Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

tatlım lütfen canını sıkma benim de 5.günden başladı bu güne kadar sürekli adet sancısı gibi ağrılarım oldu kasıklarım ağrıyordu adet olucam kesin diyordum hiç ümidim yoktu bak bugün pozitif sonucumu aldım sakın moralini bozma tutmuştur o allahın izniyle yüreğini ferah tut sen

meraba yeşil 034 hoşgeldin aramıza ben aslında mayıs düşünüodum ama adet düzenm şaştığı ve bende senn gbi oruçlarımı tutmak istediğim için eylüle erteledimmmm hakkımızda hayırlısı olsun

canım banada eylül yaz artık kararım kesin mayıs olmadı cok istedim sizinle brlkte ilerlemeyi ama nasip değilmişşşş

canım banada eylül yaz artık kararım kesin mayıs olmadı cok istedim sizinle brlkte ilerlemeyi ama nasip değilmişşşş

olsun cnm hayırlısı dememkki rabbim yazdıgı bi vakit var o vaktin gelmesi bekliyoruz inş geç olsun güç olmasın önemli olan güzel sonuçlar almak bende bir ay ertelendi diye tedavim çok üzülmüştüm ama sonradan düşündümki belki o ay olsaydı negatif sonuç alıcaktım belki zamanı bu ay inş güzel sonuçlar alırım tabikide sende aynı şekilde cnm sana kendimi çok yakın hissediyorum neden bilmiyorum sohbet etme fırsatımızda olmadı hiç...

balbadem hayırlı olsun...balbadem bebişler olsnlar inşallah...darısı bize inşallah...

işte sorunda orda cnm bnm 6. güne kdr oldu agrılarım dünden beri hiç belirti yok oyuzden negatif düşünüyorum daha hayırlı olsun diyemedım cnm okuyorum çok mutlu oluyorum ama yazıcak gücüm kalmadı rabbim kucagına almayı nasıp etsin cnm bnm bizlerede dua et

kıslar kontrolden geldim 2 kese görmüştü ama bu kontrolde keselerden biri hiç gelişmemiş diğeri allaha şükür sağlıklıymış hatta önden gidiyo 9 haftadan gün almışsın dedi:) diğeri ericek hiç korkma dedi.hakkımda böylesi hayırlı imiş.hep hayırlısını istedim rabbime binlerce kez şükürler olsun rabbim bu duyguyu tatmak isteyen bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda tattırsın inallah.

canım insan atamıyo bu düşünceleri işte beyninden aslında hiç böyle bi insan değilimdir şaşırıyorum kendime neden böyle oldu birden hiç anlamıyorum sadece dua ediyorum rabbime meleklerimize bize bağışlasın diye inş hepbirlkte güzel sonuçlar alırız canım inşşş...

Arkadaslar ben trasferin 8. gunu test yapmistim ve cok cok silik pozitif cikmisti ve bugun transfer gununude sayarsak 10. gun ve hala cok silik cizgi ama yarim saat sonra baktim biraz daha belirgin olmus..
ama moralim bozuldu gercekten pozitif olsaydi ikinci cizginin simdi daha belirgin olmasi gerekmiyormuydu ?? of ya iyice kafam karisti pazar gunu yeniden yapacam testi

Son düzenleme:

evet canım Allahın izniyle oruçlarımız tutarız sonrasında bizimde bebişlerimiz gelir inşallah

Arkadaşlar merakta bıraktım sizleri kusura bakmayın. 3 gündür ateşten gözüm açılmıyor. Test sonucum ise negatif. Olmadı malesef. Toparlandım sayılır hayatımın odağı yapmamaya karar verdim artık. Olmuyorsa olmuyordur. 25 yaşındayım ve 4 5 yıldır Dr. Kapılarındayım bu kadarı hem kendime hem bana verilen hayata haksızlık gibi geliyor. Uzun bi süre beklemede olucam sanırım. Geçmişi okumadım güzel haberler vardır mutlaka. Rabbim hamişlere sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Dualarda unutulmamak dileğiyle...

Kızlar transferim 12 sinde oldu iki tane embriyo konuldu test tarihim 24 ü asırı gaz şikayetim var ve kuyruk sokumumdan belim agrıyor sizinde bu şikayetleriniz varmıydı

balbadem hayırlı olsun...balbadem bebişler olsnlar inşallah...darısı bize inşallah...

teyzesi onlar benim balbademlerim:))) aminn darısı senin başına inşallah. Sonuç pozitif olsa da insan sevinmeye bile korkuyor şimdi de keseyi görebilecek miyim telaşı başladı allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin dilerim hepimizin hamileliklerini

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin bu mutlugu yaşatıpta daha sonra bizi üzmesin inşallah

aynı şeyleri bende düşünüyorum gün geçtikçe dahada korkularım artıyor ahbir kalp atışınıda duyabilsem allahın yüzümüze baksın

o ağrılar sürekli olmuyor ki zaten. bazen tamamen kayboluyor bazen bütün gün oluyor herkeste farklı seyrediyor gebelik belirtisi. İçini ferah tut bebişlerin seninledir rabbimin izniyle güzel sonuç alacaksın inşallah dualarım seninle. hergün dua ediyorum burdaki arkadaşların isimlerini de sayıyorum rabbim hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamasın kucağımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar versin AMİNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…