kızlar bgn transferin 6. günü ve benim gece inanılmaz derecede adet olcakmışım gibi belim karnım ağrıdı. tutunamadılarda ondan mı böyle oluyo diye düşünüyorum bunları yaşayıp pozitif sonuç alan varmı ltfn söyleyin iyice umudum kırıldı((
canım benim bence sevinmelisin.çünkü kimin adet sancısı olduysa pozitif haberler aldı.keşke benim ağrım sızım olsa ama yok maalesef.benimde 6. günüm ve tık yok.bence sen hamilesin.içime öyle doğuyor.
Bu ağrılar düşündüğünün aksine iyiye işaret. Kendine eziyet etme inşallah güzel haberler verirsin bize
ayyyyy canım benim ne güzel. o kadar mutlu oluyorum ki böyle okuyunca sanki benim kontrolüm var:)ne olur dua et canım bana hamişlerin duaları kabul olurmuş.bugün 6. günüm ve idrar testim negatif. çok korkuyorum.ama olmazsada napayım diyorum bi yandan canım sağolsun.eğer olmazsa hiç ara vermeden hemen ilk adetimle 2. ye başlamak istiyorum.bakalım tabi gerekli parayı sağlayabilirsek.çünkü ilki için kradi çekmiştik.bayağı bir açıldık.birkez daha kredi çekersek sonrasında nasıl geçincez bilmiyom ama her bebek nasibiyle gelirmiş.o kadar çok istiyorumki bu bebeği bunu anlatmaya kelimeler yetmez.ne olur dualarını bekliyorum.inşallah 2 tane olur canım.tabi hayırlısı olsun.bizler için bu bebekler çok daha değerli.tabi kendiliğinden hamile kalmak çok güzel elbet ama bizler çok zorluklardan geçerek elde ediyoruz bebişlerimizi.allah düşmanmın başına vermesin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.çok zor
O sancılara hiç takılma canım bende ağlıyodum adet olcam kesin die ama olmadım:)moralinizi bozmayın kızlar erkenden
Canım tabiki dertleşicez burda bizi birbirimizden başka kimse anlamaz.bugün benimde moralim çok kötü dün kavga ettik eşimle gece 3 e kadar ağladım inş bebeğim iyidir.erkeklerden fazl bişey beklemmek lazımmış bunu anladım çoğu birer öküz aslında.sabahta hiç bişey sölemeden gitti.akşam gelince hiçbişey yok gibi davranacak ben iyice çıldıracam.ben ne kadar sevgimi belli edersem adam o kadar tuhaflaşıyo.bundan sona yok öle gö...nde gezmek.biz 3 senedir bu günleri bekledik onun dediği laflar o kadar kırıcıydıki dün..hamile klmakla herşey bitmiyo yani canım allah huzur versin.
Aynen.onlara sorsan daha çok streslilerdir.inş arkadaşım yaaa çok çok tşkr ediyorum beni rahatlattınız rabbim sizin sıkıntılarınızıda bir an evvel gidersin. erkeklere takılma bu arada tüp bebek sürecinde verdikleri tek şey sperm olunca o kadar fedakar olabiliyolar seni anlamalrı mümkün değil bi hamile kalıyım kalan iğneleri eşime yapmayı düşünüyom ztn)
maalesef benim eşimde öyle.doktor sıkı sıkı tembihledi sıkıntı yapmayacak stres olmayacak diye ama adamın umru değil.aynen dün bizde kavga ettik.helak oldum ağlamaktan.dün kapı çaldı.bi ağız sen bak şimdi hiç çekemicem kimseyi dedim.vay efendim kimi bekliyomuşumda çekemicekmişim.yok neden öyle demişim.bir surat bir surat bana.gene ben gittim yanına trip atıyo hala.en son koptum ben.hiç kötü bir niyetim yoktu derken sadece canım sıkkındı ved öyle diyiverdim.sonra akşam gelmiş bana diyo birbirimizi kırmayalım.sanki ben kırmışım gibi. öküz ki ne öküz
Canım eğer idrar testi kesin sonuç olsaydı doktorlar kan testi yapın demezdi. Senin üçüncü Gün embriyosu ise şimdi beta hcg 30 civaridir ve idrarda cikmamasi cok normal. Üzme kendini inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın.
Moral veren arkadaslara tesekkurler..sizce belirsizlige son vermek icin gidip kan testi yaptirsammi???bu belirsizlik beni mahvedio zaten yapi olarak cok sabirsiz biriyimdir bekleyemiyorum((
Kizlarrrrr !!! Size super bi haberim var . :):) tek embriyo konulmustu bana biliyorsunuz fakat iki tane bebegim var suanda :):) fazla bolunup ikiz olmuslar sukurler olsunnn :))) ve bi iyi olan sey daha var ayrı keselerde olmuslar ayni kesede degiller buda buyuk avantajmis bebeklerin beslenmeleri yasamlari icin :)))
kızlar bugün sol tarafım sürekli batıp durdu.ama kasığım değil kasığımın üstü neredeyse karnım yani bayağı yukarısı.bi ümit belirti arıyorum işte.bu belirti olabilirmiki?kasığım olsa neyse diyeceğim ama...
hadi güzel haberlerle gel inşaallahhhGünaydın arkadaşlar bugün benim test günüm lütfen dua edin bana çok korkuyorum negatif çıkmasından
Kizlar bgn transfer sonrasi 9. Gunum, 3.gun embriyosu koyulmistu.idrar testi yaptim sonuc negatif cok moralim bozuldu(tutamadim melegimi galiba ( zaten icinde kacgundur negatif hisler vardi.. Cok uzgunum (
inşallah canım güzel haberini bekliyoruz bugün..dualarımız seninle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?