canım insan atamıyo bu düşünceleri işte beyninden aslında hiç böyle bi insan değilimdir şaşırıyorum kendime neden böyle oldu birden hiç anlamıyorum sadece dua ediyorum rabbime meleklerimize bize bağışlasın diye inş hepbirlkte güzel sonuçlar alırız canım inşşş...
Arkadaslar ben trasferin 8. gunu test yapmistim ve cok cok silik pozitif cikmisti ve bugun transfer gununude sayarsak 10. gun ve hala cok silik cizgi ama yarim saat sonra baktim biraz daha belirgin olmus..
ama moralim bozuldu gercekten pozitif olsaydi ikinci cizginin simdi daha belirgin olmasi gerekmiyormuydu ?? of ya iyice kafam karisti pazar gunu yeniden yapacam testi
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin bu mutlugu yaşatıpta daha sonra bizi üzmesin inşallah
teyzesi onlar benim balbademlerim:))) aminn darısı senin başına inşallah. Sonuç pozitif olsa da insan sevinmeye bile korkuyor şimdi de keseyi görebilecek miyim telaşı başladı allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin dilerim hepimizin hamileliklerini
Kizlarrrrr !!! Size super bi haberim var . :):) tek embriyo konulmustu bana biliyorsunuz fakat iki tane bebegim var suanda :):) fazla bolunup ikiz olmuslar sukurler olsunnn :))) ve bi iyi olan sey daha var ayrı keselerde olmuslar ayni kesede degiller buda buyuk avantajmis bebeklerin beslenmeleri yasamlari icin :)))
silik çıkması bence iyiye işaret hiç çıkmamasından iyi takma kafana herşey güzel olacak
Menaccigim dayanamadim kanda baktirdim 2,5 cikti sonucum.bu negatif demek degil mi?
kıslar kontrolden geldim 2 kese görmüştü ama bu kontrolde keselerden biri hiç gelişmemiş diğeri allaha şükür sağlıklıymış hatta önden gidiyo 9 haftadan gün almışsın dedi:) diğeri ericek hiç korkma dedi.hakkımda böylesi hayırlı imiş.hep hayırlısını istedim rabbime binlerce kez şükürler olsun rabbim bu duyguyu tatmak isteyen bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda tattırsın inallah.
Arkadaslar cok moralim bozuk nolur deneyimli birileri bilgi versin.bgn transfer sonrasi 9.gunum...3.gun embriyosu koyulmustu.kanda bhcg 2,5 cikti bu negatif demek degil mi?
Rabbim bebişine sağlıklı gelişimler nasip etsin olsun da bi tane olsun tatlım. Benimde iki embriyo transferim olmuştu 10 gün sonraya randevum var belki benimde 1 tanesi tutmuştur 240 çıktı değerim. ikiz olsa daha yüksek çıkardı değil mi
Arkadaslar cok moralim bozuk nolur deneyimli birileri bilgi versin.bgn transfer sonrasi 9.gunum...3.gun embriyosu koyulmustu.kanda bhcg 2,5 cikti bu negatif demek degil mi?
ben de çok ağlayan bir insanımdır ama nedense böyle bi rahatlık var içimde yaa...Allah hayırlara çıkarsın...İnşallah o güzel haberi aldığında bu günleri untursun..bu arada test tarihin çok güzel bi gün.İnşallah babasına hediyesini verirsiniz..
Cnm bebde cok aglarim normalde dune kdr bende cok iyiydim ama gunler yakladtikca insan panik yapiyo ind sen bnm gibi olmazsin bakalim pazar gunu babasina guzel hbrmi vericez yoksa birlkte aglicazni gorucez rabbim aglatmasin hic birimizi hep mutlu olalim guzel arkadadim
kızlar bgn transferin 6. günü ve benim gece inanılmaz derecede adet olcakmışım gibi belim karnım ağrıdı. tutunamadılarda ondan mı böyle oluyo diye düşünüyorum bunları yaşayıp pozitif sonuç alan varmı ltfn söyleyin iyice umudum kırıldı((
Canım tabiki dertleşicez burda bizi birbirimizden başka kimse anlamaz.bugün benimde moralim çok kötü dün kavga ettik eşimle gece 3 e kadar ağladım inş bebeğim iyidir.erkeklerden fazl bişey beklemmek lazımmış bunu anladım çoğu birer öküz aslında.sabahta hiç bişey sölemeden gitti.akşam gelince hiçbişey yok gibi davranacak ben iyice çıldıracam.ben ne kadar sevgimi belli edersem adam o kadar tuhaflaşıyo.bundan sona yok öle gö...nde gezmek.biz 3 senedir bu günleri bekledik onun dediği laflar o kadar kırıcıydıki dün..hamile klmakla herşey bitmiyo yani canım allah huzur versin.
