Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

nede çok şey yazmışsınız.... okumaktan hangisine cevap yazacağımı şaşırdım..
ben de yeni güzel haberlerle gelen hamişlere hayırlı olsuuuun diyorum
bulantılarla boğuşan başta forum anamız menac a Allah kolay getirsin şifasını da versin diyorum
tedavisini erteleyen arkadaşlara hakkınızda hayırlısı olsun göbüşünüz bebiş dolsuuun diyorum
belirti arayan bulamayınca umutsuzluğa kapılan arkadaşlara erkenden test yaptıran güzellere Allah hayrınızı versin diyorum
negatif sonuç alıp üzülen güzel anne adaylarına dualarımızdasınız ezan okunduğunda dualarda buluşalım diyorum
veee benim gibi acaba keseyi görebilecek miyim? diye kendi kendini yiyip bitirenlere aferin size oturup dua edelim topiğimizde tüm bekleyenlere diyorum

Ne güzel bir mesaj bu Allah güzel gönlüne göre versin canım. Bütün tedaviler bitse tüm liste hamile kalsa ve biz burdan bebeklerin cinsiyetlerinden, kiyafetlerinden, odalarından bahsetsek ne güzel olur

Günaydın hanımlar. Kac gündür gelemedim. Bulantilar beni mahvetti. Arada hastanede serum takılıyor. Her neyse bu arada pozitif haberler alanlar olmus. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Negatif haber alan arkadaslarima zamanini beklemenin çıldırticiligina karşı sabır versin. Tedavisi devam eden sonuc için gun bekleyen arkadaşlarım size de sabır diliyorum. Her şey güzel olacak inşallah

günümüz hayırlı ve bereketliiii olsun
bu gün bekleyen arkadaşlar için güzel haberlere gebe olsuuunn

Canim gozun aydin hayirli olsun. Boyle haberler alinca umutlaniyorum:)
Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Dualarinda bize de yer verirsen sevinirizz

Canımm Allah razı olsun rabbim umudunu ve sevincini hiç eksiltmesin. Dilerim sen de tat bu mutluluğu. Yer vermez miyim hiç burdaki bütün arkadaşlarımı anıyorum dualarımda

herkese günaydın güzel anneler ve anne adayları.canlarım benim neredeyse negatif olduğu kesinleşti.bugün 7.gün ve idrar testi gene negatif.bırakın çok çok silik çizgiyi gölge bile yok.üstelik testi yapalı 2 saat olmasına rağmen.hem de after 10 diye bir testle yaptım.hassas test.10 ml de bile pozitif sonuç gösteren test.blast transferdi benim ve zaten 3 gün sonra test günüm.şimdi negatifken 2 günde bir anda artacak hali yok sanırım değerlerin.olursa mucize olur herhalde zaten mucizelerde beni bulmaz.neyse canlarım bende sizin güzel haberlerinizle sevinirim artık

bu arada sonucu pozitif olup farketmediğim görmedim arkadaşlar varsa hepsini çok çok tebrik ederim.allah tamamına erdirsin inşallah.ben de bugün temizlik yapayım bari.zira evi bildiğiniz b...k götürüyor.eşim sağolsun elinden geldiğince birşeyler yapmıştı bu süreçte ama yine de benimki gibi olmuyor tabi.

bildiğin gibi tatlım, heyecan doruktadır şimdi, doktorum bana 19 haziran dedi ilk randevu için çok geç gibi geldi bana, transferden sonraki 30.gün oluyor:44: heyecanla bekliyorum güzel haberlerini...

Canım bizim senle aynı merkez ve aynı tarihlerdeydi transferimiz yanlış anımsamıyorsam... Ben de 18nde gideceğim, boşver inşallah hayırlısıyla bakarsın kalp atışlarını da duyarız Benim hiç bulantım filan yok yalnız ya, sadece göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyor, karnındaki ağrıların bile sıklığı azaldı bu ara... Bazen endişe ediyorum her şey yolunda mıdır diye... İnşallah hayırlısıyla görürüz keseleri de rahatlarız canım..

Canım Allah pozitifi görmeyi de, nasip etsin inşa Allah sana!..

Canım Allah hayırlı uğurlu etsin, kucağına almayı da nasip etsin inşa Allah!.. Darısı bekleyen tüm arkadaşların başına olsun!!! Amin!!!

Canım benim 12. gün bile silik. Ben de çok üzülmüştüm hatta ve burdaki güzel arkadaşlar can dostlar teselli etmişlerdi beni. Allah'ın izni ile pozitif inşa Allah canım!..

asilcim kurban oldumuz Rabbimiz en hayırlı zamanda sana gül kokulunu bağışlayacaktır. Bekleme sürecince kendini çok yıpratma. Tesellini yine kendin, kendi derdin içinde bulacaksın canım. Allah yar ve yardımcın olsun her daim.

Bu arada ilaçları kullanmamın bir anlamı yok heralde değil mi kızlar

Henüz erken canım üzülmek ve karamsarlığa kapılmak için. İlaçlarını doktorunun dediği güne kadar kullan, sonradan vicdan azabı çekmekten iyidir. Biliyorsun biz kadınlar erkeklerin aksine, olumsuzluğu görünce ilk kendimizi suçluyoruz. Sen elinden geleni yapta, gerisi Allah'ın işi. bizim oraya müdahale şansımız yok. Sonuçta O'nun dediği oluyor. Güzel Rabbimiz isteyen, bekleyen, ümit eden herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşa Allah!..

Herkese mrb.kizlar bugun kontrolum vardi 16 yumos var her sey yolunda Rabbime sukurler olsun..
Kismetse Sali gunu opu var.Eger emriyolar 5.gune ulasirsa Pazar aksam transfer var bende durumlar boyle...

Nil, çok güzel bir rakam canım. Hadi hakkında hayırlısı inşa Allah!.. Rabbim bu günden sonra yüzünü hep güldürsün inşa Allah!.. Amin!!!

Canım benim de özellikle akşam bulantı oluyor. Ben de kendime tuhaf demiştim. Neyse yalnız değilmişim

Demek ki normal canım. Bebekler sağlıklı olsun da az kaldı dört hafta sonra bitecek senin bulantilar inşallah. Arada gel ozletme kendini çok çok öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…