Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

ben de çok ağlayan bir insanımdır ama nedense böyle bi rahatlık var içimde yaa...Allah hayırlara çıkarsın...İnşallah o güzel haberi aldığında bu günleri untursun..bu arada test tarihin çok güzel bi gün.İnşallah babasına hediyesini verirsiniz..

silik çıkması bence iyiye işaret hiç çıkmamasından iyi takma kafana herşey güzel olacak

canım ben de arkadaşları öyle dyorum...ben de çabuk sevinemem heralde..Olumlu düşün sen yine de.ilk adımı attın sonuçta..varlar biliyorsun ya ferah tut yüreğini

canım bir kaç gündür giremedim.haberini yeni aldım..ayy çok mutlu oldum...hayırlı şekilde büyüsünler inşallah..benim kardeşlerim ikiz çok farklı bi duygu...Allah sağlıkla kucğına almayı nasip etsin inş

silik çıkması bence iyiye işaret hiç çıkmamasından iyi takma kafana herşey güzel olacak

Sagol canim benim insallah dedigin gibidir Mevlam su mubarek gun hatrina isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin hamis arkadaslarimizinda hayirlisiyle kucagina almayi nasip etsin insallah..

Rabbim bebişine sağlıklı gelişimler nasip etsin olsun da bi tane olsun tatlım. Benimde iki embriyo transferim olmuştu 10 gün sonraya randevum var belki benimde 1 tanesi tutmuştur 240 çıktı değerim. ikiz olsa daha yüksek çıkardı değil mi

Arkadaslar cok moralim bozuk nolur deneyimli birileri bilgi versin.bgn transfer sonrasi 9.gunum...3.gun embriyosu koyulmustu.kanda bhcg 2,5 cikti bu negatif demek degil mi?

:)) ne güzel tatlım 0 çıkmamış ya. hem 10.günden önce belli olmaz 3. gün transferi ise. Allahım inşallah değerin hergün kat kat artsın bu üzüldüklerim boşunaymış dedirtsin bebişin sana. Benim içimden bir ses tuttu senin bebişin diyor ama sen sakın kendini üzme olur mu. Rabbim gönlüne ferahlın versin canım

canım benimde 3.gün emriyosu idi 11.gün 167 13.gün 440 çıkmıştı.ikizlermiş ama biri gelişmemiş.senin kaçıncı gün değer bilmiyorum ama aslına bakarsan ultrasyonda görene kadar belli olmaz bence.ben hep hayırlısı istedim halada öyle rabbim sanada hakkında hayırlı olanını versin inşallah.

mirjam silikse eğer Allah'ın izniyle inş hamilesin canm. benim de öyle olmuştu. inş en kısa zamanda kanda da pozitifi görürsün:)
balbadem tebrikler canım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aşlmayı nasip eder inş

Arkadaslar cok moralim bozuk nolur deneyimli birileri bilgi versin.bgn transfer sonrasi 9.gunum...3.gun embriyosu koyulmustu.kanda bhcg 2,5 cikti bu negatif demek degil mi?

canım test tarihinde göreceğin sonuç önemli. keşke erkenden yaptırmasaydın testleri. insanın kafası karışıyor. bence bunların hiçbirini düşünme, inş pozitif sonucu aş
lırsın.

Cnm bebde cok aglarim normalde dune kdr bende cok iyiydim ama gunler yakladtikca insan panik yapiyo ind sen bnm gibi olmazsin bakalim pazar gunu babasina guzel hbrmi vericez yoksa birlkte aglicazni gorucez rabbim aglatmasin hic birimizi hep mutlu olalim guzel arkadadim

amin inşallah hepimiz mutlu olruz canım benim...

Canım benim de adetimin 5.günü gecesi adet sancısına benzer çok şiddetli sancım olmuştu meğer yerleşme ağrısaymış:) senin de öyledir inşallah..

Bu hafta kocalarla kavga haftasının biz de ettik geçen gün:) aynen erkelerden çok şey beklemesek lazım çünkü bizim gibi güçlü değiller.. Bizim birlikte yaşıyorlar ama bizim yaşadıklarımızı yaşamıyorlar, hormonları değişmiyor,bizim kadar endişe etmiyorlar.. Ama onlar da çok strese giriyor kızlar.. Önce tutunma sonra babalık stresi.. idare edicez napalım mecbur:)

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla tamamını erdirsin:))) âmin canım hepimize nasip etsin inşallah..

Olsun canım tek olsun sağlıklı olsun bizim olsun:) maşallah sağlıkla güzel güzel büyür inşallah..

Canım çok gençsin daha Allahım seni çok beklenmeden bebeğine kavuşturur inşallah..Bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın neler duyuyoruz..bazen ara vermek çok daha iyi oluyor.. Bak ben 34 yaşındayım anca yakaladım bu mutluluğu.. Sen de en kısa sürede yaşayacaksın inşallah..dualarımız seninle..

Kızlar transferim 12 sinde oldu iki tane embriyo konuldu test tarihim 24 ü asırı gaz şikayetim var ve kuyruk sokumumdan belim agrıyor sizinde bu şikayetleriniz varmıydı

Aynıları ben de vardı canım ilaçların yan etkileri onlar..

Son düzenleme:

Canım benim de 2 taneydi, 5. Gün embriyosu 10. Gün 192 çıkmıştı, teki tutmuş.. Ama hcg yanıltıcı diyorlar, keseler görünmeden belli olmuyor..

sarlivam üzme kendini ne olur...biz inanıyoruz bebeğin seninle ve şuan sen kendini boşuna üzüyorsun..test yapma zaten daha erken biraz daha bekle...kafanı dağıtacak başka şeyler bulmaya çalış meşgul et kendini..insan saplanıp düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyor hepten..bide forumda kaç kişi okuduk gülüm hiçbir belirti yaşamadan pozitifi gören.en azından senin batmaların olmuş bak..üzme artık kendini...bebeğinide olumsuz etkileme...senden güzel haberler alacağız inşallah

benim 12. gün değerim 240 çıktı. Ultrasona kadar beklicez sabırla ve heyecanla. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah

canım hayırlı oslun :)
Benimde 1 kese ve yolk kesesi gördük 1 kese küçük dedi doktor bi kaç gğn sonra tutundu dedi.
10 gün sonra kalp atışları duyacaz Allah izin verirse çok heyecanlıyım bende diğer küçük keseyi çok merak ediyorum inşallah isiside iyi ilerler ama tabiiki Alla en hayırsını nasip etsin diye dua ediyorum.
Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişleri versin.

Canımm çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin. Dilerim bu acıyı bir daha hiç yaşamayasın. Yaşın genç bu yüzden şansın da bizlere göre daha çok. Bir daha ki sefere olur rabbim sana da hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. Burda olmasanda dualarımda söz seni de unutmucam canım Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…