Ben geldim canlarım hem de güzel haberlerle geldim sonucum pozitif ve değerim 240 çıktı. Hayır duasını esirgemeyen güzel yürekli güzel arkadaşlarım benim Allahım hepinizden binlerce kere razı olsun rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı, sonuç bekleyen arkadaşılarımızın da sonuçlarını pozitif çıkmasını nasip etsin şu hayır mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah
kıslar kontrolden geldim 2 kese görmüştü ama bu kontrolde keselerden biri hiç gelişmemiş diğeri allaha şükür sağlıklıymış hatta önden gidiyo 9 haftadan gün almışsın dedi:) diğeri ericek hiç korkma dedi.hakkımda böylesi hayırlı imiş.hep hayırlısını istedim rabbime binlerce kez şükürler olsun rabbim bu duyguyu tatmak isteyen bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda tattırsın inallah.
Arkadaşlar merakta bıraktım sizleri kusura bakmayın. 3 gündür ateşten gözüm açılmıyor. Test sonucum ise negatif. Olmadı malesef. Toparlandım sayılır hayatımın odağı yapmamaya karar verdim artık. Olmuyorsa olmuyordur. 25 yaşındayım ve 4 5 yıldır Dr. Kapılarındayım bu kadarı hem kendime hem bana verilen hayata haksızlık gibi geliyor. Uzun bi süre beklemede olucam sanırım. Geçmişi okumadım güzel haberler vardır mutlaka. Rabbim hamişlere sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Dualarda unutulmamak dileğiyle...
Kızlar transferim 12 sinde oldu iki tane embriyo konuldu test tarihim 24 ü asırı gaz şikayetim var ve kuyruk sokumumdan belim agrıyor sizinde bu şikayetleriniz varmıydı
Rabbim bebişine sağlıklı gelişimler nasip etsin olsun da bi tane olsun tatlım. Benimde iki embriyo transferim olmuştu 10 gün sonraya randevum var belki benimde 1 tanesi tutmuştur 240 çıktı değerim. ikiz olsa daha yüksek çıkardı değil mi
cnmm aynı durumdayız bnm bugun 8. gün düne kdr çok olumluydum ama dunden beri çok kötüyüm yok diyorum kesin olmadı test yapmaya korkuyorum idrar testi bile yapmadım olumsuz sonuç alıcam diye sürekli aglamaklıytım suratım hep asık böyle düşünmeye başladıktan beri azcık batmalarım kasık agrım olurdu onlarda gitti tamam diyorum artık 8. günde hiç bir belirti yoksa demekki tutmadı buda bizim kaderiz yaşıycakmışız çok mutsuzum...
canım benimde 3.gün emriyosu idi 11.gün 167 13.gün 440 çıkmıştı.ikizlermiş ama biri gelişmemiş.senin kaçıncı gün değer bilmiyorum ama aslına bakarsan ultrasyonda görene kadar belli olmaz bence.ben hep hayırlısı istedim halada öyle rabbim sanada hakkında hayırlı olanını versin inşallah.
Arkadaşlar merakta bıraktım sizleri kusura bakmayın. 3 gündür ateşten gözüm açılmıyor. Test sonucum ise negatif. Olmadı malesef. Toparlandım sayılır hayatımın odağı yapmamaya karar verdim artık. Olmuyorsa olmuyordur. 25 yaşındayım ve 4 5 yıldır Dr. Kapılarındayım bu kadarı hem kendime hem bana verilen hayata haksızlık gibi geliyor. Uzun bi süre beklemede olucam sanırım. Geçmişi okumadım güzel haberler vardır mutlaka. Rabbim hamişlere sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Dualarda unutulmamak dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?