Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım çok normal içerde ciddi değişiklikler oluyor hücreler bölünüyor kasılmalar olacak tabi.. rahim kendini ayarlamaya çalışıyor bebek için adet sancısı gibi sancılar çoook normal

tam ben sana mesaj yazarkende sende sonucunu yollamışsın bile..çok çok çok sevindim arkadaşım tebrik ederim..gözün aydın..darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah

Canım benimm çok teşekkür ederim darısı senin başına. dilerim hiç negatif sonuç almayız bundan sonra

haydi kızlarrrr halayaaaaa

Coook sevindim canimm allah tamamina erdirsin!!!!yasasin meleklerimiz artiyor!!!

canım çok sevindim.rabbim sana istediğinden bile fazlasını yolladı ne güzel..inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik yaşayıp kucağına alırsın yavrularını.darısı tüm bekleyen bebek yolu gözleyen arkadaşlarımızın olsun inşallah.:

Maaşallah bi hamiş daha..
tebrik ederim cnmm .Hayırlı olsunn
Rabbim tamamına erdirsin .tüm aşamaları sorunsuz geçirirsin inş.

canımm hoşgeldinnnnnnn..
nasılsınn geçmişimi okuyosunnnnnn

hoşbulduk canım evet geçmişi okuyodum haişlerin hikaysini okuyup güç topluyorum
benim tedavim eylüle kaldı hem birazcık para biriktirmemiz lazım hem önümüz ramazan oruçlarımı Allah izin verirse tutayım bayramdan sonra hemen tedavi inşallah bende sizler gibi hamiş olurum

çok sevindim...
allah kucağına almayıda kısmet etsin..
bekleyen arkadaşlarada bol bol sabır diliyorum...
çok zor beklemek gerçekten...
bide idrar testlerinizi çok erken yapıp umutsuzluğa kapılmayın lütfen...

Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim güzel sonuçlar eylesin inşallah. Benim de 7 embriyo vardı döllenmiş ikisini transfer ettiler geri kalan 5 tanesinin gelişimi geriden geliyormuş ve 5. güne dayanmamışlardı donduramamıştık bizde. Rabbimin izniyle inşallah bu sefer seninki de tutar inşallah o dondurulmuşlara ihtiyacın olmaz hiç

Son düzenleme:

aynı şeyi ben söyledim eşime:))) şu claxen iğne var o kadar zehir gibi yakıyor ki anlatamam. Eşim dünya yansa umrunda olmadığı için benim halimden de hiç anlamıyor. dedim ki bu iğnelerden birini de sana vurucam ki benim çektiği anlayabilesin dedim kabul etti vurucam valla bi tanesini nasıl yanıyormuş insanın canı bi anlasın beni

Son düzenleme:

cnmm aynı durumdayız bnm bugun 8. gün düne kdr çok olumluydum ama dunden beri çok kötüyüm yok diyorum kesin olmadı test yapmaya korkuyorum idrar testi bile yapmadım olumsuz sonuç alıcam diye sürekli aglamaklıytım suratım hep asık böyle düşünmeye başladıktan beri azcık batmalarım kasık agrım olurdu onlarda gitti tamam diyorum artık 8. günde hiç bir belirti yoksa demekki tutmadı buda bizim kaderiz yaşıycakmışız çok mutsuzum...

sonuç alamadan neden ağlıyosun...
bence pozitif senin sonucun...
hiç üzme kendini..
bebeğine yazık onuda üzersin...
olumlu düşün ki herşey güzel olsun...

Allah razı olsun canım arkadaşım. Rabbim tez zamanda seninde gönlündeki muradını versin dilerim. Dediğin gibi ben de moralim bozulmasın diye 12. güne kadar idrar testi bile yaptırmadım sabırla bekledim. Lütfen siz de erkenden yapmayın moralinizi bozmayın, moral çok önemli gerçekten

Son düzenleme:

Oku cnm bak birsürü hamişimiz varr mayıs topiği çok bereketli gerçektenn listemizte birsürü hamiş oldu..
olsun cnm eylüle kadar kendinizi iyice hazırlarsınız hakikatten maddi olarak yıpranıyo insan elde avuşta bişey kalmıyo.
ben eylülde bi kere denedim nisand bi daha eldeki avuçtaki giddi ama olsun sonu güzel oldu.inşalllah RABBİM tamamınada erdirir.
inşaALLAH cnm sende hamişler arasına girersin..bu tedavindee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…