Günaydın arkadaşlar bugün benim test günüm lütfen dua edin bana çok korkuyorum negatif çıkmasından
Günaydın arkadaşlar bugün benim test günüm lütfen dua edin bana çok korkuyorum negatif çıkmasından
KISLARRR günaydın bugün 7+4 haftalık olduk ve ikinci kontrole gideceğim allah izin verirse kalbini birdaha dinlicez.doktor 6+1 de iki kese görmüştü ama biri küçüktü bakalım bu gittiğimizde bir tanemi yoksa ikitanemi bebeğim olacağını öğreneceğiz inşallah.maşallah hamile olan arkadaşlarımın yarısından çoğu ikiz bekliyo rabbim hayırlısı ile isteyen bekleyen bütün arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin.
ayyyyy canım benim ne güzel. o kadar mutlu oluyorum ki böyle okuyunca sanki benim kontrolüm var:)ne olur dua et canım bana hamişlerin duaları kabul olurmuş.bugün 6. günüm ve idrar testim negatif. çok korkuyorum.ama olmazsada napayım diyorum bi yandan canım sağolsun.eğer olmazsa hiç ara vermeden hemen ilk adetimle 2. ye başlamak istiyorum.bakalım tabi gerekli parayı sağlayabilirsek.çünkü ilki için kradi çekmiştik.bayağı bir açıldık.birkez daha kredi çekersek sonrasında nasıl geçincez bilmiyom ama her bebek nasibiyle gelirmiş.o kadar çok istiyorumki bu bebeği bunu anlatmaya kelimeler yetmez.ne olur dualarını bekliyorum.inşallah 2 tane olur canım.tabi hayırlısı olsun.bizler için bu bebekler çok daha değerli.tabi kendiliğinden hamile kalmak çok güzel elbet ama bizler çok zorluklardan geçerek elde ediyoruz bebişlerimizi.allah düşmanmın başına vermesin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.çok zor
Dondurulmuşun yokmu canım.baştanmı başlıycaksınız herşeye.rabbim yardım etsin maddi manevi
İnşallah ikisi de sağlıklıdır, güzel haberlerle gelirsin.. Diğeri kardeşine yetişmiştir:) aminn inşalllah hepimize..KISLARRR günaydın bugün 7+4 haftalık olduk ve ikinci kontrole gideceğim allah izin verirse kalbini birdaha dinlicez.doktor 6+1 de iki kese görmüştü ama biri küçüktü bakalım bu gittiğimizde bir tanemi yoksa ikitanemi bebeğim olacağını öğreneceğiz inşallah.maşallah hamile olan arkadaşlarımın yarısından çoğu ikiz bekliyo rabbim hayırlısı ile isteyen bekleyen bütün arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin.
Müjdeli haberle gelicen inşallah.. Hiç korkma canım çok heyecanlı birgün senin için.. Şu mübarek cuma günü hayırlı haber alırsın inşallah..Günaydın arkadaşlar bugün benim test günüm lütfen dua edin bana çok korkuyorum negatif çıkmasından
maalesef canım dondurulmuşum yok.herşeye sil baştan başlayacağız.ama hiç ara vermek istemiyorum.tabi doktorumu ve eşimi ikna edebilirsem.çünkü eğer ara verirsek bir daha tekrar deneyecek gücü kendimde bulabilirmiyim bilmiyorum.ara vermeden devam edersem sanki ilk tedavim devam ediyormuş gibi olacak ve yine ümitlerim devam edicek
ayyyyy canım benim ne güzel. o kadar mutlu oluyorum ki böyle okuyunca sanki benim kontrolüm var:)ne olur dua et canım bana hamişlerin duaları kabul olurmuş.bugün 6. günüm ve idrar testim negatif. çok korkuyorum.ama olmazsada napayım diyorum bi yandan canım sağolsun.eğer olmazsa hiç ara vermeden hemen ilk adetimle 2. ye başlamak istiyorum.bakalım tabi gerekli parayı sağlayabilirsek.çünkü ilki için kradi çekmiştik.bayağı bir açıldık.birkez daha kredi çekersek sonrasında nasıl geçincez bilmiyom ama her bebek nasibiyle gelirmiş.o kadar çok istiyorumki bu bebeği bunu anlatmaya kelimeler yetmez.ne olur dualarını bekliyorum.inşallah 2 tane olur canım.tabi hayırlısı olsun.bizler için bu bebekler çok daha değerli.tabi kendiliğinden hamile kalmak çok güzel elbet ama bizler çok zorluklardan geçerek elde ediyoruz bebişlerimizi.allah düşmanmın başına vermesin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.çok zor
İnş gerek kalmayacak tatlım.testi çok erken yapmışsın acele etme.benim blast embriyoydu 10 gün idrar yaptım.sende en azından 10. Günü bekle
Kizlar bgn transfer sonrasi 9. Gunum, 3.gun embriyosu koyulmistu.idrar testi yaptim sonuc negatif cok moralim bozuldu(tutamadim melegimi galiba ( zaten icinde kacgundur negatif hisler vardi.. Cok uzgunum (
Canım 6. Gün sonucuna takılma sen, şnşallah yükselir değerin, hamilesindir..dediğin gibi inşallah gerek kalmaz ama olmazsa 2.ye iki üç ay ara verip başlarsın ama şuan sen içindeki tutacakmış gibi düşün tutmazsa o zaman üzülürsün.. Şimdiden bunları düşünüp üzme kendini yoksa günler hiç geçmez..Allah hepimizin yardımcısı olsun maddi manevi çok zor.. Ama Allahım bizi hayırlısıyla bebeklerimize kavuşturunca bizi hepsini unutucaz.. Bizim bebeklere dr.lar da " değerli" diyorlar.. Herkesinki değerli ama bizimkiler başka olacak..Kendimle beraber burdaki tüm arkadaşlara dua ediyorum.. Hepimiz başka şehirlerde başka başka hayatlar yaşayan başka başka insanlarız ama burda hepimiz aynıyız..
kızlar bgn transferin 6. günü ve benim gece inanılmaz derecede adet olcakmışım gibi belim karnım ağrıdı. tutunamadılarda ondan mı böyle oluyo diye düşünüyorum bunları yaşayıp pozitif sonuç alan varmı ltfn söyleyin iyice umudum kırıldı((
kızlar bgn transferin 6. günü ve benim gece inanılmaz derecede adet olcakmışım gibi belim karnım ağrıdı. tutunamadılarda ondan mı böyle oluyo diye düşünüyorum bunları yaşayıp pozitif sonuç alan varmı ltfn söyleyin iyice umudum kırıldı((
inşallah canım.benim de blast ve 2 taneydi ama 4. gün kan testim negatif 6. gün idrar testim negatif. bide insan hisseder ya ben hissediyorum tutmadığını.ama bi ümit bekliyorum işte.olursa sürpriz olcak bana.sizlerden güç alıyorum.bu zor süreçte sizlerle moral buldum.kimseyle paylaşamadıklarımı(eşim dahil)sizlerle paylaştım.her ne kadar tanımasamda sizleri hepinizi çok sevdim.eğer olmaz da 2. ye başlarsam yine sizlerle olmayı ve paylaşmayı çok isterim tabi kabul ederseniz.çünkü mayıs topiği ve benim taa temmuz sonlarını bulacak sanırım.herkesin gündemi değişecek bu ara hamişler kontrollerini bebişlerinin büyüdüklerini anlatacaklar.bense hala yok opum oldu yok şu kadar yumurtam oldu diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?