cnmm aynı durumdayız bnm bugun 8. gün düne kdr çok olumluydum ama dunden beri çok kötüyüm yok diyorum kesin olmadı test yapmaya korkuyorum idrar testi bile yapmadım olumsuz sonuç alıcam diye sürekli aglamaklıytım suratım hep asık böyle düşünmeye başladıktan beri azcık batmalarım kasık agrım olurdu onlarda gitti tamam diyorum artık 8. günde hiç bir belirti yoksa demekki tutmadı buda bizim kaderiz yaşıycakmışız çok mutsuzum...
Guzel haberlerini bekliyoruz canim,halaylar cekeriz insallah hepbirlikte.kan testinden once hic idrar yaptin mi?me sonuc aldin?
hoşbulduk canım evet geçmişi okuyodum haişlerin hikaysini okuyup güç topluyorum
benim tedavim eylüle kaldı hem birazcık para biriktirmemiz lazım hem önümüz ramazan oruçlarımı Allah izin verirse tutayım bayramdan sonra hemen tedavi inşallah bende sizler gibi hamiş olurum
sonuç alamadan neden ağlıyosun...
bence pozitif senin sonucun...
hiç üzme kendini..
bebeğine yazık onuda üzersin...
olumlu düşün ki herşey güzel olsun...
canım banada eylül yaz artık kararım kesin mayıs olmadı cok istedim sizinle brlkte ilerlemeyi ama nasip değilmişşşş
tatlım lütfen canını sıkma benim de 5.günden başladı bu güne kadar sürekli adet sancısı gibi ağrılarım oldu kasıklarım ağrıyordu adet olucam kesin diyordum hiç ümidim yoktu bak bugün pozitif sonucumu aldım sakın moralini bozma tutmuştur o allahın izniyle yüreğini ferah tut sen
tatlım lütfen canını sıkma benim de 5.günden başladı bu güne kadar sürekli adet sancısı gibi ağrılarım oldu kasıklarım ağrıyordu adet olucam kesin diyordum hiç ümidim yoktu bak bugün pozitif sonucumu aldım sakın moralini bozma tutmuştur o allahın izniyle yüreğini ferah tut sen
cnmm aynı durumdayız bnm bugun 8. gün düne kdr çok olumluydum ama dunden beri çok kötüyüm yok diyorum kesin olmadı test yapmaya korkuyorum idrar testi bile yapmadım olumsuz sonuç alıcam diye sürekli aglamaklıytım suratım hep asık böyle düşünmeye başladıktan beri azcık batmalarım kasık agrım olurdu onlarda gitti tamam diyorum artık 8. günde hiç bir belirti yoksa demekki tutmadı buda bizim kaderiz yaşıycakmışız çok mutsuzum...[/QU
canım böyle düşünme lütfen.kendini yıpratma stres çok etkiliyormuş. benim de transferimin 7. günü ben de belirti yok arada kramp giriyo o kadar...olumsuz düşünmek istemiyorum.herkesn bünyesi farklıdır....Allah yardımcımız olsun..gönlüne ferahlık versin inşallah
canım böyle düşünme lütfen.kendini yıpratma stres çok etkiliyormuş. benim de transferimin 7. günü ben de belirti yok arada kramp giriyo o kadar...olumsuz düşünmek istemiyorum.herkesn bünyesi farklıdır....Allah yardımcımız olsun..gönlüne ferahlık versin inşallah
meraba yeşil 034 hoşgeldin aramıza ben aslında mayıs düşünüodum ama adet düzenm şaştığı ve bende senn gbi oruçlarımı tutmak istediğim için eylüle erteledimmmm hakkımızda hayırlısı olsun
balbadem hayırlı olsun...balbadem bebişler olsnlar inşallah...darısı bize inşallah...
Ben geldim canlarım hem de güzel haberlerle geldim sonucum pozitif ve değerim 240 çıktı. Hayır duasını esirgemeyen güzel yürekli güzel arkadaşlarım benim Allahım hepinizden binlerce kere razı olsun rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı, sonuç bekleyen arkadaşılarımızın da sonuçlarını pozitif çıkmasını nasip etsin şu hayır mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah
teyzesi onlar benim balbademlerim:))) aminn darısı senin başına inşallah. Sonuç pozitif olsa da insan sevinmeye bile korkuyor şimdi de keseyi görebilecek miyim telaşı başladı allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin dilerim hepimizin hamileliklerini
işte sorunda orda cnm bnm 6. güne kdr oldu agrılarım dünden beri hiç belirti yok oyuzden negatif düşünüyorum daha hayırlı olsun diyemedım cnm okuyorum çok mutlu oluyorum ama yazıcak gücüm kalmadı rabbim kucagına almayı nasıp etsin cnm bnm bizlerede dua et
Valla canım sen bilirsin 9.gun varsa gebelik çıkar kanda. Psikolojine göre hareket et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?