbim kucağımızada aldırsın inş olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin
Canım benim gözün aydın..Hamilesin işte..şimdi tadını çıkartma zamanı..kafana takma sakın..doktorunda söylemiş işte..elbette o bizden daha iyi biliyor zaten...değerin katlana katlana artsın inşallah..rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle neşeyle kucağına almayı nasip etsin inşallah...çok sevindim çok...darısı sıradakilerin başına inşallah...
canım benim teşekkür ederim.sen tam bir moral oldun bana.6. gün 0 mış sonradan artmış.demekki olabiliyor böyle.içim rahatladı valla.inşalahhhhhhhhhhhhhhh değerlerin bol bol katlanırda bebişini alısın kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?