Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

O sancılara hiç takılma canım bende ağlıyodum adet olcam kesin die ama olmadım:)moralinizi bozmayın kızlar erkenden

Bu ağrılar düşündüğünün aksine iyiye işaret. Kendine eziyet etme inşallah güzel haberler verirsin bize

canlarım gerçektenmi ya valla iyice ümidi kesmiştim çok çok moral oldunuz bana inş dediğiniz gibidir. menaccım allah biir an evvel kucağına almayı nasip etsin inş. izmirzimir arkadaşım sen nekadar acelecisin öyle tatlım erken davranıyosun merak etme inş beraber veririz mutlu haberleriiiii aaaminnnn:)))

canım 6.gün saten test için çok çok erken lütfen biraz sabırlı ol ve test gününe kadar bekle.allahın izni ile inşallah sonucun pozitif olur.rabbim senin ve senin gibi sonuç bekleyen bütün arkadaşlarımın sonucunu hayırlısı ile pozitif çıkrsın sevinçten yerinizde duramayın inşallah.hiç belirtilere takılma canım benim ağrım falan 6.günden sonra olmuştu bide göğüslerimin yanları acımıştı ama kimindede hiç birşey olmadan sonuç pozitif oluyor sanırım bünyeyle alakalı bir durum.bu sebepten sadece dua et bende etcem rabbim meleklerini sana bağışlasın inşallah.

O sancılara hiç takılma canım bende ağlıyodum adet olcam kesin die ama olmadım:)moralinizi bozmayın kızlar erkenden

inş arkadaşım yaaa çok çok tşkr ediyorum beni rahatlattınız rabbim sizin sıkıntılarınızıda bir an evvel gidersin. erkeklere takılma bu arada tüp bebek sürecinde verdikleri tek şey sperm olunca o kadar fedakar olabiliyolar seni anlamalrı mümkün değil bi hamile kalıyım kalan iğneleri eşime yapmayı düşünüyom ztn)

maalesef benim eşimde öyle.doktor sıkı sıkı tembihledi sıkıntı yapmayacak stres olmayacak diye ama adamın umru değil.aynen dün bizde kavga ettik.helak oldum ağlamaktan.dün kapı çaldı.bi ağız sen bak şimdi hiç çekemicem kimseyi dedim.vay efendim kimi bekliyomuşumda çekemicekmişim.yok neden öyle demişim.bir surat bir surat bana.gene ben gittim yanına trip atıyo hala.en son koptum ben.hiç kötü bir niyetim yoktu derken sadece canım sıkkındı ved öyle diyiverdim.sonra akşam gelmiş bana diyo birbirimizi kırmayalım.sanki ben kırmışım gibi. öküz ki ne öküz

Aynen.onlara sorsan daha çok streslilerdir.

Hepsi birer odun işte.her lafında hep kendini haklı görüyo ben hep haksızım.ama yok artık eski devir kapandı sevgini belli etmeyecen arkadaş kendilerini hint kumaşı sanıyolar

Canım eğer idrar testi kesin sonuç olsaydı doktorlar kan testi yapın demezdi. Senin üçüncü Gün embriyosu ise şimdi beta hcg 30 civaridir ve idrarda cikmamasi cok normal. Üzme kendini inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın.

Moral veren arkadaslara tesekkurler..sizce belirsizlige son vermek icin gidip kan testi yaptirsammi???bu belirsizlik beni mahvedio zaten yapi olarak cok sabirsiz biriyimdir bekleyemiyorum((

Moral veren arkadaslara tesekkurler..sizce belirsizlige son vermek icin gidip kan testi yaptirsammi???bu belirsizlik beni mahvedio zaten yapi olarak cok sabirsiz biriyimdir bekleyemiyorum((

Valla canım sen bilirsin 9.gun varsa gebelik çıkar kanda. Psikolojine göre hareket et

tebrik ederiiiiimmmm....
hayırlı uğurlu mübarek olsuuuuuunn

canımmmm benim de batmalar olmuştu çok korkmuştum lütfen korkma... çünkü tutunma belirtisi olabilir... stres düşüğe sebep oluyor göbüşünü sev güzel güzel tutunsun annesine :)

Kizlar bgn transfer sonrasi 9. Gunum, 3.gun embriyosu koyulmistu.idrar testi yaptim sonuc negatif cok moralim bozuldu(tutamadim melegimi galiba( zaten icinde kacgundur negatif hisler vardi.. Cok uzgunum(

ahhh ahhhh ne diyeyim ben sana... azıcık sabret doktoruma sordum idrar da çıkıp çıkmayacağını kan test gününde bile idrarda çıkmayabilirmiş sakin ol lütfeeen
bak meleğin tutunmuşsa stresten düşebilir lütfeeeeen sakin ol aynılarını biz de yaşadık canım

Selam kızlar..Dün transferim gerçekleşti.İçlerinden en kaliteli olan 5. gün embriyolarından bir tane konuldu.doktorum diğeri çok mükemmel embriyolar değil dondurmamıza gerek yok dedi, 5. güne kadar beklettiğimiz için çoğu dayanmıyor bu çok normal dedi..

İnşallah bebeğim annesine sıkı sıkı tutunur.Bu arada Menac test tarihim 22 haziran canım eklersen sevinirim..inşallah burdan güzel haberler vermek banada nasip olur..hepiniz desteğiniz için çok sağolun

Ben geldim canlarım hem de güzel haberlerle geldim sonucum pozitif ve değerim 240 çıktı. Hayır duasını esirgemeyen güzel yürekli güzel arkadaşlarım benim Allahım hepinizden binlerce kere razı olsun rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı, sonuç bekleyen arkadaşılarımızın da sonuçlarını pozitif çıkmasını nasip etsin şu hayır mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah

tam ben sana mesaj yazarkende sende sonucunu yollamışsın bile..çok çok çok sevindim arkadaşım tebrik ederim..gözün aydın..darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…