Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Evet canım bu bir son değil bir başlangıç :)) inşallah bebeğin sana yapisip dokuz ay boyunca hiç bırakmayacak. Benim dokuz embriyom donduruldu altı tane birinci kalite beşinci gün, üç tane ikinci kalite altıncı gün embriyosu. Sen de şafak sayanlara dahil oluyorsun hadi bakalım

Son düzenleme:
Kizlar bu kahverengi lekelenme oluyomus hep 9.gun falan bugun benim 9. Gunum hic oyle bi lekelenme yok zaten bi belirtide yok.hic lekelenmesi olmadigi halde pozitif sonuc alan varmi.tutunma oldugu anlamina geliyomus ya o lekelenme

Benim olmadı mesela illa olacak diye bir şey yok.

Allahım sonunu gzl etsin canım.benimkilerde 5. gün embriyosuydu.3tanede dondurulmuşum var canım allaha şükür şimdilik dondurulmuşlara gerek kalmadı:)
Kizlar bu kahverengi lekelenme oluyomus hep 9.gun falan bugun benim 9. Gunum hic oyle bi lekelenme yok zaten bi belirtide yok.hic lekelenmesi olmadigi halde pozitif sonuc alan varmi.tutunma oldugu anlamina geliyomus ya o lekelenme
Bendede olmadı canım herkeste olacak die bişi yok zaten

Benim olmadı mesela illa olacak diye bir şey yok.

Allahım sonunu gzl etsin canım.benimkilerde 5. gün embriyosuydu.3tanede dondurulmuşum var canım allaha şükür şimdilik dondurulmuşlara gerek kalmadı:)

Bendede olmadı canım herkeste olacak die bişi yok zaten

Cok sAolun canim ya bicok kiside duydum o yuzden bende olmayinca tutunma olmadigi anlamina geliyo sandim Allah sizede hayrlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin canim tebrik ederim bebislerinize kavusmussunuz

Cok sAolun canim ya bicok kiside duydum o yuzden bende olmayinca tutunma olmadigi anlamina geliyo sandim Allah sizede hayrlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin canim tebrik ederim bebislerinize kavusmussunuz

Darısı sana olsun canım.hamile kalmak yetmiyo sende görürsün:)keseydi kalp atışıydı rabbim sağlıklı versşn

canım 0 mı değil mi bilmiyorum.sonuç kısmında değer yazmıyor sadece 2den küçük diyor.o an zaman benim için durdu ama şimdi yıkılan ümitlerim yavaş yavaş geri gelmeye başladı gibi.olmazsada yapacak bir şey yok napalım artık.allah can sağlığı versindiyorum

şimdi iyiyim canım şöyle bir silkelendim kendime geldim.ne yapıyorsun sen izmir dedim kendi kendime.tutacağı varsada tutmayacak.canım maalesef 0 mı değilmi bilmiyom.belkide 0 çıkmıştır.değer yazmıyodu küçüktür 2 den diyor sonuçta

Canim benim sen annenin karninda nasil durdun 9 ay simdiden tutmadi diye uzulme sakin daha 6gun var. Cok erken yaptirmissin testi...Azicik daha sabredeceksin canim yukselir insallah degerin.guzel haberlerini bekliyoruz

canım zaten 9 ay durmadım 8 aylıkken doğmuşum ben orda bile erken davranmışım yani:)testi bi heyecanla elime alıp sonucu gördüğümde çok üzülmüştüm ama şu an hala ümidim var.bencede çok erkendi

canlarım valla moral oldunuz bana.teşekkür ederim

canım benim teşekkür ederim.sen tam bir moral oldun bana.6. gün 0 mış sonradan artmış.demekki olabiliyor böyle.içim rahatladı valla.inşalahhhhhhhhhhhhhhh değerlerin bol bol katlanırda bebişini alısın kucağına.

tabiyki canım dualarımız seninle.sımsıkı tutunsun bebeğin sana bir dahada bırakmasın

Amin, inşallah canım. Allah razı olsun. Rabbim evlat hasreti çeken herkese hayırlı evlatlar versin inşa Allah!.. Amin!!!

Sağolasın canım yaa!.. Amin inşa Allah!.. Rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile tez zamanda hepimizi kuzucuklarımıza kavuştursun inşa Allah!.. Amin!!! Artık toparladım kendimi ve keyfim yerinde çok şükür. Sonuçta biz elimizden geleni yaptık, gerisi Alemlerin Rabbi Allah'ın bileceği iş. Nasibimizde varsa Rahman ve Rahim olan onu bize verecektir.
Bu arada embriyoların çok çok iyi canım. MaşaAllah Sübhanellah, barekallah. Güzel güzel annelerin rahmine konsunlar inşa Allah!.. Bana 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. 2 tane de, dondurduk. Kurban olduğum hiç birimizin emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın. Dualarımdasın canım. Yüksek moralle gir transfer. Gerçekten çok faydası oluyormuş ben yaşadım ve gördüm. Hadi hakkında hayırlısı inşa Allah!..

izmircim çok çok sağol. Güzel duan için. Allah razı olsun canım. Allah sana da hayırlısı ile pozitifi görmeyi nasip etsin canım. Birbirimize dua etmeye devam edelim inşa Allah!.. Kimin duasının makbul olduğunu biz bilemeyiz. Rabbimiz elbet aramızdan birinin duasını kabul edecektir.

canım tebrik ederim..hayırlı olsunn..
değerinde yükselir inşallah rahat ol.
geç kaldım yazamadımmm cnm .

selam kızlar. bugün doktora gittim. tedavimin yedinci günü. sadece iki yumurtam varmış. bazen sonradan eklenenler olabiliyor dediler. sizde nasıldı. sonradan artma ihtimali var mı? cuma tekrar kontrole gidicem. pazartesi de yumurta toplama olucak büyük olasılıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…