o kadar negatif varmı yaaa...aynı yola çıktık birilerimiz gülüyo birilerimiz üzülüyo ne garip ne acı28 hamişşş
20 negatif
sonuç bekleyen 15 kişi
ve geri kalanlar ya başlamadı ya da tedavileri iptal
canım bu hamilelik takvimi doğruysa birer arka arkaya doğum yapacağız demektiro kadar negatif varmı yaaa...aynı yola çıktık birilerimiz gülüyo birilerimiz üzülüyo ne garip ne acı
nede çok şey yazmışsınız.... okumaktan hangisine cevap yazacağımı şaşırdım..
ben de yeni güzel haberlerle gelen hamişlere hayırlı olsuuuun diyorum
bulantılarla boğuşan başta forum anamız menac a Allah kolay getirsin şifasını da versin diyorum
tedavisini erteleyen arkadaşlara hakkınızda hayırlısı olsun göbüşünüz bebiş dolsuuun diyorum
belirti arayan bulamayınca umutsuzluğa kapılan arkadaşlara erkenden test yaptıran güzellere Allah hayrınızı versin diyorum
negatif sonuç alıp üzülen güzel anne adaylarına dualarımızdasınız ezan okunduğunda dualarda buluşalım diyorum
veee benim gibi acaba keseyi görebilecek miyim? diye kendi kendini yiyip bitirenlere aferin size oturup dua edelim topiğimizde tüm bekleyenlere diyorum
canım ya hem de nasıl başlama, ama neden akşambana da tuhaf geliyor:26:
Canim gozun aydin hayirli olsun. Boyle haberler alinca umutlaniyorum:)
Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Dualarinda bize de yer verirsen sevinirizz
günümüz hayırlı ve bereketliiii olsun
bu gün bekleyen arkadaşlar için güzel haberlere gebe olsuuunn
bildiğin gibi tatlım, heyecan doruktadır şimdi, doktorum bana 19 haziran dedi ilk randevu için çok geç gibi geldi bana, transferden sonraki 30.gün oluyor:44: heyecanla bekliyorum güzel haberlerini...
Selam kızlar..Dün transferim gerçekleşti.İçlerinden en kaliteli olan 5. gün embriyolarından bir tane konuldu.doktorum diğeri çok mükemmel embriyolar değil dondurmamıza gerek yok dedi, 5. güne kadar beklettiğimiz için çoğu dayanmıyor bu çok normal dedi..
İnşallah bebeğim annesine sıkı sıkı tutunur.Bu arada Menac test tarihim 22 haziran canım eklersen sevinirim..inşallah burdan güzel haberler vermek banada nasip olur..hepiniz desteğiniz için çok sağolun
Ben geldim canlarım hem de güzel haberlerle geldim sonucum pozitif ve değerim 240 çıktı. Hayır duasını esirgemeyen güzel yürekli güzel arkadaşlarım benim Allahım hepinizden binlerce kere razı olsun rabbim hamile olanlarımıza sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı, sonuç bekleyen arkadaşılarımızın da sonuçlarını pozitif çıkmasını nasip etsin şu hayır mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah
Allah razı olsun canım arkadaşım. Rabbim tez zamanda seninde gönlündeki muradını versin dilerim. Dediğin gibi ben de moralim bozulmasın diye 12. güne kadar idrar testi bile yaptırmadım sabırla bekledim. Lütfen siz de erkenden yapmayın moralinizi bozmayın, moral çok önemli gerçekten
Arkadaslar ben trasferin 8. gunu test yapmistim ve cok cok silik pozitif cikmisti ve bugun transfer gununude sayarsak 10. gun ve hala cok silik cizgi ama yarim saat sonra baktim biraz daha belirgin olmus..
ama moralim bozuldu gercekten pozitif olsaydi ikinci cizginin simdi daha belirgin olmasi gerekmiyormuydu ?? of ya iyice kafam karisti pazar gunu yeniden yapacam testi
Arkadaşlar merakta bıraktım sizleri kusura bakmayın. 3 gündür ateşten gözüm açılmıyor. Test sonucum ise negatif. Olmadı malesef. Toparlandım sayılır hayatımın odağı yapmamaya karar verdim artık. Olmuyorsa olmuyordur. 25 yaşındayım ve 4 5 yıldır Dr. Kapılarındayım bu kadarı hem kendime hem bana verilen hayata haksızlık gibi geliyor. Uzun bi süre beklemede olucam sanırım. Geçmişi okumadım güzel haberler vardır mutlaka. Rabbim hamişlere sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Dualarda unutulmamak dileğiyle...
Arkadaslar cok moralim bozuk nolur deneyimli birileri bilgi versin.bgn transfer sonrasi 9.gunum...3.gun embriyosu koyulmustu.kanda bhcg 2,5 cikti bu negatif demek degil mi?
Kızlar bugün transferin 9. günü ben sürekli umutla beklemektense sonuç ne olursa olsun kendimi hazırlayım diye beta hcg testi yaptım değer < 2.00 çıktı negatif yani şuan hiçbirşey hissetmiyorum ağlasam mı konuşsammı sersemleştim Doktor 12. günü gel demişti yani pazartesi gitmeme gerek var mı doktora beni aydınlatır mısınız?
Bu arada ilaçları kullanmamın bir anlamı yok heralde değil mi kızlar
Doğru söylüyorsun kullandım o kadar şunun şurasında 3 gün kalmış kullanmaya devam ederim ama sadece bir olasılık için en azından acaba mı dememek için Ama benim umudum yok Rabbim kimseyi evlat kokusuna hasret bırakmasın Şuan kuzenimdeyim onunda 2 aylık oğlu var onun kokusunu çekiyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum çünkü bilmiyor tüp bebek yaptığımı ne zormuş
Herkese mrb.kizlar bugun kontrolum vardi 16 yumos var her sey yolunda Rabbime sukurler olsun..
Kismetse Sali gunu opu var.Eger emriyolar 5.gune ulasirsa Pazar aksam transfer var bende durumlar boyle...
Canım benim de özellikle akşam bulantı oluyor. Ben de kendime tuhaf demiştim. Neyse yalnız değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?