kızlar bgn transferin 6. günü ve benim gece inanılmaz derecede adet olcakmışım gibi belim karnım ağrıdı. tutunamadılarda ondan mı böyle oluyo diye düşünüyorum bunları yaşayıp pozitif sonuç alan varmı ltfn söyleyin iyice umudum kırıldı((
tam ben sana mesaj yazarkende sende sonucunu yollamışsın bile..çok çok çok sevindim arkadaşım tebrik ederim..gözün aydın..darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah
Ben geldim canlarım hem de güzel haberlerle geldim sonucum pozitif ve değerim 240 çıktı. Hayır duasını esirgemeyen güzel yürekli güzel arkadaşlarım benim Allahım hepinizden binlerce kere razı olsun rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı, sonuç bekleyen arkadaşılarımızın da sonuçlarını pozitif çıkmasını nasip etsin şu hayır mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah
Ben geldim canlarım hem de güzel haberlerle geldim sonucum pozitif ve değerim 240 çıktı. Hayır duasını esirgemeyen güzel yürekli güzel arkadaşlarım benim Allahım hepinizden binlerce kere razı olsun rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı, sonuç bekleyen arkadaşılarımızın da sonuçlarını pozitif çıkmasını nasip etsin şu hayır mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah
Kizlarrrrr !!! Size super bi haberim var . :):) tek embriyo konulmustu bana biliyorsunuz fakat iki tane bebegim var suanda :):) fazla bolunup ikiz olmuslar sukurler olsunnn :))) ve bi iyi olan sey daha var ayrı keselerde olmuslar ayni kesede degiller buda buyuk avantajmis bebeklerin beslenmeleri yasamlari icin :)))
Gözün aydın canım allahım tamamına erdirsin
Coook sevindim canimm allah tamamina erdirsin!!!!yasasin meleklerimiz artiyor!!!
Maaşallah bi hamiş daha..
tebrik ederim cnmm .Hayırlı olsunn
Rabbim tamamına erdirsin .tüm aşamaları sorunsuz geçirirsin inş.
haydi kızlarrrr halayaaaaa
canımm hoşgeldinnnnnnn..
nasılsınn geçmişimi okuyosunnnnnn
Selam kızlar..Dün transferim gerçekleşti.İçlerinden en kaliteli olan 5. gün embriyolarından bir tane konuldu.doktorum diğeri çok mükemmel embriyolar değil dondurmamıza gerek yok dedi, 5. güne kadar beklettiğimiz için çoğu dayanmıyor bu çok normal dedi..
İnşallah bebeğim annesine sıkı sıkı tutunur.Bu arada Menac test tarihim 22 haziran canım eklersen sevinirim..inşallah burdan güzel haberler vermek banada nasip olur..hepiniz desteğiniz için çok sağolun
inş arkadaşım yaaa çok çok tşkr ediyorum beni rahatlattınız rabbim sizin sıkıntılarınızıda bir an evvel gidersin. erkeklere takılma bu arada tüp bebek sürecinde verdikleri tek şey sperm olunca o kadar fedakar olabiliyolar seni anlamalrı mümkün değil bi hamile kalıyım kalan iğneleri eşime yapmayı düşünüyom ztn)
berbat bir gündü bugün.5 gündür evde bunaldığımdanmıdır,ilaçların etkisindenmidir,dün yaptırdığım test yüzündenmidir bilmem bütün gün ağladım.durduramadım bir türlü daha yeni sustum.gözlerim şişti artık ağlamaktan.eşimin her lafı her hareketi batıyor.aslında bişeyde yapmıyor adam ama batıyor işte.çıldırmak üzereyim.hala ağlayasım var.sinirlerim çok bozuk.içimden bir ses olmadığını tutmadığını söylüyor.zaten tutacağı varsada bu üzüntünün ağlamanın üstüne tutmayacak.
cnmm aynı durumdayız bnm bugun 8. gün düne kdr çok olumluydum ama dunden beri çok kötüyüm yok diyorum kesin olmadı test yapmaya korkuyorum idrar testi bile yapmadım olumsuz sonuç alıcam diye sürekli aglamaklıytım suratım hep asık böyle düşünmeye başladıktan beri azcık batmalarım kasık agrım olurdu onlarda gitti tamam diyorum artık 8. günde hiç bir belirti yoksa demekki tutmadı buda bizim kaderiz yaşıycakmışız çok mutsuzum...
çok sevindim...
allah kucağına almayıda kısmet etsin..
bekleyen arkadaşlarada bol bol sabır diliyorum...
çok zor beklemek gerçekten...
bide idrar testlerinizi çok erken yapıp umutsuzluğa kapılmayın lütfen...
hoşbulduk canım evet geçmişi okuyodum haişlerin hikaysini okuyup güç topluyorum
benim tedavim eylüle kaldı hem birazcık para biriktirmemiz lazım hem önümüz ramazan oruçlarımı Allah izin verirse tutayım bayramdan sonra hemen tedavi inşallah bende sizler gibi hamiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?